2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

selam kızlar:)
bende kısmetse cmtsi kozöetiklerimizi alıcam;
bebek bezi: prima premium care
alt açma bezleri: molfix yada can bebe alıcam
pişik önleyici: bübchen
şampuan: bübchen hassas ciltler
nemlendirici süt: bübchen
yağ:bübchen
ıslak mendil: uni baby
atel ölçer: mikrolife emzikli olandan
tırnak makası:bebedor alıcam

bebek deterjanı:hacı şakir
banyo küveti: baby jem (gidersiz ve oturaksız düz olanlardan özellikler aldım)
kovası ve maşrafası: baby jem
tarak fırça:bebedor
biberon: nuk damaklı silikon uçlu
emzik: nuk damaklı silikon uçlu (nuklar hastanede çalışırken numune olarak verilmişti)
ben burun aspiratörü, banyo filesi, kirli poşeti, banyo süngeri, kulak temizleme çubuğu kullanmayı düşünmediğimden almayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:

ay saol canım ya yazdın o kadar sanada zahme oldu
esranın dediklerini bende kulağıma küpe ettim
o gece çok yararlı bir muhabbet oldu
bende deneyeceğim baktık olmuyor mecbur bebeklerimize göre davranacağız
ama olursa güzel olur sağlıklı sağlıklı
neydi burun için serum fiyolojik
banyo için file yok
nemlendirme için kaynatılmış soğutulmuş halis zeytinyağı

nası dersimi ii çalışmışım dimi esra görse gözleri yaşarır

kızlar bakıyorum herkesi alışveriş telaşı sarmış. herhalde tek birşey almayan hala izleyen benimdir.
sizden fikirleri ediniyorum çok iyi oluyor ve gezip görüp epey fikir edindim.. önümüzdeki hafta ucundan almaya başlıycam inşallah.
buarada banyo küveti için fileyi bir çocuk dr.nun önermediğini tv.de izlemiştim. bebek nasıl yıkanır diye tarif ediyorlardı çok güzeldi. fileyi önermeme nedenide bebek yıkanırken su ile temaz etmeli suyun içinde ileri geri yüzdürülerek suya alıştırılırsa daha güvende ve sakin hissedermiş kendini. yani tıpkı eski usulde olduğu gibi.

ezgi bu araba pınar altuğun su bebeği taşıdığı arabaydı nette bayağı bir sorulmuştu ne bu arabanın markası diye SOSYETE SENİİİ :sm_cool:

yemin ettttttttttttttttt...ya deme öle sosyete falan nolur merve
almayayım ben bunu en iisi ya bana kalsa almıcam zaten hep bu adamn işleri işte...dur ona söylersen pınar altuğ bundan kullanıomuş die soğur belki:))

yemin ettttttttttttttttt...ya deme öle sosyete falan nolur merve
almayayım ben bunu en iisi ya bana kalsa almıcam zaten hep bu adamn işleri işte...dur ona söylersen pınar altuğ bundan kullanıomuş die soğur belki:))

kızım delirdin mi sen
ben bayıldım arabaya benim bebek arabasına verecek 3000 tl olsa alırım hiç düşünmeden

sen sakın açma çeneni alsın işte

Ya bilge tam sinirlerim tepemdeyken "ben evdeyim.. Kahvaltı yaptım.. Evimin patronuyum" dedin mi dedin ..üstüne de kociş biz "çarşıdayız, geziyoruz, sahile gidicez şimdi" dedimi dedi.. Peki siz şimdi benim ruh halimi tahmin edin bakalım.. Merve sen bunun için bi anket yap bakiim.. Sonuç ne çıkacak.. Ayıptır günahtır yapmayın ya... -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- delikafaduldendelikafadulden

Ezgim ben arabayı çok beğendim.. Ama gerçekten sosyete işi belli.. Kız belki jet sosyeteye falan girersin bu arabayla... :)

mervecim görüyorum görüyorum:))
yaa benim biraz bilgim var ama siz babamı görseniz almanyadayken kursa filan gitmişler nasıl herşeye karışıyor anlatamam. etiketleri nasıl kesmişiz diye tek tek kontrol bile etti:)) onun tavsiyesine göre bebeğin üzerinden çıkardığın body yi küvetin içine serki kaymasın.bakalım bunuda denicez kısmetse. kıyafetlerin patik kısımlarının dikişlerine bakıyor sertmi diye bebeğin ayağını acıtırmış.çorapları tek tek yokluyor bileklerini sıkmasınmış. yani başımda nasıl bir bilmiş var anlatamam:))

Benim kızımın temizlik eşyası olaraktan sebamed 500ml şampuanı ve sebamed pişik önleyici kremi var.. Diğer ürünler için hala araştırmadayım.. şu 2009 anneler öneriyor önermiyor topiğinden baya bi özet çıkardım ama henüz sonuca bağlamadım..

