gözün aydın pelincim afferin kaana nasıl kocaman delikanlı olmuş maşallah.B u arada bende bugün doktora gittim çok kilo almışım 2 ayda alıcam kiloyu 1 ayda almışım sen diyetteydin galiba Pelin bana da yazabilirmsin gün içinde nasıl besleniyosun ne yiyosun.1 ayda 3 5 kilo almışım çok moralim bozuldu doktorum dedi bişeyi fazla kaçırmışsın tatlıyı hiç sevmememe rağmen yani ekmek yaptı sanırım.
Kızlaaaar sonunda forum düzelmiş... Biz doktor amcamızı görmeye gittik bugün.
Kaan 34 cm ve 1384 gr olmuş :) 3 haftada 500 gr almış kerata. Benim kilom ise aynı :lepi:
Önden yüzünü göremedik bu sefer. Profilden resim aldık. Yanaklar tombiş tombiş, tam ısırmalık :) Ayakları kafasındaydı :) Yoga yapıyordu annesi gibi
1,5-2 hafta önde gidiyor ölçümlere göre. Kafası yukarıda ayakları aşağıda duruyor. Herşey normal yani. Erken doğum belirtimiz yok çok şükür.
Bu arada bu sabah odamız da geldiii zemuszemus Hemen kuruldu, yerleşti. Çok beğendik. Daha duvara stickerlar yapışmadı. Onları da ctesi halledeceğiz. Tam bitsin resmini çekip koyacağım diğer topiğe. Bir tuhaf oldum ben, gidip gelip odaya bakıyorum alkisalkisalkis
Teşekkür ederim Pelincim ben zaten normaldede tatlı yyen biri değildim hamile kaldım hiç bulantım da olmadı tiksinti falanda ama tatlıya da düşkünlüğüm olmadı.Yalnız beni bu hale getren ekmek onu çok yiyorum.Sadece üzüldüğüm şey tatlı yemem hamurişi arada yememe rağen nasıl bu kadar kilo aldım o oldu.Çok meyve yedim günde belki toplsam 2 kiloya yakın meyve o yaptı belkide.
Aycecim benim bu haftama kadar normaldi aslında dün gittiğimde 3 5 kilo aldığımı görünce kan beynime sıçradı.Doktorum da dedi çok dikkat etmem konusunden a bu şekilde alırsam bebek riske girer dedi o yüzden çok korktum bende canım
kızlar selam
benim salı günü yaptırdığım 50 gr lık şeker yüklememden sonra
bugün yaptırdığım 100 gr lık şeker yüklemem de yüksek çıktı değerleri yazmıyorum çünkü her hastaneye göre referans aralıkları değişebiliyor ve ben bide onun yüzünden cnm sıkılsın istemiyorum acaba bnmki yanlış mı diye düşünecek tahamülüm bile yok
şimdi vaziyet şu pazartesiye kadar dikkat edicem
pazartesi diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başlayacağım
tatlı tamamen yasak tatlıyı sadece bazı meyvelerden almalıymışım makarna pilav hamur işi şeker çikolata hepsi yasak
10 gün boyunda sabah öğle ve akşam yemeklerimden 1 saat sonra parmağımdan kan alıp şekerimi ölçücem artık en yegane aksesuarım şeker ölçüm cihazım
10 gün sonra yani buluşma günü kontrolüm var yaptığım şeker ölçümlerime göre diyet listem tekrar düzenlenicek
ve bundan sonra çok sıkı takip altında olucakmışım eskiden ki gibi kontroller 1 ay arayla olmayacakmışşşş
bu arada kontrolde kızımıda gördük herşeyi normal ama yüzünü göstermedi ONU ÇOK SEVİYORUM RABBİM AYIRMASIN......
şimdi hepiniz bunun olası birşey olduğunu veya canımı sıkmamam gerektiğini veya diyetle düşecektir gibi şeyler yazıcaksınız bunların hepsini bende biliyorum kızlar ama YA KÖTÜSÜ OLURSA diye düşünerek 3 ayım nasıl geçicek onu bilmiyorum.....
bir süre topiğe girmicem size emanet buluşma günü görüşürüz
HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN MİNİKLERİ VE SİZLERİ ÖPÜYORUMMMM
bnm için bol bol şeker yiyin ay nefret ettiğim şu sütlü bonbonlardan bile yiyesim var..yasaklar hep tatlıdır ya
sevgiyle kalın şekerler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cileveloş ve ben sizleri çok öptükkkkk
biz çok zor günleri atlattık bunuda başaracağız inşallah dualarınız eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?