2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

mervecim pelin okadar güzel söylemişki üstüne söyleyecek bişey kalmamış. opuyorumnanaktan sonuna kadar katılıyorum:)

İzne çıkmama 6,5 işgünü kaldı ama dün ve bugün bizim genel müdür beni çıldırtmayı başardı.
Resmen şafak sayar durumdayım. Hayırlısıyla bir bitse ben de aynen evde kadın programları izlemek için sabırsızlanıyorum.

Ctesi kontrolümüz vaaaaar, oğlumu özledim.

hadi bakalım biraz daha sabır.ama sonrasındada tatlı bir telaş içine gireceksin yine gün saymalar başlayacak:) bizimde cmtsi kontrolümüz var iple çekiyoruz.bu sefer babamızda gelicek. son 2 kontrole gelemedi haftaiçine almak zorunda kalmıştım. bu sefer yüzünü gösterir inşallah bizim kızımız.

Esracim; ben de ayni senin gibi "aaa biseycigim yok" diye fink atiyorum ortalikta, yarin bir eminonu seferi daha yapayim diyordum ki kocam mevzuya el atti:)) Belki de agirlasma dedikleri budur, bizim ailede gebeligin bu haftalarini goren kadin pek yok da, soramiyorum o yuzden:))))

Merveeeemm; bak gordun mu bir kez daha gebeliginin normal seyrinde olduguna dair birsey ogrendik, yavastan donuyor senin kiz:))) Tipki gebeligin gibi dogumun ve sonrasi da gayet guzel gelisecek. Cok saglikli ve guzel bir kizin olacak, sen de onun saglikli annesi olarak ona cok guzel bakacaksin. Cunku Pelin'in de dedigi gibi bu guc sende fazlasiyla var. Sakin aklini ruhunu karartma; her sey cok guzel olacak.

Pelincim, aziciiiikk kalmis, ne guzel. artik hep beraber evde oturur netten kadin programi elestirisi yapariz, tabii ben kadin programi saatinde kalkmayi becerebilirsem:)))

slm kızlar
mervecim baban nasıl olsu inş biraz daha iyidir cnm benim haftaya randevum var pazartesi inş bilgin olsun
bu arada kızlar benim gibi girip olan varmı aranızda nerdeyse cumaya 1 ay olcak 4 kez gittim d.r hiç geçmedi en son geçtigimiz cumartesi acile gittim cigerlerde sorun var dedi d.r şuan antibiyotik kullanıyorm ama hiç bir gelişme yok öksürük çok şiddetli nefes alıp vermekte çok zorlanıyorm sabaha kadar bekliyorz bu antibiyotigi boşuna kullandım sanırım birde 1000 mg (( augmentin bıd die bir antibiyotik bu arada kızlar bu girib bebegime zarar verirmiyki şuana kadar inş bebegime geçmemiştir pazartesi tekrar hem bebegimin d.r hemde dahiliyeye gidem cumartresi günü 3 kez oksijen verdiler acilde bana birtek o zaman derin derin nefes aldıgımı hissettim bogulacak gibi oluyorm şuan nefes almakta zorlanıyorm burun acıcı sprey verdi d.r deniz suyu sanırım oda işe yaramadı şimdi bana br tane daha ilaç vermiş suyu kaynatım içine atıyorsun o ilaçın buharını çekiyormuşum kullanmadım bebege zarar verir die
rabbim hasta olan herkese şifalar versin inş kıalar hepinizi öpüyorm aeolun zor duruyorm yatmaya gidiyorm zaten yaptıgım tek şeyde bu sabahtan akşama kadar yatmak .....senağlama senağlama

mervecim; üstesinden geldiğin şeyleri düşün ve mutlu ol tatlım.... Herşey güzel güzel gidiyor bak... bundan sonrada böyle gidecek.. hiç bir sorun olmayacak... Cilveloşta sen de sağlıkla çıkacaksınız bu süreçten.... içini rahat tut...

mervecim pelin okadar güzel söylemişki üstüne söyleyecek bişey kalmamış. opuyorumnanaktan sonuna kadar katılıyorum:)

KIZLARRRRRR ben ve eşim yazdıklarını gözlerimiz dolarak okuduk.
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız gerçekten insan bazen hiç tanımadığı yerlerde tanımadığı insanlar olduğunu ve onların herşeyini bildiğini anladığını düşününce içinde sıcacık bir gülümseme patlıyorrr..... HAHAHAHAHAH iyiki varsınız opuyorumnanaktan cilveloştan teyzelerine bir dans gelsinhihoyyythihoyyyt

canım, ben de öyleydim 1 hafta felan

şimdi soğuk algınlığıymış iyice çıktı meydana, uyuyup terliyorum, halsizim

ama çok şükür bol su içip dinleniyorum şimdi daha iyiyim

sen de bol bol dinlen, inş başka bir şey yoktur..

