• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

benim rahim ağzım 17-19 mm imiş. doktor yatman gerekebilir dedi işlemden sonra.

hımmm anladım cnm o zaman bi süre yatabilirsin
bebek ii olsunda yapabilecek birşey yok bak bizim topikte bir arkadaş vardı ayrıldı o ikizleri riskli dönemde 25-yada 26 haftalık 1 aydır hastanede yatıyor

yani herşey onlar için çaresiz birşey değil en azındann
sıkıntılı bir süreç ama çözümü var hem serklaj yöneti çok başarılı yapılıyor ülkemizde

inşallah uzun süre yatman gerekmez

kizlar nasilsiniz ben cooook gerginim randuvu gunu yaklastikca nefes alamiyorum icim daraliyor yaaa :(
rabbime siginiyorum neolur sizde dualarinizi eksik etmeyin benden :((
bu arada seker yuklemesi yapildi banada seker cikmadi cok sukur hepinizi optum

kizlar nasilsiniz ben cooook gerginim randuvu gunu yaklastikca nefes alamiyorum icim daraliyor yaaa :(
rabbime siginiyorum neolur sizde dualarinizi eksik etmeyin benden :((
bu arada seker yuklemesi yapildi banada seker cikmadi cok sukur hepinizi optum

cnm herşey yolunda neden böle sıkıntı yapıyorsun kendine bakiim

KIZLAR ACİL DİKKAT!!!
Doktorum bana rahim ağzının genişlediğini ve SERKLAJ yapılması gerektiğini söyledi. Bu konuda bilgisi olan acil cevaplasın. Operasyon sırasında ne oluyor, operasyondan sonra ne oluyor? Lütfen bilgilerinizi ve deneyimlerinizi yazarmısınız...

cnm ben 16. haftada serklaj oldum sebebide ilk bebeğimi 17. haftada kaybetmiştim buda riskli bi gebelik olduğu için rahim ağzına dikiş atıldı ama hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür basit bi operasyon 1 gece hastanede kaldım hiç yerimden kaldırmadılar o biraz sıkıcıydı lazımlık kullandım onun dışında ağrı felanda olmuyo 1-2 damla pembe akıntı oldu oda normalmiş zaten doktor olabileceğini söylemişti hiç korkma cnm bilakis için daha rahat olsun ben şimdi daha rahatım erken doğum olmaması için etkili bi yöntem nede olsa bebeklerimiz için herşeye değer...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gizemli slm cnm ben bayadır katılamıyordum ve sen bi ameliyattan felan sözetmişsin biraz okudum ama çokta gerilere gitmedim direk sana sorim dedim hayırdır ne ameliyatı ne narkozu süt sağma makinası felan alıcakmışsın bu sebeple merak ettim inş. herşey yolundadır cnm

gizemli slm cnm ben bayadır katılamıyordum ve sen bi ameliyattan felan sözetmişsin biraz okudum ama çokta gerilere gitmedim direk sana sorim dedim hayırdır ne ameliyatı ne narkozu süt sağma makinası felan alıcakmışsın bu sebeple merak ettim inş. herşey yolundadır cnm

cnm ben yumurtalık kanseriyim geçen sene nisan ayında yumurtalığım alındı ama ameliyatımda yapılan hatalar dizisi sebei ile acilen tüp bebek yapmak zorunda kaldık
çünkü yanlış patoloji sayesinde göremediğim bir kemoterapim içimde unutulan 7 cm lik tanı konamayan bir kitle ve onun yanında tümörlü sol yumurtalığım kalan parçaları sebebi ile bebeğim alındıktan sonra aemliyatım devam edicek ve içerisi temizlenicek durum vahimse 3-4 ay sonra rahmim alınıcak ben ii olacağını umut ediyorum olmasada rahim bana bebeğimi bağışlasın bu yaniiii ameliyat meselesi

sen nasılsın nası gidiyo durumlar

cnm bnm Rabbim şifa versin bebeğine sağsağlim kavuştursun inş.durum vahim olmaz inş. rahmin alınmaz cnm sana bi dua önersem yaparmısın ben bu günlere bu duayı okuyarak geldim daha doğusu sureyi yaparsın inş. biiznillah şifaya kavuşursun. buarada bnmde dün ayrıntılı usg vardı kızım çok sağlıklı maşallah teyzesi 27 cm ve 527 grm büyümüş bitanem bnm ama hala risk var dedi doktor istirahate dvm yani

