2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Pelinciğim benimde halam bişiler almış port bebe sepet mepet sayıp duruyor bende o kadar heves ediyorum ki bir an önce görmek için bakalım nasıl bişiler almış diye insan hediye gelince çok seviniyor.Hele ki çocuğumuza gelince daha bir hoş oluyor insanın içi..Ayrıca dediğin gibi geçen gün bebeğin poposunu küvette yıkarken küvetin musluk kısmına takılacak ve bebği koruyacak bir aparat vardı onu gösterdim eşime ay bunuda ı yapmışlar dedi. Ne yapsınlar onlar yetişemiyor o kadar araştırmamıza rağmen biz bile bazen bişey görünce aaaa bunu görmemiştik diyoruz entersan işlermişş..

Ayrıca minik Kaan cicilerini güle güle kullansın sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmak dileğiyle....

günaydın kızlar,
bugün izmirde çok soğuk. ama ben soğuk moğuk demeden sabahın 7sinde yürüşe çıktım yarım saat yürüdüm. sonrada işe geldim. artık yürüyüş yapabilirmişim ya onca zaman hareketsiz geçirdikten sonra başladım bakalım inşallah devam ettirebilirimm.

hepinizi çok öptüm zemuszemus

Sağol Merve'cim :)) ben oldum olası hediye almaya da vermeye de bayılırım, dediğin gibi insanın evladı için olunca da keyfi ayrı oluyor.
Sanırım bizim bu halimize gavurlar "nesting" diyor. Yavru kuşlarımız için yuva yapıyoruz yani. :dance:
erkeklerde bu duygu olmadığı için adapte olmaları zor oluyor.

gunaydin kizlar ben de sizin formda joker gb oldum arada bir konunun icine atliyorum ya da soru soruyorum:)))
kizlar bende bes alti gundur tuhaf bir agri var vaginada kemik sizisi gb inanin nasil tarif edilir ona da sasirdim( boyle sizi giriyor gidiyor. benim rahmim ters hamilelikte bu haftalar iyice normallesiyormus acaba ondan midir? tarifini de bilmiyorum ki acip doktora sorayim sali randevum var. cumartesi ikili testim vardi normaldi hersey zaten ertesinde basladi. hani doktorlar sorar ya soyle mi boyle mi agri die benimkine benzer durum yasayan varsa bana sorsa simdi de ben su agriyi tarif etmesini ogrensem:) doktora ingilizce agri anlaticam daha turkce tarif edemiyorum.

kizlar sizi diyorum ama oldukca guclu bir sizi, otururrken ya da yatrken her an olabliyor. sanki rahimde degilde vaginada yani asagida cok tuhaf cok kafaya takmaya basladim

pellycim sagol ben de oyle dusunurum hep bircok agrim olmustu arada hala oluyor ama bu inan farkli ve icerde degil vaginada yaa iste anlatamiyorum agri anlatma ozurluyumdur zaten:) hani romantizma sizisi olur ya dizimizde vaginada sanki bir kemik sizliyor oyle tam ayni degil de en fazla bu tarifi bulabildim.

Özlem'cim Merve bu tür ağrılara "orada çalışma var, normal" der :)) haklı da.

aynen katılıyorum. ama özlemcim yinede doktorunada sorarsın tabi.
birde edipde bebişinide üzme.

ayy düşünüyorumda benim 5.haftada kanamam olduğu zaman nekadar üzmüşüm bebişimi ohaoldumsmile

çok şükür herşey ataltılıp unutuldu bile. şimdi doğumun şeklinden bahsediyoruz. :sm_cool:

Özlem'cim vallahi birşey diyemedim. En iyisi sen doktoruna "temporary pain in pelvic area and vagina" gibi bir açıklama yap. Doktorun sorularıyla seni yönlendirip ağrıyı detaylandırmanı sağlar zaten.

buarada etrafım kalabalık, aklımda sizde kalıyor. bir cümle yazana kadar 30defa kapatıp açıyorum. devrik cümle kuruyorum. açıklama yapmak istedim:))) zemuszemus

Bu haftanın ticker'ı da komikmiş gene.. "Annem haftada 500 gr alıyor. Anne bırak elinden o pastayı, Gerçekten 2 kişilik yemiyorsun" diyor :))))

Aaah ahhh geçen hafta pek dikkat etmedim diyete, tatlı krizindeydim tam anlamıyla. Bu sabah tartıldığımda 69 kiloyu görünce şok oldum (( Aclen gene yavaşlamam lazım. 70 kilo ile doğuma girmk bir hayalolacak yoksa..

pelycim yaramı deştin .kaç kilo ile hamile kalmıştın.

