Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hastaneden geliyorm şimdi yaklaşık 16 tane test yapıldı offffffff sabah 8den bu tarafa hastanedeyimm test sonuçlarını bekledim şekerimmmmmm çok güzel çıktı 86 normal dedi filiz hanım diger testlerde güzel çıktı şimdilik erken dogum riski ortadan kalktı sadece kan degerim düşük biraz rahimden ultrasyona girdim rahim azıdada sorun yok allahım sana çok şükür inş hep böyle gider kızm saglıkla gelir inşş ay acayip yorgunum yatmaya gidiyorm hepinizi çokkkkkkkkkk ama çok öpüyorm yaradana emanetsinizzz
günaydın tatlı tanemin tatlı annesi.. Valla fundam ne iyi olur.. Ben evde peynir domates zeytin koydum tabağa.. Poşete de koydum.. çıkarken kapının önünde unutmuşum... şimdi çay yanı simit kemiriyorum..günaydın kızlaaaar:)))
kahvaltımız hazır, hadi bekliyoruz hepiniziiiii
günaydın kızlar,, ne çok kaynatmışınız.
Fundacım afiyet olsun.
Ayçecim çok sevindim değerlerinin güzel çıktığına.
Sevgicim maşallah Kızımıza kocaman olmuş annesi. Kilo konusundada tam fit bir hamileliğin oldu zaten. Ben 14kilo almışım şimdiden. Dikkat ederek geçirmeye çalışıyorum. 17 kilo ile doğuma girersem çok iyi:))
canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına..kan kan sayımı da biraz üzümle halledilir.. Hiç önemli değil..
günaydın tatlı tanemin tatlı annesi.. Valla fundam ne iyi olur.. Ben evde peynir domates zeytin koydum tabağa.. Poşete de koydum.. çıkarken kapının önünde unutmuşum... şimdi çay yanı simit kemiriyorum..
günaydın nalancım.. Sağol bi tanem.. Hepimize maşallah.. Ya aslında bende 12 kg aldım.. Bence çok ama doktor gayet iyi dedi.. Bakalım.. Doğumdan sonra kalan miktara göre belli olucak..
AMİNNNNNNNNNNN cnm tşk ederim inş dedigin gibi bebeklerimiz vaktinde ve zamanında gelirrrAYŞEUZAL sonuçların ii çıkmasına çok sevindim..sonuna kadar böyle devam ederim umarım..sağlıkla ve zamanında bebeğine kavuşman dileğiyle..
KAYMAKLIM hiç sıkma canını stresse de sokma kendini şimdiden..gayet sağılklısınız die umuyorum..kızımı göreceğim die düşün olumlu git olumlu dön..
günaydın fıstık biz daha yeni kalktık en tembel benim sanırım ay hiç kalkmak istemiyorm acayip bir uyku var bende bu sıraları kızımın sayesinde kalkıyorm çünkü uyutmuyorrrrrrrrkalk anne acık der gibi habire vuruyorrrGünaydın kızlaaaar:)))
Kahvaltımız hazır, hadi bekliyoruz hepiniziiiii
günaydın cnm çok tşk ederim inş hep böyle ii gidergünaydın kızlar,, ne çok kaynatmışınız.
fundacım afiyet olsun.
ayçecim çok sevindim değerlerinin güzel çıktığına.
sevgicim maşallah kızımıza kocaman olmuş annesi. kilo konusundada tam fit bir hamileliğin oldu zaten. ben 14kilo almışım şimdiden. dikkat ederek geçirmeye çalışıyorum. 17 kilo ile doğuma girersem çok iyi:))
günaydın cnmmmmmmmGünaydın kızlar..
canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına..kan kan sayımı da biraz üzümle halledilir.. Hiç önemli değil..
günaydın tatlı tanemin tatlı annesi.. Valla fundam ne iyi olur.. Ben evde peynir domates zeytin koydum tabağa.. Poşete de koydum.. çıkarken kapının önünde unutmuşum... şimdi çay yanı simit kemiriyorum..
günaydın nalancım.. Sağol bi tanem.. Hepimize maşallah.. Ya aslında bende 12 kg aldım.. Bence çok ama doktor gayet iyi dedi.. Bakalım.. Doğumdan sonra kalan miktara göre belli olucak..
