Selam Kızlaaar:)
Herkeste hazırlıklar hızlandı galiba... Süt pompasında ben çok kararsızım aslında... Başlangıç için bir el pompası almayı, baktım ki sütte ve emzirmede sorun yaşıyorum, sonra otomatik bir pompa almayı düşünüyorum... Bir iki mağaza temsilcisi ile konuştum... Samimi olanların bana önerisi bu oldu... Çalışmadığım için eğer emzirme ve süt sorunu olmaz ise çok elzem bir ihtiyaç olmayacak benim için... Ama başlangıçta elimin altında hemen kullanabilmek için el pompası manntıklı geliyor...
Hafta sonu ağrılarım biraz hafiflediği için kendimi iyi hissettim:))) Vee Tanem in odasına diktiğim yastıkları bitirincee, ana kucağı ve pusetin içine örtüler diktim.. Bana göre çok cici oldular:)))) Bir ara resimleri koyacağım... Psetlerin içinde yuvalak baş desteği yastıkları oluyor yaa, örtü ile kombinli ondan bile yaptım... Çok şirin olduuuu:)))) Uğraşıp sabır gösterince dikişi de becerebildiğimi gördüm bu arada
Evlenirken bir dikiş makinası almıştım.. İlk defa bu kadar hevesle kullandım makinamı:)) Hep sıkılır, elimdekini yarım bırakır, atardım bi köşeye.. Ama şimdi resmen heyecanla sabırla yapıyorum... Hey TANEEEEMMMMM; sen nelere kadirsin opuyorumnanaktan
Hepiniz öptüüüm.. Yarın görüşmek üzere...