• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

mrb kızlar uzun zaman oldu szlerle ayrı düşeli girip moralnizi bozmak stemedim.Mervecim o kadar çok isterdim ki şu listede olmayı kendimi göremeyince kızımı göremeyince çok kötü oldum çok mücadele ettik ama olmadı şu an ağlıyorum zor yazıyorum çünkü hiç bi kelime bulamıyorum yazıcak ama biliyorum ki meleğim benmle .Allah sizlre evlatlarınızı sağlıklı zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Arada girip sizlerin mutluluğunu paylaşmak isterim kızlar.Sizleri çok seviyorum çok güzel paylaşımlarımız oldu görmesek de birbirimizi zor annelik dönemnde üzüldük sevindik allah şükürler olsun ki bana dayanma gücü veriyo rabbim inşallah kısa zamanda aranızda bulununurum yine

Aralma; içim titredi resmen... Allah sabır versin... Yazamayacağım çok fazla birşey... Umudunu yitirme, allah hep yar ve yardımcın olsun...

aralma çook üzüldümm, söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum..Allah'tan sana sonsuz sabır ve en kısa zamanda yeni mutluluğunu diliorum canım..

aramalcım söyliycek kelime bulamıyorm çok üzüldüm cnm rabbim sabır versin kelimenin bittigin an bu olsa gerek:(((((((allahım tez zamanda saglıklı ve hayırlı bir evlat versin cnm

fundacım cnm çok büyük geçmiş olsun tatlım rabbim kötü insanlara fırsat vermesin aminnn

Haklısınız kızlar... Bugün gerekli önlemler için çalışmalara başladık... zaten hep evde hol ışığı açıktır bizim evde olmadığımız zamanlarda da... ama bu yeterli değil tabi... Hırsızlar uzun takiplerden sonra geliyor anladığımız... Çünkü karşı komşuya girdiklerinde, onlar evlerinden yeni çıkmışlardı... Çıkarlarken biz kapıda konuşmuştuk... onlar gitti 10 dakika geçmedi ki alarmları çalmaya başlamıştı... Adamlar hangi dairede kim oturuyor biliyor hangi araba hangi dairenin biliyor...

Zaten yaklaşık 15 gün önce falan da bizim de yatak odasının pencere kanadı anlamsız bir şekilde bozuldu... sım sıkı kapanan pencere eve geldiğimde açıktı ve dili tutmuyor, kapanmıyordu... Ben de ısı değişimine bağlamıştım olayı... Hani havalar aniden soğudu, bu camlardaki genleşme de gitti, o nedenle oldu sanmıştım.. Servis çağırıp yaptırdık, adamlarda bu derece nasıl boştakalır pencere kilidi diye şaşırmışlardı... Muhtemelen o gün bizim eve girecekti, ki ben eve geldim aynı anda ve pencereyi açtığı ile kaldı, giremeden kaçtı gitti.... çünkü otralıkta eve girildiğine ailt her hangi bir bulgu yoktu...

Allaha emenet demekten başka bir çare de yok aslında... Ne kadar önlem alınırsa alınsın adamlar giriyor... Hırsıza kilit olmaz dedeikleri gerçekten doğru sanırım:((((