cnm 21 gün cuma suresi okunuo başlamadan önce niyetle duanı et ve öle başla 21. gün son cuma suresini okuduktan sonrada 3 tane duhan suresi okunuyo ve duanı yap inş. duan kabul olur cnm ben tüp bebeğe başlamadan okudum kabul oldu riskli olduğunu öğrenincede okudum ve çok şükür hiç göremicem sandığım 22. haftayıda gördüm dün risk dvm ettiğini öğrenince yine başladım inş. sağsağlim doğduğunuda görürüm nede olsa yergök duayla demişler biz dua edelim Rabbimde kabul eder inş.bu 21 cuma suresi 3 duhan suresi her hayırlı niyet için okunabilio buarada.ayrıca cuma günü başlanıo unutmadan onuda diyim Rabbim şifa versin cnm

cnm 21 gün cuma suresi okunuo başlamadan önce niyetle duanı et ve öle başla 21. gün son cuma suresini okuduktan sonrada 3 tane duhan suresi okunuyo ve duanı yap inş. duan kabul olur cnm ben tüp bebeğe başlamadan okudum kabul oldu riskli olduğunu öğrenincede okudum ve çok şükür hiç göremicem sandığım 22. haftayıda gördüm dün risk dvm ettiğini öğrenince yine başladım inş. sağsağlim doğduğunuda görürüm nede olsa yergök duayla demişler biz dua edelim Rabbimde kabul eder inş.bu 21 cuma suresi 3 duhan suresi her hayırlı niyet için okunabilio buarada.ayrıca cuma günü başlanıo unutmadan onuda diyim Rabbim şifa versin cnm

aaaa yaparım cnm saol
inşallah seninde duaların kabul olur
çok saol tekrardan

cnm bnm Rabbim şifa versin bebeğine sağsağlim kavuştursun inş.durum vahim olmaz inş. rahmin alınmaz cnm sana bi dua önersem yaparmısın ben bu günlere bu duayı okuyarak geldim daha doğusu sureyi yaparsın inş. biiznillah şifaya kavuşursun. buarada bnmde dün ayrıntılı usg vardı kızım çok sağlıklı maşallah teyzesi 27 cm ve 527 grm büyümüş bitanem bnm ama hala risk var dedi doktor istirahate dvm yani

boşver cnm onlar ii olsunlarda sen yat dinlen
yeterki onlar ii olsun
tek dileğimiz çektiklerimizin tek amacı onları sağ salim kucağımıza almak
inşallah ii olucak herşey

Selam Kızlaaar:)

Herkeste hazırlıklar hızlandı galiba... Süt pompasında ben çok kararsızım aslında... Başlangıç için bir el pompası almayı, baktım ki sütte ve emzirmede sorun yaşıyorum, sonra otomatik bir pompa almayı düşünüyorum... Bir iki mağaza temsilcisi ile konuştum... Samimi olanların bana önerisi bu oldu... Çalışmadığım için eğer emzirme ve süt sorunu olmaz ise çok elzem bir ihtiyaç olmayacak benim için... Ama başlangıçta elimin altında hemen kullanabilmek için el pompası manntıklı geliyor...

Hafta sonu ağrılarım biraz hafiflediği için kendimi iyi hissettim:))) Vee Tanem in odasına diktiğim yastıkları bitirincee, ana kucağı ve pusetin içine örtüler diktim.. Bana göre çok cici oldular:)))) Bir ara resimleri koyacağım... Psetlerin içinde yuvalak baş desteği yastıkları oluyor yaa, örtü ile kombinli ondan bile yaptım... Çok şirin olduuuu:)))) Uğraşıp sabır gösterince dikişi de becerebildiğimi gördüm bu arada:P

Evlenirken bir dikiş makinası almıştım.. İlk defa bu kadar hevesle kullandım makinamı:)) Hep sıkılır, elimdekini yarım bırakır, atardım bi köşeye.. Ama şimdi resmen heyecanla sabırla yapıyorum... Hey TANEEEEMMMMM; sen nelere kadirsin opuyorumnanaktan

Hepiniz öptüüüm.. Yarın görüşmek üzere...

günaydın güzel anneler onların güzel yavruları iyi haftalar.
bakıyorum sona yaklaştıkça heycan, telaş, alışveriş artmaya başlanmış. inanırmısınız ben hala birşey almadım. sizin tecrübelerinizden faydalanıyorum. bu hafta kontrolüm var. inşallah ondan sonra başlıycam listedekileri almaya.