Mervecim insan zamanla anlıyor, her şey insan için,

sen güçlü , cesurr ve güzel kalnbinle yeneceksin bu derdi de , hem eşinde cilvoloşunnda yanında olacak, çok şükür.....

bazen düşünüyorum, bu dertler olmasaydı, güzel günler bu denli güzel ve kıymetli olurmuydu? İnsan her acıda Rabbine daha da yaklaşıyor, anın anlamını kavrıyor,,

inşallah sen de iyi olacaksın ve bu bir erdem olarak sana kalacak canım,
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.:1hug:

Renocum yani neden böyle oluyor ben anlamıyorum sanırım bağışıklık sistemimiz bizi korumaya yetmediği için bunları yaşıyoruz sen gıdana falan dikkat ediyormuusn peki canım
Bilge bende o gün annemle 8 saat kalmışım kapalı çarşıda ama yapmamak lazım bebeğim topaç gibi büzüştü karnımada bu sefer zorlamamız lazım biz oraya buraya koşarken pek farkında olmuyoruz dün yün alıyorum yüncü kadın bana dedi ki ya geçen gün seni gördüm pır o yana pır bu yana dolanıyordun accık yavaşla dedi sanırım biz artık eskisi gibi omadığımızı farkına varsak iyi olacak
Sağoıl cnm babam fena değil işte.......
ayşe ben hiçbişey anlamadım ayşe ya bu nasıl iş
ama sanırım senden de kaynaklanıyor sen durmadan doktorun verdiklerini içmeyeceksen neden doktora gidiyosun ben onuda anlamıyorum
yani şu ilaçları adam gibi içsen belki böyle olmazdı bu baksana iyice ilerledi yaaa kötü yaniii

Sağol meralciğim sanada geçmiş olsun dinlenmeden hastalıkvücuttan atılmıyor zaten
evet dediğin gibi bu sıkıntılar olmasaydı tanışamayacaktıkkk

Pelinciğim son zamana gelince ya onlar bir gıcıklaşıyor yada bizim tahammül sınırlarımız azalıyor benim son haftamda hiç geçmemişti

Ama olsun tatlım ya az kalmış sabret accık daha.........Aaaaaaaaa demek Kaanla görüşme var cumartesi günü eheheheheh bakalım topiğimizin abisi ne durumda

İnşallah senin ve Kaan için iyi olan bir karar çıkar doktordan şu hemeroit pıt diye geçsede keşke yapabilsen normal doğumm

aysecim sen artik pazartesini bekleme senin bekleyecek halin mi kaldiki bekliyorsun lutfen hemen doktora yine git bak kontrolden cikti hastaligin kiyamam yaaa, korkma canim bak bugun icim kan agliya agliya dis rontgeni bile cektirdim Allah korusun ben de kahroluyorum cektirdim die ama aci icinde olmak da bebegime iyi degil o yuzden anlasilmiyordu derdim rontgensiz mecbur cektirdim tabii doktor kucuk rontgen bu bir sey olmaz dedigi icin( lutfen bekleme canim artik yarin hemen yine git.

canım mervecim neden karamsar oldun sana hiç yakışmıyor sen o ameliyata giriceksin ve en sağlıklı biçimde çıkıcak kızını koynuna alıp anneliğin tadını çıkarıcaksın ya bu arada hala ismi yok kızmızın bir isim gerek artık :)))))))))))

