2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Utuuuuuuu:)))))

Ben hayatim boyunca bu kadar utu yapmamisimdir. 4. makina ile bogusuyorum; termik santral olarak surekli buhar saliyorum atmosfere. Kuresel isinmaya yaptigim katki ve cevreye verdigim gecici rahatsizliktan dolayi tum yeryuzu halkindan ozur dilerim:))))))))))

Ay çok sıkıcı Bilge :))) ütüden nefret ederim ve sadece ne giyeceksem o gün ütülerim :)))
Oğlumun eşyalarını da ütülememiz gerekmedi, yaşasın kurutma makinesi :))))

Bu arada doğum için Medipol'ü düşünüyordum ama gün yaklaştıkça kararım değişiyor. Hastane biraz eski, fiyat almak için gittiğimde çok kalabalık ve karışık görünmüştü. Devlet hastaneleri gibi gelmişti gözüme.
Şimdi Kozyatağı'nda bir hastaneye bakıyorum. Central Hospital. Yarın orayı da gezeceğim. Telefonda çok ilgililerdi. Fiyatları da Medipol'den de ucuz. Bakalım inşallah temiz ve moderndir.

Ah şu yeditepe'de olabilseydi (

onlar başka canım hıçkırım hemen hemen 1 saniye aralıkla düzenli bir kalp atışı gibi karnında sekmesi pıt pıt pıt diye zaten o kadar aynı periyotta oluyor ve o kadar kendini belli ediyor ki anlarsın

Hımmmmmm demek ooooo:))))))))))))))) Yaw oluyor, olmaz mı...Hatta ben de bu kız accayıp ritmik hareket ediyor, nasıl beceriyor bunu diyordum kendi kendime:))))))

Sağolun kıslar:)) Böylece hıçkırığı da tanımış olduuuuk:))

patly'cim annene çok çok geçmiş olsun..en kısa sürede düzelir umarım..
yanına gelior olmasına çoook sevindim..böylece sende daha mutlu olacaksın çünkü..

:):):):):)
bilgee sen beni çook güldürüosunn:))
bence evde dursun canım nolur nolmaz hem bişiler eklemek istersin her seferinde arabadan çıkar eve getir ekle tekrar indir zor olur:))

kızlaaaaaaaaaaaaaar acilllll heeeeeeeeelllllllllllllppppppp:gitme::gitme:
dün karnımın altı kaşındı allah allah dedim alerjimi oldumm bir de ne göreyim aynada benim karnımın altı çatlamışşşşşşşşş:sinifsinif:
ne zaman oldu nasıl oldu hiiç anlamadım, aynada göbeğimi kaldırıp bakmasam hiç de görmeyecektim..resmen kırmızı yol yol...çok kızamamış ama...

sizce tam da bu esnada yapılabilecek bişii var mı hani beyazlamadan önce müdahale edebileceğim..
FUNDA'cım hametanı aldım şu an kullanmamın bi sakıncası olmaz heralde değil mi??

Ezgim bu catlak meselesi geri donussuz bisi, varsa var, yoksa yok maalesef. Su anda sadece derinin ust kismini nemlendirerek esnetebilir ve o kasintiyi gecirebilirsin. Tek caresi hamilelik bittikten sonra kilo ve egzersizle karni duzlestirmek ve cildin en uygun sekilde yeni duz gobege uyum saglamasi icin dua etmek... Karnin ne kadar duz olursa cildin o kadar guzel kapatir o acikliklari ve o kadar az gorunur. Yani su anda fazla yapacak birsey yok maalesef.

:):):):):)
bilgee sen beni çook güldürüosunn:))
bence evde dursun canım nolur nolmaz hem bişiler eklemek istersin her seferinde arabadan çıkar eve getir ekle tekrar indir zor olur:))[/QUOTE]

Ben de oyle karar verdim sekercim, gidene kadar oynar dururum ben o cantayla. O yuzden evde kalmasinda fayda var:)))

teşekkür ederim bilge'cimm...
üzüldüm yapılabilecek bişii olmamasına gerçi içten içe biliordum da belki dedi kabul etmek istemedim sanırım:):)
neyse en azından göbeğim düz olursa( ki en son 16 yaşımda düzdü ) az görünecekse napıcaz göbeği düzleştirices demek ki(

ezgi..

ben gobekten degilde bacaklarimin ustunden ve kalcamdan catladim. Iki on iki arka dort yer seklinde;-)) .. Valla yapilabilecek birsey bence de yok. Annemizde varsa bizde olmasi buyuk ihtimalmis. Benim annemde var. Gobeginin ustunde hemde. Bakalim inss o kadar yurumez benimkiler oldugu yerde kalirlar.. Artik ben catlak vs gectim saglikli olsun diye dua ediyorummm.. Bu yastan sonra benim bu vucudla manken olabilme ihtimalim sifir zaten sizi bilmem ama;-))

anammmm daha gecen gun 100 den geri sayim basladi diye yaziyorduk.. 50 gun kalmis gosteriyoo bu ticker;-)) lol.. yarin oburgun dogurcaz saka maka..

