• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir.mucize bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün müthiş bi duyguydu.size bişey sorıcam şu bebek ticklerlerını nerden nasıl yapıcam iki saattir bakınıyorum bulamıyorum

Gözün aydın Diana.. Allah tamamına erdirsinn:)))

Bebek tickerlarının yapılışı bizim bu topiğin ilk sayfasında gizemlinin ilk mesajında anlatılıyor... Oradan takip ederek yapabilirsin

merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir.mucize bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün müthiş bi duyguydu.size bişey sorıcam şu bebek ticklerlerını nerden nasıl yapıcam iki saattir bakınıyorum bulamıyorum

bu forumun ilk sayfasına koydum cnm nasıl yapıldığını
gözün aydın hayırlı uğurlu olsun bebişin allah tamamına erdirsin

Merve'cim Kaan'ın kafası sağda yukarıda ama kaburgalarıma değmiyor. bende nefes darlığı veya sıkışma yok. Yalnız bizimki de sağ tarafıma tüm kol, sırt ve poposuyla yapışıyor, resmen kaskatı yapıyor ve o zaman otururken çok rahatsız oluyorum. Hemen yağa kalkıp başlıyorum ovmaya. 30-40 sn sonra normale dönüyor. Ayaklarıyla aşağıdan tekmeliyor ama mesaneye bir baskısı yok henüz. Bir dönse asıl o zaman ayaklarını kaburgalara dayayacak...

kaburga batması bende de var mervecim.. sürekli oturduğumuzdan kaynaklanıyor herhalde.. sol kaburgama baskı yapıyo.. elim hep orada.. 2 gündürde sol kalçam tutuktu.. magnezyum ilacını içtim geçti.. ama kasıklarda bi zorlama yok..

kızlar cilveloş dmdik durudğu için ayakları kasığımda kafasıda göğüs kafesimde artık accık büküyo kendini boyu uzadı herhalde ya göbek deliğim sağında yada sol tarafında bi sertlik oluyo totosunuda yanlamasına oaraya dayıyor herhalde daha nesi neremde duruyor anlamadım ama göğüsümün altında kasıklarıma ve yanlarıma doğru her yerimden hissettiğimi düşünürsek '''HAYAT MAKSİMUMDA''''' pozisyonunda bizim kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ya benim kaburgamın altında böle sinir bir duygu var batıyor cilveloş galiba kafasını oraya soktu yine

ya bu kız tahminimce şöle duruyor

kafası kaburgalarımın içinde dik ayakları iki yana açmış kolları ortada kollarıyla karnıma aykalarıylada iki yanıma yapıştırıyor arada ayaklar ortada birleştirilip kasıklarada tekme atmak ihmal edilmiyor...

gecede bana nefes darlığı ve çarpıntı yaptı sıkıştırdı resmen kaburgalarımı

sizde de varmı hanımlar böle bişey

demek vadaaa yapıyo anneciğine ay yerim ben onu hihoyyyt

tebrik ederim diana ben de 13 ekimde gidicem bakalım.ben biraz acele ettim tickerde hayırlısı olsun bakalım.senin şimdi kaçıncı haftadasın ?transferin ne zaman olmuştu biraz anlatırmısın?

biz iyiyiz merve teyzesi.arasıra bel ve kasık ağrılarımız oluyo onlarda normal tabiki.20 ekimde randevumuz var.sabırsızlıkla bekliyoruz.kızlar 96 kiloyla hamileliğe başladım hala 97 kiloyum.dr.um diyetmi yapıyosun dedi.yok dedim.7 aya başladık daha hiç almadık.bebeğin gelişimide iyi.dr.şanslı annelerdensin aldıkların direk bebeği besliyor dedi.sakın alamamk için yemenden kısma dedi.yok valla kısmıyorum yiyorum dedim.yarın şeker yüklemem var.bakalım tek korkumuz oydu.ne çıkacak.durumun hareketlerini daha çok hissetmeye başladım.kuru inciri çok seviyo kızım.ben yedikçe hemen oynuyo.belki 20 ekim kontrolümüzde kilo almış olabiliriz.oynasın diye habire incir yiyom.eşim manyaksin sen rahat bırak çocuğu diyo.yoruluyodur diyo.ama o duygu müthiş.ben zaten geç hissettim kıpırtıları doya doya yaşayım.ama bi sorum olacak sizlere hep kasıklarımda oynuyo kızım.normalmi bu.yani göbeğimde hisssetmiyorum hiç.kasıklarda hep.çok merak ediyom bakalım 20 ekimde nasıl görünecek.tabi incir yeyip gitcem.:)))
cnm bende kasıklarımda hissediyordum hatta korkmuştum aşağıdamı taşıyorum ben bu çocuğu diye sonra dr.a gidince gördükki dimdik ayakta bizimki aşağı tekmeliyor,zıplıyor:)

