• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya kızlar..bana şu hastane geceliği için fikir verseniz.. nasıl bişiy alıyım ben ya... off bi o kaldı.. onuda halletmem lazım..

:54::54::54::54:günaydın cnm bana gel istersen ben şimdi hazırlıyorm hem kahvaltı hazırlıyorm hemde cvp yazıyorm mutfaktayım :54::54::54:
ayşe'ciimm ben şimdi gördüm..
çok teşekkür ederim yakın olsak ne güsel olurdu valla...

Ezgim, ayşecim günaydın...
naber şeker?

Selam kızlar, canım sıkkın bugün, hemoroid azdı gene :( Evde fazla harekette edemiyorum. 1 haftada 2 kilo almışım desem :((( Canım sürekli tatlı çekiyor. Hamurişi de aynen. Sona yaklaştık diye koyverdim galiba.
hiç bozma moralini
2 gün dikkat edersen gider hemen yarısı
sen uzun süre kilo almadın ya hiç
çok normal ee KAAN da kilo alıor tabii onun en az 700 gr KAANındır..
Ya canım yemek istiyor :))) İştahım maşallah. Evdeyim ya artık, canım sürekli birşeyler atıştırmak istiyor. Meyve ile geçiştiriyorum genelde ama haftasonu misafirliğe falan gittik, kurabiyeler, pastalar, hepsinden götürdüm. Kaan'ın şekerlerini de aldık. Gidip gelip yememek için kendimi zor tutuyorum :))) Şu an toplamda 15 kilo oldu. Aniden aldım 2 kiloyu. Biraz dikkat edersem yarısı geri gider. Cuma günü azar işiteceğim doktordan.
aynen dediğin gibi tek neden evde olmak
insan durdukça evde sıkıntıan yemek istior ve hep kalorili şeyler istior malesef..
bir de bence meyva daha çok acıktırıor benim midem kazınıor meyve yiyince:(:(
hem 15 kilo çok normal bi kilo çok da sağlıklı...
ya kızlar..bana şu hastane geceliği için fikir verseniz.. nasıl bişiy alıyım ben ya... off bi o kaldı.. onuda halletmem lazım..
sevgiiii bende halledemedim o işi dha:(:(
bulamıorumda güsel bişii
ama mutlaka pijamada al bi tane derim..

Sevgicim mümkünse kısa kollu, penye, önden düğmeli bir gecelik olsun. Hastane odaları sıcak oluyor zaten. Çok da terleyecekmişiz. 2 tane gecelik 2 takım da pijama yeterli. Ben mothercare'den 2'li gecelik aldım. Çok sade, penyeden. Giymesi kolay. Pijamamın biri de yine mothercare'den. Askılı bir üstü var. Aynı emzirme sütyeni gibi askılarından açabiliyorsun önünü. Üzerine penyeden bolero yapmışlar. Önden bağlamalı. Diğer pijamayı da tchibo'dan almıştım. Üstü önden çapraz geliyor rahat emzirmek için. O da penye.

şimdi ben bizim burdaki magazalara baktım.. lohusa pijaması ve sabahlık takım 85ten başlıyo yukarılara doğru çıkıyo.. ama bi daha giyemem diye düşünüyorum.. o yüzden polar bi sabahlık alsam.. içinede normal şu ucuz penye önden düğmeli geceliklerden alsam diyorum.. bide yine önden yarım yada tam düğmeli pijama takımı alsam.. ya penye olanlar sanki bana biraz fazla ince geliyor.. üşürmüyüm ki diye düşünüyorum.. netice de sezaryanda olsa, normal de olsa bi kan kaybı ve kilo kaybı olacak.. bu ısı kaybına yol açarmı ki?

Sevgi'cim ben de baktım öyle takımlara, dediğin gibi pahalı geldi bana da. Pazarda buldum hatta çok güzel önden düğmeli penye gecelikler, tanesi 20 TL'ye. Ondan alacaktım. Sonra ayın ortasında mothercare'de pırlanta günü oluyor, şans eseri buldum 2'li gecelik takımı. 35 TL'ye aldım ikisini :) %50 indirim günü oluyor tam ay ortası. Pijama da aynı 40 tl idi. Tek lohusa takıma 2 gecelik, 1 pijama almış oldum. hem de kaliteli.

çok iyi yapmışsın pelin.. ben de bi ara çıkayım yine çarşıya da bi bakiim.. geçen çıktığımda mikili bi polar sabahlık beğendim.. 65 liraydı .. onu alsam.. içine de kırmızılı bir gecelik alırım.. zaten sezeryanda akşama kadar o mavi önlüklerle tutuyolarmış.. bişiy giydirmiyolarmış.. e iki gün yatsam iki gecelik yeter herhalde.. evde giymek içinde eli yüzü düzgün iki pijama takımı alırım.. normalde de giyerim hem.. öyle mevlutte falan giymeyeceğim için gidip 1 kere giyceğim bişeye 100 milyon vermenin bi anlamı yok dimi ama.. kızıma kıyafet alırım onun yerine..

