Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,
işlerim çok yoğun kısa kısa anlatayım dün doktora gittik.
kızım 37,5 cm 1230gr olmuş teyzeleri
başaşağı doğum pozisyonunu almıştı. ama daha erken değişedebilir bu tabi. herşey çok güzel yolundaymış.
zemuszemus
cnm benim çok saol şimdi çok şükür daha iyiym bu boncukta sizee maşallah ikinizede:)))))Sagol aysecim..
Sana da cok gecmis olsun.. Rahatlamissin biraz daha cok sevindim. Evet 33 un icindeyiz. 34 e girmeye cok az kaldi;-)
ayşecim ilaçların iyi gelmesine çok sevindim tatlım.. inşallah hafta sonuna çok daha iyi olucaksın..
patly yaşasın annen geliyor artık.. yalnız olmucaksın orada.. ama hasta olmasına üzüldüm..umarım hafif bişiydir hemen geçer.. bizim babalarımızı kan tutar, giremezler öyle doğuma falan.. korkarlar :)
mervecim buarada ben isim konusunda kararsızım senin gibi. daha ismi yok kızımın... :kedi:
merhaba kızlar,
işlerim çok yoğun kısa kısa anlatayım dün doktora gittik.
kızım 37,5 cm 1230gr olmuş teyzeleri
başaşağı doğum pozisyonunu almıştı. ama daha erken değişedebilir bu tabi. herşey çok güzel yolundaymış.
zemuszemus
pazartesi öle yapıcam ama çok fena ya annemle gitmiştim öle sohbet falan ediyoruz ama yok benim midem resmen kaynıyo yanıyo sonrada birden bulantı
limon getir içine sıkalım dedi hemşirede doktorumda bu seferde böle deneyelim bakalım
ayy çok gerdi bu şeker işi beni işgence gibi yaa
hayırlısı ile bunuda atlatalım inşşş
hımmmmmmmmmmmmmmmmm 1000 puanlık uzmanlık sorusu yani acil bişey olduğunda o arabayla gideceğiniz için arabada durması mantıklı ama sen evdeyken bişey olsa eşin gelmese ne bileyim araba çalınsa eve biri girse AYYYYYYYYYYY bilemedim yahuuu yanıbaşında dursun benceKizlaaaarrrr; tunaydin:)))
Tarihin en tembel annesi ben ancak kalkip alisveris yapip kahvaltimi yaptim:))) Hastaliklar yavas yavas geciyormus, hazirliklar da son surat devam ediyormus. Hadi bakaliiiim.
Benim annem ile babam da nihayet yazliktan Eskisehir'e donmusler; artik bana gelme zamanlari yaklasmis demek oluyor bu. Ama bunaltili babam kendi evi disinda uzun sure duramadigi icin doguma mumkun oldugunca yakin zamanda gelmek istiyorlar. O yuzden bir sure daha evde yalnizim. Zaten artik hazirlik filan da pek kalmadi. Annem gelince yapar dedigim utuleri bile yaptim bitti sayilir...
Bugun valizimi yapacagim, hani su 1,5 ay once artik yapsam dedigim valizi:))) Sizce valiz evde mi dursun yoksa arabanin bagajinda mi?
hımmmmmmmmmmmmmmmmm 1000 puanlık uzmanlık sorusu yani acil bişey olduğunda o arabayla gideceğiniz için arabada durması mantıklı ama sen evdeyken bişey olsa eşin gelmese ne bileyim araba çalınsa eve biri girse AYYYYYYYYYYY bilemedim yahuuu yanıbaşında dursun bence
kanal d de zarafet dersi varrrrrrr :)