• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

fetal eko izmirde iki yerde varmış bizim dr. verdiği tlf.aradım 280 tl dedi.
ege ünüv.yaptırdım ben 150 tl ssklı olarak fark ödedim. yani toplamı düşün ne pahalı. yaptırıp yaptırmama konusunda çok düşündüm hatta sizede sordum. ama içimize düştümü bişey yapmadan duramıyoruz. doktorum bende bir risk gördüğünden değilde rutin olarak herkesten istiyormuş.
fetal eko doğuştan kalp rahatsızlığı olup olmayacağını %95 bir oranla tespit edebiliyormuş. usg de sadece 20dk kadar kalbi inceledi çocuk kalp cerrahı. ve kalbe dair nevarsa bende gördüm. sonuç çok şükür doğuştan kalbi delik veya damar tıkanıklığı kalp hastalığı vs. yok bunu biliyoruz. raporunu verdi. yarın doktorumu giderken götürücem.
biliyorum fetal eko farklı işte
buydu sorduğum
öle bizim doktorların baktığı gibi değil
kardiyologlar falan yapıo bunu işin uzmanı yapıo yani
ii olmuş cnm kafandan buda silinmiş oldu

Benim doktorum ayrıntılı usg'de baktı kalbine ve en son randevuda da tekrar baktı. Kalp kapakçıkları tamam mı, delik var mı vs herşeyine bakıyor. Ekstra ücret ödemiyorum bunun için. Usg'de çok gelişmiş zaten. Kalbe özel bakıyor falan. Bana pahalı geldi açıkcası. Doktordan doktora da ne kadar fark var yaw
evet çok var gerçketen
Kıslaaar, TANEM'in odası geldiiiiii:))) Cuma günü de benim yatacağım yatağı getirecekler... Yatak üretimden yarın çıkıyormuş, anca cuma sevkiyat yapabiliriz dediler...Ondan sonra yavaş yavaş yerleştirme ve süsleme günleri başlayacak:))))))

güle güle kullan fundacım
güle güle kullan tanem
hayırlı huzurlu günler sizin olsun

Benim doktorum ayrıntılı usg'de baktı kalbine ve en son randevuda da tekrar baktı. Kalp kapakçıkları tamam mı, delik var mı vs herşeyine bakıyor. Ekstra ücret ödemiyorum bunun için. Usg'de çok gelişmiş zaten. Kalbe özel bakıyor falan. Bana pahalı geldi açıkcası. Doktordan doktora da ne kadar fark var yaw

aynen dediğin gibi ayrıntılıda herşey tama dedi. ama bunuda ekstradan istemesi ticari geldi banada. bu zaten çok yeni bir teknolojiymiş. haberlerde bile yeni geçti daha. benim prof. biraz kılda ondan fisfisfis

aynen dediğin gibi ayrıntılıda herşey tama dedi. ama bunuda ekstradan istemesi ticari geldi banada. bu zaten çok yeni bir teknolojiymiş. haberlerde bile yeni geçti daha. benim prof. biraz kılda ondan fisfisfis

bu benim bildiğim o kadar yeni değil de doktorlar yeni adet edindi

olsun boşver senin kafan rahatladı

sen doktor fetal ekocudan gönderdiği hastan başına prim alıyordur belki zemuszemus

Ezgim ben arabayı çok beğendim.. Ama gerçekten sosyete işi belli.. Kız belki jet sosyeteye falan girersin bu arabayla... :)

ama sevgicim aşk olsuun yaaaaaaaa:(:(
şimdiye kadar herkes bir sürü şey aldı
ben ilk defa alacağım bişeyi paylaştım ne sosyetikliğim kaldı ne jet sosyeteliğim
daha da sormayacağım bişey:((

Kıslaaar, TANEM'in odası geldiiiiii:))) Cuma günü de benim yatacağım yatağı getirecekler... Yatak üretimden yarın çıkıyormuş, anca cuma sevkiyat yapabiliriz dediler...Ondan sonra yavaş yavaş yerleştirme ve süsleme günleri başlayacak:))))))
canım hayrlı olsunnnn güle güle kullansın TANEMMMM
ohhh en son yerleştirdiğin halini de çek göster bize şahane:)

ezgi ben gerçekten çok beğendim
eğer eşin olur diyorsa bence al çok şık en güzelide bu gösterdiğin renk
alındıysan kusura bakma
ben gerçekten tarz duruyor diye öle dedim
sakın eşini vazgeçirme
ayrıca sen eşin neden vazgeçsin istiyorsun ki beğenmedin mi

ezgi ben gerçekten çok beğendim
eğer eşin olur diyorsa bence al çok şık en güzelide bu gösterdiğin renk
alındıysan kusura bakma
ben gerçekten tarz duruyor diye öle dedim
sakın eşini vazgeçirme
ayrıca sen eşin neden vazgeçsin istiyorsun ki beğenmedin mi
yok canım benim alınmadım
sevigiyyi korkutacaktım biraz trip yapıormuş gibi yapıp ama sen ondan önce yazınca kandıramadım onu,uzatsam sen üzüleceksin kıyamadım:))
bende beğendimde maclareni de çok beğendim gidip bi bakmak istiorum onun fiyatı daha uygun bana göre o yüzden gönlüm ondan yana..
ama tabi ki kociş çok ister bende kullanışlı olduğuna ikna olursam bu alınacak
bu arada benim cuma günü saat 16.00 da ayrıntılım var şekerim
bilgine..

