canım 910gr olmuş maşallah.. Doktor gelişimi gayet iyi dedi..nasıl müthiş bir duygudur bu okurken bile yaşattın bana. Rabbim şükürler olsun bugünleri gösterdin bize. :saruboceq:
Gelişimi nasılmış. Yani kaç gr olmuş.
Uykuya gelince sol tarafıma çok yatıyorum herhalde. Sabaha karşı sol kalçamın ağrısıyla uyanıyorum. öyle kramp değil kalça kemiğim ağrıyor resmen. Sonrada uyumak pek mümkün olmuyor. Yani saat 5den sonra uyuyamıyorum artık. 12den öncede yatmıyorum.
Ama ben magnezyumu çok ihmal ediyorum . Birgün içiyorsam 3gün içmeyi unutuyorum. Kabahatliyim yanii. Aklinialirimsmile
senin nasıl geçtimi ağrıların.
kocaman olmuş tatlım ya.. Maşallah.. Canım bir daha ki randevuma daha bir ay var.. Diğer arkadaşlar yardımcı olucaktır..merhaba kizlar nasilsiniz benim ayin 29 unda rdv vardi bebek gayet iyi cok sukur 1 490 gr olmus simdilik hersey yolunda beynindeki su ayni sekilde duruyor mr cektirmemizi istediler bebegin beynine biz kabul etmedik yeter dedik cunki gercekten cok yiprandik bebegimde bende aglaya aglaya bitirdim eylul ayini valla daha fazla yipranmamak icin yeter dedik zaten dogmasina az kaldi yapacak birsey yok bekleyip gorucez...
Kızlar sızden bıse rıca edıcem doktora gıttıgınızde bır sorarmısınız bebegın beynındekı sıvı mıktarı lımıtte olunca neoluyormus dıye en azından onlar dogru duzgun cevap verırıler bunlar bılmıyoruz dıyorlar gelme ımkanım olsa ılk ısım turkıyeye gelmek olucak ama suanda mumkun degıl umarım bırı bunu benım ıcın sorar sımdıden cok tesekkurler hepinizi optum
nagehan benim doktor randevum yarın, ben de sorrım mutlaka...
valla cok sevınırım sorarsan cnm sagolkaymaklim haftaya doktoruma gidecegim, mutlaka sorarim.
Ezgicim ben de 5,5 yasinda gittim. Benim benden 14 yas buyuk bir abim ve 12 yas buyuk bir ablam var. ıkisi de ciddi olcude akademik basarilari olan cocuklardi, onlardan okumayi erken ogrendigim icin ve nasilsa bu da iyi okur fikriyle beni de erken yolladilar. Bir de tam o sene ev degistirmistik, daha once bahcemiz varken eskisehir'in o zamanlar ana caddesi olan asarcikli caddesi'nde bir apartmana gectik. Okula baslayinca hic zorlanmadim diyemem, normalde hep iri ve boylu bir cocuk/genc/kadin olmama ragmen o kadar fark ile sinif arkadaslarim tepemden bakiyordu, biraz itildim kakildim, arkadaslarima abi abla bile deme ihtiyaci hissettim ama bu ikinci sinifa kadar surdu, sinif arkadaslarimi kolayca gectim. Ben cocuklarin zihinsel olarak kapasitesinin sinirsiz olduguna inaniyorum, ne kadar sinirlarini zorlarsan o kadar ileri gidiyorlar. O yuzden ben mumkun olan en kisa zamanda krese vermeyi ve sinirlarini zorlamayi ogrenmesini istiyorum, belki okula erken gitmis olur ama oncesinde ciddi bir kres ve anaokulu deneyimi olur diye dusunuyorum.
cnm harika bir paylaşım hepimizin başına gelebilecek bir durum duyarsız kalmamak lazımSite bakima girdi bir ara yeni duzeldi..
Arkadaslar yukaridaki link premature annelerin dogum izninin yasayla uzatilmasi icin yapilan calismaya destek icin. Eger tiklayip yorum birakirsaniz sesimizi daha cok duyurmus oluruz. Aslinda mesaji yazdiktan sonra cekindim acikcasi belki premature bebek gormek istemeyebilirsiniz diye. Sistem o sirada bakima girdi ve simdide edit yapmama musade etmiyor. Eger sizleri uzduysem kusura bakmayin. Cok kotu durumda olan yasam destege falan bagli olan bir bebek degil. Premature annelerinin folderlarindaki resimler gibi. Benim de icim buruldu ama resimden ziyade bebeklerin annelerinin izin durumlarindan.. Biz de her gun burda izin meselelerine degindigimiz ve erken dogumun herkesin basina gelebilecek bir olay olmasi nediniyle sizlerle paylasmak istedim..
Bize ii uykular size guzel gunler...
oy yesinler kızını senin maaşallahmerhaba kızlaaar!bugun tatlısımı gorduk nasıl guzel ya masallah...dr profil resımlerını babasına verdı babalar kıza daha duskun olurmuş:2:
ayklarıyla tekmelerken esnerken resımlerı var miniğimin cok tatlış yaaa sımdıden ozledım ...ızlerken agladım hatta kızımı....
ya bızım drlar degısık hesaplıyor son adetı dıılde yumurta toplamayı yazıyo benım bugun normalde 26+0 ken drun maknde 26+4 cıktı öleymiş onlarınkı...
neyse mervecııım lıstede benım kılomu degıstır tatlım 67.5 ıle hamıle kalmısım 73 kılo cıktım 3 haftada hıc kılo artısı olmamıs ohhh ii gidiyoruz 30.haftaya kadar bole ol dedı dr...