kızlar ya benim kaburgamın altında böle sinir bir duygu var batıyor cilveloş galiba kafasını oraya soktu yine

ya bu kız tahminimce şöle duruyor

kafası kaburgalarımın içinde dik ayakları iki yana açmış kolları ortada kollarıyla karnıma aykalarıylada iki yanıma yapıştırıyor arada ayaklar ortada birleştirilip kasıklarada tekme atmak ihmal edilmiyor...

gecede bana nefes darlığı ve çarpıntı yaptı sıkıştırdı resmen kaburgalarımı

sizde de varmı hanımlar böle bişey
cnm benimde aynı pelin gibi galiba kafası sağda,kaburgama baskı yapıyor oturunca.sola yatıyorum o tarafa geçiyor bu seferde çarpıntım oluyor:) bakalım yarın görücez kısmetse ne tür pozşar verdiğini:)

Merve'cim Kaan'ın kafası sağda yukarıda ama kaburgalarıma değmiyor. bende nefes darlığı veya sıkışma yok. Yalnız bizimki de sağ tarafıma tüm kol, sırt ve poposuyla yapışıyor, resmen kaskatı yapıyor ve o zaman otururken çok rahatsız oluyorum. Hemen yağa kalkıp başlıyorum ovmaya. 30-40 sn sonra normale dönüyor. Ayaklarıyla aşağıdan tekmeliyor ama mesaneye bir baskısı yok henüz. Bir dönse asıl o zaman ayaklarını kaburgalara dayayacak...

ben ovmuyorum sola yatıyorum rahatsız etmiim diyorum ama bazen çok zorluyo beni kafası bi yandan totosu bi yandan:) bide ayakları aşağıda.tekmelediğinde idrarım getiriyo:) bende etraftan duyduğum kadarıyla tüm sıkıntı dönene kadarmış dönünce aşağı inmiş oluyo diye sadece mesaneye baskı sorun olıyomuş kaburga sıkıntısı önümüzdeki 3-4 hafta daha olurmuş dönene kadar.kafasını koysa iyi birde hıçkırınca kötü oluyo zıp zıp:)

evet kızlar halılarımı yıkamaya falan verdm bende cam vs işlerine temizlikci çağırma yı düşünüyorum bu günlük işdi süpürge falan açtım yemek
mutfakta biraz uğraştım yatak odasında çekemceleri düzenledim falan aslında basit işler ama artık bana çok ağır geliyo sanırım hepinize çok tşk ederim bu korku beni doğuma kadar götürür :) hasanede beklerken sezeryandan çıkan tabi öncesi giren bi kadın sonrada bebişini gördüm bebeiş görme kısmı öncesi çok kötüydü korktum kadıncağız kötü görünüyordu

18 ekimde şeker yüklememiz var 26 sında bi aşımız daha varmış açıkcası sağlık ocağına sormadım ne için diye dr bi sorayım ona göre vurunurum öle iştee bizim 10 haftamız kaldı beklerlerse paşalar :))

Son düzenleme:
Günaydın bayanssulusmile

Dün kimin rüyasına girdik acaba :))) ben son zamanlarda gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum. Uykum o kadar çok bölünüyor ki rüya görmüyor bile olabilirim. Gündüz çok iyiym ama geceleri işkence olmaya başladı. Ne yesem gaz yapıyor artık, gece sancıyla kalkıyorum. Gece inleyip duruyormuşum, eşim de çok üzüldü. senağlama Tabi bel ağrısı, kol ağrısı,kramplar çeken arkadaşların yanında benimkisi sinek ısırığı sayılır. Yine de şükrediyorum yani, sorunsuz bir şekilde sonuna geldim artık. Şikayet etmemem lazım.

