günaydın kızlar... nasılsınız bakiim.. bu sabah hava çok güzel.. bizde babamızın sabah şarkılarıyla uyandık.. o enerjiyle kalktık krep yaptık kahvaltıya.. biz pek yiyemedik ama babamız götürdü sabah sabah...
akşam doktor amcamıza gittik.. 1630 gr 42 cm olmuş.. herbişiyimiz çok iyiymiş.. tam haftamızda gidiyomuşuz.. beslenmesi, büyümesi çok güzel dedi.. kalp ritmimiz de çok güzelmiş.. 63 kilo olmuşuz.. doktor benimde kilo alımıma gayet sağlıklı ve istikrarllı kilo alıyorsun dedi... sözün özü süperiz ana kız.. ve çok mutluyuz.. ama ben 32.hafta raporunu sormayı unuttum.. bayramdan sonraya çağardı ama ben bayramdan önce gidip raporu hazırlatırım.. yani 2 hafta sonra bi daha görcem kızımı.. haberler sona erdi.. hepiniz mutlu sağlıklı bol güneşli günler diler, annişlerin yanaklarından, minişlerin heryerinde öperiz..
Günaydın Kızlaaar:))))))
Birkaç hafta önce Bilgenin yaşadığı anları şimdi ben yaşıyorum:)))) Nemiiii; ÜTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ....
Resmen özel bir düzenek kurdum Tanem in odasında, oturuyorum, ütülüyorum, katlıyorum, yerleştiriyorum:))))) ütüden hiç bu kadar zevk almamıştım ama
Bizde de pembe çoook:)) Bi de ben öle çok bebekli, böcekli kargaşık kurgacık desenleri sevmediğim için hep düz almışım... Sanki koca insan giydircem:)) Neyse ki bir iki tulumu çok renkli...
Ama bişey dikkatimi çekti, aldıklarımı yıkarken 6 makina falan oldu,,, daha bir iki makine daha yıkanacak var... uyku seti ve yün örme hırkalar yıkanmadı henüz... Ama çekmecelere girince azıcık kaldı sankiÇünkü minicikleeeeeeer:)))))))
tansiyonuna baktırıyor musun bakyıldız?
Eklicem Sevgi, odanın tüm resimlerini çekip eklicem.. Ama şu an çok dağınıkyarın öbürgün tamanen yerleşmiş, toparlanmış olur sanırım... Belli olmaz, gaza gelirsem bu akşama da biter
kolay gelsin tatlım ama sen sakın öyle bi gaza gelme ..aynı gün hem ütüle hem yerleş olmaz ağır gelir yorulursun..hem sonralarada iş kalsın biraz yoksa canın sıkılır...
iyiki eşyaları küçük de az yer kaplıor funda düşünsene bi çırpıda 6 makinalık eşya alsan kendine yeni dolap da alman gerekir, kızlarda o küçük dolaplara mümkün deil sığamazlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?