Günaydınlar :)
Bsp ben aldım o 2'li egzersiz oyuncağından ve herkese de tavsiye ettim. Merve de aldı. Sanırım Sevgi de.
Benim de bir arkadaşım çok tavsiye ettiği için aldım. indirim devamsa sakın kaçırma...
aynen şebnem ayva çok iyiymiş bende ondan kullanmayı düşünüyorum hemde doğal ayrıca Lansioh'un göğüs kremlerinden aldım onu zaten herkes tek geçiyor birde emzirme ile ilgili dergi okuyorum bi ton bilgim oldu onları uygulayacağım yeterki başımda emzirirken biriken bir ton insan şöyle yap böyle yap demesingünaydınnnnnn:)))))))))))))) kızlar şu süt işini bir araştıralım nasıl sütümüz fazla olur nasıl meme uçlarımız yarılmadan alıştırabiliriz her sorduğum anne bir iç çekiyor korkuyorum çok acıyormuşşşş ben ayva çekirdeği duydum yarım çay bardağına su ve içine ayva çekirdeği koyucaz 3-4 gün beklicek jel kıvamına geliyormuş onu sürücekmişiz çok iii diyorlar ben denicem
Ay canın ben kendim bizzat denedim kızım oyanamadan ben oynadım gayet güzel ışıklar şarkılar minik oyuncak suratlar çok yönlü bir oyuncak ben kurdum hatta kalktım dans ettim müziğinde hihoyyytgünaydıınn teyzelerimiz biz geldik.... az önce kızımın biberonu geldi ayyy çok sevimili cogitoy dan siparişini vermiştim nuby %100 silkon biberon aynı göğüs formunda yumuşacık kızım dokununca annesi yanındaymış gibi hissedicek vallahi...bide şu jokerdeki playskool ikili egzersiz arkadaşım bebek için faydalımıymış etrafınızda kullanan varmı hala jokerde indirimde de ona göre alayım mı?
Günaydınlar :)
Bsp ben aldım o 2'li egzersiz oyuncağından ve herkese de tavsiye ettim. Merve de aldı. Sanırım Sevgi de.
Benim de bir arkadaşım çok tavsiye ettiği için aldım. indirim devamsa sakın kaçırma...
bende sevgi sanıyordum sevgi değilde şimdi sordum o değilmiş nalan aldı sanırım pelincim
ama çok sevimli en çokta ortadaki titreşimli hoşuma gitti
gerçi bebişler oynarken bir süre sonra müzikleri ezberleyip kafamızı şişirme moduna geçicek bir oyuncak tipi olsa da ben bu zeka geliştiren dikkat arttıran oyuncakları çok seviyorum
Artık hayatımız değişiyor Merve'cim, o müzikleri günlerce bıkmadan dinleyeceğiz :))) Hele ki bebeklerimizin yüzündeki şaşkınlığı, ilgiyi, kahkahayı gördükçe tekrar tekrar başa alıp dinleyeceğiz.
kızlar peki ödemeyi nasıl yaptınız havale mi taksitli mi ?şundan soruyorum sitede taksitli seçeneklerde güvenlik kodu diye bişey yazıyo benim kartta öyle bişey yazmıyo bi bilgisi olan varmı?
Günaydın kızlar... Biz sabahtan biraz yoğunuz o yüzden sadece okumakla yetindik..
2 gündür biraz halsizliğim var.. Umarım grip falan olmam...
şu oyuncaktan bana da sipariş verdirdiniz ya en sonunda helal olsun size :)
cnm kartın arka yüzünü çevir orda 7 haneli rakam olucak kartın manyetiğinin hemen orda imza altılan yerde o 7 haneli rakamın son üç hanesini yazacaksın
Günaydın kızlar... Biz sabahtan biraz yoğunuz o yüzden sadece okumakla yetindik..
2 gündür biraz halsizliğim var.. Umarım grip falan olmam...
şu oyuncaktan bana da sipariş verdirdiniz ya en sonunda helal olsun size :)
ayyy canım çok teşekkür ederizzz kızım çok sevindi bak teyzesi sevinçten tekme atıyo zilli şeyyy:dance:
valla sipariş verdim merve.. dayamadım pelinin söylediklerine..
valla doğru diyon mervem..
ya kızlar bu arada dönence alanınız var mı? benim en çok gıpta ettiğim şeydir.. ama şimdi nasıl biişiy alacağıma karar veremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?