Hey Allahim; sitenin son iki sayfasini goremiyorum, site bakimdaymis, 1261. sayfaya kadar bakmiyorlar herhalde... goremedim bugun neler yazildigini.
Kizlar inanilmaz terliyorum son birkac haftadir. Sadece basim ve yuzum terliyor ama boyle denizden cikmis gibi islaniyorum. Tansiyon 12/7-8 ama nabiz biraz once 124 olctum. Bir suredir kilo almam durdu, nutellalara ragmen. Preeklampsi mi geliyor acaba, ya da bir tiroid mi cikti basima? Doktor son 2 aydir 14/9 un uzerinde tansiyon gorursen bizi hemen ara demisti ama hic oyle bir tansiyonum olmadi. Biraz kosusturunca 13 u gordum ama buyuk 13un kucuk 8 in uzerine hic cikmadi. Nabiz biraz korkutuyor. Bir de bu terleme cok sinir bozucu. Oturdugum yerde yorulup bitkin dusuruyor beni.
Yarin doktora gidecegim, su an icin bu nabiz ve terleme ile ilgili bir aciliyet yok ama sevimsiz bir durum. Benzerini yasayan var mi?
Bilge'cim terleme bende de var ama sadece geceleri. Ben normal olduğunu, bünyeden bünyeye gene değiştiğini duymuştum.
Ayrıca son ayında hiç kilo almayan hamileler de duydum. Tansiyonun da iyiymiş.
Yalnız kalp atım hızın yüksek, o biraz endişe verici. Hamile olmasan terleme, kilo almama veya kaybı ve hızlı kalp atımı deyince hemen guatr düşünürdüm. Tansiyon problemin olmadığına göre guatr olmasın sakın? Doktorunu bir ara bence...
Kızlar yaaa bazen karnımda cilveloş periyotik olarak atıyor böyle hıçkırıyor gibi..Bebeklerin anne karnında hışkırdıklarını biliyorum ama kızım öle periyodik olarak pıt pıt pıt yapınca üzülüyorum :gitme:
Pelincim, Mervecim ben de guatrdan hipertiroidden supheleniyorum. hamilelikte ortaya cikan bir turu varmis bu isin. Yarin doktor randevum var, o zaman doktorumla konusup tahlil isteyecegim. Tup bebek tedavisine baslamadan once T3 T4 ve TSH a bakilmisti, benim zaten kilodan dolayi her gittigim doktor bir isterdi bunlari. Bu zamana kadar birsey cikmamisti ama bu hamilelige ozel olan turu ile karsilasmis olabilirim diye dusunuyorum.
hımmmmmmmmmmmmm buda olabilir baakkkkbilgecim cnm benimde tansiyonum genelde 12/7 yürüyünce filan 13/7 oluyor ama daha fazla olmuyor.terleme bendede var özellikle geceleri soğuk olmasına rağmen boynum terliyor gün içindede biraz efor sarfedeyim hemen terliyorum. çarpıntım oluyor benim. nabzım en az 105 çıkıyor bazen 120 leri buluyor.durup duruken çarpıntı yaşıyorum uzanınca geçiyor bi iki dakikaya. ben dr.uma sordum metabolizmamız çalıştığı için terleme ve nabızda hızlanma oluyormuş. birde kilo fazla olduğu için bizde etkisi biraz daha fazla oluyormuş. hani ağırlaşma dedikleri şey varya ben hala yaşamadım diyorum heryere fink fink gidiyorum geziyorum evdede bi dakika boş durmuyorum yani hareketlerimi azaltmadım ama demekki artık vücut biraz yavaşla siyalleri gönderiyor. inşallah başka bir sebebi yoktur seninde şikayetlerinin. sende dr.una bi danış bakalım benimkiyle aynı şeylerimi söyliyecek.
yaa demek öyle Esracığım ya zavallı çocuğum pıt pıtpıt çırpınıyor gibi geliyor bu sefer bana kıyamıyorum oy kuzum hadi annem ii ol falan diyorum ay inan su içesim geliyor hani biz çok hıçkırınca su içeriz falan yaaa AYYY YOKSA KIZIMI BİRİ ANIYORDA YADA DEDİKODUSUNU YAPIYORDA o yüzden mi hışkırıyor ehehehehehehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3mervecim cnm üzülme o hıçkırıklar cişveloşun iç organlarının gelişmesinden ve solunum egzersizleri yapmasından kaynaklanıyor. hatta doğduktan sonrada bikaç gün öle hıçkıracak ara ara midesi büyüyor derler hepsinin gerçeklik payı var.
hepinize tşk ederim kızlar inş 10 gün sonra dengeler kilolarını bebeişlerim birden bire fark yaratması dr endişelendirdi yoksa büyümüş olmaları çok güzel ben kilo almamışım bu ay 65 900 geldim
gelişmeleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?