2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ezgii internetten baktım, bayağı şık bir şey. Amerikan markasıymış. Pahalı mıdır acep?
Sen nerede gördün? Bunlardan mı alacaksın?

Amma soru sordum heee :))

Gunaydiiiiiiiinnnnn:)))))))

Bugun benim evdeki ilk gunum; gec kalktim guzel bir kahvalti yaptim, simdi de bilgisayar basina gectiiiimmm:))) Dunyanin en mutlu kadini benim artik herhalde:)))))))))))))))))))

Ezgicim, Stokke iyi bir marka, enteresan bir tasarimi var, oldukca yuksek hatta o yuksekligini vurguluyorlar. Son moda oldu bu marka; yurdum sosyetesi ne kullaniyor diye yagmurlu havada Istinye Park'a gitmistim, orada bol bol gordum. Bir bu marka bir de buggaboo diye bir marka acayip trend oldu su ara. Kraft filan da bunlarin modellerine benzeterek birkac model cikartmis. Ben buggaboo'yu da stokke'yi de fazla uzun kullanamayacagimi dusunuyorum, cocuklar biraz buyunce kendileri inip binmek ya da kendi boy hizalarinda seyahat etmek isteyecekler, daha sik inip binecekler, ve bir de bunlar baston seklinde katlanamadigi icin alisveris merkezlerinin yuruyen merdivenlerinde, arabaya inip binerken vs. cok kolaylik getirmiyor. Bir de benim belim pek saglam degil, normal dogurmayacak olsam da dogumdan sonra ne hale gelir dusunemiyorum, o yuzden benim onceliklerimden birisi bebek arabasinin cok ama cok hafif olmasi. O yuzden benim tercihim Maclaren olacak gibi gorunuyor simdilik...

ezgi ben gördümde duydumda
ama nasıl bir araba markasıdır kalitelimidir bilmem
kullanan var bayağı bakırköyde
google amcaya bir sormak lazım stokke bebek arabası diye
genelde maxci cossi ile birlikte anılmış sanırım kaliteli ama kullanan birine danışmak lazım
ben kendi alacağım araba için 10 kişilik bir anket yaptım
hamileliğimin başından beri sorduğun 10 kişinin 10 uda memnunum dedi daha fazla kişiye rastlasaydım sorucaktım ama olmadı :))

senin için görürsem ıoriim bunuda zaten alıştım
----bakar mısınız bende anne adayıyım da bebek arabası almayı düşünüyorum arabanızdan memnun musunuz ?

cnm bende yaşadım mide bulantısı
sabah yataktan kalkmadan kraker at ağzına
aç kalma ara öğünlerde meyva ceviz falan ye
ayrıca endişelenme
ilk 3 ay o sen aç kalsanda besleniyor
yoksa afrikanın nesli tükenirdi

bende bu hafta yada bir daha ki hafta allah kısmet ederse

Kraft Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - Gri - |Mini Moda Bebek Market|Oto Koltuğu|Bebek Arabaları|Mama Sandalyesi|www.minimoda.com.tr|

bu arabayı alacağım gittim gördüm sürdüm anket yaptım

gayet kullanışlı ve hafif şık dizaydı falan çok hoşuma gitti tercihim siyah ve gir kombini zaten aynı burdaki gibi
ana kucağı 1 yaşına kadar oto koltuğu oluyor bu gövdenin üstünde anakucağıda çok güzel duruyor
ben sordum elimde çocukla nasıl kapatıp açıcam diye yanımızdaki kadının bebeğini verdi elime bir anda şimdi şöle yap dedi ve ana kucağı kalkınca araba bi anda tek tuşla kapandı kapandığı zaman kendi başına bir yere dayamadan ayakta durabiliyor

ben çok beğendim bunu

araba konusundaki taklit tasarımlara gelince maxi cossi ve bugaboo içinde graconun takiliti ilk önce gracoda çıktı diyorlar o yüzden beğendiğinizi alın kızlar

kullanışlı ve kolay katlanabilir olması araba bagajında fazla yer tutmaması
çift yönlü kol özelliği olması
ayrıca arabayı kullanırken adım attığınızda ayaklarınız tekerleklere çarpmamalı
bnm görümcem piere cardin almış adım atamıyorsun arabayla

