Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çiğdemle konuştum
bebekler hala yaşıyor sadece bunu söylüyorlarmış çiğdemin seside çok bitkindi ağrıları varmış
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
önemi yok canımteşekkürler gizemli, valla artık korkmaktan bıktım, herşeyden tedirgin oluyorum. Belki daha iyi olur çalışmak kafam dağılır.
ankarada bi hastanedeler ama devlat hastanesi ama unuttum ismini canım bende çicek göndericektim sormak istedim ama kızcağızın sesi zor çıkıyor...merve'cim hangi hastaneelermiş bilior musun
bir de sezeyanlaa olmuş değil mi bebekler neden o kadar kötü ki acaba?
Hepinizi takip ediyorum gizemli, inşallah çok güzel olacak herşey. Bana da umut veriyorsunuz.
Bu arada Merve Çiğdem kaç haftalık olmuştı erken mi doğum yaptı biliyomusun
Nalanciiiiiiimm:)))
Nihayet bugun kargo sirketine gidip hediyeni alabildik, gunlerdir sokak sokak gezdigimiz icin kargo sirketi gelip gelip bulamamisti bizi:))) Cok sevimli ve zevkli bir takim cok cok tesekkur ederim. Oglusuma zevkle giydirecegim ve sonra da hep saklayacagim. Tekrar tesekkur ederim, insallah bir sekilde bir araya geliriz de oglumun ustunde de gorebilirsin:)))
günaydın topmizin güzel anneleri a.s.
Cnm çok teşekkürler gördüm sağolasın güle güle kullansın bebeğinmervecim koydum diğer topiğe cnm yıkadım ben onu ıslaktı vede ışıktan biraz koyu renk çıkmış.içindeki sünger çıkıyo fermuarlı yeri var.sevi bebe markası ben ebebek mağzasından aldım forumistanbuldan.26.99tl.internette daha ucuza var ama ben güvenemedim görüpte aliim dedim.
bu arada çiğdem için üzüldüm inşallah çabucak toparlarlar. kız bebekler daha şanslı oluyolar. eğer kiloları 750gr mın altındaysa 1 ay gibi bir süre kalırlar yoğunbakımda.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. dualarımız onlarla.
Ay cnm ya öyle haklısın ki yani herşeyden korkar olman gayet doğal bir durum.Onun dışında bu mikrop falan için muhtemelen ilaç verir doktorun yanlış anlama ama eğer cinsellik devam ediyorduysa ve siz ''şapka'' kullanmadıysanız ondan da olmuş olabilir...Yani birçok şeyden olmuş olabilir...Sen bol bol dinlen tatlım geçiceyor bak yavaş yavaş....kızlar ben daha kızıma bi patk bile almadım daha şimdi daha çok korkar oldum .Bu arada tahlillerimde çıkmış kanda kansızlık dışkıda da mikrop varmış acaba bu kanamaya sebep olabilir mi.Akşam üzeri yinee böyle hafif kanlı sümüksü bi sıvı geldi ta kan da değil ondan olabilir mi acaba .Kasık ağrısı var arada karın ağrısı var of of çişim yapmaya korkar oldum vallahi
Güle güle kullan Bilgeciğim Emek'e çok yakışacağından eminimNalanciiiiiiimm:)))
Nihayet bugun kargo sirketine gidip hediyeni alabildik, gunlerdir sokak sokak gezdigimiz icin kargo sirketi gelip gelip bulamamisti bizi:))) Cok sevimli ve zevkli bir takim cok cok tesekkur ederim. Oglusuma zevkle giydirecegim ve sonra da hep saklayacagim. Tekrar tesekkur ederim, insallah bir sekilde bir araya geliriz de oglumun ustunde de gorebilirsin:)))
Günaydın Patlyciğim günaydın uzak diyarların bebeğiGunaydin..
Pelin cok gecmis olsun. Dogumdan sonra hemen aldirirsin. Cok yaygin bir sorun bizim etrafimizda da genc yasli bir suru insan ameliyat olup kurtuldu. Aman Allah korusun azmasin sen ona dikkat et.
Arim Balim tr de daha guzelleri vardir. Benim yolladigimin esprisi onunun kapanmayip annenin bebegini surekli gormesi.. Annemde dikecek benim icin bir tane..
Ezgicim... Uuuu morunu aldiniz demek) ayy cok cici cook cool) gule gule kullanin guzel gunlerde...
CiGdemin ikizlerle de toparlanir biran once INS.. Haber alirsaniz merveciM bize de haber vermeil unutma..
Yeshillcim vallahi benim tek luksum epidural. Yoksa tamamen ilacsiz dogurmak zorunda kalirim hersey yolunda giderse...Daha do gum korkusu sarmadi AMA agri esigimde zaten cok dusuk. Ne yaparim bilmiyorum...
Günaydın canım nasılsın bakalım?günaydın topmizin güzel anneleri a.s.
Gözün aydın taze anne Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kızlar bende 4 hafta 4 günlük anneyim zorlu bir uğraştan sonra allah banada nasip etti hepii inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız