2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydınnnnnn:)))))))))))))) kızlar şu süt işini bir araştıralım nasıl sütümüz fazla olur nasıl meme uçlarımız yarılmadan alıştırabiliriz her sorduğum anne bir iç çekiyor korkuyorum çok acıyormuşşşş ben ayva çekirdeği duydum yarım çay bardağına su ve içine ayva çekirdeği koyucaz 3-4 gün beklicek jel kıvamına geliyormuş onu sürücekmişiz çok iii diyorlar ben denicem

günaydıınn teyzelerimiz biz geldik.... az önce kızımın biberonu geldi ayyy çok sevimili cogitoy dan siparişini vermiştim nuby %100 silkon biberon aynı göğüs formunda yumuşacık kızım dokununca annesi yanındaymış gibi hissedicek vallahi...bide şu jokerdeki playskool ikili egzersiz arkadaşım bebek için faydalımıymış etrafınızda kullanan varmı hala jokerde indirimde de ona göre alayım mı?

Günaydınlar :)

Bsp ben aldım o 2'li egzersiz oyuncağından ve herkese de tavsiye ettim. Merve de aldı. Sanırım Sevgi de.
Benim de bir arkadaşım çok tavsiye ettiği için aldım. indirim devamsa sakın kaçırma...

tamam canım mademki pelly teyzemiz tavsiye ediyo hemen siparişimizi verelim nazlı kızımın ilk oyuncağını alalım bakalım kaydirigubbakcemile2

aynen şebnem ayva çok iyiymiş bende ondan kullanmayı düşünüyorum hemde doğal ayrıca Lansioh'un göğüs kremlerinden aldım onu zaten herkes tek geçiyor birde emzirme ile ilgili dergi okuyorum bi ton bilgim oldu onları uygulayacağım yeterki başımda emzirirken biriken bir ton insan şöyle yap böyle yap demesin
Ay canın ben kendim bizzat denedim kızım oyanamadan ben oynadım gayet güzel ışıklar şarkılar minik oyuncak suratlar çok yönlü bir oyuncak ben kurdum hatta kalktım dans ettim müziğinde hihoyyyt

bende sevgi sanıyordum sevgi değilde şimdi sordum o değilmiş nalan aldı sanırım pelincim

ama çok sevimli en çokta ortadaki titreşimli hoşuma gitti

gerçi bebişler oynarken bir süre sonra müzikleri ezberleyip kafamızı şişirme moduna geçicek bir oyuncak tipi olsa da ben bu zeka geliştiren dikkat arttıran oyuncakları çok seviyorum

Bebek odası seçimi
Duvar boyasından yer döşemesine kadar seçeceğiniz her malzeme odanın ‘havasını’ değiştirir. Doğayla dost seçimler yaparak bebeğinizin nefes alacağı, besleneceği ve uyuyacağı odada temiz bir ortam yaratın.

Evinizdeki herhangi bir odayı doğayla dost bir bakış açısıyla döşemek için aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurun:

Yerli malı: Ülkenizde, yaşadığınız şehirde, hatta semtinizde üretilmiş malzeme almak nakliye için harcanan yakıt maliyetlerini azaltır. Ayrıca çevreye zararlı gazlar daha az salınmış olur ve yerel ekonomiye katkıda bulunmuş olursunuz.

Doğal kaynakları koruyan: Hızla yenilenebilen kaynaklardan elde edilen ürünleri tercih etmelisiniz. Mesela kumaşlar için pamuk, yün, keten, mobilya ve yer döşemesi için ahşap veya bambu gibi. Bu malzeme doğaya bırakıldığı zaman kolaylıkla yok olur. Sertifikalı ormanlardan kesilmiş ağaçlarla üretilen ahşap mobilya ve yer döşemeleri doğal kaynakları koruma konusunda verebileceğimiz en güzel örnek.

Geri dönüşümlü: Bazı mobilyalar ve yer döşemeleri geri dönüştürülmüş malzemeyle üretilmiştir. Bu tür eşyalar, dünyamıza bıraktığımız çöpü azaltma konusunda güzel bir çözümdür.