Gunaydiiiiiiiinnnnn:)))))))

Bugun benim evdeki ilk gunum; gec kalktim guzel bir kahvalti yaptim, simdi de bilgisayar basina gectiiiimmm:))) Dunyanin en mutlu kadini benim artik herhalde:)))))))))))))))))))

bilgeeeeeeeeeeeeeeeee olan var olmayan var ya yazma öle
birde evimin patronuyum yazmış ahahahahaha

bana daha 12 gün var

Ezgii internetten baktım, bayağı şık bir şey. Amerikan markasıymış. Pahalı mıdır acep?
Sen nerede gördün? Bunlardan mı alacaksın?

Amma soru sordum heee :))

ben diğerlerinin fiyatlarını hiç bilmediğim için kıyaslayamıorum pelin'cim bunu da bilmiordum hatta funda maclaren i göstermişti çok hoşuma gitmişti ondan almayı düşünüordum kendi kendime bugün eşime gösterdim maclareni daha benim onu söylemem ile onun ben buldum arabayı demesi bir oldu..erkek ya işte alınacak 1500 tane şey var o sadece arabaya bakmış daha doğrusu bende ki bebek dergilerin birinde sadece araba kısmıyla ilgilenip onu seçmiş:)) sonra internetten bakmış izmirde nerde satıldığını falan öğrenmiş..

mevzu bböyle olunca bundan alacağız gibi görünüor çünkü o zor vazgeçer artık bundan..umarım kullanışlılıdır..

Bilge'cim peline de yazdım benim de çok hoşuma gitmişti maclaren ama eşimin işleri işte..
ben ürün hakkında hiç bilgiye sahip değilim ama bildiğim tek şey istediğin boyda kullanılıor olması istersen alçaltabiliormuşsun..
tüm fikirlerin için teşekkür ederim bunların hepsini söyleceğim ve bahanem olarak sunacağım eşime:)) senden alıntı:))
cumartesi gidip bakacağız ikisinede en son öyle anlaştık kocacığımlaa ama çamurluk yapar o ben bilirim:):):)

:):):)çok iimiş yaaaa
ben buralarda zor görürüm değişik araba çeşiti sen benim içinde anket yap tatlum:):)

bu arabada çok güselmiş mervecimm
güle güle kullansınn kızımm güsel mutlu günlerinde...
ama hala adı ne net bilmediğim içiin kızım diebiliorum

İrembebe'de alışveriş yaparken arabalara baktım gene. Satış görevlisi sorunca 3. aydan itibaren araba alacağım deyince baston puset almamı tavsiye etti. Hafif olmasının öenmini anlattı. Kolay kapanması vs. Ben Kraft'ın çift yönlü pusetini beğenmiştim ama 8 kg ağırlığı var. Annem için ağır olur. Baston olanlar da aklıma yattı gibi. Şubat ayında iyice araştırıp karar vereceğim.

cnm erkeler işte ne demeli
benim eşimde evimizin eşylarını alırken hiçbirşeye karışmicam
sadece tv ve sinema sistemi benim zevkim olsun dedi
bende pek anlamadığım için ii olsun dedim iyikide ona bırakmışım
bu işin ucunda da araba lafı varya e nede olsa arabadan erkek milleti anlar canımmmmm
kullanıcak olan onlar değil mi ki bütün gün
bebeği dışarda gezdiricekler parklar bahçeler falan

alemler walla bunlar ben sana anket yaaprım şekerim
10 kişiye sorduk stokke' bebek arabasından memnunmusunuz :))))
bu arabada çok güselmiş mervecimm
güle güle kullansınn kızımm güsel mutlu günlerinde...
ama hala adı ne net bilmediğim içiin kızım diebiliorum
saol cnm teşekkürler alırız inşallah haftaya bi mani çıkmazsa

ismi yokki daha teyzesi zaten cilveloşa o kadar alıştık ki
başka bir isim söliim dedim geçen gün tuaf geldi

Ya ben ya ben, daha 21 iş günüm var Raporu da 10 gün erkenden aldım yani. Yoksa 11 Kasım'dan önce zor çıkardım izne

pelincim bu bebek temizlik ürünleri
nerde daha uyguna olur
dün akşam chiccoya baktım
ama kendi mağazalarında bile tüm çeşitler yok
yani şöle bol çeşit ve uygun fiyat nerde olur acaba bir fikrin varmı