Kizlaaarr:))))

doktordan geldim; nst ve ultrasona girdim, hersey normal gidiyormus, kasilma ve acilma yok, Emek'imiz 2680 gr olmus, biraz az geldi bana. iki haftada 450 gr almis, ben de 600 gr almisim. Pelin'in tavsiye ettigi semizotuna baslayacagim. Aslinda sevdigim bir sebzedir ama yikamasi zor geldiginden pek yapmazdim, yapacagiz artik...

Doktor gayet guzel iste, nesini begenmiyorsun dedi her zamanki gibi. Hakli tabii adam ama bu da tuhaf bir psikolojiymis, bebek buyuk olursa kolay buyutulur dusuncesi ile davraniyoruz iste. Doktora 38. hafta bittiginde bir hareket olmazsa biraz daha bekleyebilir miyiz dedim, bekleriz dedi. Bakalim ne kadar bekleyebilecegiz:)))

kızlar nevzat bebenin yeni koleksiyonu var bebek market sitesinde.. çok tatlılar.. bi bakın bence..

doktordan geldim; nst ve ultrasona girdim, hersey normal gidiyormus, kasilma ve acilma yok, Emek'imiz 2680 gr olmus, biraz az geldi bana. iki haftada 450 gr almis, ben de 600 gr almisim. Pelin'in tavsiye ettigi semizotuna baslayacagim. Aslinda sevdigim bir sebzedir ama yikamasi zor geldiginden pek yapmazdim, yapacagiz artik...

Doktor gayet guzel iste, nesini begenmiyorsun dedi her zamanki gibi. Hakli tabii adam ama bu da tuhaf bir psikolojiymis, bebek buyuk olursa kolay buyutulur dusuncesi ile davraniyoruz iste. Doktora 38. hafta bittiginde bir hareket olmazsa biraz daha bekleyebilir miyiz dedim, bekleriz dedi. Bakalim ne kadar bekleyebilecegiz:)))

maşallah benim oğluşuma.. ne güzel hiç üzmüyo annesini.. ama annesi evham yapıyo sanki birazcık..
bilge gerçekten süper gidiyorsunuz anne oğul.. korktuğunda başına gelmicek.. daha ne istiyorsun sen bakiiimm...:41::41:

Bilge'cim daha 5 haftan var, Emek rahat 3,200'ü geçer bence. 3 - 3,5 kg ideali zaten. Kaan 34+2'de 2800 idi. Çok fark yok aralarında. Bir de ultrason yanılma payı var. Endişelenme boşuna. Semizotu ye ama, omega 3 deposu aynı zamanda.

Ben gün geçtikçe normal doğum yapamayacağım fikrine alışıyorum :( Kaan'ın dönmesini sağlamak için 2 yol buldum. Onları deneyeceğim. Kalçanın altına yastık koyup günde 2-3 kerer 10-15 dk yatmak işe yarıyormuş. Bir de karnın alt kısmına kulaklık koyup müzik dinletmek. Zararsız şeyler yani. Deneyeceğim bugünden itibaren. Bakarsınız oğlum dönmeye karar verir.

Sagolun kizlarrr, bana sanki bu gec kalkmalar yaramadi gibi geldi, gec kalktigim icin kahvaltiyi cok gec yapiyorum, aksam yemeginden sonra yersek meyve filan yiyoruz, yani oyle cok duzgun beslenmiyorum sanki. bu mide kaynamasi da fobi olusturdu bende, gidalara bakip ay ben bunu yiyemeeeem oluyorum. Yolun karsisinda Mopas var, manavi bizim cepheye bakiyor, manavdaki portakal mandalinayi gormek istemiyorum midemi kaynatiyor diye...

ne güzel maşallah büyütmüşsünüz bebişleri darısı başımaaaaaaaaaaaa. :16: sizin ciciler topiğinizi de takip ediyorum. bayaa bi not aldım ne alıcam ne almıycam diye. ama daha bi şey almadım :26: neyse nisan topikçiği açmamıza izin vermediler :63: aralık ocak gibi bebişlerinizle uğraşmaktan toppiğinize uğramıyacağınızı umut ederek burayı ele geçirmeyi düşünüyorum. :62:

BİLGE'cimm herşey yolunda doktorun doğru söylüor endişelenme..EMEK in kilosu gayet iyi aslında ve artık 34-35 . haftalardan sonra kilo alımı yavaş yavaş düşecek 30 dan sonra ki birden kilo alımları gibi olmayacak ki iki hafta da 450 gr çok iyi..çok güsel beslemişsin oğlunu üstelik kendinde boş kilo almamışsınn yani tam ALKIŞLIKSINN....

