2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

yeshilcim eşimn elini sürdüğü yok k korkudan hamle kaldığımdan beri hiç yok sayılır yine doktora gidicem dün akşamdan beri kahverengi akıntı başladı karın ağrısı kasık ağrısı resmen karnım taş kesiliyo doğum ağrısı olablr mi sen bilirsin az çok napıyım.Yada dyorum en yakın sağlık ocağında nts de belli olur mu doğum ağrısı olduğu.Böyle 5 dk arayla karnıma ağrı gryo çıkıyo sonra tuvalete gidiyorum o akıntı akıyo

cnm onu yeşil değil ben sölemiştim cinselliğie dikkat diye
sancıların 5 dk da birse sen yakın bi yer varsa git bir baktır ama asla ve asla tek başına dışarı çıkma ayyy ne yapıcaksın bizede haber ver şimdi aklım sende kaldı havada kötü

hay allahım ya.. tatlım sen hemen yanına birini al ve hastaneye git lütfen.. hiç zaman kaybetme.. çok dikkat et haraket ederken..

Canım aralma git bence hemen dr hastaneye neresi en yakınsa şimdi stres yaparsın daha kötü kasılırsın komşu anne falan kim yakınında ise al git canım korku panik yapmamaya calış

Aralmacigim panik olmadan ama hemen bulabildigin ilk saglik kurumunda nst'ye gir; nst zaten bebegin kalp atislari ile senin kasilmalarini olcmek amacli bir cihaz. Yanina birini alman da cok iyi olur, bir ihtiyac olursa cok faydasi olur. Sakin ihmal etme, esini filan bekleme, cevrende su an bulabildigin en guvenilir kadin kimse onu al git. Sonra gittigin yere cagirirsin gerekirse.

kızlar konuştum aralmayla dedim hemen bi yere gözük telaş yapma ama ihmalde etme diye bakalım ne yapıcak haber ver dedim dua edelim bari kızcağıza ya

tünaydın güzel anneler ve şanslı bebişleri:)

kızlar konuştum aralmayla dedim hemen bi yere gözük telaş yapma ama ihmalde etme diye bakalım ne yapıcak haber ver dedim dua edelim bari kızcağıza ya

aralmacım kızlar sana zaten doğru önerilerde bulunmuşlar.nst bebeğin sağlık durumu hakkında,sıkıntıda olup olmadığı hakkında ve senin sancı durumun hakkında yeterli bilgiyi verir.o rahimde toplanma hissi ve yanında adet sancısı gibi sancı ritmik ve belli aralıklarla olursa o zmn hiç ihmal etme hemen git. bu arada sen psikolojik olarak da biraz rahatlamalısın strese bağlı olarakda böle kasılmaların olabilir. bebeğinide strese sokmamalısın cnm.çok geçmiş olsun ii haberlerini bekliyoruz.

mervecim yaa bende de 3 gündür boğazda kuruluk böle bir gıcık hali var. sanki boğazım dolu dolu gibi.sabahları burnum kupkuru.şimdilik sıcak ıhlamur çayı ile filan idare ediyorum inşallah daha kötüye gitmez. geçen haftalarda serinde eminönünde bayır aşağı bayır yukarı gezerken yoruldum üşüttüm galiba. bende farenjit var o azdı galiba.1-2 gün daha takip edeyimde olmazsa dr.uma sorup dahiliyye bi görünürüm.

Son düzenleme:
kızlar bebeğinizin bıcı bıcı küvetini aldınızmı ne marka alalım nelere dikkat edelim,ben bugün bi bakıyım dedim debayanssulusmile

aralmacım aman dikkat canım kızlar doğru söylüyo panik olmadan bi görünsen iyi olur bencede ...

esracım sen bilirisin aralma dedi ki telde

göbek deliğim altında sanki toplanıp gevşiyo bişiy oluyor ağrı vuruyo falan dedi bide pembe su geliyo bişey yazmış ya akıntım geliyor her tuvalete gittiğimde diye acaba dedim nişan mı geliyo

cnm valla bende sümüksü pembe kanlı diyince benimde aklıma nişan geldi.aman allah korusun. aslında nişan rahim ağzını tıkayan tıkaç ya aralmanın kanaması epeydir var yani tıkaç görevini tam yapamıyor ve rahim ağzında açılması varmış yani tıkaç kalmamış olabilir.o yüzden serklaj yapılacak. belkide kanaması azaldığından ve progestreondan öle jel kıvamındadır akıntısı.

Son düzenleme:
kızlar bebeğinizin bıcı bıcı küvetini aldınızmı ne marka alalım nelere dikkat edelim,ben bugün bi bakıyım dedim debayanssulusmile

cnm e bebekten babyjemin küvetini aldım.ben yerde kullanacağımdan giderli olandan almadım. vede içinde böle plastik oturak filan yapmışlar bana pek kullanışlı gelmedi bebeğin rahat edemeyeceğini düşünüyorum.ben gayet düz ama içi geniş olanlardan aldım.
http://www.e-bebek.com/banyo_gerecleri/baby_jem/baby_jem_banyo_kuveti/BJE-83929
aynı renkte kova ve maşrafada aldım.

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum kayınvalidemlere gidicem yağmur bastırmadan gideyim.off zaten 5.kattalar merdivenleri çık çık bitmez şimdi:)) bu arada sağnak yağış sel baskını uyarısı yapılmış aman dikkat edin ıslanıp üşütmeyin.kendinize iyi bakın.görüşürüz.

Arkadaşlar merhaba :))
Öncelikle topiğinize bayılıyorum yardımlaşmalarınız birbirinize olan desteğiniz çok güzel bu topiğin sabihi Merveyi kutluyorum çok güzel bir topik.İnş bizde hamile kalırsak topiği baştan takip edip bir çok konuda bilgi sahibi olabileceğimize inanıyorum Teşekkür ederiz hepinize :))
Sizden bir ricam var bende tüp bebek deneyip negatif alanlardanım ama hiç sorun değil yılmadan , umutsuzluğa kapılmadan yoluma devam edeceğim yeni bir topik açtım
" Tüp bebek denemesinden negatif sonuç alıp dondurulmuşlarıyla YÜZÜ GÜLENLER =))" başlıktan da anlaşıldığı gibi dondurulmuşla hamile kalan arkadaşlar var ise topiğe uğrayıp bize destek olabilirler mi acaba a.s.
Hepinize teşekkür ediyorum ve bebişlerinizle beraber sorunsuz bir hamilelik süreci geçirip kucağınıza almanızı diliyorum.

Son düzenleme:

güle güle kullansın bebişimiz bende bi türlü karar veremedim o kadar çeşit varki teyzemiz tabi sen bebek tutmadada tecrübelisindir biz çok tecrübesiziz ya sanki daha yüksek olsa dahamı kolay yıkarız diye düşünüyodum

canım ben varım. memnuniyetle gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…