Uzun ömürlü: Sağlam bir ahşap dolap düşünün. Siz kullandıktan sonra torunlarınıza kalabilir. Bir kez kullanıp atacağınız veya kısa ömürlü malzeme yerine uzun ömürlü olanları tercih edin.

Zehirli gazlar salmayan: Çevreye zarar vermeyen ürünler zararlı gazlar da salmazlar. Toksik kimyasallarla yapılmış olanlar bu zehirli maddeleri azar azar ev ortamına sızdıracaktır. Bu nedenle her türlü kimyasaldan mümkün olduğunca kaçınmak yerinde olur.

Duvar boyası
Bebek odası rengarenk boyanmaya en müsait odadır. Uçuk pastel ve canlı renkleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Doğayla dost boyalar, boya endüstrisinde standart olarak kullanılan birçok malzemeden arındırılmıştır. Kurşun bazlı boyalar artık neredeyse hiçbir yerde kullanılmıyor. Zira, kurşun parçaları sürtünme hareketiyle toza dönüşür. Bu tozlar hava aracılığıyla solunur. Kurşundan zehirlenebilirsiniz, dikkat.

Renkli kağıtlar
Piyasada bambu, rafya, pirinç keten, mantar, ararot ve jüt gibi pek çok yenilenebilir kaynaktan elde edilmiş duvar kağıtları var. Ayrıca, yeşil çay, kahve, pelin bitkilerinden; sabır ağacı liflerinden organik kaplama malzemesi üretiliyor. Vinil duvar kâğıtlarından özellikle kaçınmanızı öneririm. Vinil üretimi nedeniyle sanayinin en kirli, en zehirli atıklarından biri olan dioksin çevreye salınıyor.

Yer döşemeleri
Çoğu evde yıpranmış ya da üstü halıyla kaplanmış masif zemin döşemeleri vardır. Parkelerin bakımını yapıp yeniden hayata döndürmek en çevreci hareket olur. Malzemenin üzerine sürülen cilalarsa kanserojen etki yaratabilir. Neyse ki günümüzde doğal hammaddelerden elde edilmiş cilalar mevcuttur.

TEMiZ CiLALAR
- Su bazlı poliüretan: Şeffaf bir ciladır ve kokusu hafiftir. Eğer sabahın erken saatlerinde başlarsanız aynı gün içinde tavsiye edilen dört kat cilayı atabilir ve gece bu odada uyuyabilirsiniz.
- Kurutucu yağ: Boya ve cilaları bağlamada kullanılan tung yağı gibi organik yağlar vardır. Tamamen kurumadan önce yağın buharını solumaktan kaçının.
- Sert vaks yağı: Yağ ve vakstan üretilmiş ahşap cilası olarak kullanılan bir üründür. Hem ahşabın güzelliğini ortaya çıkarır, dayanıklılığını artırır, hem de uygulanması, bakımı ve tadilatı çok kolaydır.

Ahşap mobilya
Bu kadar küçük bir insan için bu kadar çok çeşit mobilya olması şaşırtıcı: Beşik, yatak, alt değiştirme masası, çekmeceli dolap ve benzerleri. Bunların ahşaptan olması da çok daha güzel elbet. Yalnız yok olan ormanlar nedeniyle ahşap mobilya alırken iki kez düşünün. Ormanların yok edilişi karbondioksidi tutan ve kullanılır hale getiren tek doğal kaynağın kaybolmasına ve küresel ısınmaya neden olan sera gazları sorununun büyümesine yol açıyor.

MOBİLYA ALIRKEN ORMANLARI UNUTMAYIN
1. Geri dönüşümlü,
2. Ormanların yaşamasını sağlayacak şekilde kesilmiş ağaçlardan elde edilen,
3. Kaliteli ürünleri seçin.

