2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm çok teşekkürler ben dondurulmuşla hamile kalmadım ama olsun uğrarım ne demek.....

2-3 gündür adet sancısına benzer sancılar başladı. Çok kısa sürüyor ve sürekli değil. Bacaklarımda da ağrı oluyor. Regl olduğum günler de ağrırdı böyle.
Braxton kasılmaları da oluyor gün içinde. Hazırlıklar ciddi ciddi başladı sanırım :)

pelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn içim bir hoş oldu kalbim güm güm

ay gerçekten miiii

Daha resmen 7 hafta var ama rahim ve kemikler doğuma hazırlanmaya başlıyor Gaz sancısından farkını hissedebiliyorum.
Bu arada bıktınız benden ama ben hala normal doğum için ısrarcıyım :) Sabah işyerindeki arkadaşımla konuştum. 2 çocuğunu da normal doğruan. Onda da hemoroid olmuş :) Benimki gibi çok büyük değilmiş, ağrı yokmuş. Doğum sırasında sıkıntı yaratmamış ve doğumdan sonra 1 ay içinde kendiliğinden geçmiş sositososito Doktorumuz da aynı. Telefonda benim anlatmamadan daha ciddi olduğunu düşünmüş olabilir. Haftaya kontrolümüz var, o zaman belli olur artık nasıl doğuracağım :Saruboceq:

canım ya okurken içim bir hoş oldu tüylerim diken diken oldu. çok kısa sürede yaşayacağım gerçeği yaşar gibi oldum eyvahedigeldismile

bende senin gibi normal doğum diye ısrar edenlerdenim. ama doktorumuz nederse o tabiki.endoğrusu enhayırlısı olsun inşallah. :Saruboceq:

Pelincim bunca çabadan sonra seni anlıyorum kolay değil ama en doğrusu doktorunun dediği olucak ne diyelim hakkında hayırlısı olsun en iyisi kaan ve senin için neyse o olsun

herkese merhabaaa
ancak girebildim bugün yağmurlar çok bastırmadan gidip eksiklerimizi tamamladık..
aralmayı merak ettim ama haber yok sanırım..umarım sorun yoktur..

peliiiinn bende de aynıı ağrı var son 1 haftadır..günde 1-2 kez oluor..sağ kasığım ve bacağımda regl olduğumda yaşadığım sancının aynısını yaşıorum..
geçen hafta ilk olduğunda tesadüf ki randevum da vardı özellikle sordum doktoruma baktı herhangi bi açılma yok, zaman zaman bu tür şikayetler olabilior hatta hamilelik öyle bi süreç ki farklı farklı kulağa çok değişik gelen sorunlar yaşayan anne adayları olabilior dedi..
ben ondan sonra rahatlamıştım ancak son 4 gündür sancının şiddeti de arttı hatta dün gece ciddi ciddi korktum..sen hafta sonu gideceksin sanırım dokoruna sorarsan sevinirim..bir de senin doktorunun yorumunu almak faydalı olur..

Selam...

Biz uyandik kahvaltimizi bile yaptik;-)) Bizim cuma gunu randevumuz var. Boy- pos, kilo falan ogrenemeyiz ama benim kilom ve gobek olcumu yapiyorlar;-)) . Mervecim onlari soylerim artik. 35. haftada dr usg yle bakariz bebisin pozisyonuna dedi. yayyy;-))

Ya benimde hafif hafif kasilmalarim oluyor ya da bana oyle geliyo;-)) Bir de bizimkisi hickirinca hissdiyorum artik resmen butun vucudu titriyor bebegin. Tekmelerden falan farkli zank diye yapiyor benim karnim bile titriyor ve arka arkaya olunca hickirik diyorum ben de;-))

Kızlar selam:)))

Kendimizi sıfırladık ve geldiik:)

Aralma için çok korktum.. inşallah iyidir...
Çiğdem Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinde yatıyor olmalı kızlar.. Doktoru orada idi...
Pelinciim; Ben 26 Kasım doğumluyum.. İster mısın kaan da o gün gelsin:))))))
Bi de şu meşhur olan oyuncağın resmini bi koyun yawf:))) Bilemedim ne olduğunu alamadım o yüzden:))))
Cilveloşun anası;
Doktordaydık bugün... Tanem 1300 gr olmuş:))) Herşey çok iyi gidiyomuş:)))) Tombiş yanaklı bi kızım var:)))))

Günaydın herkese,

Maşallah Tanem'e artık çok daha hızlı büyüyecek annesi, bakarsın o da 11 Aralık'ta doğmaya karar verir Derin gibi :)))

gunaydinn Pelin, gunaydin Kaan,

papatyalarini almadan gitme;-))a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bizim arkadaslarin kizi suni sanciyla 10 dak icinde dogmus. Naisl yumus yumus bir sey. 3 kilo 700 gr dogmus masallahi var Annesinin memesinden ayrilmiyormus;-)) :ecrin_bebek: Bogazina duskun olcak simdiden belliohaoldumsmile

Son düzenleme:
Bugun burasi oyuncaklardaki cikan kursun miktari haberleriyle calkalandi gene. ABD nin en yaygin supermarketleri Wal-mart ve Target larda satilan oyuncaklarda yasal sinirin 40 kat ustunde kursun ciktigi onaylandi. Olayin kaynagi Kaliforniya oldugu icin Kalifoniya da ki oyuncaklar toplatilmis ama geri kalanlarin akibeti belli degil daha.

High Lead Levels In Toys From Walmart, Target « CBS Los Angeles- News, Sports, Weather, Traffic and the Best of LA

En iyisi el yapimi oyuncaklar. Organik kumastan kizima bebek yapip vericem eline.. Yok oyle barbie marbie;-))

Haberi okudum ama marka belirtilmemiş. Acaba aralarında playskool veya Fisherprice ürünleri var mı? Omarketlerden alışveriş yapmadığımız için kendimizi iyi mi hissedelim :)

Funda'cım hepimizin aldığı oyuncak: Joker'den "Playskool 2'li egzersiz arkadaşım". Fiyat 74'ten 49'a düşmüş. Sen de kaçırma. Tanem eksik kalmasın

günaydın kızlar gri bir istanbul sabahından herkese günaydın...pelly cim kesin bu oyuncak firmasının sana prim vermesi gerekiyo bak hepimiz nasılda heveslendika.s ...

herkese günaydııınnnnnzemuszemus
ben 11 aralık a çook alıştırdım kendimi..başka bi gün doğsa üzülücem o kadar yani:):)
TANEM kocaman olmuşsunn kızııım maşallahh sanaa anneyede kocaman alkışş:))

Kızlar dün güzdüz msj çekmiştim akşamda aradım açmadı diye çok endişelendim sonunda ARALMA'dan mesaj gldi.

msjı aynen yaıyorm:Merve şu an hastanede yatyorum kanamam var açılma yok nst de ağrıda çıkmadı serum taktılar bakalım hayırlısı artık dua edin çok kötüyüm.....

Kızlar inşallah sorunsuz bir şekilde hastaneden çıkar dıa edelim bol bol.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…