Annem erteledi ucusunu kisa bir sureligine.. Burda hastanelik olmasindansa orda olmasi daha ii oldu.. Elbette hastanelik olmasi sonucta kotu birsey ama demek istedigim burda olmadigi daha ii oldu.. Anladiniz siz beni;-))

Son düzenleme:

benim annemm de yoktuu en büyük hayal kırıklığımda bundan zaten:çok üzgünüm:
elbette herşeyden önemlisi sağlıklı bebeklerimizin olması.. ve manken olabilme ihtimalim neredeyse 0..balıketli anne olmuş kadın defilesi değilse:):)sadece gebelik bi süreçse ve hem ruhsal hem fiziksel etkileri mevcutsa ben bunlardan herhangibir diğeri ile karşı kaşıya gelmiş olmanın ilk anlık şokunu yaşayıp danışmak istedim sizlere yapılacak bişey bilior musun die..ama alışmaya başladım artık bir çözümü yokk daha da fazlalaşmasın die umut etmekten başka:))

annenin rahatsızlığı ciddi değildir inşallahh..ama atlatıncaya kadar erteleme kararını ii düşünmüşsünüz..en kısa zamanda iyileşip gelsin ki yanınıza en sağlıklı haliyle keyfi alabilsin..tekrar çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Günaydın kıslaaar:))) Accayıp korkulu bir akşam ve gece geçirdim... Geçen hafta karşı komşumuzun eve hırsız girmişti,,, Alarmları olduğu için de sadece salonda koltukta duran laptopu almış ve kaçmıştı... Biz de alarmı duymuştuk ama; girdikleri yer bizim görüş alanımızda olmadığı için balkondan baktık baktık, sonra da yok, komşunun değil bu, sokakta bir araba yanlışlıkla öttü sanmıştık... Neyse, dün saat 19-30 20.00 arası apartmanda bir hareket, anlam veremedim bir türlü.... apartmanımızda az insan yaşadığı için o kadar hareket garip gelmişti bana... Sonra ne duyayım... Karşı komşunun üst katına da sokağa bakan pencereden hırsız girmiş... Ve koca en büyüklerinden lcd tv yi ve laptoplarını almış.. ama bu sefer alarm olmadığı için evi de darmadağın etmişler((((((((((( Çok korkmaya başladım ben yahu.. Bu yaşıma kadar korku nedir bilmeyen ben ciddi tırstım:))))) & aydır koca ile ayrı yatakta yatıyoduk, tanem rahat etsin diye valla dün gece paşa paşa gittim adamın yanında yattım(((((((((

Son düzenleme:
ay fundacım gerçekten korkulcak bişiymiş.. dikkat edin nolur.. olmazsa camlara o küçük alarmlar varya onlardan taktırın.. en azından caydırılığı olsun.. sende kocişinin yanından ayrılma bi daha.. komşuna da geşmiş olsun..

gunaydiiiiin:)))))

Fundam gecmis olsun, hakikaten alarm taktirmak lazim, bir de disaridan gorunecek uygun bir yerin isigini acik birakmak...

qualitycim cok gecmis olsun, bence de salon da isigi acik birak hatta olmadi birkac gece rahatlayana kadar tvyi acik birak uyaniksiniz da tv izliyorsunuz sanirlar.
gizemlicim dun ben cikinca gelmis mesajin sanirim iyiyim canim sagol disime dolgu yapildi yirmilik olduguna emin degiliz dediler hala agrirsa demekki yirmilik. sen nasilsin canim?

Haklısınız kızlar... Bugün gerekli önlemler için çalışmalara başladık... zaten hep evde hol ışığı açıktır bizim evde olmadığımız zamanlarda da... ama bu yeterli değil tabi... Hırsızlar uzun takiplerden sonra geliyor anladığımız... Çünkü karşı komşuya girdiklerinde, onlar evlerinden yeni çıkmışlardı... Çıkarlarken biz kapıda konuşmuştuk... onlar gitti 10 dakika geçmedi ki alarmları çalmaya başlamıştı... Adamlar hangi dairede kim oturuyor biliyor hangi araba hangi dairenin biliyor...

Zaten yaklaşık 15 gün önce falan da bizim de yatak odasının pencere kanadı anlamsız bir şekilde bozuldu... sım sıkı kapanan pencere eve geldiğimde açıktı ve dili tutmuyor, kapanmıyordu... Ben de ısı değişimine bağlamıştım olayı... Hani havalar aniden soğudu, bu camlardaki genleşme de gitti, o nedenle oldu sanmıştım.. Servis çağırıp yaptırdık, adamlarda bu derece nasıl boştakalır pencere kilidi diye şaşırmışlardı... Muhtemelen o gün bizim eve girecekti, ki ben eve geldim aynı anda ve pencereyi açtığı ile kaldı, giremeden kaçtı gitti.... çünkü otralıkta eve girildiğine ailt her hangi bir bulgu yoktu...

Allaha emenet demekten başka bir çare de yok aslında... Ne kadar önlem alınırsa alınsın adamlar giriyor... Hırsıza kilit olmaz dedeikleri gerçekten doğru sanırım(((

ay evet quality resmen denemisler meger( hay Allah ya iyi ama dedigin gb takip ediyorlar sen evdeyken girmesinlerde ne yaparsa yapsin adiler!!!
aralma burda gorunuorsun cok merak ettik seni, guzel haberler getirmis ol Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…