Bilge'cim daha 5 haftan var, Emek rahat 3,200'ü geçer bence. 3 - 3,5 kg ideali zaten. Kaan 34+2'de 2800 idi. Çok fark yok aralarında. Bir de ultrason yanılma payı var. Endişelenme boşuna. Semizotu ye ama, omega 3 deposu aynı zamanda.

Ben gün geçtikçe normal doğum yapamayacağım fikrine alışıyorum :( Kaan'ın dönmesini sağlamak için 2 yol buldum. Onları deneyeceğim. Kalçanın altına yastık koyup günde 2-3 kerer 10-15 dk yatmak işe yarıyormuş. Bir de karnın alt kısmına kulaklık koyup müzik dinletmek. Zararsız şeyler yani. Deneyeceğim bugünden itibaren. Bakarsınız oğlum dönmeye karar verir.

PELİİNN senin bu KAAN ı döndürme gayretini okudukça aklıma damla çeliktaban geliyor..haberturk bebek yazıları yazarı..o da çook istiordu normal doğum ve nelerrrr denedi..onun da nbu konuda ki gayret ve isteğine çok hayran olmuştum senin de...
benden de sana ufacık küçücük tavsiye gece yatarken Kaan ı normal doğurduğun anı düşün hep, o anı yaşıormuş gibi düşün, hastaneye gidişini, doğum anını, sonrasını...bi süre sürekli aynı kareleri düşün ama 3-4 hafta..

bilgecim maşallah emek bebek kocaman olmuş. boşuna canını sıkmışsın. peline katılıyorum 3-3,5 arası doğar. ki buda en ideali. ben 2800gr sınırını geçtikten sonra herbebek aynıdır diye düşünüyorum. oyüzden sen sıkma canını. ama beslenmene dikkat et. tabi ençokda kendin için et. bundan sonrası sütün kalitesi için çok önemli kahvaltıyı ihmal etme lütfen.

canımya normal doğum konusundaki enbüyük cesaretlendiricimsin. inşallah gayretlerin olumlu sonuçlanırda gönlünce olur. böylelikle benim içinde çok iyi bir örnek olacaksın:))
ezgicim dediğini bende uygulayacağım..

kızlar odamız geldi ay çok güzel yaaa bayıldım rabbim meleklerimizin saglıkla içlerinde büyümelerini nasip etsin
biraz sorunlu oldu yannış getirmişler odayı tekrar bizim sipariş verdigimizi getirdiler ben krem pembe demiştim onlar sadece kreme kerem getirmişler bana ben allahtan başlarındaydım cabuk fark ettim öbür kutuları açmadan adam diyor abla iyiki burdaydın yoksa bir daha sök yap ne yapardık diyorrr daha bitmedi odamızın işi bitsin daha eksigimiz çok perdemiz halımız bakalım onlar alıcam getrci bizim oda biraz küçük halıya yer kalıcakmı bilmiyormm:))))))))) resimlerini çeker koyarım cici topigine inşş hepinizi öpüyormm ben kaçtım kızlar bakım ne yapmışlarrr

ne güzel maşallah büyütmüşsünüz bebişleri darısı başımaaaaaaaaaaaa. :16: Sizin ciciler topiğinizi de takip ediyorum. Bayaa bi not aldım ne alıcam ne almıycam diye. Ama daha bi şey almadım :26: Neyse nisan topikçiği açmamıza izin vermediler :63: Aralık ocak gibi bebişlerinizle uğraşmaktan toppiğinize uğramıyacağınızı umut ederek burayı ele geçirmeyi düşünüyorum. :62:
canım benim sende bizim gibi göbeği büyüteceksin inşallah.. Sonra da hep beraber bebişleri büyüteceğiz..
Bizden sonra kimseye izin vermediler.. Neden bilmiyoruz.. Biz normal gebe değiliz ve bu ayrıcalığı yaşamaya hakkımız olduğunu düşünüyorum.. Topiği ele geçirmeye gelince.. Bu topik herkese açık.. Dilediğiniz kadar gelebilirsiniz..

kızlar odamız geldi ay çok güzel yaaa bayıldım rabbim meleklerimizin saglıkla içlerinde büyümelerini nasip etsin
biraz sorunlu oldu yannış getirmişler odayı tekrar bizim sipariş verdigimizi getirdiler ben krem pembe demiştim onlar sadece kreme kerem getirmişler bana ben allahtan başlarındaydım cabuk fark ettim öbür kutuları açmadan adam diyor abla iyiki burdaydın yoksa bir daha sök yap ne yapardık diyorrr daha bitmedi odamızın işi bitsin daha eksigimiz çok perdemiz halımız bakalım onlar alıcam getrci bizim oda biraz küçük halıya yer kalıcakmı bilmiyormm:))))))))) resimlerini çeker koyarım cici topigine inşş hepinizi öpüyormm ben kaçtım kızlar bakım ne yapmışlarrr

ay yaşasın... Bi odamız daha oldu.. En kısa zamanda yerleştir.. Merak ediyorum.. Kolay gelsin tatlım..

Back