pazartesi şu brtürlü yaptıramadığım 100 grlk şeker yüklemizi yaptırdık çok zor geçen 4 saat sonunda bir saat de dr bekledim ameliyata girmişti malesef haberler kötü son saat şekerim yüksek çıkıyo şimdi diyet verdi ve günlük şekerimi ölçüyorum en çok üzüldüğümde ben okadar dikkat ederken şeker çıkması dr günde 2 den fazla( dilim) ekmek yeme dedi ben ztn günde 1 dilim bile yemiyorum hazır gıdalardan kaçın dedi hamile kaldığım günden beri hazır çorba ve meyve suyuda dahil ağzıma sürmüyorum. tatlı çikolata ztn pek yemem genelde sebze meyve yiyordum pilavı ağzıma sürmem hamillekte tiskindim nedense
ay sinir oluyorum sonrada diyorumki demekki dikkat etmeseymişim şeker hastası olmuşum kesin
Günaydın güzel anneler.
Günaydın mervecim erkencisin yine.
canım hem evişleri hem alışveriş aynı gün olurmu tabi belin ağrır.klava:
pazartesi şu brtürlü yaptıramadığım 100 grlk şeker yüklemizi yaptırdık çok zor geçen 4 saat sonunda bir saat de dr bekledim ameliyata girmişti malesef haberler kötü son saat şekerim yüksek çıkıyo şimdi diyet verdi ve günlük şekerimi ölçüyorum en çok üzüldüğümde ben okadar dikkat ederken şeker çıkması dr günde 2 den fazla( dilim) ekmek yeme dedi ben ztn günde 1 dilim bile yemiyorum hazır gıdalardan kaçın dedi hamile kaldığım günden beri hazır çorba ve meyve suyuda dahil ağzıma sürmüyorum. tatlı çikolata ztn pek yemem genelde sebze meyve yiyordum pilavı ağzıma sürmem hamillekte tiskindim nedense
ay sinir oluyorum sonrada diyorumki demekki dikkat etmeseymişim şeker hastası olmuşum kesin
aaaaaaaaaaaa yaşasın sonunda içine sinen bir yer buldun demek kiiyiyim canım. dün doğum yapacağım hast.ve dr.görüştüm. hast.odalarını gezdim.gayet güzeldi. herşey çok içime sindi. yani artık gittiğim prof.bırakıyorum buna karar verdim. bu hast.doktor çok sempatik ve ilgili hemde benim 4sene önceki ilk doktorum.
normal doğum istiyormusun diye sordu. bende istediğimi söyledim ve bencede herhangi bir sorun olmadıktan sonra tüp bebek olması normal doğuma engel değil dedi. bu beni çok rahatlattı.
tahmi doğum tarihim 13 ocak ama kız çocuk erken gelir diyorlar yılbaşında ben hazır bekliyor olucam yani:)))
sorma sevgi fena oldum bende zaten bi duygusallık var bu ara miniğimin bişeylerini aldıkça ağlayasım geliyor saplıkla kullanabilecek mi diye buda bahane oldu açtım muslukları:roflol:günaydın kızlar.. napıyosunuz bakalım.. bizim çoooooookk uykumuz var.. zaten akşam OSMAN beni kahretti.. hıçkıra hıçkıra ağladım valla.. eşim öbür odadan koşa koşa geldi noluyo diye.. :)
MERVEM hem bize kızıyon hem kendin yapıyon.. ne diyim ben sana..klava: dikkat et biraz.. aaaaa.....
NALANCIM günaydın tatlım.. herşeyin yolunda gitmesi ne güzel.. maşallah diyelim..
açtım cicim şimdik sen iste yeter :)merve msnin niye açık değil senin....
buarada ezgicim magnezyum almadan yattığım gece muhakkak kalçamın ağrısı ile uyanıyorum. özellikle hangi yöne yatıyorsam o kalçam çok ağrıyor. ama magnezyumu aldımmı epey farkediyor. ihmal etmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?