fundacığım geçmiş olsun bu tür insanlar hiç bakmıyorlar yaşlımı gençmi hamilemi vs...insana zaten evinden birşey gitmese bile korkusu yetiyor ayrıca bırak onu evinden bişey gitsinde cana gelmesin değil mi senin resmen verilmiş sadakan varmış yoklamış denemiş tam üstüne geldin ki defolup gitmiş...aman sen gerekirse her yerin ışığını aç evde olmadığın zamanlarda da tv yi açık bırak gerçi dediğin gibi bunlar boş değil çete gibi iz sürüp öyle soyuyorlar milletin evini benim yengemin evinde 9 kişi vardı girdiklerinde dublex eve girmişler ve yatak odasında ki takı çekmecesini mutfağa almışlar outup kek yemişler meyva suyu içmişler hatta yengemi öpmüşler bile yanağından yengem diyorki narkoz gibi bişey vardı sanki bende görüyorum evimin soyuduğunu ama kendimi kaldıramıyorum meğer bunlar önce camı açıyorlarmış sonra eve uyutucu bişey sıkıyorlarmış sen mıh gibi kalıyormuşsun onlarda rahat rahat soyuyorlarmış..senin evin bildiğim kadarıyla giriş kat o sebepten hassas alarm taktırman en iyisi cam oynadığı an 3 sn içinde şifre girilmezse hem alarm çalıyor hemde polise sinyal gidiyor....kedi falan filan biraz başa bela oluyor ama olsun değil mi

mrb kızlar uzun zaman oldu szlerle ayrı düşeli girip moralnizi bozmak stemedim.Mervecim o kadar çok isterdim ki şu listede olmayı kendimi göremeyince kızımı göremeyince çok kötü oldum çok mücadele ettik ama olmadı şu an ağlıyorum zor yazıyorum çünkü hiç bi kelime bulamıyorum yazıcak ama biliyorum ki meleğim benmle .Allah sizlre evlatlarınızı sağlıklı zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Arada girip sizlerin mutluluğunu paylaşmak isterim kızlar.Sizleri çok seviyorum çok güzel paylaşımlarımız oldu görmesek de birbirimizi zor annelik dönemnde üzüldük sevindik allah şükürler olsun ki bana dayanma gücü veriyo rabbim inşallah kısa zamanda aranızda bulununurum yine

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen şimdi böyle yazınca ben dağıldım...seninle konuştuğumuz günden beri sesin kulaklarımdan gitmiyor zaten teli kapatır kapamaz ağlamaya başladım ve hemen doktora koştum....Ben listede tickerını görünce bebeğim yaşasaydı bu kadarlık olacaktı falan diye düşünürsün ve üzülürsün diye silmiştim eğer istersen tekrar ekler minik melek cenntte yazarım unutma ki onun kalbi attı ve yaşadı bu sebeptende o centte gidecek ahirette sana şefaat edecek ve siz onunla kavuşacaksınız o hala senin minik bebeğin.....kardeşini müjdeleyecek sana en kısa zamanda hiççç merak etme sana bol bol dua ediyoruz

merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyor ve sizi takip edemiyorum.ben hastanedeyim kızlar serklaj oldum ve buradan cıkamadım. bir aydır burdayım. ilaçlar serumlar devam ediyoruz .erken dogum tehlikesi hala devam ediyor ama 30 haftaya geldik çok şükür..eşim bu gün bilgisayarı getirdi bende size bi merhaba demek istedim.insallah hepiniz iisinidir ve bebişlerde.allahım hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza almak nasip eder insallah. hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun.haft sonları bilgisayar olursa gene yazarım insallah.dua edin benim icinde lütfen.

günaydın kızlar

papatya geçmiş olsun canım, hastanede olman daha iyi , kontrol altında bir şey olmaz Allahın izniyle :emir_bebek:

Hepimize duacıyız, inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

merhaba kızlar,uzun zamandır yazamıyor ve sizi takip edemiyorum.ben hastanedeyim kızlar serklaj oldum ve buradan cıkamadım. bir aydır burdayım. ilaçlar serumlar devam ediyoruz .erken dogum tehlikesi hala devam ediyor ama 30 haftaya geldik çok şükür..eşim bu gün bilgisayarı getirdi bende size bi merhaba demek istedim.insallah hepiniz iisinidir ve bebişlerde.allahım hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza almak nasip eder insallah. hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun.haft sonları bilgisayar olursa gene yazarım insallah.dua edin benim icinde lütfen.
papatyam cnm çok geçmiş olsun cnm dualarımız seninle inş vaktinde gününde dogacak bebegin maşallah 30 haftalık olmuş allahın izniyle az kalmış rabbim saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin sanada bizede inş aminnn
kendine ve melegine çok ii bak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun hastanede takip altında olman çok iyi olmuş gerçekten....neyseki müdahale edilmiş...