günaydınnnzemuszemuszemuszemus
pelin'cim gece uykusu bölünmesi kadar feci bişey yok ben son 1 aydır gece olacak die korkuorum:(:(
ama eğer gaz sancısıyla uyanıorsan tavsiye ederim uyumadan önce ıhlamur iç öyle yat bende çok faydalı oldu..

herkese günaydın..
pelincim gaz sancısı hiçbirşeye benzemiyor ya.. ben geçen akşam ağladım resmen afedersiniz ama tuvalete diz çöktüm.. ölüyorum falan sandım.. çocukların neden o kadar ağladıklarını anladım ama.. allah yardımcımız olsun..

tebrik ederim diana ben de 13 ekimde gidicem bakalım.ben biraz acele ettim tickerde hayırlısı olsun bakalım.senin şimdi kaçıncı haftadasın ?transferin ne zaman olmuştu biraz anlatırmısın?

teşekkür ederim.ben şu an tam 6 haftalık oldum :) benim bebeğim doğal yollardan geldi mayıs ayında tüp bebek tedavisinden negatif sonuç almıştım.bende endometriozis var eşimde de morfoloji sorunu.tamamen kafamızdan silmiştik bebek olayını artık o zaman bize süpriz yaptı.allah hepimizin bebeğini korusun.

diana ne güzel meleğin size sürpriz yapmış.. allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

demek vadaaa yapıyo anneciğine ay yerim ben onu hihoyyyt
evet aynen öle

cnm bende kasıklarımda hissediyordum hatta korkmuştum aşağıdamı taşıyorum ben bu çocuğu diye sonra dr.a gidince gördükki dimdik ayakta bizimki aşağı tekmeliyor,zıplıyor:)
cnm benimde aynı pelin gibi galiba kafası sağda,kaburgama baskı yapıyor oturunca.sola yatıyorum o tarafa geçiyor bu seferde çarpıntım oluyor:) bakalım yarın görücez kısmetse ne tür pozşar verdiğini:)
ben ovmuyorum sola yatıyorum rahatsız etmiim diyorum ama bazen çok zorluyo beni kafası bi yandan totosu bi yandan:) bide ayakları aşağıda.tekmelediğinde idrarım getiriyo:) bende etraftan duyduğum kadarıyla tüm sıkıntı dönene kadarmış dönünce aşağı inmiş oluyo diye sadece mesaneye baskı sorun olıyomuş kaburga sıkıntısı önümüzdeki 3-4 hafta daha olurmuş dönene kadar.kafasını koysa iyi birde hıçkırınca kötü oluyo zıp zıp:)
benimde aynı esracım hnm efendi totosunun üstünde duramıyor
ayaklarda hep bu kaburga batmaları geçicek hadi onu anladık ama kasıklara indimi bu bebişler ben zaten şimdiden kaçırıyorum bir iki damla artık tam rezil olurum yollarda
evet kızlar halılarımı yıkamaya falan verdm bende cam vs işlerine temizlikci çağırma yı düşünüyorum bu günlük işdi süpürge falan açtım yemek
mutfakta biraz uğraştım yatak odasında çekemceleri düzenledim falan aslında basit işler ama artık bana çok ağır geliyo sanırım hepinize çok tşk ederim bu korku beni doğuma kadar götürür :) hasanede beklerken sezeryandan çıkan tabi öncesi giren bi kadın sonrada bebişini gördüm bebeiş görme kısmı öncesi çok kötüydü korktum kadıncağız kötü görünüyordu

18 ekimde şeker yüklememiz var 26 sında bi aşımız daha varmış açıkcası sağlık ocağına sormadım ne için diye dr bi sorayım ona göre vurunurum öle iştee bizim 10 haftamız kaldı beklerlerse paşalar :))
cnm inşallah şeker yüklemende ii çıkar
evet senin dediğin gibi seninkiler erken alınacağından dolayı
seninde 10 hafta kaldı sayılır

