• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bu arada ben bugün rüyamdaaa doğum yaptım..normal doğum başlıor çocuğun kafası göründü diorlar ama o sıra nieyse beni sezeryana alıorlar her şeyi hissettim ama rüyamda spinal iğneyi ayaklarımın uyuşmasını..hatta diorum ki e ben hiç acı çekmiordum kafası da görünmüştü keşke normal doğum yapsaydım diorum:)
ama bi doğdu derin ERKEK:)ve masmavi gözleri vardı:)

ay ezgim ya.. güzel rüyaymış.. hiç acı çekmemen de güzel.. ama derinin erkek olması :) komikmiş.. bende her akşam 4-5 hikaye görüyorum.. her uyuduğumda başka bir rüya.. geçen bir hemşire ayakta açılmamı kontrol ediyordu.. dün akşamda kaynanama el öpmeye gitmişiz.. kızım kocaman olmuş ama.. bu arada ilk defa kız gördüm rüyamda.. hala erkek olcakmış gibi bi his var içimde.. beni gören herkes aa bu erkek karnı, sen hiç genişlememişsin diyoo.. yuh diyorum daha ne genişleyim..

herkese günaydııınnn:emir_bebek:
ianılmaz yağmurlu burası da..iç sıkıcı gene..
dün kalça ağrısı konuşmuşsunuz...ben de 2 gündür inanılmaz kalça ağrısı ile uyanıorum özellikle sağ kalçam ve bacak aralarım ağrıyor..
şimdiye kadar yogayla falan idare ettik de şimdiden sonra zor olacağa benziyor:(
ezgim sen süt içemiyorsun zaten e birde magnezyum almıyorsan olur böle ağrılar canım düzenli içmeye başla faydasını görürsün
buarada ezgicim magnezyum almadan yattığım gece muhakkak kalçamın ağrısı ile uyanıyorum. özellikle hangi yöne yatıyorsam o kalçam çok ağrıyor. ama magnezyumu aldımmı epey farkediyor. ihmal etmemek lazım.
aynen nalan aynen
hayır almıordum sevgicimm..kalsiyum takviye de almıordum ama sabahları uyandığımda el parmaklarımın kemikleri de çok acıyor sonra geçiyor ama artık ikisinede başlamam gerek sanırım..hem magnezyum hem kalsiyum..
bak işte kalça ağrısı magnezyumdan parmak ağrısıda kalsiyumdan kesin ezgim bebek senin depoları bitirdi demek

Günaydın şekerler :)
günaydın pelinciğim nasılsın bakalım bugün son iş günün mü
ay ezgim ya.. güzel rüyaymış.. hiç acı çekmemen de güzel.. ama derinin erkek olması :) komikmiş.. bende her akşam 4-5 hikaye görüyorum.. her uyuduğumda başka bir rüya.. geçen bir hemşire ayakta açılmamı kontrol ediyordu.. dün akşamda kaynanama el öpmeye gitmişiz.. kızım kocaman olmuş ama.. bu arada ilk defa kız gördüm rüyamda.. hala erkek olcakmış gibi bi his var içimde.. beni gören herkes aa bu erkek karnı, sen hiç genişlememişsin diyoo.. yuh diyorum daha ne genişleyim..
ahahahaha demek sana da ayaklı usgler erkek diyor banada öle diyorlar karnım sivriymiş ehe
Günaydın kızlaaaar:)
günaydın fundacım nasılsın

çok kuruyoruz ya artık sürekli düşünmekten rüylarımızdan bile çıkmıorlar..
ama bende hep erkek görüorum rüyamda
ben kilo aldım ama bana da görenler kız gibi değil hi diorlar hep
ayyy bi erkek doğarmışş:):):)

Günaydın kızlaaaar:)

günaydın tatlummm:emir_bebek:

