Merveee ben senin bu doktorunu çok sevdim kaydirigubbakcemile5 Aferin valla, adam ne dese haklı. Önce sen iyi ol, cilveloşun bir sorunu yok çok şükür. O çok güçlü bir yay kızı şimdiden. Annesini de hiç üzmeyecek.
Endişelerinin her birinde çok haklısın ama sana faydası yok, ne olacaksa olacak. Moralini yüksek tutup, hep olumlu düşünmelisin. Kızının da ihtiyacı olan tek şey annesinden gelecek pozitif enerji. Sen benim tanıdığım en güçlü, hayat dolu insanlardan birisin. Ayrıca çok gençsin, hepsini atlatacağına eminim. Allah sana bu belayı verdi ama seni seven bir eşin, savaşacak sağlığın ve yakında kavuşacağın çok güzel bir cilveloşun var. Sen sadece bunları düşün oldu mu tatlım...
İzne çıkmama 6,5 işgünü kaldı ama dün ve bugün bizim genel müdür beni çıldırtmayı başardı.
Resmen şafak sayar durumdayım. Hayırlısıyla bir bitse ben de aynen evde kadın programları izlemek için sabırsızlanıyorum.
Ctesi kontrolümüz vaaaaar, oğlumu özledim.
Merveee ben senin bu doktorunu çok sevdim kaydirigubbakcemile5 Aferin valla, adam ne dese haklı. Önce sen iyi ol, cilveloşun bir sorunu yok çok şükür. O çok güçlü bir yay kızı şimdiden. Annesini de hiç üzmeyecek.
Endişelerinin her birinde çok haklısın ama sana faydası yok, ne olacaksa olacak. Moralini yüksek tutup, hep olumlu düşünmelisin. Kızının da ihtiyacı olan tek şey annesinden gelecek pozitif enerji. Sen benim tanıdığım en güçlü, hayat dolu insanlardan birisin. Ayrıca çok gençsin, hepsini atlatacağına eminim. Allah sana bu belayı verdi ama seni seven bir eşin, savaşacak sağlığın ve yakında kavuşacağın çok güzel bir cilveloşun var. Sen sadece bunları düşün oldu mu tatlım...
mervecim pelin okadar güzel söylemişki üstüne söyleyecek bişey kalmamış. opuyorumnanaktan sonuna kadar katılıyorum:)
Esracim; ben de ayni senin gibi "aaa biseycigim yok" diye fink atiyorum ortalikta, yarin bir eminonu seferi daha yapayim diyordum ki kocam mevzuya el atti:)) Belki de agirlasma dedikleri budur, bizim ailede gebeligin bu haftalarini goren kadin pek yok da, soramiyorum o yuzden:))))
Merveeeemm; bak gordun mu bir kez daha gebeliginin normal seyrinde olduguna dair birsey ogrendik, yavastan donuyor senin kiz:))) Tipki gebeligin gibi dogumun ve sonrasi da gayet guzel gelisecek. Cok saglikli ve guzel bir kizin olacak, sen de onun saglikli annesi olarak ona cok guzel bakacaksin. Cunku Pelin'in de dedigi gibi bu guc sende fazlasiyla var. Sakin aklini ruhunu karartma; her sey cok guzel olacak.
Pelincim, aziciiiikk kalmis, ne guzel. artik hep beraber evde oturur netten kadin programi elestirisi yapariz, tabii ben kadin programi saatinde kalkmayi becerebilirsem:)))
mervecim; üstesinden geldiğin şeyleri düşün ve mutlu ol tatlım.... Herşey güzel güzel gidiyor bak... bundan sonrada böyle gidecek.. hiç bir sorun olmayacak... Cilveloşta sen de sağlıkla çıkacaksınız bu süreçten.... içini rahat tut...
Hey Allahim; sitenin son iki sayfasini goremiyorum, site bakimdaymis, 1261. sayfaya kadar bakmiyorlar herhalde... goremedim bugun neler yazildigini.
Kizlar inanilmaz terliyorum son birkac haftadir. Sadece basim ve yuzum terliyor ama boyle denizden cikmis gibi islaniyorum. Tansiyon 12/7-8 ama nabiz biraz once 124 olctum. Bir suredir kilo almam durdu, nutellalara ragmen. Preeklampsi mi geliyor acaba, ya da bir tiroid mi cikti basima? Doktor son 2 aydir 14/9 un uzerinde tansiyon gorursen bizi hemen ara demisti ama hic oyle bir tansiyonum olmadi. Biraz kosusturunca 13 u gordum ama buyuk 13un kucuk 8 in uzerine hic cikmadi. Nabiz biraz korkutuyor. Bir de bu terleme cok sinir bozucu. Oturdugum yerde yorulup bitkin dusuruyor beni.
