benim eşimin kuzeni izmirde tüp bebek tadevisi gördü.. önce üçüzdüler ama şimdi bir oğlumuz olucak inşallah..dün doktora gitmiş.. doktor doğum için cuma gününe randevu vermiş.. düşünsenize ya... cuma günü oğluna kavuşacak.. o kadar heyecanlı ki..
cilveloşum anne bana niye küsmüş yawwww...... sor bakimm bi.. bir de ona sevgi teyzemin ayrıntılı usg si yarın akşam saat 19.00 daymış de...
kızlar haftaya hediye haftası hediyelerimizin gönderileceği hafta
Ben de fuarı bekliyorum araba için :))) Zamanlama da harika...
Tavsiyeler konusuna gelince aslında bence hem anneye hem de bebeğe göre değişiyor. Ben de forumda okuyorum annelerin önerilerini, bebeklere göre değişiyor hepsi. Kesin şu diyemiyor insan.
Ben şampuan olarak Bübschen alırım diyordum ama satıcı Chicco tavsiye etti, orada basiretim bağlandı. Fiyatları da uygundu. Alıverdim. Kullanırken göreceğim bazı şeyleri. Öyle olmasını da tercih ederim çünkü oğlumla birlikte öğreneceğiz herşeyi :)) Deneyimsiz olmak bile hoşuma gidiyor. Sürekli tavsiye duymaktan da sıkıldım açıkcası. Özeniyorum alıyorum,kendi tercihlerimi yapıyorum. İşin keyifli kısmı bu bence.
Bir de çok seçenek var gibi geliyor ama belli başlı 2-3 marka arasında seçim yapmak dışında özellikle bir araştırma yapmış olmuyoruz. Ya Chicco, Ya Mustela, ya Bübschen, ya Sebamed... Hepsi iyi, hepsi bilindik, hepsi tanınmış.
Merveee ben 67,5 kg oldum :) 6,5 haftada toplam 500 gr almış oldum. Önce verdim, son 10 günde 500 gr aldım.
Bu arada oğlum da 6,5 haftada rahat 1 kg almış oluyor... Yani herşey yolundaaa
Bizim randevumuzbu ctesi öğlen. 32. haftadan itibaren sanırım 2 haftada bir gitmeye başlayacağız :)))
ya bnm aklım almıyor şu yıkamadan giydirenleri iş olsun yani ya pis pis giydirlir mi ne olursa olsun içine bady bile giyse başka yerine değer eline avucuna değer ıyyyypelincim haklısın fikir almak bir yana yine kedni istediklerimizi alıcaz tabiki. bebeğimizie hangisi iyi geldiyse onu alıcaz. ben araştırıyorum birinin iyi değini öteki kötülemiş. birnin bebeğine iyi gelen diğerine alerji yapmış. bizim hastaneye babystar diye bir bebek bezi numuneleri gelmişti. biz 3-4 gün kullanmıştık ve o günlerde doğan bebeklerde pişik olmuştu. yani 2 günlük bebekte pişikmi olur. olmştu işte nedenide bebek bezinin içinde bulunan kendinden kremli dokuydu bence. hemen kestik bezleri. birdaha olmadı. biz çok marka kullanıyoduk en iyi primaydı ama bu yeni çıkanı bilmiyorum. kullananlar memnun diye bende denicem. olmazsa değiştiricem. bebek bezi bebeğe göre değişir.ama oldum olası şu kremlilerden korkarım.
kızlar birde bişi okudum geçenlerd bebekler kıyafetlerin yıkanmadan giydirilmesi konusunda. kayınvalide bebeğe hediye almış elbise. annede be
beğin bodysinin üstüne denemiş cildine temas etmemiş. 5-10 dk kalmış kalmamış üstünde. akşama bebekte kızarıklıklar çıkmaya başlamış dr.a gitmişler dr.demiş yıkanmamış kıyafetten olmul diye.anneninde aklına gelmemiş o anda denettiği yok hep yıkıypruz filan demiş. eve gelince dank etmiş. ani nekadar hassas oluyor bebek ciltleri deneyip gözlemleyip kullanıcaz mecburen.
ay yok yavru kuşum dalga geçmedim yaw..yanlış anlamışsın sen..barıştık mı:lepi:
buarada yarın benimde kontrol günüm.
dün fetal ekomu çektirdim. bebeğinin kalbi incelendi çok şükür hiç bir sorunumuz yok. yarın kontrolde kızımı görücez bakalım.
kaç gr olmuş çok merak ediyorum:)) birde yaklaşık doğum tarihini hatta cinsiyeti ile ilgili bir süpriz olabilirmi vs. yarını sabırsızlıkla bekliyorum....ve yarından sonra alışverişe başlıyorum inşallah.
ama şimdilik bebek arabasını 2ay geçtikten sonra almayı düşünüyorum.
:dance: hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?