Günaydın bayanssulusmile

Dün kimin rüyasına girdik acaba :))) ben son zamanlarda gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum. Uykum o kadar çok bölünüyor ki rüya görmüyor bile olabilirim. Gündüz çok iyiym ama geceleri işkence olmaya başladı. Ne yesem gaz yapıyor artık, gece sancıyla kalkıyorum. Gece inleyip duruyormuşum, eşim de çok üzüldü. senağlama Tabi bel ağrısı, kol ağrısı,kramplar çeken arkadaşların yanında benimkisi sinek ısırığı sayılır. Yine de şükrediyorum yani, sorunsuz bir şekilde sonuna geldim artık. Şikayet etmemem lazım.
ay walla bu sefer ben görmedim bişey
çünkü dediğiniz gibi bende gece bekçisiyim artık
kızım sağolsun kaburgamı deşti ağzımdan çıkıcaktı dün çok ağrı yaptı
bende dil döktüm minik kız minik kuzu hadi annecim accık göbüşe doğru gel falan diye ama yokkk nafile dinlemedi beni zilli
günaydınnnzemuszemuszemuszemus
pelin'cim gece uykusu bölünmesi kadar feci bişey yok ben son 1 aydır gece olacak die korkuorum:(:(
ama eğer gaz sancısıyla uyanıorsan tavsiye ederim uyumadan önce ıhlamur iç öyle yat bende çok faydalı oldu..
ay evet ezgim ya sen ne zamandır uykusuzsun resmen ya
esas doğumdan sonrası zor şimdi rahatsınız diyo herkes

herkese günaydın..
pelincim gaz sancısı hiçbirşeye benzemiyor ya.. ben geçen akşam ağladım resmen afedersiniz ama tuvalete diz çöktüm.. ölüyorum falan sandım.. çocukların neden o kadar ağladıklarını anladım ama.. allah yardımcımız olsun..
günaydın tatlım ay gaz sancısı normalde iğrenç birşey zaten heleki hamileyken insan doğruyorum sanıyor

teşekkür ederim.ben şu an tam 6 haftalık oldum :) benim bebeğim doğal yollardan geldi mayıs ayında tüp bebek tedavisinden negatif sonuç almıştım.bende endometriozis var eşimde de morfoloji sorunu.tamamen kafamızdan silmiştik bebek olayını artık o zaman bize süpriz yaptı.allah hepimizin bebeğini korusun.

çok teşekkür ederim saol:)

saol mervecim teşekkürler

mucize bebek işte senin ki resmen mucize
cnm sen tickerı yapmaya çalış beceremezsen söle birlikte yaparız

Günaydın kızlar biz geldik.
dün kızımı gördüm maşallah çok hareketliydi kıpır kıpır kendini hareketlerinden kendini tam göremedil bile.. herşeyimiz çok güzel gidiyor. sadece kilo sorunumuz var biraz fazla kilo almışım diyetisyene yönlendirildim:((

herşey yolunda tahlillerimin sonuçlarınıda çok iyi değerlendirdi. bunun üzerine bende normal doğum yapmak istediğimi söyledim. tüp bebeklilere sezeryan yapıyorum dedi. yani yine hiç konuşturmadı bile. tarih sordum hesapladı ve 01/01/2011 sezeryan tarihi oluyor dedi. yaa tam yılbaşı bebeği olacak yani. kızlar benim kafam iyice karıştı sizden yardım istiyorum.
doktorum ege üniv.tüp bebek bölümü başk.prof. ve ben hamile kaldıktan sonra onun özeline gitmeye başladım. daha önce çok tedirgindim korkudan onu bırakamamıştım. ama konuşamıyorum çok resmi birşekilde girip çıkıp dolgun birşekilde ücretini ödedim şimdiye kadar. şimdide istediğim gibi doğumuda yapabiliriz vs. diye bir konuşma bile yaptırmıyor.
ücretini sordum 3000tl dedi. sizce bu normalmi. birde busaatten sonra dr.değiştirsem yani ücreti dışında normal doğuma sıcak bakacak daha ilgili alakalı bir dr.gitsemmi sizce???

birde siz doğum fiyatı aldınızmı??

MERVE'CİM
sen yazmıştın değil mi dün yüzyılın en soğuk kışı olacakmış bu kış die..
yüzyılın en sıcak yazından sonra yüzyılın en soğuk kısını da yaşıycas
sanırım yüzyılın çocuklarını doğurucas:)I)
şimdi tv de de söylüor resmen uyarıorlar şimdiden özellikle marmara, iç anadolu, karadeniz bölgeleri çoooook soğuk olacakmış..
bebek arabalarını erkenmi aldık ki nasılsa çıkamayacaklar uzun süre evden:)

Back