günaydınnnn herkesee
ben de tek başıma kahvaltıdan çok sıkıldım artık fundaaa koşarak geliorum dicem ama sen çok olmuş kahvaltıyı hazırlayalı:)
Yaw kızlar; kilo konuşmuşsunuz, yarama parmak bastınız... Benim derdim de kilo almamak(((((( Ben test günü 61 kilo idim, şimdi 66 kiloyum... Ve son muayenemden beri de hiç almadım((((( Günlerdir bunu taktım kafaya.. Doktorumu aradım geçen gün, söledim, "e iyi işte alma kilo" dedi... Beni bu cevap tatmin etmedi... Bebeğin en hızlı büyümesi gereken haftalardayım, nasıl kilom değişmiyoooooo(( Yememde de bir noksanlık yok... Olması gerektiği gibi besleniyorum... Ne aşırı ne de az.. Sağlıklı gıdalar tüketiyorum... Dr normal dediyse de ben taktım, deli oldum... Bugün başka bi yere gidicem
Ezgim, ayşecim günaydın...
yaw kızlar; kilo konuşmuşsunuz, yarama parmak bastınız... Benim derdim de kilo almamak(((((( ben test günü 61 kilo idim, şimdi 66 kiloyum... Ve son muayenemden beri de hiç almadım((((( günlerdir bunu taktım kafaya.. Doktorumu aradım geçen gün, söledim, "e iyi işte alma kilo" dedi... Beni bu cevap tatmin etmedi... Bebeğin en hızlı büyümesi gereken haftalardayım, nasıl kilom değişmiyoooooo(( yememde de bir noksanlık yok... Olması gerektiği gibi besleniyorum... Ne aşırı ne de az.. Sağlıklı gıdalar tüketiyorum... Dr normal dediyse de ben taktım, deli oldum... Bugün başka bi yere gidicem :d:d:d:d
Selam kızlar, canım sıkkın bugün, hemoroid azdı gene Evde fazla harekette edemiyorum. 1 haftada 2 kilo almışım desem (( Canım sürekli tatlı çekiyor. Hamurişi de aynen. Sona yaklaştık diye koyverdim galiba
yediklerine dikkat et pelin.bendede hamilelikten önce hemoroid vardı ama.allaha şükür şuana kadar bir sıkıntısı olmadı.ama heralde 34 lü haftalardan sonra başlıcak sıkıntıları şuan için erken diye düşünüyorum.ayy pelin senin yerinde olmayı nası isterdim ya 36 hafta olmuşsun ya.kıskandım şimdi.bitmiş ya ne güzel.kaana kavuşmana az kalmış.
Yarın 37. haftaya başlıyoruz. Şaka gibi geliyor.
kafana takma funda.bende toplamda 5 kilo aldım.ve 1 aydır hiç kilo artışım olmamış.bende çok üzülüyodum bebeğimi besleyemeyeceğim diye.ama kızım aksine 2 hafta önde gidiyo.doktorum şanslı annelerdensin yediklerinle direk bebeği besliyosun dedi.kafana takma taneminde gelişimi iyi yiyebiliyosunda yemiyoda değilsin yani sende direk bebeğini besleyen ve kilo almayan şanslı annelerdensin.keyfini çıkar bence.
ay ne güzel gelsin hemen, sende bize göster.. ben siparişini az evvel verdim.. bayram sonrası gelicek bizimkiler.. bizde bayram tatilinde odasını boyucaz.. çok heyecenlı gerçekten..günaydın cnm hoş geldinnnnnnnnnnnnay bu gün acayip bir heycan var bende umarım hefesim kusragımda kalmaz kızımızın odası gelcek ya sabahdan bu tarafa odasına gidip geliyorm inş bir aksılık çıkmaz bu gün gelir bir ay önce aldık odayı tam bu gün bir ay dolduuu kasımın 3de getircez demişlerdiii inş getirirler
canım geçmiş olsun.. tatlı ve hamur işine gelince hiç sorma valla.. akşam yemekten sonra ağrım olmasına rağmen irmik helvası kavurdum.. bahanem de hazırdı sütlü yapıyım, meleğime süt gitsin.. yalan sadece kendi boşboğazım için yaptım.. komşuya koydumda bi kase kıyamadım geri döktüm tekrar, yetmez bana diye :)Selam kızlar, canım sıkkın bugün, hemoroid azdı gene Evde fazla harekette edemiyorum. 1 haftada 2 kilo almışım desem (( Canım sürekli tatlı çekiyor. Hamurişi de aynen. Sona yaklaştık diye koyverdim galiba.
Desteğin için teşekkür ederim tatlım:))) Ama napim, bi kere pimpiriklendim işte... Bi de benim bebeğim önde falan gitmiyor... tam haftasında çıktı hep 20 li haftalardan sonra...
Gerçekten bebeğim büyüyorsa ne mutlu bana:)))) göbüşde de büyüme var mı yok mu anlamıyorum.. Bakcez artık... Az kaldı randevumuza:)