Kuşum dondun demek sen,aman dikkat et üşütme yürüyüş yaparken terlersin falan çok dikkatli ol..İnsan

Gerçekten öyle Pelinciğim yani inan bir çok mağazaya giriyorum ama nafile kendime hiç birşey baktığım yok önceden derlerdi de inanmazdım insanın gerçekten gözü birşey görmüyormuş..Onlarda da var da onlar bebek doğunca anlıyorlarmış durumu....Erkek kadın farkı işte :))

Özlem'cim Merve bu tür ağrılara "orada çalışma var, normal" der :)) haklı da.

cnmcım aynen Pelinciğimin dediği gibi yeni bir yapılanma yepyeni bir durum bizde senin gibi endişe ediyorduk hatta acaba adet mi olacağız diyrduk..Senin rahimde alabora oldu şimdi sıma sen canını ağrın olduğu zaman uzat ayağını bol bol dinlen

Angel 57 kilo ile hamile kaldım. 8 hafta önce 67 idim. diyete başladım ama diyetisyene falan gitmeden kendimce. 7 haftada sadece 1 kilo almıştım ama son hafta bozunca 1 kg toptan geldi.
Toplamda 12 kg'dayım şu an daha doğuma en az 6 hafta var.

teyzelerimiz günaydın bende anca işlerden fırsat buldum ve yazıyorum bakalım ne zamana kadar engellenmeden yazabilicem.....kızlar dün akşam çok kötü rüya gördüm artık doğumlu rüyalar başladı gözümüz aydınnn...kesik kesik hatırladığım kadarıyla şimdi ben doğuma gidiyorum doğum yapıyorum ama bebeğimi göstermiyolar aradan 2-3 gün geçiyo yine bebğimi göstermiyolar sonra kendimi deniz kenarında dolaşırklen görüyorum bebeğim nerde diye aranıyorum ayyyy çok kötüydü sabah resmen uyandığımda bi daha uyuyayım dedim belki rüyanın devamını görürüm diye resmen rüyadan öyle etkilenmişimki sıfır morallae işe geldim Allahım ne kötü bir rüyaydı yaaaa

8haftada 2kilo alman çok çok iyi.ama bunun 1kg sonhafta alman sadece biraz kötü olmuş tabi.
bende toplam 11kilo almışım.:kedi:
senin gibi dikkat edebilirsem ve 8haftada 2kilo alırsam harika olur.. aslında 12kg girmek en ideali ama 15-17 kg olmasıda çok değil aslında boshayallersmile

yaaaaaaaaaaaaaaaaa neler geçti neler birlikte değil mi aaahh ahhh bak dediğin gibi şimdi doğum konuşuyoruz

buarada etrafım kalabalık, aklımda sizde kalıyor. bir cümle yazana kadar 30defa kapatıp açıyorum. devrik cümle kuruyorum. açıklama yapmak istedim:))) zemuszemus
sorun değill cnm cım

canım rüya işte. şuaralar gördüğümüz hiç bir rüyayaya anlam yüklememek eniyisi. sürekli abuk sabuk rüyalar görüyorm artık üzerinde durmuyorum unutup geçiyorum. sende öyle yapmaya çalış. yoksa işin içinden çıkamayız eyvahedigeldismile

sabah eşime anlattımda o kadar çok araştırma yapıyosunki içine atıyosun farkında olmadan gecede kabuslar görüyosun dedi şu bebeği düşünmekten vazgeç biraz diyo relax ol diyoooo tabiii demesi kolay o veletler sürekli bizimle o korkuları en çok biz hissediyoruz

haklısın tabi. ama rüyanın üzerinde durmamaya çalış derim yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…