çok kuruyoruz ya artık sürekli düşünmekten rüylarımızdan bile çıkmıorlar..
ama bende hep erkek görüorum rüyamda
ben kilo aldım ama bana da görenler kız gibi değil hi diorlar hep
ayyy bi erkek doğarmışş:):):)
:

ay ezgi allah korusun çok fena birşey olur düşünsene yani o kadar hazırlıktan sonra hiç düşünemiyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden

bnm iş yerinde bi ahmet vardı onun akrabasına olmuş öyle 9 ay erkek beklemişler doğulularmış sonra bebek kız olunca gelini bırakıp çıkmışlar kızcağız kızıyla kalakalmış hastanede ne fena bişey değil mi ne saçma bi zihniyet

ay ezgi allah korusun çok fena birşey olur düşünsene yani o kadar hazırlıktan sonra hiç düşünemiyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafadulden

valla fena mı olur bilemiorumm...yani ben sarsılırım tabi de eşim çook mutlu olur bi kere:):)şimdi de mutlu ama öle bi süpriz onu sadece mutlu eder yıkmaz:)
kayınvalidem dağılır:):)kendi abbam günlerce güler:)

bizim geçen ay başımıza geldi işte yakın arkadaşımıza ki onlarında tüp bebek yıllarcxa beklediler bütün kontroller prof. da oldu izmirin en ii hastanesinde falan..
kız dediler erkek geldi:):)
hala alışmadıar:)

iyiyim kıslaar;
her yerim ağrıyoo, bi torba sopa yemiş gibiyim :D ama iyiyim işteeeee:) yaw ben diyorum yaşlıyım, eskidim ben, anlamıyosunuz beniiiii.... çogunuzda ağrılar yeni başladı ben aylardır artık drenç geliştirdim ağrılara.D:D:D:D:D:D:D

iyiyim kıslaar;
her yerim ağrıyoo, bi torba sopa yemiş gibiyim :D ama iyiyim işteeeee:) yaw ben diyorum yaşlıyım, eskidim ben, anlamıyosunuz beniiiii.... çogunuzda ağrılar yeni başladı ben aylardır artık drenç geliştirdim ağrılara.D:D:D:D:D:D:D

o senin yaşlılığından değil az kilo almandan ve öncesinde ki sporsuz hayatı hamlığından şekerimm..
yoksa taş gibisiinn hiiiiiiiiiiiiç yaşına bağlama olanları.....

ezgi benim durumumda seninki gibi.
hergören erkekmi diye soruyor yooo kız diyorum. bazıları hala ısrarla erkek bu karnın sivri diyorlar.
bende artık öyle karnımı inceliyorum bana göre yuvarlak karnım. birde fazla kilo aldım ama orantılı vücuduma dağıldı kilom oyüzden çok aşırı durmuyum.
ama bir süpriz olurmu diye hala düşünüyorum. ayy aldıklarımı sırf oyüzden daha yıkamadım. birsonraki usg de ya erkek derlerse değiştirme ihtimaline karlşılık :))))

ezgicim valla bende hep düşünüyorum bunu... dün akşam arabada kendimi telkin ediyorum.. sevgi eve gidince mis gibi bi ıspanak yap.. üzerine sarımsaklı yoğurt oh mis.. ı ı canım çekmiyor.. tamam diyorum, kavur ıspanağı üzerine yumurta kır, hem yumurta yararlı.. ı ı .. e tamam o zaman pırasa yap diyorum, bol havuçlu zeytinyağlı.. üzerine de limon.. ekşi ekşi... yok anam yok.. bunları düşünürkene apartmana girdim.. nasıl lahmacun kokuyor anlatamam.. eve girdim.. dedim mis gibi lahmacun kokuyo bina.. hemen söyleyelim dedi kocişim.. aldı telefonu eline kaç tane yicen dedii... yok dedim yemicem.. ben gidip bi çorba yapiim.. girdim mutfaya... mis gibi yoğurtlu tel şehriye yaptım.. yanına da yumurtalı ıspanak.. bi de bol limonlu brokoli.. neyse hazırladım sofrayı çağardım bunu... e hani tek çorba yapcaktın dedi.. aman girince mutfağa yapıverdim işte..
bu akşam da evde yokum zaten.. yeğenimi gelin ağdasına götürcem.. hazır gitmişkene bende halledicem.. o da dünden kalan ıspanağı ısıtır yer işte..

Ezgiii; ben de nefret eder oldum artık yemek pişirme işinden

yapacağım şey belli olunca sorun yok, ama ne pişireceğimi bulana kadar çıldırıyorum

Bu hafta sebzemiz yok, alışverişe gidemedim.. Ben artık kendim yapamıyorum, e eşimde sık seyahatte olunca tıkanıp kalıyoruz.... Klasik doğu mutfağına baş vuracağım bugün sanırım:) Et, bulgur, hamur eheheheheh

Son düzenleme:
Back