Allah yardımcın olsun tatlım hem en azından 30 haftalık olman bile çok önemli

selam kızlar:)
bende cmtsi kontrole gittim 3 kilo birden almışım şok oldum.bu hastalıktan yiyemedim yediğimi çıkardım kesin kilo vermişimdir derken şoke oldum. drçsa şaşırdı baktı benim bacaklar şiş. dedi bu kilo olamaz ödem var idrar tahlili yaptık.tansiyon 13/8 çıktı.idrarda hafif lökosit görültü. antibiyotiğe devam dedi. idrarda protein filan çıkmadı.dr.da tutturdu bu şişlikler normal değil. yatacaksın wc ve yemek dışında kalkmak yok dedi. nst ye bağladı birde. normaldi nst sonuçları. hala gıcık tarzında öksürüyorum.bebeğe bi zararı yokmuş.gebelerde öksürük öle kolay kolay geçmezmiş. şimdilik bu haftayı yatarak geçiricez cmtsi tekrar çağırdı. yani 30 ekimde tekrar randevumuz var. buarada teyzeleri kızımız 2585 gr olmuş. :nazar:
valla çatlaklardan bahsetmişsiniz ben çok çatladım karnım harita gibi ince ince kırmızı bi sürü var. ben çok erken başladım çatlamaya lierac yada karışım yağı kullanıyorum ama nafile. annem ve teyzelerimde var. genetik olarak şanssızım. ama ben hiç takmıyorum ben ideal kiloma geleyimde gerisi boş.birde ben anne oluyorum yaaa ötesi varmı:)
Ay çok sıkıcı Bilge :))) ütüden nefret ederim ve sadece ne giyeceksem o gün ütülerim :)))
Oğlumun eşyalarını da ütülememiz gerekmedi, yaşasın kurutma makinesi :))))

pelincim bende kurutma makinesine attım ama yinede çabucak ütüledik annemle. kırışıklığı için değil zaten yumuşacık çıktılar kurutmadan hijyen açısından bikaç ay böle ütülerin sonra sadece kurutmaya atarım.

kızlar birde bu hırsız olayı çok fena. fundacım geçmiş olsun. geçen sene nisan ayında bizde işten geldik bize ve karşı komşumuza hırsız girmişti. onlarda çalışan karı kocaydı bizde. adamlar evde kimsenin olmadığından emin olup öle giriyolar. heryeri dağıtmışlardı. evde altınlarım vardı özenle seçip takmak için ayırdığım manevi olarakda değerli olanların hepsini almışlardı. gerisi zaten bankada kasada ama yineden bir iğnem kabolsa ben çok üzülürüm. allahtan evde değildik. kaldki ben evdeyken çalan kapıya filan bakmam genelde ama artık zil çalsa camdan hemen kimo diye sesleniorum. kapının kilidini kırmışlar çelik kapıydı hemde.üst kilitte yıldız tornavidayla açılıyomuş.dedim öle kilitmi oluryaa. olan oldu sonra bi sürü kilit taktırdık ama ben hala çok korkarım. helede ben evdeyken olusa diye.allah kimseye göstermesin.

