ezgicim geçmiyor o gaz sancısı gaz yapmayan yiyecekler yememeye dikkat ediyormusunuz peki
funda'cım sen kursa başladın mı bu arada..
hasta olan arkadaşlarım çok ama çok geçmiş olsun hepinize.. çok dikkat etmemiz gereken zamanlar bunlar.. hem hava açısından hem de bebeğimiz açısından... bol c vitamini almayı ihmal etmeyelim.. ben gece içtiğim sütü tarçın ve bal ilaveli yapıyorum.. ayrıca yeşil biber ve brokoli tüketiyorum bol bol.. e artık mandalina portakal falan da çıktı.. ekşi ekşi onlarıda yiyorum.. henüz bişiy yok çok şükür..
pelincim senin de iznine az kalmış.. ben tek kalıcam bu gidişle buralarda.. daha 40 günüm var..
merve bak kızıcam sana artık.. ya sen sadece cilveloşu kucağına aldığın ilk anı düşün.. onun o cennet kokusuyla büzüşük dudaklarını, o boncuk gözleriyle sana bakışını düşün.. bırak diğer ayrıntıları o tatlış doktorun düşünsün...
elimden geldiğince dikkat edioru mervecim ama pek ilgisi yok sanki..zaten derinin sanırım ayağı göğsümün tam altında duruor çoğu zmaan o oraya baskı yaptıkça daha çok gaz sancısı çekiorum
yok ya Ezgii.. Ağzımıza bir parmak bal çaldılar, öle kaldı.. Güya 15 ekim haftası başlıcaktık.. telefon açıp bildirecekledi.. Ama başlamadı(((
merhaba kızlar
tüp bebek yöntemiyle 10 haftalık hamileyim. inş. hepimiz sağlıcakla tamamlarız. bulantılarınızda neler yaptınız? yardımcı olurmusunuz?
Canım walla hiç bişey yapmadım ben kimimize soda ii geldi kimimize tuzlu kraker ben hiç kusmadım ama döndü durdu midem yani sabah yataktan kalkmadan ağzına bir kraker at ve öğün aralarını uzatma aç kalmamaya dikkat et olur mu yoksa daha beter dönüyor midesi insanın çatanda bi grisini olsun bulanınca başla onu kemirmeye
bu arada hayırlı bir şekilde kucağına alman dileğiyle[/QUa
amin inş. sorunsuz tamamlarız.
valla yataktan kalkmadan önce ekmek yiyorum:) doya doya yemek yemeği özledim. gaz sorunu bende müthiş yaşadım. hemde daha transferin ikinci günü başladı. yeni yeni geçiyor. günün nerdeyse 16 saatini uyuyarak geçiriyorum:)
[
amin inş. sorunsuz tamamlarız.
valla yataktan kalkmadan önce ekmek yiyorum:) doya doya yemek yemeği özledim. gaz sorunu bende müthiş yaşadım. hemde daha transferin ikinci günü başladı. yeni yeni geçiyor. günün nerdeyse 16 saatini uyuyarak geçiriyorum:)
ahh ah daha dur bunlar ii günlerin son zamanlarda daha da türlü sorunlar çöıkıyor en iyisi 2 trimester
30.haftadan sonra çok normalmiş bu mide bulantıları merve..hatta halk arasında saçlanıor geyiği yapalar ya..benim 1 kere oldu sadece yemek esnasında oldu, hatta hamilelik sürecim de ilk kez bi yiyecekten midem bulandı..bebeğin büyümesi ve mideye bağırsaklara baskı yapmasıla ilgili sanırım..bir de tamamen psikolojik kısmı var ki bu benim teorim tek örneklem kendimim şimdilik kimseye söylemedim de sormadım da..Kızlar ya bazen bebeğim böyle karnımda derin derin dönüyor ve bana aniden bir mide bulantısı geliyor sizde de öyle bişey oluyor mu
30.haftadan sonra çok normalmiş bu mide bulantıları merve..hatta halk arasında saçlanıor geyiği yapalar ya..benim 1 kere oldu sadece yemek esnasında oldu, hatta hamilelik sürecim de ilk kez bi yiyecekten midem bulandı..bebeğin büyümesi ve mideye bağırsaklara baskı yapmasıla ilgili sanırım..bir de tamamen psikolojik kısmı var ki bu benim teorim tek örneklem kendimim şimdilik kimseye söylemedim de sormadım da..
derin döndükçe( ki çok hızlı dönüor) ve ben artık dışarıdan bile onun görüntüsünü gördükçe benim içim bi fena oluor sanki başım dönüor benimde sonrasında midem bulanıor..hani bazı erkekler kötü olurmuş ya annenin karnına dokununca yada öyle tuhaf şekiller aldığını görünce..işte bizde tam tersi babamız çok meraklı çok ilginç buluor ama bana bişiiler oluor...
heh işte öle enteresan bir duygu ezgiciğim aynenişte içim bi tuhaf duygusu aynen senin dediğin gibi içim boşalıo sanki hani gondola binersinde yukardan aşağıya inerken bişey olur ya öel:)
benim mide yanmalarım yaklaşık 3 hafta önce başladı.. bazen gün boyu hiç kesilmeden devam ediyor.. nefes alamıyorum.. sanki bütün bir acı biberi yutmuşumda o yemek borumda patlamış gibi hissediyorum.. yalnızca su içerken geçiyo.. içtikten sonra devam ediyor.. 2-3 gündür rahatım.. umarım geçmiştir..şu haftalık belirtilerde yazıyordu zaten.. bu haftalarda olabilir böyle şikayetler diye.. yemek borusuyla mide arasında bir kapakçık varmış.. o kapakçık mide asiti fazla salgılandığında zarar görür kapanmazmış.. o yanmada asitin yemek borusuna kaçtığı içinmiş.. böyle şeyler yazıyordu.. hıh dedim sen ilk 3 ay mide bulantısı çekmedim dermisin al sana son üç ay mide yanması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?