Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm bend eöksürüğün erken doğuma sebep olabileceğini duymuştum. o yüzden tedavisi önemli. bence sende sıcak ıhlamıur filan iç. öksürüken bende 2 elimle göbeğimi tutuyorum. çok geçmiş olsun cnm.
bencede özlem çok haklıaysecim sen artik pazartesini bekleme senin bekleyecek halin mi kaldiki bekliyorsun lutfen hemen doktora yine git bak kontrolden cikti hastaligin kiyamam yaaa, korkma canim bak bugun icim kan agliya agliya dis rontgeni bile cektirdim Allah korusun ben de kahroluyorum cektirdim die ama aci icinde olmak da bebegime iyi degil o yuzden anlasilmiyordu derdim rontgensiz mecbur cektirdim tabii doktor kucuk rontgen bu bir sey olmaz dedigi icin( lutfen bekleme canim artik yarin hemen yine git.
ay evet şebnem ya zaten cilveloşa o kadar çok alıştık ki koymayı düşündüğümüz isimleri söylediğimiz zaman bir tuaf geliyorcanım mervecim neden karamsar oldun sana hiç yakışmıyor sen o ameliyata giriceksin ve en sağlıklı biçimde çıkıcak kızını koynuna alıp anneliğin tadını çıkarıcaksın ya bu arada hala ismi yok kızmızın bir isim gerek artık :)))))))))))
ayşe bak doğru söylüyor esra doktorlar o ilaçların yararımı önemli zararımı önemli bakıyorlar tatlımcanım bende geçen hafta grip başlangcı diye dr.umu aradım öksürük veya ateş olursa dahiliyeye git ihmal etme dedi. cmtsi sabah ateşim çıkar gibiolduöksürükde başlayınca gittim.kan tahlili yapıldı üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum. kanda bakteri görüldü. ve doğal olarak bebeğede aynı kan gidiyor onun riske atmamak gerekli. banada augmentin bıd 1000mg verdi dr. deniz suyu bende kullanıyorum. hala arada öksürüyorum. boğazlarımdaki doluluk geçmedi.ama daha 5 gün olmadı antibiyotiğe başlayalı hele bi 7-8 gün geçsin duruma göre tekrar giderim.bence sende ihmal etme.gerekirse sadece penisilin verir dr. bu arada banada deniz suyu geniz akıntımı kesmez diye otrivine sprey verdi.verirkende 3 gün kullan bırak dedi. merak etme burun spreyleri ağızdan alınan ilaçlar kadar bebeğe gitmez dedi. bende 2 gün kullandım bıraktım. ama senin solunum problemin var ve akciğerlerine yeteri kadar oksijen gitmezse bebeğinede oksijen gitmez. hastalık durumlarında kullanılan ilaçlarda dr.lar hastalıkmı bebeğe daha çok zarar verir yoksa ilaçmı diye tartıp ona göre veriyor. o yüzden bence ihmal etme gerekirse tekrar git dr.a.
Canım ya Allah sana sabır versin...Böyle hastalıkla beklemek çok kötü yani ne zaman geçer bilmiyorum ama sende sabır kalmadı artık baksana gece uyuma gündüz uyuma nereye kadar.....anladım cnm çok geçmiş olsun ozman benim daha çok kullanmam gerek çünkü hiç düzelmedim şimdi nasıl sabah edicem die onu düşünüyorm suyum çok fazla oldugu için karnım çok büyük öksürüken sanki bebek çıkacak gibi oluyorr elimi göbegime koydugumda göbegim in deligin ileriye dogru çıkıyor bir arkadaşımda bana hamileyken öksürük ii degil allah korusun düşük yaparsın dedi zorlanıyorsun ya o yüzden dedi bende korktum ay allahım korusun ((((rabbim şifalar versin hepimize ve bütün hastalarımıza hamileyken hasta olmak hiç bir şeye benzemiyor((((
canım oluyor bizde de bazı arkadaşlarda oluyordu onlarda adet olucak diye korkuyorlardı rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürürıyı geceler kızlarr ben 2 kez asılama denedım yarın 13 gunumm ve sancım varr buda tutmıycak dıye cook korkuyrm tuttugu zamanda agrı olurmuu...
mervecim doktoruna sordugun icin cok tesekkur ederim artik nasip guzelim yasayip gorucez ins rabbim agir bi imtahana tabii tutmaz aminnnnn..
allahim hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhh.
kizlar ya lazim olanlar listesine ne eklenicek ya bilen varsa fikir versin
Günaydın Pelinciğim Günaydın Kaaannnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGünaydın kızlar... Hasta olan arkadaşların hepsine tekrar tekrar geçmiş olsun.
a.s.