selam kızlar:)
bende cmtsi kontrole gittim 3 kilo birden almışım şok oldum.bu hastalıktan yiyemedim yediğimi çıkardım kesin kilo vermişimdir derken şoke oldum. drçsa şaşırdı baktı benim bacaklar şiş. dedi bu kilo olamaz ödem var idrar tahlili yaptık.tansiyon 13/8 çıktı.idrarda hafif lökosit görültü. antibiyotiğe devam dedi. idrarda protein filan çıkmadı.dr.da tutturdu bu şişlikler normal değil. yatacaksın wc ve yemek dışında kalkmak yok dedi. nst ye bağladı birde. normaldi nst sonuçları. hala gıcık tarzında öksürüyorum.bebeğe bi zararı yokmuş.gebelerde öksürük öle kolay kolay geçmezmiş. şimdilik bu haftayı yatarak geçiricez cmtsi tekrar çağırdı. yani 30 ekimde tekrar randevumuz var. buarada teyzeleri kızımız 2585 gr olmuş. :nazar:
valla çatlaklardan bahsetmişsiniz ben çok çatladım karnım harita gibi ince ince kırmızı bi sürü var. ben çok erken başladım çatlamaya lierac yada karışım yağı kullanıyorum ama nafile. annem ve teyzelerimde var. genetik olarak şanssızım. ama ben hiç takmıyorum ben ideal kiloma geleyimde gerisi boş.birde ben anne oluyorum yaaa ötesi varmı:)
.

Canım maaşallah miniğe koccaaman olmuş ehehe kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
bu bacaklarındaki durumda yatacak olmandan dolayı biraz sıkıcı ama olsun en azından kötü bişey çıkmadı ya....acaba antibiyotiğin yan etkisi falan olabilir mi bazı ilaçlar vucutta su tutulmasına sebep oluyor ya....çok geçmiş olsun tekrardan canım ya bu hafta dinlen bakalım gececek mi

Çatlaklar konusuna gelince ben sizin kadar rahat olamıyorum açıkçası yapılabilecek birşey yok belki ama ammmaaan nasıl olsa anne oluyorum çatlasam nolucak diyemiyorum benimde kalçamda 1-2 yer incecik ve sol bacağımın iç kısmında var şu ana kadar hiç çatlağım olmadı selülitim olmadı kilom hgep idealdi dikkat ederim ben bu konulara o yüzden üzüldüm e yapacak bişey yok tabi ama keşke ANNEDE OLSAK ÇATLAMASAKTA ühühühühühüh neden herşey birarada olmuyor??

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
a.s.a.s.a.s.
:nazar::nazar::nazar::nazar:

KIZLAR YAŞASIN 8. ÇİÇEĞE GELMİŞİM ÇOK MUTLUYUM YANİ ARTIK 8 AYLIK OLDUK GİBİ RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN TÜM İSTEYENLERİN YAŞAMASI DUASI İLE ..............

tickerımda da kendime çıkış yolu bulmak için tırmalıyorum annemde bunu hissediyor gibi bişey mi diyor acaba ? sanırım bebeğim bana anne ben döndüm demek istiyor... :)))

Son düzenleme:
mervecim tebrikler allah sağlıkla kucaklarımızada almayı nasip edecek inşallah.
canım benim ayaklarımda hep şişme vardı hele yazın o sıcaklarda çok fenaydı. bana sorsan şimdi abartı bi şişlik yok ama dr. taktı bu sefer birde tartıda fazla çıkınca endişelenedi galiba. preeklempsi için idrar tahlili yaptı ama çıkmadı allahtan.o da bana yat dedi bakıcaz bakalım yatınca şişlikler iniyomu.
çatlaklar konusunda bakma bende baştan çok takmıştım ama kendimi avuntuyorum birazda galiba. yinede birçok kişiye göre daha ince ince çatladım ona şükür.

