Özlemcim protein çok önemli, makarna ve pilavı boşver bol bol mercimek, nohut, fasulye ye. Ve evet ceviz, fındık, badem (kavrulmamış ve tuzsuz olması önemli) de yemelisin ama günde 1 avuç.
Kiloya takma bence şimdiden ve şeker çıkacak diye de kendini şartlama.
benim hiç bulantım olmadı, iştahım çok açıktı ve ben ilk 3 ayda 3 kilo aldım. Sonraki 2 ay da birer kilo alarak devam ettim. 25. haftada 10 kilo almıştım bile. gebelik şekeri de çıkmadı. O zaman doktorum hoop dedi :) Ekmeği tamamen kestim, meyveyi azalttım. Sebze, baklagil, et ve balık ile devam ettim. 9 haftada sadece Kaan kilo aldı :) Ben almadım.
canim cok tesekkur ederim dediklerine dikkat edecegim.
tesekkurler kizlar kafanizi sisirdim azcik kalori kilo die:)) sagolun tavsiyelerinizi dinleyecegim.
gizemlicim doktor sutu olmaz demedi yanlis anlamissin yazigimi sut miktari ve kalitesi dedi. annelerimiz de der ya dogum kilosu emzirirken gidiyor die, ayni seyi kastetti doktorum hatta yanlis olmasin ama 400 kalori yakarmisiz sut verirken, kilolari alip alip sutun olmazsa sansina kusucen demek sırnaşık şey ama benim gecen hamileligimdeki doktorum ise 10 kilo almayi hedefle en fazla 12 demisti bosver iste herkes diyor bir sey onemli olan kilo almak ya da almamak degil saglikli beslenmek.