Yarin doktora gidecegim, su an icin bu nabiz ve terleme ile ilgili bir aciliyet yok ama sevimsiz bir durum. Benzerini yasayan var mi?
Renocum yani neden böyle oluyor ben anlamıyorum sanırım bağışıklık sistemimiz bizi korumaya yetmediği için bunları yaşıyoruz sen gıdana falan dikkat ediyormuusn peki canımmerhaba arkadaşlar bebeğim 25 haftalık oldu ama sürekli idrar yolu enfeksiyonu böbrekde kum ve bel ağrısı 10gün önce antibiyotik kullandım geçdi bügün tahlil yaptırdım tekrarlamış enfeksiyon yarın doktoruma gidecem sizde de oluyormu korkuyorum bebeğime zarar verecek diye bide çok çabuk yoruluyorum
Bilge bende o gün annemle 8 saat kalmışım kapalı çarşıda ama yapmamak lazım bebeğim topaç gibi büzüştü karnımada bu sefer zorlamamız lazım biz oraya buraya koşarken pek farkında olmuyoruz dün yün alıyorum yüncü kadın bana dedi ki ya geçen gün seni gördüm pır o yana pır bu yana dolanıyordun accık yavaşla dedi sanırım biz artık eskisi gibi omadığımızı farkına varsak iyi olacakEsracim; ben de ayni senin gibi "aaa biseycigim yok" diye fink atiyorum ortalikta, yarin bir eminonu seferi daha yapayim diyordum ki kocam mevzuya el atti:)) Belki de agirlasma dedikleri budur, bizim ailede gebeligin bu haftalarini goren kadin pek yok da, soramiyorum o yuzden:))))
)
Sağoıl cnm babam fena değil işte.......slm kızlar
mervecim baban nasıl olsu inş biraz daha iyidir cnm benim haftaya randevum var pazartesi inş bilgin olsun
bu arada kızlar benim gibi girip olan varmı aranızda nerdeyse cumaya 1 ay olcak 4 kez gittim d.r hiç geçmedi en son geçtigimiz cumartesi acile gittim cigerlerde sorun var dedi d.r şuan antibiyotik kullanıyorm ama hiç bir gelişme yok öksürük çok şiddetli nefes alıp vermekte çok zorlanıyorm sabaha kadar bekliyorz bu antibiyotigi boşuna kullandım sanırım birde 1000 mg(( augmentin bıd die bir antibiyotik bu arada kızlar bu girib bebegime zarar verirmiyki şuana kadar inş bebegime geçmemiştir pazartesi tekrar hem bebegimin d.r hemde dahiliyeye gidem cumartresi günü 3 kez oksijen verdiler acilde bana birtek o zaman derin derin nefes aldıgımı hissettim bogulacak gibi oluyorm şuan nefes almakta zorlanıyorm burun acıcı sprey verdi d.r deniz suyu sanırım oda işe yaramadı şimdi bana br tane daha ilaç vermiş suyu kaynatım içine atıyorsun o ilaçın buharını çekiyormuşum kullanmadım bebege zarar verir die
rabbim hasta olan herkese şifalar versin inş kıalar hepinizi öpüyorm aeolun zor duruyorm yatmaya gidiyorm zaten yaptıgım tek şeyde bu sabahtan akşama kadar yatmak .....senağlama senağlama
canım, ben de öyleydim 1 hafta felan
şimdi soğuk algınlığıymış iyice çıktı meydana, uyuyup terliyorum, halsizimama çok şükür bol su içip dinleniyorum şimdi daha iyiyim
sen de bol bol dinlen, inş başka bir şey yoktur..
Mervecim insan zamanla anlıyor, her şey insan için,
sen güçlü , cesurr ve güzel kalnbinle yeneceksin bu derdi de , hem eşinde cilvoloşunnda yanında olacak, çok şükür.....
bazen düşünüyorum, bu dertler olmasaydı, güzel günler bu denli güzel ve kıymetli olurmuydu? İnsan her acıda Rabbine daha da yaklaşıyor, anın anlamını kavrıyor,,
inşallah sen de iyi olacaksın ve bu bir erdem olarak sana kalacak canım,
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.:1hug:
İzne çıkmama 6,5 işgünü kaldı ama dün ve bugün bizim genel müdür beni çıldırtmayı başardı.
Resmen şafak sayar durumdayım. Hayırlısıyla bir bitse ben de aynen evde kadın programları izlemek için sabırsızlanıyorum.
