Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşe'ciimm ben şimdi gördüm..günaydın cnm bana gel istersen ben şimdi hazırlıyorm hem kahvaltı hazırlıyorm hemde cvp yazıyorm mutfaktayım
naber şeker?Ezgim, ayşecim günaydın...
hiç bozma moraliniSelam kızlar, canım sıkkın bugün, hemoroid azdı gene Evde fazla harekette edemiyorum. 1 haftada 2 kilo almışım desem (( Canım sürekli tatlı çekiyor. Hamurişi de aynen. Sona yaklaştık diye koyverdim galiba.
aynen dediğin gibi tek neden evde olmakYa canım yemek istiyor :))) İştahım maşallah. Evdeyim ya artık, canım sürekli birşeyler atıştırmak istiyor. Meyve ile geçiştiriyorum genelde ama haftasonu misafirliğe falan gittik, kurabiyeler, pastalar, hepsinden götürdüm. Kaan'ın şekerlerini de aldık. Gidip gelip yememek için kendimi zor tutuyorum :))) Şu an toplamda 15 kilo oldu. Aniden aldım 2 kiloyu. Biraz dikkat edersem yarısı geri gider. Cuma günü azar işiteceğim doktordan.
sevgiiii bende halledemedim o işi dhaya kızlar..bana şu hastane geceliği için fikir verseniz.. nasıl bişiy alıyım ben ya... off bi o kaldı.. onuda halletmem lazım..
Kizlaaarr:))))
doktordan geldim; nst ve ultrasona girdim, hersey normal gidiyormus, kasilma ve acilma yok, Emek'imiz 2680 gr olmus, biraz az geldi bana. iki haftada 450 gr almis, ben de 600 gr almisim. Pelin'in tavsiye ettigi semizotuna baslayacagim. Aslinda sevdigim bir sebzedir ama yikamasi zor geldiginden pek yapmazdim, yapacagiz artik...
Doktor gayet guzel iste, nesini begenmiyorsun dedi her zamanki gibi. Hakli tabii adam ama bu da tuhaf bir psikolojiymis, bebek buyuk olursa kolay buyutulur dusuncesi ile davraniyoruz iste. Doktora 38. hafta bittiginde bir hareket olmazsa biraz daha bekleyebilir miyiz dedim, bekleriz dedi. Bakalim ne kadar bekleyebilecegiz:)))
doktordan geldim; nst ve ultrasona girdim, hersey normal gidiyormus, kasilma ve acilma yok, Emek'imiz 2680 gr olmus, biraz az geldi bana. iki haftada 450 gr almis, ben de 600 gr almisim. Pelin'in tavsiye ettigi semizotuna baslayacagim. Aslinda sevdigim bir sebzedir ama yikamasi zor geldiginden pek yapmazdim, yapacagiz artik...
Doktor gayet guzel iste, nesini begenmiyorsun dedi her zamanki gibi. Hakli tabii adam ama bu da tuhaf bir psikolojiymis, bebek buyuk olursa kolay buyutulur dusuncesi ile davraniyoruz iste. Doktora 38. hafta bittiginde bir hareket olmazsa biraz daha bekleyebilir miyiz dedim, bekleriz dedi. Bakalim ne kadar bekleyebilecegiz:)))
Bilge'cim daha 5 haftan var, Emek rahat 3,200'ü geçer bence. 3 - 3,5 kg ideali zaten. Kaan 34+2'de 2800 idi. Çok fark yok aralarında. Bir de ultrason yanılma payı var. Endişelenme boşuna. Semizotu ye ama, omega 3 deposu aynı zamanda.
Ben gün geçtikçe normal doğum yapamayacağım fikrine alışıyorum Kaan'ın dönmesini sağlamak için 2 yol buldum. Onları deneyeceğim. Kalçanın altına yastık koyup günde 2-3 kerer 10-15 dk yatmak işe yarıyormuş. Bir de karnın alt kısmına kulaklık koyup müzik dinletmek. Zararsız şeyler yani. Deneyeceğim bugünden itibaren. Bakarsınız oğlum dönmeye karar verir.
Bilge'cim daha 5 haftan var, Emek rahat 3,200'ü geçer bence. 3 - 3,5 kg ideali zaten. Kaan 34+2'de 2800 idi. Çok fark yok aralarında. Bir de ultrason yanılma payı var. Endişelenme boşuna. Semizotu ye ama, omega 3 deposu aynı zamanda.
Ben gün geçtikçe normal doğum yapamayacağım fikrine alışıyorum Kaan'ın dönmesini sağlamak için 2 yol buldum. Onları deneyeceğim. Kalçanın altına yastık koyup günde 2-3 kerer 10-15 dk yatmak işe yarıyormuş. Bir de karnın alt kısmına kulaklık koyup müzik dinletmek. Zararsız şeyler yani. Deneyeceğim bugünden itibaren. Bakarsınız oğlum dönmeye karar verir.
canım benim sende bizim gibi göbeği büyüteceksin inşallah.. Sonra da hep beraber bebişleri büyüteceğiz..ne güzel maşallah büyütmüşsünüz bebişleri darısı başımaaaaaaaaaaaa. Sizin ciciler topiğinizi de takip ediyorum. Bayaa bi not aldım ne alıcam ne almıycam diye. Ama daha bi şey almadım :26: Neyse nisan topikçiği açmamıza izin vermediler Aralık ocak gibi bebişlerinizle uğraşmaktan toppiğinize uğramıyacağınızı umut ederek burayı ele geçirmeyi düşünüyorum.
kızlar odamız geldi ay çok güzel yaaa bayıldım rabbim meleklerimizin saglıkla içlerinde büyümelerini nasip etsin
biraz sorunlu oldu yannış getirmişler odayı tekrar bizim sipariş verdigimizi getirdiler ben krem pembe demiştim onlar sadece kreme kerem getirmişler bana ben allahtan başlarındaydım cabuk fark ettim öbür kutuları açmadan adam diyor abla iyiki burdaydın yoksa bir daha sök yap ne yapardık diyorrr daha bitmedi odamızın işi bitsin daha eksigimiz çok perdemiz halımız bakalım onlar alıcam getrci bizim oda biraz küçük halıya yer kalıcakmı bilmiyormm:))))))))) resimlerini çeker koyarım cici topigine inşş hepinizi öpüyormm ben kaçtım kızlar bakım ne yapmışlarrr