Gunaydin Pelin , gunaydin Kaan..
Aaa hasta hamisler mi var.. Herkese cok gecmis olsun. Iki gundur yazdiklarinizi okuyamadim sabah kalkinca okurum artik..
Mervecim babanin durumunu haftasonu gormustum. Cok cok gecmis olsun umarim daha iyisinizdir ailecek.. Haftasonu kac defa mesaj gondermeye calistim ama sitede sorun vardi herhalde bir turlu gitmedi..
Biz iyiyiz. Uyku vaktimiz geldi. Uyuyup, buyuyup gelicez ins..
herkese guzel gunler..
Günaydın kızlar,
hasta arkadaşşlara geçmiş olsun. acil şifalar inşallah...
Nalan gecelik için yazdığımı okudun mu 3 hafta sonra falan gidicem güzelim ben o zaman geç olmaz dimi hafta sonları yalovada olucam çünkü o sebepten
günaydın kızlar
iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar mervecim ben d.r verdigi bütün ilaçları kullanndım bir tek bir tane spreyle bir buhar verdi ve bunları acil olmadıgı sürece kullanma dedi bende bu yüzden onları kullanmaktan çekiniyorm tamam zorlanıyorm ama en azından için rahat onlar biraz tehlikeliymiş üzerine basa basa söyledi zorda kalmadıgın sürece kullanma diee nasıl içim el versin bu gün d.r arıycam antibiyortik fayda etme die 9 gibi ararım sonrada ümit beyi arıycam tekrar sorcam hastalıgım uzun sürdü ya bebege zarar geldi gelmedi die yemin ediyor karnım acıyor artık öksürmekten sanki yara oldu içi(((((
Canım sen yazınca anladım zaten zorda kalınca kullan dese bende kullanmazdım
Ay ne olucak ayşe böyle ya o kadar hap içtik e bi faydasıda yok ya doktorlarda ne yapsın hamileyiz diye adam gibi ilaçta veremiyorlar inşallah bugün çare olur doktoruna soracakların nasıl zordur kimbilir normal insanken bile insanın öksürmekten içi çıkıyor e hamileyken ne kadar zor
hiç sorma merve yeminle içim yara oldu tam cumaya bir ay olcak ve ben dahiliyeyele birlikte bu öksürük için 5 kez gtttim gidiyorm geliyorm adam pastil veriyor ilk gittigimde sordum hocam hamileler için antibiyotik varmış bana ondan verirmisiniz die yok dedi d.r cumartesi gittigimda dahiliyedeki d.r dedi şimdiye kadar neden antibiyotik kullanmadın die bana kızıyor ddim hocam sayit bey vermedi ben ne yapım hastalık ilerlemiş diyor ya merve acaba bebegime geçtimiyki ay allahım korusun şimdi bu korkuyla yatım kalkıyorm yarın için gün alıp gidecem ve bende yasemindi sanırım burdaki arkadaşın ismi onun gibi kanda test istiycem bakalım ne diycek d.r ümit beyi aradım çıkmadı sanırım hastası var az daha bekliyim inş her şey biran önce düzelir artık((((8
günaydın kızlar nasılsınız??? a.s.
Ayşecim çok geçmiş olsun , Allah şifa versin canım, :1hug:
ben de halsizim terliyorum felan... tam iyi olamadım ama çok şükür, bebişler iyi olsunda
günaydın kızlar nasılsınız??? a.s.
Ayşecim çok geçmiş olsun , Allah şifa versin canım, :1hug:
ben de halsizim terliyorum felan... tam iyi olamadım ama çok şükür, bebişler iyi olsunda