canım bende geçen hafta grip başlangcı diye dr.umu aradım öksürük veya ateş olursa dahiliyeye git ihmal etme dedi. cmtsi sabah ateşim çıkar gibiolduöksürükde başlayınca gittim.kan tahlili yapıldı üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum. kanda bakteri görüldü. ve doğal olarak bebeğede aynı kan gidiyor onun riske atmamak gerekli. banada augmentin bıd 1000mg verdi dr. deniz suyu bende kullanıyorum. hala arada öksürüyorum. boğazlarımdaki doluluk geçmedi.ama daha 5 gün olmadı antibiyotiğe başlayalı hele bi 7-8 gün geçsin duruma göre tekrar giderim.bence sende ihmal etme.gerekirse sadece penisilin verir dr. bu arada banada deniz suyu geniz akıntımı kesmez diye otrivine sprey verdi.verirkende 3 gün kullan bırak dedi. merak etme burun spreyleri ağızdan alınan ilaçlar kadar bebeğe gitmez dedi. bende 2 gün kullandım bıraktım. ama senin solunum problemin var ve akciğerlerine yeteri kadar oksijen gitmezse bebeğinede oksijen gitmez. hastalık durumlarında kullanılan ilaçlarda dr.lar hastalıkmı bebeğe daha çok zarar verir yoksa ilaçmı diye tartıp ona göre veriyor. o yüzden bence ihmal etme gerekirse tekrar git dr.a.

cnm ben ya çok tşk ederim allah razı olsun tatlım sanada çok geçmiş olsun cnm rabbim acil şifalar versin d.r bana antbiyotik kullanmada geç kalmışsın dedi daha önce kula burun bogaza gittim o d.r bana antibiyotik vermedi sadece bogaz spreyi ve pastil verdi şimdiye kadar 3 kutu pastil bitirdim 1 kutuda bogaz spreyi ama hiç işe yaramadı cumartsi daha agır olunca d.r beni dahiliyeye yolladı ordada balgamında sorun çıktı yeşil olması ii degilmiş bu antibiyotigi ve nefes acıcı bir sprey vermiş ama d.r dediki çok acil olmadıgı sürece bunu kullanma dedi astim hastalarını kullandıgı spreyden (pulmicort budesonide 200 micrograms) die bir sprey ben hiç kullanmadım bunu çünkü d.r acil olmadıgı sürece kullanma dedi şimdi ben d.r gidip senin bu yaptırdıgın testen yaptırıyım demi ayy ya inş bebegimi bir şey olmamıştır onu düşünmekten uykularım kacıyor benim kullandıgım antibiyotigin içinde 10 tane var şuan 3 tane kaldı bunlar bitince gidecem benim öksürükte hiç bir azalma yok(( maleseff sen bir kutu kullandın demi bu antibiyotikten ?

aysecim canim burda gorunuyorsun sana bakiyordum canim hic mi duzelme yok? az da olsa yok mu?

özlemcim cnm yok bitanem yaa hamdolsun yaradana ama düzelme yok bende o yüzden panik yapıyorm cnm 3 tane kaldı antibiyotigim onlar bitincede bir düzelme olmazsa gidecem hemen d.r tekrar sen nasıl oldun cnm dişin biraz hafifledimi bagrı?

sagol canim uykusuzluktan duramiyorum arada azaliyor agrim, dun gece hic uyutmadi( ne olsa cekicez artik. canim ya yarin guzel haberler verelim birbirimize Insallah. iyi geceler.

canım bana tam kan sayımı yaptılar lökosit yüksek çıktı. ben daha 4 gündür kullanıyorum antibiyotikten sabah akşam. en az 1 hafta kullanmak gerekli. benim ciğerlerime inmemiş enfeksiyon ben erken davranmışım.

sagol canim uykusuzluktan duramiyorum arada azaliyor agrim, dun gece hic uyutmadi( ne olsa cekicez artik. canim ya yarin guzel haberler verelim birbirimize Insallah. iyi geceler.

inş cnm sanada iyi geceler inş agrısız sızısız bir gece gecirirsin allah rahatlık versin tatlım çok öptüm melegini ve seniiiiiiiiiiiii:))))))))))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anladım cnm çok geçmiş olsun ozman benim daha çok kullanmam gerek çünkü hiç düzelmedim şimdi nasıl sabah edicem die onu düşünüyorm suyum çok fazla oldugu için karnım çok büyük öksürüken sanki bebek çıkacak gibi oluyorr elimi göbegime koydugumda göbegim in deligin ileriye dogru çıkıyor bir arkadaşımda bana hamileyken öksürük ii degil allah korusun düşük yaparsın dedi zorlanıyorsun ya o yüzden dedi bende korktum ay allahım korusun ((((rabbim şifalar versin hepimize ve bütün hastalarımıza hamileyken hasta olmak hiç bir şeye benzemiyor((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…