67,5-73 olacakaklinialirimsmile
kızımın kılosu normal beklenen haftadakı kıloymus masaalahh tatlımaaa..
yarın kan vercegım tıroitler için bakalım ınsallah ıyı cıkar
ya işte bende o yüzden tereddüt ediyorumaynen cnm benimde park yatağın alt açma bölümü var ben oaraya altı muşamba üstü sünger set aldım henüz yıkamadım bakalım nolucak yıkayınca . çantaya koymak içinde canbebe veya dalin filan alıcam.
bebekler yeni doğduklarında bir misket kadar büyüklükte mideleri oluyor.ve ağızdan itibren tüm sinidirim sistemleri çok hasas oluyor. zaten gaz sorunu veya kolik sorunu sistemin doğru çalışmaya alışması yüzünden oluyor. ben nar suyu gibi fazla asidik bir sıvının bebeklere verilmesine karşıyım.ben yapmıcam. alakası olduğunu sanmıyorum. annenin ayaklarını üşütmemesinin daha etkili bir yöntem olduğuna inanıyorum. bence nar suyu olayı tamamen tesadüf. bebeğe annre üsütü bile vermeden aç karnına nar suyu vermek bence pek doğru değil.
ohhh gözünaydın şekerimGÜNAYDIN ŞEKER ANNELER :))HEPİNİZE OĞLUŞUMDAN BİR DEMETa.s.DÜN GECE OĞLUMU TEBRİK EDİYORUM BENİ ÇOK RAHAT ETTİRDİ
OHH GÜZEL BİR UYKU ÇEKTİM FMF ATAKLARIM AYAKLARIMA VURDU AYAKLARIM BAYA KÖTÜ DURUMDA KAÇ GECEDİR BUNUN İÇİNDE UYUYAMIYORDUM AMA DÜN GECE Kİ UYKY BANA YETTİ KIZLAR ÇOK RAHAT UYUMUŞUM:))))))
hımmmm ay iyice kafam karıştı yahuuuuuBen vereceğim Merve... Hatta ananesinin bahçesinde Tanem in narı büyümekte şu an:)))) Tatlı nar ... sadece iki tanenin suyu... o bizim içtiklerimiz ekşi nar suyu genelde....
oy kuşum telaşeden senin durumunu arayıp sormayı unuttum dedim sabah girrim hemen bakkimGünaydın kızlar...
Dün ayrıntılımız vardı.. Gayet iyi miniğim.. Izlemeye doyamadık.. O kadar tatlıydı ki.. şu an için babamıza benziyo.. Bakalım ne şekillere girecek..
sevgiii o dilanın tonti yanaklarını ısırabilrmiyimmmmm :)sormayın kızlar çok heyecanlandık ilk yüzü görününce, kalbim duracak sandım.. elini boynuna koymuy öyle uyuyordu sonra uyandı.. ama gözlerini açmadı.. su içti baya bir.. anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor..yanakları tombik tombikti.. gidip öpesin geldi.. uzun bi süre yüzümdeki gülümseme gitmedi zaten.. gören deli demiştir.. :) maşallah subanallah.. allah bu güzelliklerden ayırmasın bizi..
merhaba kizlar nasilsiniz benim ayin 29 unda rdv vardi bebek gayet iyi cok sukur 1 490 gr olmus simdilik hersey yolunda beynindeki su ayni sekilde duruyor mr cektirmemizi istediler bebegin beynine biz kabul etmedik yeter dedik cunki gercekten cok yiprandik bebegimde bende aglaya aglaya bitirdim eylul ayini valla daha fazla yipranmamak icin yeter dedik zaten dogmasina az kaldi yapacak birsey yok bekleyip gorucez...
KIZLAR SIZDEN BISE RICA EDICEM DOKTORA GITTIGINIZDE BIR SORARMISINIZ BEBEGIN BEYNINDEKI SIVI MIKTARI LIMITTE OLUNCA NEOLUYORMUS DIYE EN AZINDAN ONLAR DOGRU DUZGUN CEVAP VERIRILER BUNLAR BILMIYORUZ DIYORLAR GELME IMKANIM OLSA ILK ISIM TURKIYEYE GELMEK OLUCAK AMA SUANDA MUMKUN DEGIL UMARIM BIRI BUNU BENIM ICIN SORAR SIMDIDEN COK TESEKKURLER hepinizi optum
biz geldiiik gizemli teyzee :))
listeye bizi de ekler misin ??
kizlar merhaba sizler prosgesteron fitil ya da jelini kacinci haftaya kadar kullandiniz? doktorum 12.haftaya kadar dedi ama bazi arkadaslara 13,14 haftaya kadar dendigini hatirliyorum, hatirlayan herkes bir cvp yazarsa cok sevinirim bebisleriniz ve sizleri opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?