ohh ellerine sağlık annenin ne güzel örmüş bakGünaydın fıstıklar..cumartesi günü kayınvalideciğim geldiği için dün hafta içinden daha çok yorulduğum bir tatil günü geçirdim.. çok uykum var....
Dilacım çok iyi maşallah.. Içerden tek kale maç yapıyor gibi :)
FUNDAM ellerine sağlık tatlım... eminim diktiklerin de çok güzel olmuşştur.. öpüyorum sizi...
MERVEM şu ameliyat risklerini şimdiden düşünüp benim kızımı üzme bakiim...klava: geliyo bak oklava..
ŞEBOM ben senin o oğluşunu yerim.. daha ne istiyorsun tombik tombik olmuş maşallah..
günaydın NAZANCIM... mervenin dediği gibi biraz daha almazsak cıbıl kalcek garipler valla...
KAYNANACIĞIM 5 tane yelek örmüş kızıma.. boy boy.. 3-6-9 ve 12 aylık.. hepsi aynı renk farklı model..kızımın ilk örgüleri..
herkese günaydınnnnn:):)
MERVEEEEE bu kadar olurr yok artık diorum:):)hemen anlatıorum..cumartesi benim kızdan ses çıkmadı hiç bütün gün dinledim ne tekmeler ne yüzer akşama kadar dayanabildim akşam hastaneye...gittiğim yer devlet hastanesi doğum servisi..beni doğumhanenin olduğu kapalı bi yer var oraya aldılar eşim dışarda kaldı..ben titriorum tabi korkuan başıma ne gelicek bilmiorum..neyse girdim beni nst e bağladılar yanımda suni sancı verilmiş bi kadın yatıor...arasını snsürlüorum ve atlıorum nihayetinde kadıncağız doğurdu orda gözümün önünde doğurdu o ebelerin muamelerini görseniz parçalarsınız ben şok oldum bu arada ben bağırıorum beni çıkarın burdan die....neyse ben çıktım dışarı suratım bembeyaz eşim şaşırdı aaaaa bide baktım nöbetçi doktor kapının önünde geyik yapıor birileriyle..ulen içerde kadın çatrır çatır doğurdu bi gidip bakmadı bile yaa...neyse gece sonunda ben sabaha kadar rüyamda PELİN le konuştum...bak pelin devlet hastanesi değil dimi özele gidiorsun değil mi diorum..doktor başında duracak değilmi suni sancı vermiekler değil mi bin tane soru sordum kıza...
sonuç olarak kızım çok ii ve Allah kimseyi mecbur etmesin o ebelere ve acil doğum yapmak zorunda kalan herkese yardım etsin...
ohh ellerine sağlık annenin ne güzel örmüş bak
giyer dila hnm çeşit çeşit
ezgim bebiş ii allahtan ,
ama hamile bir insanı oraya almak
yanında doğum olması
kimsenin ilgilenmemesi
ya bunlar yüzünden millet normal deoğum yapamıyor işte
kötü bir deneyim olsada senin bebişin ii olmasına sevindim
hem özelde normal doğurusun sende normal doğurmak istersen boşver unut kötüyü örnek alma sen kuşum
ay sende rüyalarında pelini gördün noluyoruz yaaaahuuuu
yok mervecim ben normal doğum yapmayı hiç düşünmemiştim zaten
sadece epidural normal yapan bi doktor bulabilseydim yapmak istiordum ama izmirde dahil yapanı yapsada tavsiye edenini bulamadım buralarda o yüzden vazgeçtim..
ama insana yapılan muamele çok üzdü beni özele gidecek hatta muayenehaneye gidecek parası olmayan vatandaş afedersin köpek muamelesi görüor ha bunu bilmiormuyduk biliorduk elbet ama öyle birebir yaşayınca çok sinirlendim..neyse...
profiterol nasılsı :):):)
selam topiğin annelerine ve meleklerine:ecrin_bebek:
ay bende 2 haftadır alışveriş delisi oldum annemle ne görsek alıyoruz....
aldıklarımı yazayım
*kendim için;
-gecelik takımı,fsh iç giyimden=150 tl(sabahlık,gecelık,pijama takımı,3lü set)
_lohusa iç çamışırı hamiş için olanlardan ....
