Günaydın hamişler:))
Ayşe çok geçmiş olsun.. Meralcim sen de dikkat et aman diyeyim... Şunun surasında azıcık zamanımız kaldı hayırlısıyla atlatalım hemimiz...
Çok geçmiş olsun hepinize
Funda girip girip kaçma cicim ya napiosun ne ediyosun anlat biGünaydın hamişler:))
Ayşe çok geçmiş olsun.. Meralcim sen de dikkat et aman diyeyim... Şunun surasında azıcık zamanımız kaldı hayırlısıyla atlatalım hemimiz...
Çok geçmiş olsun hepinize
ay gerçekten ya funda da 30 u geçtiiiFundaaa 30 da bitmiş, hey maşallah :)))
canım artık deliksiz gece uykusu sanırım bize haramgünaydın kızlar :):))))))) ne oluyor hepimiz dökülüyoruz son aylar iyice hassaslaştı bünyelerimiz bendede tuaf bir uyku çöktü gece uyuyamıyorum sancılardan gündüz uyku basıyor
günaydın sevgimmmm .) msn kopup duruyor kuşum sorryGünaydın fıstıklar..
ezgi nasılsın neler yapıosungünaydın herkese...
hasta olan tüm arkadaşlar çok gemiş olsunn hepinize..
Fundaaa 30 da bitmiş, hey maşallah :)))
iyiyiz merve'cim napalım burası 3 gündür inanılmaz yağmurlu evdeydim hep..sıkıldım..dünden beri dolapları gelicek derin hanımın onun bekliorum yağmurlu die getirmediler bugünde bekliorum..siz nasılsınız isim konusunu naptınız??karar verlmedi daha değil mi
Merveee, ben tv izliyoruuum:)))))))))))))))))))))))))
Kendime göre bir program buldum:))) Kanal a da Metin Özülkü ile Eda nın prıgramı varmış:)))))) her sabah hemide:)))))) Bugün de Semiha Yankı var:)
Ay bana uyku demeyin, kendisiyle uzun süredir pek anlaşamıyoruz çünkü :) gece 23h00-23h30 civarı yatıyorum. 24h00, 02h00, 04hoo ve 06h00 şeklinde 2 saatlik aralıklarla tuvalete kalkıyorum. Bağırsaklarım iyice yavaşladı sanırım. 2 saat arayla gaz sancısıyla uyanıyorum. karnım kaskatı oluyor ve yataktan zor kalkıyorum. Eşim de çok endişeleniyor, yazık bütün gece inliyormuşum(
Aslında Kaan doğduğunda ilk aylar da bu tempoda geçeceğinden alıştırma oluyor. Çok çabuk uyanıp, aynı süratle uykuya dalabildiğimi, arada zamanda da gayet uyanık olabildiğimi gördüm. Uykusuz gecelere şimdiden alıştım yani ..
eflin hira....Sorma ezgi artık cilveloşa o kadar alıştık ki hiç bi isim dilimize gelmiyo
Galiba Eflin Hira olucak ama bakalım
Ben lina'da seviyorum ama bilmiyorum hayırlısı
ayyyyyyyyyyy yaşasın Derinciğimin dolapları gelicek demek ki bizimkilerde yapılıyor bakalım nasıl olucak
pelinnn bende gece uykusuzluğu aylardır mevcut alıştım artık ama bu gaz sancısı durumu beni inanılmaz rahatsız edior artık..geçen gece ağladım ressmen acısından...ne gazı geçirebiliorum, ne onunla yatabiliorum, ne oturabiliorum, dakikalrca yürüdüm evde gene geçmedi..Ay bana uyku demeyin, kendisiyle uzun süredir pek anlaşamıyoruz çünkü :) gece 23h00-23h30 civarı yatıyorum. 24h00, 02h00, 04hoo ve 06h00 şeklinde 2 saatlik aralıklarla tuvalete kalkıyorum. Bağırsaklarım iyice yavaşladı sanırım. 2 saat arayla gaz sancısıyla uyanıyorum. karnım kaskatı oluyor ve yataktan zor kalkıyorum. Eşim de çok endişeleniyor, yazık bütün gece inliyormuşum(
Aslında Kaan doğduğunda ilk aylar da bu tempoda geçeceğinden alıştırma oluyor. Çok çabuk uyanıp, aynı süratle uykuya dalabildiğimi, arada zamanda da gayet uyanık olabildiğimi gördüm. Uykusuz gecelere şimdiden alıştım yani ..
funda'cım sen kursa başladın mı bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?