esra nasıl öğrenmişmiyim dediklerini

ay ne güzel. özendim valla.. neyse bizde senin güzel bilgilerinden faydalanıyoruz işte..sen babandan öğrendiklerini de bize aktar güzelim..

bebek arabası konusunda bend kararsız kaldım anakucağı ile birlikte olanlara bakmıştım jokerde baılmıştım bir tanesine.anakucağı 372,araba 362 tl di. sonra ben ana kucağını krafttan aldım 62 tl ye. araba konusundada arkadaşlarım hep hafif al baston puset al diyor.öle pierre cardin ve kraftın arabalarını alanlar pişman ağırmış hantalmış diye. birde ben görüyorum çarşıya çıktığımda bebekler belli bir aydan sonra bebek arabasında oturmak istemiyor,yoruluncada ya kucak yada araba gerekiyor:) zaten yaza anca arabaya bineceği için ben şimdilik almayı düşünmüyorum.daha öncede demiştimya şubattaki fuarı bekliyorum. çok çeşit ve markayı orda aynı anda deneyebileceğimi düşünüyorum hemde yarı yarıya indirimli oluyormuş.

öğrenmişsin mervecim:) yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. zaten bunlar için buradayız dimi paylaşmak için.hep endişelerimizi,beklentilerimizi,sevinçlerimizi,üzüntülerimizi paylaştık yanındada deneyimlerimizi paylaşmalıyız.bazen inanamıyorum ilk sayfalara dönüp okuyorum ne günler geçirdik.bu günlere geldik çok şükür. valla 7-8 haftaya kalmaz doğum paylaşımlarımızı yapmaya da başlarız:))

sende başla cnm yavaş yavaş
bende senin gibi yaptım kıdemlilerden fikir edindim sonunda almaya başladım

sen dalga geç benim anketimle pisss kızzz küstüm işte seninle

ohhh bilge geziyo sen çalışıyosun canıma deysin
(gerç bende çalışıyorum ama olsun eheheheh )
Ezgim ben arabayı çok beğendim.. Ama gerçekten sosyete işi belli.. Kız belki jet sosyeteye falan girersin bu arabayla... :)
kızla dalga geçme yahuu

ezgiiiiiiiiiiiiiiii ben çok beğendim sen al bunu
bayıldım bayıldım

ay ne güzelmiş bu iş babanın deneyimlerinide paylaş arada esra ya siz ailece okul gibisiniz ahahahha
küsüm işte seninle bişi yazmicammmm benneyaptımki

ya ben bu kraftın arabasını gördüm gayet hafif ve güzeldi
devamlı krafta bişi diyosunuz yahu
biri taklit dedi biri hantal dedi

ezgiiiiiii bende seninkinden alıcammmmmm

bu arada ben araba alıcam çünkü yalova istanbul arası bana lazım olucak

bu arada ben dayanamadım bebeğin nevresimlerini attım makineye hacı şakirle sonucu size bildiririm,kokusu nasıl yumuşakmı yaptı sertmi diye.nolur nolmaz diye hem deterjanı hem yıkama programını önce nevresimlerde deneyeyim dedim:)
bu günlerde bizimde dilimizden ya erkek olursa diye geçiyor.valla diyorum naparız bimem odası pembe yatağı pembe, banyo küveti bile pembe.hastane çıkışı olarak bir tane krem rengi takım aldım onu giyer biz yeni maviler alana kadar.değiştirmede olmaz etiketlerini kesip yıkadıktan sonra. bebek şekerleri filan epsini değiştirmek gerekir. sonra diorumki yok canım detaylıda profa gittik.benim dr.kesin kesin diyip duruyor. ama kısmet tabi belli olmaz.

ay evet ya sorma esra düşünsene kalp atışı görücez diye ne telaş ne telaş
allahım yarabbim ya ne günlerdi

evet o doğuma gideceğimiz zamanları hiç düşünemiyorum allahın izniyle gün gelicek dicez ki kızlar doktordan geliyorum doğumum şu gün şu saat
yada dicez ki kızlar doktor bebek kanala girdi şu dönemlerde doğum olaiblir dedi yada sancılarım başladı vsss

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden

kraftın bir arabasını bende beğenmiştim çok kaba değildi hatta dedim satıcıya bu okadar kaba değilmiş diye.ama model model ya belki ondan memnun kalmayanlar vardır.

kızdır ya bu saatten sonra değişme piyangosu bize vurmaz herhalde dimi yani vurmasın mümkünse

benim eşimin kuzeni izmirde tüp bebek tadevisi gördü.. önce üçüzdüler ama şimdi bir oğlumuz olucak inşallah..dün doktora gitmiş.. doktor doğum için cuma gününe randevu vermiş.. düşünsenize ya... cuma günü oğluna kavuşacak.. o kadar heyecanlı ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…