Site bakima girdi bir ara yeni duzeldi..
Arkadaslar yukaridaki link premature annelerin dogum izninin yasayla uzatilmasi icin yapilan calismaya destek icin. Eger tiklayip yorum birakirsaniz sesimizi daha cok duyurmus oluruz. Aslinda mesaji yazdiktan sonra cekindim acikcasi belki premature bebek gormek istemeyebilirsiniz diye. Sistem o sirada bakima girdi ve simdide edit yapmama musade etmiyor. Eger sizleri uzduysem kusura bakmayin. Cok kotu durumda olan yasam destege falan bagli olan bir bebek degil. Premature annelerinin folderlarindaki resimler gibi. Benim de icim buruldu ama resimden ziyade bebeklerin annelerinin izin durumlarindan.. Biz de her gun burda izin meselelerine degindigimiz ve erken dogumun herkesin basina gelebilecek bir olay olmasi nediniyle sizlerle paylasmak istedim..
Bize ii uykular size guzel gunler...
Günaydın kızlar...
Dün ayrıntılımız vardı.. Gayet iyi miniğim.. Izlemeye doyamadık.. O kadar tatlıydı ki.. şu an için babamıza benziyo.. Bakalım ne şekillere girecek..
Günaydın kızlar...
Dün ayrıntılımız vardı.. Gayet iyi miniğim.. Izlemeye doyamadık.. O kadar tatlıydı ki.. şu an için babamıza benziyo.. Bakalım ne şekillere girecek..
sormayın kızlar çok heyecanlandık ilk yüzü görününce, kalbim duracak sandım.. elini boynuna koymuy öyle uyuyordu sonra uyandı.. ama gözlerini açmadı.. su içti baya bir.. anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor..yanakları tombik tombikti.. gidip öpesin geldi.. uzun bi süre yüzümdeki gülümseme gitmedi zaten.. gören deli demiştir.. :) maşallah subanallah.. allah bu güzelliklerden ayırmasın bizi..
Kızlaaar, ben hediyemi gönderdim:) Sabırsızlığımı bir kez daha göstermiş oldum. Pazartesi talihli arkadaşımızın eline geçecek. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?