2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Günaydın kızlar..
Patly hoşgeldin canım.. Tatil senin için bi değişiklik olmuştur.. Iyi düşünmüşsünüz gerçekten.. Hiç bir sorun çıkmamasına da çok sevindim..
Pelly ben de senin gibiyim.. işteyim ama aklım sürekli bebişimde bir an önce akşam olsun 1 gün daha yaklaşsın kızımın gelişi diye dua ediyorum..

günaydıııınnnn kızlaaaaarrr ve onlardan daha güsel kızlarııı ve biricik yakışıklı oğullarımızŞeniz
PATLY hoşgeldinnn tatilin çok kışkırtıcı yola çıkasım geldiii:))bu arada geçmiş olsunn düzeldi mi tırnağın??

arkadaşlar dün bi belgesel izledim ismi BEBEKLER inanılmaz şeyler anlatıor..
mesela bebekler ilk 3 aylarında toplama ve çıkarma işlemi yapabiliorlar 6 aylık olduklarında çıkarma işlemini algılayabilorlar şempanze yüzü ile anne yüzünü ayırt edebiliorlar ama 6.aydan sonra tüm bu yetilerini kaybediorlar..bu sebeptendir ki ilk 6 ay içinde ne kadar çok uyaran alırlarlarsa onlarla ne kadar çok konuşlur ne kadar surat tanırlarsa yada örneğin ne kadar çok piyano vs.. dinlerlerse beyinleri o kadar daha fazla gelişebiorMUŞŞ...

süper bişiymiş bu ya.. ezgicim o zaman biz şimdiden dinletmeye başlayalım dimi...

patlycim
hoş geldin cnm öncelikle geçmiş olsun tırnağın iidir umarım şimdi
bebek arabası konusu gerçekten gıcık bir durum iyi bir araştırma istyor
gezmen eğlenmende ii olmuş bebiş gelmeden ne yaparsak kardır desene

Valla son dönemeçler başladı :) Bugün raporumu da aldım. Hoş 10 gün erken olacak şekilde ayarladım ama içim bir tuhaf oldu... Her gün işe gidiyorum ama aklım kesinlikle başka yerlerde :)))
aynen pelin işteyim ama devamlı nette bişiler okuyorum yok şu yok bu eve gidip kızımın bişilerini yapmak istiyorum
aklımız fikrimiz bebişler

ay ne bileyim esra ya bazen bebeğin kolunu bacağını kırıcakmışım gibi geliyor eheeheheh
benim sola yatamama problemim varya o yüzden de rahat edemiyorum solumda kitle unuttular ya o orda organize olmuş sem sert batıyo sol yatınca o yüzden de genelde sırt üstü uykuya geçip uykuda dönmüş oluyorum
Günaydın hanımlaar zemuszemus
günaydınnnnnn pelin teyze günaydın kaan kardeşş
günaydın tatlişko nasılsın bakalım
aaaaaaaaaaaaaa bacaksızlara bak sen toplama çıkarma heeeee
walla bu yeni nesil çocuklar bi fena
geçen yürüyüş yapıorum kasının elinde minik bir çocuk onlarda yürüyorlar
çocuk annesine tabelaları okutuyor annesi okudu ejzane yani sölerken ağzından böyle çıktı
çocuk dedi ki ama orda c harfi var sen j dedin
ay dedim sen kaç yaşındasın 3,5 dedi
walla yeni nesil bi tuaf

kızlar ya bişi takıldı kafama
şimdi bu bakterili et konusunda ne yapacağız
yani güvenilir yerlerde sorun yok diyorlar ama
şimdi nasıl güveneceğiz içimde şüphe var her yere karşı
ben genelde migrostan et alıyorum
bide bizim bir kasap var ordan

Ben onu dışarda yaptırıyorum canım hayatta görmeme imkan yok nerde o eski şıpşak temi,zleme işlemi :)))))))

ya sırf tırnakla bitse

esas şu temizlik paklanama piri pak olma kaymak gibi olma durumlarını ne yapıcaz ben onu bilmiyorum

göbüşten bişi gözükmüyor kidelikafadulden

günaydın kızlar

merve alemsin ya :roflol:
bu gece ruyamda doğum yaptım hemde normal bi rahatmışım bi rahatmışım anlatamam dr yaslı bı adam mış bana tarif ediyor kordonunu kesiyorum filan ben hiç yatıyorum ölemirmirmirmirbebişi almışlar dısardakılerın kucagında herkes super sevinçli bende rahatlayıp uyuyorum ohhhh ne guzel dimizemuszemusinsallah hepimiz kolaylıkla doğumlarımızı yaparız...:Saruboceq:
bu arada tırnak kesme meselşesine gelınce ben ayağımı dızımın ustune bagdas seklınde cekıp kesıyorum karnımdan egılmek mumkun diilakannehir
kızlar sızın yuzun uzde sıvılce cıktımı ya benım ağız cevrem feneeeebilmiyorumkismile

ya sırf tırnakla bitse

esas şu temizlik paklanama piri pak olma kaymak gibi olma durumlarını ne yapıcaz ben onu bilmiyorum

göbüşten bişi gözükmüyor kidelikafadulden
ay sorma merve.. Bende 1.5 ay önce yapmıştım o işi.. Ama şimdi hiç birşey gözükmüyor.. Dışarda yaptırmaya da çok güvenmiyorum ya.. Netcez bilmiyom...
30. Haftamızdan gün alıyoruzzzzzzzz teyzoşlarrrrrrrrrrr:))))))))))
maşallah oğluşumuza...

ay ne güzel bir rüya görmüşsün... Inşallah hepimizin doğumu böyle olur tatlım..
Bende sivilce falan çıkmadı henüz.. Herkes kız annesi çirkinleşir.. Sen eminmisin kız olduğuna falan diyolar..

kaydirigubbakcemile5
banada guzellesmişsin diyolar .ama ben su sıvılcelerı sorun yaptım cenemde bıde yaaaa.ben ergenlıkte hıc sıvılce gormedıgım için sasırıyorum.bıde ben 26. haftadayız 7 kılo aldım top gıbı karnım bırazda popom buyudu baska bıyerde bişi yok insallah son aylarda almayız kılokaydirigubbakcemile5
bu arada bizim düdüklü tencere dogumunu yapmış 2,900 ile oglu olmus yıne ekranlarda füfü ötmeye baslardelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
30. Haftamızdan gün alıyoruzzzzzzzz teyzoşlarrrrrrrrrrr:))))))))))
maşşal cnm bak öle böle derken ne kadar az kaldı

yok cnm beden çıkmadı ama normal diyorlar böle cilt bozuklukları lekelenmeler cilt maskeleri falan
doğumdan sonra hepi kaybolucak inşallah
ay sorma merve.. Bende 1.5 ay önce yapmıştım o işi.. Ama şimdi hiç birşey gözükmüyor.. Dışarda yaptırmaya da çok güvenmiyorum ya.. Netcez bilmiyom...
..

walla sevgi ben zaten ağda yapamıyorum cilt hassas malum ağda bezine bakan cinayet işlendi sanır koltuk altı bile şakır şakır kanıyo
o iş nasıl yapıcaz bilmem
kimisi eşinden yardım elıyor ama ben istemem sanırım
dışarda da ağda yaptırsam ki eşimin asla istemediği bişey o an kendimi çok sıkarım muhtemelen bide bi kere evde kendim denedim eşşek tepmiş gibi ağrıdı 2 hafta
nasıl yapıcaz yahuuuu

kremlerde sakıncalıymış bu dönemde

aaa gerçekten mi
aman sonunda doğurdu demek ya bu kadının hamilelikleri sanki çabuk mu geçiyo ne ben anladım bu işi

dediğin gibi atar çocuğu abkıcıya
füüü füü başlar yine

ay pany tvden baksan ismini ne koymuş çok merak ettim

Ben Philips'in makinesini kullanıyorum. Islak kullanılabiliyor. Çok memnunum. Yalnız okökten alanlardan değil benimkisi, erkeklerin traş makinesi gibi.. Yıllardır ağda yaptırmadım. Sarışın olmanın faydaları kaydirigubbakcemile3

ay sorma onda da komik bir maceram var bi ker ekoltuk altımı alıyorum makine ile
kolum yoruldu bi azcık eğdim kolumu tak etimi kaptı
haydaaaaa

e makine ile alsanda artık destek lazım olucak
göbüşler kocaman ayna bile imdada yetişmiyor

Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...

çok güzel ((((((((((( acayip duygulandım şükürler olsun kızlar rabbim bizede bu duyguyu nasip etti ne güzel kendi canımız kanımız yavrumuz ay ben duygusala bağladım yine((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…