Günaydın güzel annelerrrr:))))))))) cmt dr amcaya gittik herşey çok iii dedi ben kiloya takmıştım 1207 gr olmuş oğluşum normal dedi oğlum çok yakışıklı teyzeleri ama yine foto vermedi vermem diye inat ediyor :))))))))

Selam Kızlaaar:)

Herkeste hazırlıklar hızlandı galiba... Süt pompasında ben çok kararsızım aslında... Başlangıç için bir el pompası almayı, baktım ki sütte ve emzirmede sorun yaşıyorum, sonra otomatik bir pompa almayı düşünüyorum... Bir iki mağaza temsilcisi ile konuştum... Samimi olanların bana önerisi bu oldu... Çalışmadığım için eğer emzirme ve süt sorunu olmaz ise çok elzem bir ihtiyaç olmayacak benim için... Ama başlangıçta elimin altında hemen kullanabilmek için el pompası manntıklı geliyor...

Hafta sonu ağrılarım biraz hafiflediği için kendimi iyi hissettim:))) Vee Tanem in odasına diktiğim yastıkları bitirincee, ana kucağı ve pusetin içine örtüler diktim.. Bana göre çok cici oldular:)))) Bir ara resimleri koyacağım... Psetlerin içinde yuvalak baş desteği yastıkları oluyor yaa, örtü ile kombinli ondan bile yaptım... Çok şirin olduuuu:)))) Uğraşıp sabır gösterince dikişi de becerebildiğimi gördüm bu arada:P

Evlenirken bir dikiş makinası almıştım.. İlk defa bu kadar hevesle kullandım makinamı:)) Hep sıkılır, elimdekini yarım bırakır, atardım bi köşeye.. Ama şimdi resmen heyecanla sabırla yapıyorum... Hey TANEEEEMMMMM; sen nelere kadirsin opuyorumnanaktan

Hepiniz öptüüüm.. Yarın görüşmek üzere...
ohh ohh tanem'in herşeyi hazır maaşallah
en fedakar anne bu ağrılar içinde bile bitirdin helal olsun walla
güle güle kullansın
nar tanen su tanen bir TANEN

günaydın güzel anneler onların güzel yavruları iyi haftalar.
bakıyorum sona yaklaştıkça heycan, telaş, alışveriş artmaya başlanmış. inanırmısınız ben hala birşey almadım. sizin tecrübelerinizden faydalanıyorum. bu hafta kontrolüm var. inşallah ondan sonra başlıycam listedekileri almaya.

ay şekerim biraz daha başlamazsak ortada kalıcak bebişler
başlamak lazım bi yerden

Günaydın güzel annelerrrr:))))))))) cmt dr amcaya gittik herşey çok iii dedi ben kiloya takmıştım 1207 gr olmuş oğluşum normal dedi oğlum çok yakışıklı teyzeleri ama yine foto vermedi vermem diye inat ediyor :))))))))

şebnem gözün aydın canım kilosu gayet ii
doğum yollarında kapanmış onu yazmayı unutmuşsun buda güzel bir haber
o senin inat oğlun hem yaramaz hemde utangaç:emir_bebek::emir_bebek:

günaydın canım gözün aydın. maşallah kilosuda çok güzel. :nazar:
artık hayırlısıyla gün sayıyoruz:))

kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben hafta sonu en yakın arkadaşım evlenicek diye onun eivne gittim çeyiz yerleştirdik

bana hiçbişey yaptırmadılar ben sadece iç çamaşır çekmecesi
kıyfate çekmecesi falan gibi şeyleri yerleştirdim boş durursam üzülürüm diye verdiler onuda elime sus payı :))

onun dışında düğünde giymek için elbisemi aldım onun önüne işlmek için taş aldım onları işledim aman 42 beden bi abiye ömrümde ilk defa aldım aldığım bu 5 kilo b-ne kadar fark etti yahu