_kırmızı kurdelalı taç
_chicco göğüs peti
*bebiş için ;
_aziz bebe -hastane çıkışı =80 tl
_gaye bebe yedek takımı 5 li=20 tl
_2 tane iç zıbın takımı
_2 tane alt tulum
_gaye bebe kışlık kadife tulum
_aziz bebe kadife eşorfman takımı
_çorap
_chicco kauçuk emzik
_chicco biberon 0+
_uni baby yeni doğan pamuklu ıslak mendil
_alt açma
_alt açma çanta için
_havlu
_hırkalar annaneden
_convers patik
_uzun kollu çıtçıtlı bady
_ağız mendili
_ önlük
_polar uyku tulumu,aynı zamanda battaniye oluyo
_ince battaniye
*süslemeler;
-pembe tül
_beyaz tülden kapı süsü üstünde pembe incileri var ortada da bebiş
_takı yastıgı beyaz üstüne pembe işli
_sepet beyaz tüller ve incilerle süslü
_hoşgeldin bebek yazısı
_maşallah yazısı
_lohusa bardak süsü beyaz
valla şimdilik aklıma gelenler bunlar bazılarının resımleri ciciş bölümünnde kızlar
maşallahh size hep mutlu huzurlu sağlıklı olsun25 eylül bizim çıkma yıldönümümüzdü
o gün işim olduğu için eşim sana en istediğin şeyi ısmarliim dedi
malum dışarda yemek yiyemiyorum
ay neyse
şöle her topunu 5 e böldüm minik minik lokmalar halinde yedim her seferinde de minik bir parça dondurma aldım
ben için en ii çıkma yıldönümü hediyesi oldu
5 yılı devirdik 2,5 yıldırda eşiz birbirimize şimdi çehürdek aile oluciizzz
ay ya bunlar geldi bu güzler günler geldi yaa
ne diim binlerce şükürler olsun maaşallah allah hepimizi nazardan saklasın
benim cuma günü izmrde ayrıntılı ultrasonum vardıezgim sen ne yaptın aldın mı bu hafta sonu bişicikler eliz'e
maşallahh size hep mutlu huzurlu sağlıklı olsun
aşk dolu olun son nefesinize kadar inşallah...
benim cuma günü izmrde ayrıntılı ultrasonum vardı
bu cumaya erteledi sekreteri bizde madem bu cuma gidices dedik geçen hafta sonu gitmedik
zaten herşeyi hazır sadce bebek arabasıyla oyun park alınacak onlarında nerden alınacağı belli
o yüzden rahatım(her zaman olduğu gibi:)
bu arada eliz ismini direk veto yedi çevreden herkes alışmışi derine kimse istemedi benim kendi annem bile
o üzden adımız derin olarak devam etmekte:))
eksikler hakkaten hiç bitmiyor.. benim de almadıklarımı saydım ama daha neler çıkar allah bilir:))) şimdi aklıma geldi meselaaa, Tanem için nevresim alamadım hala.. ama kumaş aldım, bir takım ben dikeceğim, bir takım hazır alacağım.. annem dedi ki yetmez( bebek nevresimi hemen kirlenir elinin altında 4-5 takım olsun ((( Hazır nevresimlere baktım... Kaliteli olanlar çok pahalı.. Sadece English home mağazalarındakiler nispeten ekonomik ve çok şık.. ben klasik ayıcıklı mayıcıklı olan o kaman çorman desenli şeyleri beğenmiyorum... Çok klasik geliyor bana.. Daha modern, çiçekli, ya da çizgili kombinli soft desenleri beğeniyorum tekstilde... Akvil Kumaş çok sağlıklı dediler... Akvil alıp nevresim stoğunu da onunla yapacağım sanırım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?