2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

evet cnm bend eöksürüğün erken doğuma sebep olabileceğini duymuştum. o yüzden tedavisi önemli. bence sende sıcak ıhlamıur filan iç. öksürüken bende 2 elimle göbeğimi tutuyorum. çok geçmiş olsun cnm.

tşk ederim cnm saol rabbim şifalar versin inş cnm ben çıkıyorm allaha emanet kendine ve melegine çok ii bak hayırlı geceler olsun tekrar tşk ederim cvpların için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ıyı geceler kızlarr ben 2 kez asılama denedım yarın 13 gunumm ve sancım varr buda tutmıycak dıye cook korkuyrm tuttugu zamanda agrı olurmuu...

mervecim doktoruna sordugun icin cok tesekkur ederim artik nasip guzelim yasayip gorucez ins rabbim agir bi imtahana tabii tutmaz aminnnnn..
allahim hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhh.
kizlar ya lazim olanlar listesine ne eklenicek ya bilen varsa fikir versin

Gunaydin Pelin , gunaydin Kaan..

Aaa hasta hamisler mi var.. Herkese cok gecmis olsun. Iki gundur yazdiklarinizi okuyamadim sabah kalkinca okurum artik..

Mervecim babanin durumunu haftasonu gormustum. Cok cok gecmis olsun umarim daha iyisinizdir ailecek.. Haftasonu kac defa mesaj gondermeye calistim ama sitede sorun vardi herhalde bir turlu gitmedi..

Biz iyiyiz. Uyku vaktimiz geldi. Uyuyup, buyuyup gelicez ins..

herkese guzel gunler..

Son düzenleme:
bencede özlem çok haklı
ay evet şebnem ya zaten cilveloşa o kadar çok alıştık ki koymayı düşündüğümüz isimleri söylediğimiz zaman bir tuaf geliyor
ayşe bak doğru söylüyor esra doktorlar o ilaçların yararımı önemli zararımı önemli bakıyorlar tatlım

Canım ya Allah sana sabır versin...Böyle hastalıkla beklemek çok kötü yani ne zaman geçer bilmiyorum ama sende sabır kalmadı artık baksana gece uyuma gündüz uyuma nereye kadar.....
ıyı geceler kızlarr ben 2 kez asılama denedım yarın 13 gunumm ve sancım varr buda tutmıycak dıye cook korkuyrm tuttugu zamanda agrı olurmuu...
canım oluyor bizde de bazı arkadaşlarda oluyordu onlarda adet olucak diye korkuyorlardı rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür

ne demek tatlım sormazmıyım anca gidebildim telde olmaz diye gidince sorayım dedim...Yer gör dua üzerine hep dua edicez inşallah geçmeyecek sınırı

Günaydın kızlar... Hasta olan arkadaşların hepsine tekrar tekrar geçmiş olsun.
a.s.
Günaydın Pelinciğim Günaydın Kaaannnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Patlyciğim saol ailecek daha iyiyiz birde babam afacan çocuk gibi olmasada laf dinlese daha da iyi olacağız

günaydın kızlar
iyi dilekleriniz için tşk ederim kızlar mervecim ben d.r verdigi bütün ilaçları kullanndım bir tek bir tane spreyle bir buhar verdi ve bunları acil olmadıgı sürece kullanma dedi bende bu yüzden onları kullanmaktan çekiniyorm tamam zorlanıyorm ama en azından için rahat onlar biraz tehlikeliymiş üzerine basa basa söyledi zorda kalmadıgın sürece kullanma diee nasıl içim el versin bu gün d.r arıycam antibiyortik fayda etme die 9 gibi ararım sonrada ümit beyi arıycam tekrar sorcam hastalıgım uzun sürdü ya bebege zarar geldi gelmedi die yemin ediyor karnım acıyor artık öksürmekten sanki yara oldu içi(((((

Son düzenleme:

Canım sen yazınca anladım zaten zorda kalınca kullan dese bende kullanmazdım
Ay ne olucak ayşe böyle ya o kadar hap içtik e bi faydasıda yok ya doktorlarda ne yapsın hamileyiz diye adam gibi ilaçta veremiyorlar inşallah bugün çare olur doktoruna soracakların nasıl zordur kimbilir normal insanken bile insanın öksürmekten içi çıkıyor e hamileyken ne kadar zor

hiç sorma merve yeminle içim yara oldu tam cumaya bir ay olcak ve ben dahiliyeyele birlikte bu öksürük için 5 kez gtttim gidiyorm geliyorm adam pastil veriyor ilk gittigimde sordum hocam hamileler için antibiyotik varmış bana ondan verirmisiniz die yok dedi d.r cumartesi gittigimda dahiliyedeki d.r dedi şimdiye kadar neden antibiyotik kullanmadın die bana kızıyor ddim hocam sayit bey vermedi ben ne yapım hastalık ilerlemiş diyor ya merve acaba bebegime geçtimiyki ay allahım korusun şimdi bu korkuyla yatım kalkıyorm yarın için gün alıp gidecem ve bende yasemindi sanırım burdaki arkadaşın ismi onun gibi kanda test istiycem bakalım ne diycek d.r ümit beyi aradım çıkmadı sanırım hastası var az daha bekliyim inş her şey biran önce düzelir artık((((8

günaydın kızlar nasılsınız??? a.s.

Ayşecim çok geçmiş olsun , Allah şifa versin canım, :1hug:

ben de halsizim terliyorum felan... tam iyi olamadım ama çok şükür, bebişler iyi olsunda

Canım ne diim ki yaaa geçmedi gitti kolay değil ama bildiğim şu var ki plesenta bebeğe zararlı şeyleri süzer ve kordonumuzda da bebeğe zararlı olan şeyleri süzecek bir yapı var sen içini ferah tutu bebişine hiç bişeycik olmaz sen sakın üzülme

Yani biliyorum elinden geleni yaptın kendine de dikkat ediyorsun ama bu doktorlarda bir alem adam gibi zamanında verseler ilacı belki böle olmayacaktı sadece pastille olur mu ki olmaz

günaydın kızlar nasılsınız??? a.s.

Ayşecim çok geçmiş olsun , Allah şifa versin canım, :1hug:

ben de halsizim terliyorum felan... tam iyi olamadım ama çok şükür, bebişler iyi olsunda

günaydın cnm tşk ederim saol meraluncum aman diyim dikkat et ne olur bak ben ne kadar kötü oldum bence hemen git d.r başlamadan engellersin salgın varmış benim çok ilerledi o yüzden artık antibiyotikte fayda etmiyor şimdi d.r aradım gel kanda test yapalım diyorr ben demesem yapalım demiyor ben dedim benim bir arkadaşım var onun solunum yollarında enfenksiyon olmuş hocam bebege ssakın geçmesin korkuyorm dedim o zaman dedi gel sanada yapalım dedi sanırım yarın gidecem çok zor yaa rabbim şifalar versin inş dedigin gibi bebeklerimiz ii olsunlarda gerisi boş rabbim onları bize bagışlasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…