bu arada beğendiğini belirttiği için çok teşkkür ederim
sevgicim sana da teşekkür ederim
mor benim de pek hoşuma gitti:)

yok canım benim alınmadım
sevigiyyi korkutacaktım biraz trip yapıormuş gibi yapıp ama sen ondan önce yazınca kandıramadım onu,uzatsam sen üzüleceksin kıyamadım:))
bende beğendimde maclareni de çok beğendim gidip bi bakmak istiorum onun fiyatı daha uygun bana göre o yüzden gönlüm ondan yana..
ama tabi ki kociş çok ister bende kullanışlı olduğuna ikna olursam bu alınacak
bu arada benim cuma günü saat 16.00 da ayrıntılım var şekerim
bilgine..

bu arada beğendiğini belirttiği için çok teşkkür ederim
sevgicim sana da teşekkür ederim
mor benim de pek hoşuma gitti:)

hehe barıştık

ezgi bişey sorucam eşin bunu netten mi alıcak ne kadara bulmuş bir müsait zamanında sorarmısın

bende bakındım çünkü hep 1500 usd falan diyo

Ezgi'cim ben de beğendim ama bana göre çok pahalı. Eşin beğendiyse ve alabilecek durumdaysınız al tabi ki.
Bebeklerimiz hep en güzeline, iyisine layık değil mi zaten :))

ay kızlar bu arada millet bebeğine bişi diker
bende arkadaşım evlenicek ya
kınada giyeceğim elbiseye apolet ve tülden kol diktim

gayet güzel oldu yarında apoletin üstünü işlicem dolu taş ve payet olucak
boynum koptu walla allah bu gelinlik işleyenlere sabır versin

bu arada cilveloşun odası için fon dikicektim ya kumaş örneklerine falan baktım ya ne güzle pembeler morlar var hangibirini seçeceğimi şaşırdım yalovaya gidince miniğimin yatağı gelmiş olursa eğer pencere ve yatak ölçüsü alınıcak ve kumaşıda sabahlicam bu gidişle adamcık diyor ki bayan siz nası karar vericeksiniz

hepsi güzel ve çok çeşitli ürün satan yer olunca hem ii hem kötü oluyor
allahtan bebeğin mevlüt malzemeleri ve şekerdi çikolataydı onları önceden beğenmişim

yaa evet merve nekadar çeşit okadar kararsızlık:)) bende şekerlerin ve kapı süslerinin içinde kayboldum seçerken

sorma esra pembeden 10 ton morda 5 ton kumaş var bunlar tülün fonu için

bide yatak örtüsü için % 100 pamuklu saten var onların renkleri yarabbim görsen yersin minik desenliler falan fena yani hepsinden almak istiyorum

şekerleri ve çikolataları ben görümceme bebek şekeri yaparken beğenmiştim geçen ay tekrar gittim baktım beğendim e birde loğusa şerbeti kadehlerim ve onlara iliştireceğim minik süsler var....silikon tabancası imdadıma yetişicek allahtan

çok iş var çok izne çıkmama az kaldı 15 ekim son ondan sonra 1 ay içinde tamamlamak lazım herşeyi

Son düzenleme:
hehe barıştık

ezgi bişey sorucam eşin bunu netten mi alıcak ne kadara bulmuş bir müsait zamanında sorarmısın

bende bakındım çünkü hep 1500 usd falan diyo
valla tatlım biz bunu izmirden alıcas cumartesi
canlı canlı görüces önce
bu arabanın ilk fiyatı 1050 dolar nette
ama alacağın her aksesuar extra ücret anladığım kadarıyla
full versiyon alırsan 1400 dolar gibi bi rakam a geior
ama dediğim gibi bu net fiyatı
gidince görces ne kadar mağaza satış fiyatı..
Ezgi'cim ben de beğendim ama bana göre çok pahalı. Eşin beğendiyse ve alabilecek durumdaysınız al tabi ki.
Bebeklerimiz hep en güzeline, iyisine layık değil mi zaten :))
teşekkür ederim canım
hepimizin aldığı herşeeeeyyy en güseli, en iyisi, bu kadar ince eleyip sık dokumak herşeyi araştırmak gecemiz gündüzümüz onlar oldu şimdiden bunların hepsi emek hepsi onlar için..
sadece bu işte zevkler değişior biraz
bana göre fiyatı gerçekten gereksiz ama ilk defa eşim bişeyi çok beğendi çok da heves etti bende kırmak istemedim..

Günaydın dünaynın en güzel bebekleri ve onların fedakar anneleri :nazar:

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Son düzenleme:
Back