Ctesi kontrolümüz vaaaaar, oğlumu özledim.
canım bende geçen hafta grip başlangcı diye dr.umu aradım öksürük veya ateş olursa dahiliyeye git ihmal etme dedi. cmtsi sabah ateşim çıkar gibiolduöksürükde başlayınca gittim.kan tahlili yapıldı üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum. kanda bakteri görüldü. ve doğal olarak bebeğede aynı kan gidiyor onun riske atmamak gerekli. banada augmentin bıd 1000mg verdi dr. deniz suyu bende kullanıyorum. hala arada öksürüyorum. boğazlarımdaki doluluk geçmedi.ama daha 5 gün olmadı antibiyotiğe başlayalı hele bi 7-8 gün geçsin duruma göre tekrar giderim.bence sende ihmal etme.gerekirse sadece penisilin verir dr. bu arada banada deniz suyu geniz akıntımı kesmez diye otrivine sprey verdi.verirkende 3 gün kullan bırak dedi. merak etme burun spreyleri ağızdan alınan ilaçlar kadar bebeğe gitmez dedi. bende 2 gün kullandım bıraktım. ama senin solunum problemin var ve akciğerlerine yeteri kadar oksijen gitmezse bebeğinede oksijen gitmez. hastalık durumlarında kullanılan ilaçlarda dr.lar hastalıkmı bebeğe daha çok zarar verir yoksa ilaçmı diye tartıp ona göre veriyor. o yüzden bence ihmal etme gerekirse tekrar git dr.a.slm kızlar
mervecim baban nasıl olsu inş biraz daha iyidir cnm benim haftaya randevum var pazartesi inş bilgin olsun
bu arada kızlar benim gibi girip olan varmı aranızda nerdeyse cumaya 1 ay olcak 4 kez gittim d.r hiç geçmedi en son geçtigimiz cumartesi acile gittim cigerlerde sorun var dedi d.r şuan antibiyotik kullanıyorm ama hiç bir gelişme yok öksürük çok şiddetli nefes alıp vermekte çok zorlanıyorm sabaha kadar bekliyorz bu antibiyotigi boşuna kullandım sanırım birde 1000 mg(( augmentin bıd die bir antibiyotik bu arada kızlar bu girib bebegime zarar verirmiyki şuana kadar inş bebegime geçmemiştir pazartesi tekrar hem bebegimin d.r hemde dahiliyeye gidem cumartresi günü 3 kez oksijen verdiler acilde bana birtek o zaman derin derin nefes aldıgımı hissettim bogulacak gibi oluyorm şuan nefes almakta zorlanıyorm burun acıcı sprey verdi d.r deniz suyu sanırım oda işe yaramadı şimdi bana br tane daha ilaç vermiş suyu kaynatım içine atıyorsun o ilaçın buharını çekiyormuşum kullanmadım bebege zarar verir die
rabbim hasta olan herkese şifalar versin inş kıalar hepinizi öpüyorm aeolun zor duruyorm yatmaya gidiyorm zaten yaptıgım tek şeyde bu sabahtan akşama kadar yatmak .....senağlama senağlama
canım bende geçen hafta grip başlangcı diye dr.umu aradım öksürük veya ateş olursa dahiliyeye git ihmal etme dedi. cmtsi sabah ateşim çıkar gibiolduöksürükde başlayınca gittim.kan tahlili yapıldı üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum. kanda bakteri görüldü. ve doğal olarak bebeğede aynı kan gidiyor onun riske atmamak gerekli. banada augmentin bıd 1000mg verdi dr. deniz suyu bende kullanıyorum. hala arada öksürüyorum. boğazlarımdaki doluluk geçmedi.ama daha 5 gün olmadı antibiyotiğe başlayalı hele bi 7-8 gün geçsin duruma göre tekrar giderim.bence sende ihmal etme.gerekirse sadece penisilin verir dr. bu arada banada deniz suyu geniz akıntımı kesmez diye otrivine sprey verdi.verirkende 3 gün kullan bırak dedi. merak etme burun spreyleri ağızdan alınan ilaçlar kadar bebeğe gitmez dedi. bende 2 gün kullandım bıraktım. ama senin solunum problemin var ve akciğerlerine yeteri kadar oksijen gitmezse bebeğinede oksijen gitmez. hastalık durumlarında kullanılan ilaçlarda dr.lar hastalıkmı bebeğe daha çok zarar verir yoksa ilaçmı diye tartıp ona göre veriyor. o yüzden bence ihmal etme gerekirse tekrar git dr.a.
aysecim canim burda gorunuyorsun sana bakiyordum canim hic mi duzelme yok? az da olsa yok mu?
sagol canim uykusuzluktan duramiyorum arada azaliyor agrim, dun gece hic uyutmadi( ne olsa cekicez artik. canim ya yarin guzel haberler verelim birbirimize Insallah. iyi geceler.
canım bana tam kan sayımı yaptılar lökosit yüksek çıktı. ben daha 4 gündür kullanıyorum antibiyotikten sabah akşam. en az 1 hafta kullanmak gerekli. benim ciğerlerime inmemiş enfeksiyon ben erken davranmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?