Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ezgim sen süt içemiyorsun zaten e birde magnezyum almıyorsan olur böle ağrılar canım düzenli içmeye başla faydasını görürsünherkese günaydııınnn
ianılmaz yağmurlu burası da..iç sıkıcı gene..
dün kalça ağrısı konuşmuşsunuz...ben de 2 gündür inanılmaz kalça ağrısı ile uyanıorum özellikle sağ kalçam ve bacak aralarım ağrıyor..
şimdiye kadar yogayla falan idare ettik de şimdiden sonra zor olacağa benziyor
aynen nalan aynenbuarada ezgicim magnezyum almadan yattığım gece muhakkak kalçamın ağrısı ile uyanıyorum. özellikle hangi yöne yatıyorsam o kalçam çok ağrıyor. ama magnezyumu aldımmı epey farkediyor. ihmal etmemek lazım.
bak işte kalça ağrısı magnezyumdan parmak ağrısıda kalsiyumdan kesin ezgim bebek senin depoları bitirdi demekhayır almıordum sevgicimm..kalsiyum takviye de almıordum ama sabahları uyandığımda el parmaklarımın kemikleri de çok acıyor sonra geçiyor ama artık ikisinede başlamam gerek sanırım..hem magnezyum hem kalsiyum..
günaydın pelinciğim nasılsın bakalım bugün son iş günün müGünaydın şekerler :)
ahahahaha demek sana da ayaklı usgler erkek diyor banada öle diyorlar karnım sivriymiş eheay ezgim ya.. güzel rüyaymış.. hiç acı çekmemen de güzel.. ama derinin erkek olması :) komikmiş.. bende her akşam 4-5 hikaye görüyorum.. her uyuduğumda başka bir rüya.. geçen bir hemşire ayakta açılmamı kontrol ediyordu.. dün akşamda kaynanama el öpmeye gitmişiz.. kızım kocaman olmuş ama.. bu arada ilk defa kız gördüm rüyamda.. hala erkek olcakmış gibi bi his var içimde.. beni gören herkes aa bu erkek karnı, sen hiç genişlememişsin diyoo.. yuh diyorum daha ne genişleyim..
günaydın fundacım nasılsınGünaydın kızlaaaar:)
çok kuruyoruz ya artık sürekli düşünmekten rüylarımızdan bile çıkmıorlar..ay ezgim ya.. güzel rüyaymış.. hiç acı çekmemen de güzel.. ama derinin erkek olması :) komikmiş.. bende her akşam 4-5 hikaye görüyorum.. her uyuduğumda başka bir rüya.. geçen bir hemşire ayakta açılmamı kontrol ediyordu.. dün akşamda kaynanama el öpmeye gitmişiz.. kızım kocaman olmuş ama.. bu arada ilk defa kız gördüm rüyamda.. hala erkek olcakmış gibi bi his var içimde.. beni gören herkes aa bu erkek karnı, sen hiç genişlememişsin diyoo.. yuh diyorum daha ne genişleyim..
Günaydın kızlaaaar:)
çok kuruyoruz ya artık sürekli düşünmekten rüylarımızdan bile çıkmıorlar..
ama bende hep erkek görüorum rüyamda
ben kilo aldım ama bana da görenler kız gibi değil hi diorlar hep
ayyy bi erkek doğarmışş:):):)
:
ay ezgi allah korusun çok fena birşey olur düşünsene yani o kadar hazırlıktan sonra hiç düşünemiyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden
iyiyim kıslaar;
her yerim ağrıyoo, bi torba sopa yemiş gibiyim ama iyiyim işteeeee:) yaw ben diyorum yaşlıyım, eskidim ben, anlamıyosunuz beniiiii.... çogunuzda ağrılar yeni başladı ben aylardır artık drenç geliştirdim ağrılara.D