Eşyaların tekrar kullanımını, geri dönüşümü ve mümkün olduğu kadar uzun yıllar boyunca dolaşımda kalması kulağa hoş geliyor. Neden mi? Bu sayede hammaddelerin elde edilmesi, işlenmesi ve nakliyesinin neden olacağı çevresel zararlar ortadan kalkmış olur. Ancak özellikle bebekler söz konusu olduğunda dikkat edilmesi gereken birkaç husus var. Eski bir bebek eşyası kullanmaya karar vermeden önce günümüzün güvenlik kurallarına uygun olup olmadığına bakın. Mesela bebek karyolasının parmaklıkları arasındaki mesafe veya beşik sepetinin örgülerinin sıklığı 5-9.5 cm. olmalıdır. Eski bebek karyolalarının gevşek, eksik ya da kırılmış parçaları olabilir. Karyolanın şiltesi gergin ve sıkı olmalıdır. Zehirli boyalar, cilalar ve koruyucular içerebilirler. İkinci el mobilyaların çoğunda yumuşak vinil kullanılır. Bunlardan uzak durmakta fayda var.

Artık hayatımız değişiyor Merve'cim, o müzikleri günlerce bıkmadan dinleyeceğiz :))) Hele ki bebeklerimizin yüzündeki şaşkınlığı, ilgiyi, kahkahayı gördükçe tekrar tekrar başa alıp dinleyeceğiz.

kızlar peki ödemeyi nasıl yaptınız havale mi taksitli mi ?şundan soruyorum sitede taksitli seçeneklerde güvenlik kodu diye bişey yazıyo benim kartta öyle bişey yazmıyo bi bilgisi olan varmı?

Evet aslında dediğin gibi olucak belki ben daha onunla bebeğim oynamaya başlamadan oynadım bebeğim onunla keyiflenince neler neler olacak kim bilir ?

Şaka maka bebeklerimizin gelmesine az kaldı yakından yeni bir topik açacağım 2010 aralık 2011 ocak tüp bebekli anneler doğuma giderken diye hepimiz doğuma giderken oraya duygularımız yazarız vedalaşırız ve sonrasında bebeişleirmizle eve geri döndük msımız gelir ondan sonrada 2010 aralık 2011 şubat tüp bebekleri büyüyor topiği

ay içim bir hoş olduuu............:lepi:

Günaydın kızlar... Biz sabahtan biraz yoğunuz o yüzden sadece okumakla yetindik..
2 gündür biraz halsizliğim var.. Umarım grip falan olmam...
şu oyuncaktan bana da sipariş verdirdiniz ya en sonunda helal olsun size :)

kızlar peki ödemeyi nasıl yaptınız havale mi taksitli mi ?şundan soruyorum sitede taksitli seçeneklerde güvenlik kodu diye bişey yazıyo benim kartta öyle bişey yazmıyo bi bilgisi olan varmı?

cnm kartın arka yüzünü çevir orda 7 haneli rakam olucak kartın manyetiğinin hemen orda imza altılan yerde o 7 haneli rakamın son üç hanesini yazacaksın

:teytey::teytey:

ya ben size diyorum joker ve playskoll Pelinciğime prim vermeli diye sağolsun onun sayesinde bi çok şey öğrendim walla

sevgim sen ve dila hnm güle güle kullansın ahahahahahahah sonunda sende aldın demek

cnm bu arada kendine dikkat et ben 1 haftadır resmen ayakta bişiler geçiriyorum ama üst solunum yolları enfeksiyonu mu yoksa başka bişey mi anlamasım şimdide hiç bişey yok genzimi çekmek istiyorum devamlı kamyon şoförleri gibi burnum falan da kuru ama bi tuaflık var

ayyy canım çok teşekkür ederizzz kızım çok sevindi bak teyzesi sevinçten tekme atıyo zilli şeyyy:dance:

ne demek kuşum yardımım dokunduysa minik kız mutlu olduysa bende olurum
bende netten ilk defa alışveriş yaptım cuma aldım kargom pazartesi gelsin diye not düştüm pazartesi kargom gelince kocaman bir koli nasıl mutlu oldum anlatamam

insan evladına bişey alınca nasıl mutlu oluyor yaaa
kuzularımız canlarımızzzz :lepi:

valla doğru diyon mervem..
ya kızlar bu arada dönence alanınız var mı? benim en çok gıpta ettiğim şeydir.. ama şimdi nasıl biişiy alacağıma karar veremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…