fundacım cnm çok büyük geçmiş olsun tatlım rabbim kötü insanlara fırsat vermesin aminnn

fundacığım geçmiş olsun bu tür insanlar hiç bakmıyorlar yaşlımı gençmi hamilemi vs...insana zaten evinden birşey gitmese bile korkusu yetiyor ayrıca bırak onu evinden bişey gitsinde cana gelmesin değil mi senin resmen verilmiş sadakan varmış yoklamış denemiş tam üstüne geldin ki defolup gitmiş...aman sen gerekirse her yerin ışığını aç evde olmadığın zamanlarda da tv yi açık bırak gerçi dediğin gibi bunlar boş değil çete gibi iz sürüp öyle soyuyorlar milletin evini benim yengemin evinde 9 kişi vardı girdiklerinde dublex eve girmişler ve yatak odasında ki takı çekmecesini mutfağa almışlar outup kek yemişler meyva suyu içmişler hatta yengemi öpmüşler bile yanağından yengem diyorki narkoz gibi bişey vardı sanki bende görüyorum evimin soyuduğunu ama kendimi kaldıramıyorum meğer bunlar önce camı açıyorlarmış sonra eve uyutucu bişey sıkıyorlarmış sen mıh gibi kalıyormuşsun onlarda rahat rahat soyuyorlarmış..senin evin bildiğim kadarıyla giriş kat o sebepten hassas alarm taktırman en iyisi cam oynadığı an 3 sn içinde şifre girilmezse hem alarm çalıyor hemde polise sinyal gidiyor....kedi falan filan biraz başa bela oluyor ama olsun değil mi

kızlar birde bu hırsız olayı çok fena. fundacım geçmiş olsun. geçen sene nisan ayında bizde işten geldik bize ve karşı komşumuza hırsız girmişti. onlarda çalışan karı kocaydı bizde. adamlar evde kimsenin olmadığından emin olup öle giriyolar. heryeri dağıtmışlardı. evde altınlarım vardı özenle seçip takmak için ayırdığım manevi olarakda değerli olanların hepsini almışlardı. gerisi zaten bankada kasada ama yineden bir iğnem kabolsa ben çok üzülürüm. allahtan evde değildik. kaldki ben evdeyken çalan kapıya filan bakmam genelde ama artık zil çalsa camdan hemen kimo diye sesleniorum. kapının kilidini kırmışlar çelik kapıydı hemde.üst kilitte yıldız tornavidayla açılıyomuş.dedim öle kilitmi oluryaa. olan oldu sonra bi sürü kilit taktırdık ama ben hala çok korkarım. helede ben evdeyken olusa diye.allah kimseye göstermesin.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
a.s.a.s.a.s.
:nazar::nazar::nazar::nazar:

KIZLAR YAŞASIN 8. ÇİÇEĞE GELMİŞİM ÇOK MUTLUYUM YANİ ARTIK 8 AYLIK OLDUK GİBİ RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN TÜM İSTEYENLERİN YAŞAMASI DUASI İLE ..............

tickerımda da kendime çıkış yolu bulmak için tırmalıyorum annemde bunu hissediyor gibi bişey mi diyor acaba ? sanırım bebeğim bana anne ben döndüm demek istiyor... :)))

Teşekkür ederim kızlaar.

Esracım bebeğine maşallah:)) Sana da geçmiş olsun...

Mervecim CİLVELOŞ a maşallah:)))) Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... <hayırlısı ile sağ salim sağlıklı bebekler olsunlar da biz birazcık daha bekleriz:))))

Teşekkür ederim kızlaar.

Esracım bebeğine maşallah:)) Sana da geçmiş olsun...

Mervecim CİLVELOŞ a maşallah:)))) Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik... <hayırlısı ile sağ salim sağlıklı bebekler olsunlar da biz birazcık daha bekleriz:))))

al işte fubdacım demek ki senide benim gibi uyku tutmuyor hadi şimdi namaza kalktım yahu bu anlamsız bir şekilde deliksiz uykum yok yani devamlı gözün açık tilki uykusundayım resmen...şöle bir uykudan uyanamazsın ya alamazsın kendini falan bende öyle bir durum yok...her an fıırrrr diye yataktan kalkabilirim....

Sanırım böyle olmakta anneliğin bir parçası şimdi kafam çok dolu Yalovaya neleri götürücem vs. orda nasıl olucak burda neleri bırakıcam falan filan derken uykuda harap oluyor tabii....

Back