Ezgi'cim trafik açıksa 15 dk. Eğer sabah işe gidiş saatlerine kalırsak yarım saati bulur...
aa iyiiii normal doğum istiorsun a ona takıldı kafam..yakınmışsın sevindim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ezgi'cim trafik açıksa 15 dk. Eğer sabah işe gidiş saatlerine kalırsak yarım saati bulur...
Merve'cim ben o sehayat tipi olanlardan alacağım ayrıca. Çantaya atıyorsun, katlı bir şekilde. Öyle 1 tane almak yeterli bence. Canbebe'ninkiler de güzel ama kullan at şeklinde. Ekonomik olmaz diye düşünüyorum.
Evde bizim park yatağın alt açma bölümü var. Muşamba'dan. Ayrıca sünger olarak su geçirmeyen bir alt açma minderi de aldım. Evde onları kullanacağım. Bir yere giderken de katlanır olanı..
Evime 5 dk mesafede bir sürü hastane var ama hepsi en ünlülerinden ve inanılmaz pahalı. Yeditepe var o da 5 dk mesafede ama dışardan doktor kabul etmiyor. mecburen medipolü seçtim. O da işte 15 ile 30 dk arası değişiyor.
İnşallah sancılarım gece başlar, rahat rahat gideriz
takıl bize şekerim muhabbet ederiz accık günaydın diip kaçmazemuszemusMerhaba kızlarrr:))) buğün ne kadar yoğun gün böyle sıkıldım çalışmaktan
Merve'cim desteğin ve iyi dileklerin için çok teşekkürler :)))
Dün senin sevmediğin (ki %100 haklısın) doktorun sitesinde bir yazı okudum. Doğumu "ağrı ve sancı" olarak nitelendirirseniz buna kendinizi inandırırsanız sonunda ağrı ve sancıdan başka bir şey düşünmez ve onları da şiddetli bir şekilde yaşarsınız tarzında birşeyler yazıyordu. Bana çok mantıklı geldi.
Doğumun ingilizcede "labor", fransızcada "travail" yani her ikisinde de "iş" olarak tanımlandığını ve doğal bir eylem olduğunu anlatıyor. ben de kendimi bu yönde telkin ediyor ve hazırlıyorum :)))
Allah kısmet ederse inşallah sancılarım başladığında buradan sizinle paylaşmayı umuyorum. Hatta sancılar 10 dk'da bire düşene kadar evde oyalanmayı (tabi suyum gelmemişse), senin dediğin gibi duşumu alıp, sakin bir şekilde hastaneye gidebilmeyi diliyor ve bunun için dua ediyorum...
yerim ben o kaanı.. Topiğimizin abisi olarak hala mevkisini koruyo.. Maşallah ona..63 gün kaldı sevgi :))) 31. Hafta bitti, 32'ye başladık bugün alkisalkisalkis benim ticker saat 10'da değişiyor.
benim de çok yoğun başladı bu sabah.. Yoruldum valla..merhaba kızlarrr:))) buğün ne kadar yoğun gün böyle sıkıldım çalışmaktan
pelincim allah sana istediğin gibi bir doğum nasip etsin inşallah.. Ben de öyle düşünüyorum.. Insan yaşayacağı ağrıyı ve acıyı kabullenirse daha kolay atlatıyor.. Ve "bu geçici bir acı eğer sabırlı olursam geçicek ve sonunda beni çok güzel bir ödül bekliyor diye " telkin etmemiz gerek kendimizi.. Yani rejime başlamış gibi düşünmeliyiz.. Evet ben bu tatlıyı yemiyorum, dayanıyorum.. Ama sonunda incecik, selülütsüz bir hatun olacağım.. Yada evi temizlerken çok yorulacağım biliyorum ama sonunda mis gibi bir evim olucak...merve'cim desteğin ve iyi dileklerin için çok teşekkürler :)))
dün senin sevmediğin (ki %100 haklısın) doktorun sitesinde bir yazı okudum. Doğumu "ağrı ve sancı" olarak nitelendirirseniz buna kendinizi inandırırsanız sonunda ağrı ve sancıdan başka bir şey düşünmez ve onları da şiddetli bir şekilde yaşarsınız tarzında birşeyler yazıyordu. Bana çok mantıklı geldi.
Doğumun ingilizcede "labor", fransızcada "travail" yani her ikisinde de "iş" olarak tanımlandığını ve doğal bir eylem olduğunu anlatıyor. Ben de kendimi bu yönde telkin ediyor ve hazırlıyorum :)))
allah kısmet ederse inşallah sancılarım başladığında buradan sizinle paylaşmayı umuyorum. Hatta sancılar 10 dk'da bire düşene kadar evde oyalanmayı (tabi suyum gelmemişse), senin dediğin gibi duşumu alıp, sakin bir şekilde hastaneye gidebilmeyi diliyor ve bunun için dua ediyorum...
pelin arkadaşnın doğum cd sini izledin mi...
sizin bildiğin bi site falan var mı yada dvd normal doğumu anlatıp gösteren ben çok istiorum izlemeyi
selam kızlar. yine epey kaynatmışsınız yetişemiyorum size valla.
eğer doktorum normal doğuma olur derse bende pely gibi düşünüyorum.sakin sakin doğuma gidip sonunda kavuşacağım meleğimi düşünerek hertürlü sancıyı sakinlikle karşılamak istiyorum. bukonuda kendimi telkin ediyorum. inşallah bu süreci hepimiz düşündüğümüz gibi yaşarızda.
buarada benim dr.randevum salıya alındı(
kızlar benden yine bir soru
bu bebeğe doğar doğmaz gazı olmasın diye 1-2 damla nar suyu verme konusunda ne düşünüyorsunuz
bence olmaz ya düşünsenize yetişkinlere bile nar suyu bazen buruk geliyor ki 1-2 damla nar suyu ne kadar etkili olabilir ki
şehir efsanesi mi dersiniz ?
tamam o zaman sana özelden atıyorum linkMERVE'cim sen bunu daha önce de yollamıştım hatta ben izlrken yarı da kesilmişti hatırlıor musun üzülmüştm ben..
geçen hafta sonu cd sini aldık eşimle izledik
bu cd çok güsel ama dediğin gibi bebeğin gelişimini anlatıor genelde..
doğuma dair çok şey yok bir de epidural normal doğuruyor bu teyze ağrısız falan
ben böyle bildiğin çatır çatır doğum izlemek istiorum ki en uc halini göreyim başıma ne gelebileceğini bileyim, acil bi durumla normal doğum yapacak olursam hazırlıklı olayım..
ölemi dersin ama ya çocuk onun buruk tadından bir an tıkanırsa boğazında kalırsa falanMervem ben de duydum onu bi çok yerde.. Bence denemekten bir zarar gelmez..