2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Günaydın hamişler:))

Ayşe çok geçmiş olsun.. Meralcim sen de dikkat et aman diyeyim... Şunun surasında azıcık zamanımız kaldı hayırlısıyla atlatalım hemimiz...

Çok geçmiş olsun hepinize

günaydın cnm
çok saol tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik maşallah 30 haftalık olmuşsun cnm rabbim saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almak nasip etsin inş

günaydın kızlar :):))))))) ne oluyor hepimiz dökülüyoruz son aylar iyice hassaslaştı bünyelerimiz bendede tuaf bir uyku çöktü gece uyuyamıyorum sancılardan gündüz uyku basıyor

Funda girip girip kaçma cicim ya napiosun ne ediyosun anlat bi
Fundaaa 30 da bitmiş, hey maşallah :)))
ay gerçekten ya funda da 30 u geçtiii
günaydın kızlar :):))))))) ne oluyor hepimiz dökülüyoruz son aylar iyice hassaslaştı bünyelerimiz bendede tuaf bir uyku çöktü gece uyuyamıyorum sancılardan gündüz uyku basıyor
canım artık deliksiz gece uykusu sanırım bize haram
Günaydın fıstıklar..
günaydın sevgimmmm .) msn kopup duruyor kuşum sorry
günaydın herkese...
hasta olan tüm arkadaşlar çok gemiş olsunn hepinize..
ezgi nasılsın neler yapıosun

herkese günaydıınn...hasta olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize çok iyi bakın ve çok iyi dinlenin,ben hamileliğimin 4.ayında girip olmuştum çok kötüydü normalde umursamazdım ama bebek olunca insan ya ona zarar verirsem diye korkuyo o yüzden şimdi etrafta grip hapşuran tıksıran birini görünce aman diyorum yaklaşmayın

Kızlar karar verdim cilveloşu ite kaka da olsa doktor yapıcam onkoloğumdan ranadevu alayım dedim en erken 1 aralıkta verebiliyor muayene ücreti 230 tl eheheheheeh kaydirigubbakcemile saçından çekicem oku kızım doktor ol dicem

şaka bi yana walla bu doktorlar iyi para kırııyor

iyiyiz merve'cim napalım burası 3 gündür inanılmaz yağmurlu evdeydim hep..sıkıldım..dünden beri dolapları gelicek derin hanımın onun bekliorum yağmurlu die getirmediler bugünde bekliorum..siz nasılsınız isim konusunu naptınız??karar verlmedi daha değil mi

Kızlar ben geçen gün sağlık ocağına gittim ya aşı için benim idrarımı aldılar kusur bakmayın ama yazdım sonra ona bir çubuk batırdılar onda belirli bölmeler belirli renklere dönüştü sonra onu kutunun üstündeki renklerle karşılaştırdılar idrar yollarında hafif enfeksiyon var bol su iç dediler...sizce baktırmam gerekir mi 5 kasımda doktoruma gidicem yaptırsam mı br idrar tahlili bu aralar suyu azaltmıştım ondan mı oldu acabe

Merveee, ben tv izliyoruuum:)))))))))))))))))))))))))
Kendime göre bir program buldum:))) Kanal a da Metin Özülkü ile Eda nın prıgramı varmış:)))))) her sabah hemide:)))))) Bugün de Semiha Yankı var:)

Sorma ezgi artık cilveloşa o kadar alıştık ki hiç bi isim dilimize gelmiyo

Galiba Eflin Hira olucak ama bakalım

Ben lina'da seviyorum ama bilmiyorum hayırlısı

ayyyyyyyyyyy yaşasın Derinciğimin dolapları gelicek demek ki bizimkilerde yapılıyor bakalım nasıl olucak

Ay bana uyku demeyin, kendisiyle uzun süredir pek anlaşamıyoruz çünkü :) gece 23h00-23h30 civarı yatıyorum. 24h00, 02h00, 04hoo ve 06h00 şeklinde 2 saatlik aralıklarla tuvalete kalkıyorum. Bağırsaklarım iyice yavaşladı sanırım. 2 saat arayla gaz sancısıyla uyanıyorum. karnım kaskatı oluyor ve yataktan zor kalkıyorum. Eşim de çok endişeleniyor, yazık bütün gece inliyormuşum (
Aslında Kaan doğduğunda ilk aylar da bu tempoda geçeceğinden alıştırma oluyor. Çok çabuk uyanıp, aynı süratle uykuya dalabildiğimi, arada zamanda da gayet uyanık olabildiğimi gördüm. Uykusuz gecelere şimdiden alıştım yani ..

Merveee, ben tv izliyoruuum:)))))))))))))))))))))))))
Kendime göre bir program buldum:))) Kanal a da Metin Özülkü ile Eda nın prıgramı varmış:)))))) her sabah hemide:)))))) Bugün de Semiha Yankı var:)

açmışım kuşum anne seda sayanı açtı göbek atıyorlar bende napiim üşendim yukarı çıkmaya ona bakıyorum

Pelinciğim ben bile öyleyim senin doğumun bu kadar yaklaştığı düşünülürse yaşadıkların çok normal..Bende deliksiz uyku uyuyamıyorum her an tetikte bir uyku böyle derin hor hor bir uyku değil ve gece bende en az 2 kere tuvalete kalktığımda feci bir kasık ağrısı ile uyanıyorum ama 4 kere falan kalkarsam ehh fena olmuyor.Dediğin gibi sanırım vücut kendini uykusuzluğa mı alıştırıyor nee

eflin hira....
güsel gelior kulağa ismiyle yaşasın..
dila elendi sanırımm:)
pelinnn bende gece uykusuzluğu aylardır mevcut alıştım artık ama bu gaz sancısı durumu beni inanılmaz rahatsız edior artık..geçen gece ağladım ressmen acısından...ne gazı geçirebiliorum, ne onunla yatabiliorum, ne oturabiliorum, dakikalrca yürüdüm evde gene geçmedi..
cuma doktorumla görüşeceğim ilk soracağım soru bu ne içebilirimm bunun için..
sende gittiğinde sorarsan noluur bana da yaz farklı farklı şeyler deneyerek geçirebiliim belki..
bu arada izlediniz mi videoyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…