bunun dışında hafta sonu ikinci iznim olan tatlıyı yemek için eşimle dışarı çıktık biraz aman kızlar profiterol nası güzel bişey böle yarabbim tüm yemediklerimin kıymetini anladım

e tatlı yiyince çıktı bnm açlık şekeri 103 e bekledim düşsün diye akşam yemeğimi öle yedim

bu arada PELİİİNNNNNN bütün gece seni gördüm rüyamda gece her dönüşümde uyandım 70 kere bölünen bir uykuydu ve hep seninleydik en uzun rüya 8 sn miş ya kesin yalan walla ben bütün gece senleydim

rüyama gelince : şimdi sen doğum yapmışsın hemde normal böle bir avazda derler ya ama biraz erken olmuş bebek şekerleri yetişmemiz hastanedeyiz süslemişsiz odayı ama kaan'ın ikram için şekeri yok sen model veriyosun gidiyorum kapalı çarşıya alıyorum geitiryorum yapmaya balıyoruz ama hemşire diyorki emzirme zamanı ay durun diyoruz millet gelicek yetiştirmek lazım sonra bi ara uyanıyorum tekrar dalıyorum

pelin diyorum ay noldu o evdeki anakucağı bilmemne sen onuda almayı unutmuşsun
koştura koştura onu almaya gidiyorum ama bu arada kaan yanımızda ama yüzünü hç görmedim senin üzerinde açık renk bir gecelik vardı ferahtı yani herşey koşturduk hep ama huzursuzluk koşturması değil yani

sanırım bnm totoş açıkta kaldı delikafadulden

Günaydın fıstıklar..cumartesi günü kayınvalideciğim geldiği için dün hafta içinden daha çok yorulduğum bir tatil günü geçirdim.. çok uykum var....
Dilacım çok iyi maşallah.. Içerden tek kale maç yapıyor gibi :)

FUNDAM ellerine sağlık tatlım... eminim diktiklerin de çok güzel olmuşştur.. öpüyorum sizi...
MERVEM şu ameliyat risklerini şimdiden düşünüp benim kızımı üzme bakiim... :oklava: geliyo bak oklava..
ŞEBOM ben senin o oğluşunu yerim.. daha ne istiyorsun tombik tombik olmuş maşallah..
günaydın NAZANCIM... mervenin dediği gibi biraz daha almazsak cıbıl kalcek garipler valla...

KAYNANACIĞIM 5 tane yelek örmüş kızıma.. boy boy.. 3-6-9 ve 12 aylık.. hepsi aynı renk farklı model.. :1::1: kızımın ilk örgüleri..

herkese günaydınnnnn:):)

MERVEEEEE bu kadar olurr yok artık diorum:):)hemen anlatıorum..cumartesi benim kızdan ses çıkmadı hiç bütün gün dinledim ne tekmeler ne yüzer akşama kadar dayanabildim akşam hastaneye...gittiğim yer devlet hastanesi doğum servisi..beni doğumhanenin olduğu kapalı bi yer var oraya aldılar eşim dışarda kaldı..ben titriorum tabi korkuan başıma ne gelicek bilmiorum..neyse girdim beni nst e bağladılar yanımda suni sancı verilmiş bi kadın yatıor...arasını snsürlüorum ve atlıorum nihayetinde kadıncağız doğurdu orda gözümün önünde doğurdu o ebelerin muamelerini görseniz parçalarsınız ben şok oldum bu arada ben bağırıorum beni çıkarın burdan die....neyse ben çıktım dışarı suratım bembeyaz eşim şaşırdı aaaaa bide baktım nöbetçi doktor kapının önünde geyik yapıor birileriyle..ulen içerde kadın çatrır çatır doğurdu bi gidip bakmadı bile yaa...neyse gece sonunda ben sabaha kadar rüyamda PELİN le konuştum...bak pelin devlet hastanesi değil dimi özele gidiorsun değil mi diorum..doktor başında duracak değilmi suni sancı vermiekler değil mi bin tane soru sordum kıza...

sonuç olarak kızım çok ii ve Allah kimseyi mecbur etmesin o ebelere ve acil doğum yapmak zorunda kalan herkese yardım etsin...

FUNDAmmm ellerine sağlık tatlımm umarım dikiş yapıcam derken belini yormamışsındır..
SEBOcumm maşallah oğluna gözün aydın canım..

Back