Merve'cim ben İrembebe'den Chicco şampuan aldım, bir de Sebamed pişik kremi.
Şampuan için asıl Mustela tavsiye edenler de çok ama daha pahalı diye şimdilik Chicco aldım ben. Memnun kalırsam ne ala, yoksa değiştiririm. Komili de zeytinyağlı bebe şampuanı çıkarmış mesela.
Temzilik ürünü olarak başka ne kastediyorsun sen?
İlk ay ben poposunu ılık su ve pamukla temizleyeceğim. kakası içinde ekstra zeytinyağı kullanacğım, Esra'nın tavsiyesi üzerine. Her ihtimale karşı yenidoğan ıslak mendil de aldım. Unibaby baktım ama İrembebe'de yoktu bende Chicco aldım.

banyo küveti
küvet için file
ateş ölçer
saç fırçası
tırnak törpüsü
banyo süngeri
tınak makası
sabun
şampuan göz yakmayan saç ve vucut için
vucut yağı
nemlendirici süt
pişik kremi
bebek pudrası
kulak temizleme çubuğu bebek için
burun temizleme aparatı
yeni doğan alt temizliği için ıslak mendil
kirli çamaşır torbası
alt değiştirme bezi
bebek bezi yenidoğan
yani temizlik ürünü derken bunların hepsi manasında

arkadaşlarr ben gene henüz hiç almadım temizlik ürünü ama kullanan arkadaşlarımın hep söylediği pişik kreminde hametan kremin üstüne tanımıorlarmış bi sorun isterseniz eczaneye..

bence çok güzel e harika ve süper
ben çok beğendim bu renkte süpermiş
bütçe dahilinde ise hiç düşünme al derim
Ya ben ya ben, daha 21 iş günüm var Raporu da 10 gün erkenden aldım yani. Yoksa 11 Kasım'dan önce zor çıkardım izne
ay dimi pelin ya şimdi evde olsak
dinlensek
yavaş yavaş dışarı çıksak
bakınsak dolansak

arkadaşlarr ben gene henüz hiç almadım temizlik ürünü ama kullanan arkadaşlarımın hep söylediği pişik kreminde hametan kremin üstüne tanımıorlarmış bi sorun isterseniz eczaneye..

ben aslında banyo ürünü olarak
babe kullanıyorum kızımada ondan alıcaktım ama tüm ürünler yok

bende şöle bir takıntı var

sabunu başka marka pişik kremi başka marka
tırnak makası başka marka olmamalı hepsi aynı olmalı
huy işte yaaa sinir oluyorum kendime kaydirigubbakcemile

banyo küveti - irembebeden alıverdim. lacivert ve kenarında sarı plastikler olduğu için :) markasına bakmadım bile. 28 TL idi
küvet için file - ne varsa onu aldım ama gene Esra'nın tavsiyesi kullanmayalım yönünde. Şimdlik duracak.
ateş ölçer - Yabancı bir markanın, adını hatırlamıyorum. 55 TL idi. Dijital kulaktan.
saç fırçası - Chicco set aldım
tırnak törpüsü - Chicco set aldım
banyo süngeri - almayı unuttum :)
tınak makası - törpü ile beraber chicco setin içinde
sabun - almadım
şampuan göz yakmayan saç ve vucut için - Chicco
vucut yağı - almadım. Zeytinyağı kullanacağım
nemlendirici süt - almadım aynen zeytinyağı ilk başta
pişik kremi - Sebamed
bebek pudrası - almadım, tavsiye etmiyorlar ama irembebede hediye olarak krem pudra verdiler.
kulak temizleme çubuğu bebek için - ne varsa onu aldım, marka hatırlamıyorum
burun temizleme aparatı - bebedor aldım ama Esra onu da tavsiye etmedi
yeni doğan alt temizliği için ıslak mendil - Chicco aldım ama Unibaby tavsiye ediyorlar.
kirli çamaşır torbası - almadım
alt değiştirme bezi - almadım, canbebe öneriyolar. ben alt açma süngeri aldım sadece.
bebek bezi yenidoğan - Prima ve Huggies'den küçük paket alacağım. Deneme yanılma olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…