ah nerde o gunler valla ne guzel olurdu istanbulda hayati yasiyoruz valla burdada yasamak icin yasiyoruz malesef ins valla esimi kandirmaya calisiyorum :)) oda cocuklar fransizcayi konusmaya baslasinlar kesin donuc yapariz diyor anlican nerdeyse 10 seneyi bulur oda ya burda hem gurbet hemde herseyi yanliz yasamak cok zor ya
kızlar bana dua edin yarın sabah şeker yüklemesi yaptırıcam
slm kızlar ben geldim :)))))))) bu gün dört ayak üstüne düştüm resmen kendi laptopum servisten geldi çok şükür umarım artık sorun çıkmaz
bu gün çok sinir oldum hastaneye gittim randovu aldım d.r ümit bey yönlendirmişti dün bizi diyetisyene neyse gittik anam ne duyum ki diyetisyende bizim sigorta daha dogrusu digorta geçmiyormuş ve muayne parası 200 ytl yoluda ekle taksiyle gidip geliyorm 50de yol 250 milyoncuk kadar bir şey anam zaten eşim işten çıkacak kan beynime sıçradı çıktım geldim hastaneden randevuyuda iptal ettirdim sanki ben para basıyorm((((((((( ne yapcak bilmiyorm birde kadın diyorki 15 günde bir gelcen yani ayda iki kes buda demek oluyorki 500 ytl gidecek ben kızmı daha bir çöp alamadım (((((500 milyonu kim kaybetmişte ben bulcam valla kaç kilo alırsam alım ne yapım hiç bir yere gitmiyrm eşim ocakta işten çıkacak o yüzden meçburen bara tutmam gerek oda nie girmedin boş ver verirdim diyor allah aşkına kızlar nasıl o kadar parayı çöpe atım göz göre göree yaaa söylermisiniz iyi yapmamaışmıyım zaten muayne paralı artık birde bu offfffffffffff
Ayşeciğim bahsettiğin özel sağlık sigortası mı yoksa SGK mı? Özel sağlık sigortalarında evet diyetisyen masrafları geçmiyor ama SGK bünyesinde faaliyet gösteren hastanelerde diyetisyenler var diye biliyorum. SGK ya bağlı kurumların diyetisyenine olsun görünmelisin, büyük sağlık ocaklarında bile var diye biliyorum.
10 sene sonra herşey otrumuş olur okulu falan o zamanda hiç gelemezsiniz sanırım
sen oraya gelin gittin herhalde :))
gurbet gelini
oyle cnm ama bendeki bi umit iste :) evet cnm ben buraya gelin geldim yoksa dedim ya dogma buyume sirinevlerliyim :)
aaa ne çabuk geldi zamanı.. Allahın izniyle tam formunda çıkacak benim arkadaşım.. Sen eksik ne fazla..kızlar bana dua edin yarın sabah şeker yüklemesi yaptırıcam
slm kızlar ben geldim :)))))))) bu gün dört ayak üstüne düştüm resmen kendi laptopum servisten geldi çok şükür umarım artık sorun çıkmaz
bu gün çok sinir oldum hastaneye gittim randovu aldım d.r ümit bey yönlendirmişti dün bizi diyetisyene neyse gittik anam ne duyum ki diyetisyende bizim sigorta daha dogrusu digorta geçmiyormuş ve muayne parası 200 ytl yoluda ekle taksiyle gidip geliyorm 50de yol 250 milyoncuk kadar bir şey anam zaten eşim işten çıkacak kan beynime sıçradı çıktım geldim hastaneden randevuyuda iptal ettirdim sanki ben para basıyorm((((((((( ne yapcak bilmiyorm birde kadın diyorki 15 günde bir gelcen yani ayda iki kes buda demek oluyorki 500 ytl gidecek ben kızmı daha bir çöp alamadım (((((500 milyonu kim kaybetmişte ben bulcam valla kaç kilo alırsam alım ne yapım hiç bir yere gitmiyrm eşim ocakta işten çıkacak o yüzden meçburen bara tutmam gerek oda nie girmedin boş ver verirdim diyor allah aşkına kızlar nasıl o kadar parayı çöpe atım göz göre göree yaaa söylermisiniz iyi yapmamaışmıyım zaten muayne paralı artık birde bu offfffffffffff
aaa ne çabuk geldi zamanı.. Allahın izniyle tam formunda çıkacak benim arkadaşım.. Sen eksik ne fazla..
ya gerçekten çok pahalıymış.. Ama arkadaşlarımın dediği gibi devlet hastanesinde başka bir diyetisyene gidebilirsin canım..
sevgiiiiiiiiiii:):)yerim onun ağzını burnunu ben.. Maşallah derinime..
Valla ezgi kız baya uzun boylu gidiyor.. Yani ben bücürüm eşimde öyle çok çok uzun sayılmaz.. Bu hastane de karışmış olmasın sakın
e zaten geliğ görüp gitmem hemen bi kahve içerim artık:)gel teyzesi bekleriz... Hatta seninle Tanemin odasında bi kahve içeriz:))))))))
ne bitmesi yaa Ezgii, daha bi sürü şey var
Oy yerim ben Derin kızımııııı:))) Maşallah... anasından da huylarını alır o zaman:)))))) süper olur, kıskanma annesi yaa:))
amannn diiim kayınvalidee falann:):)ezgim maaşallah kızına
babaya benzedi diye kıskanma cicim nede olsa aşık olduğuninsan benziyor yabancıya benzemesinden iidir ehehe ya kayınvaldene benzeseydi ahahahah
ben bakmadım ama anırım bugün bakmam lazım eğer arife günü çalışmıyorsak yarın akşamdan gidebiliriz
ooo sende mi bulaştın bu incik boncuk işine heheheh bilge kimlik değiştirdin resmen bu annelik işinde duygusal ve kokoş bi kadın olmada bu gidişle sen çok sallanmış görümceni dinleyip mevlütte yaparsın hahaha kaydirigubbakcemile3
tatlım aynen benimde senin gibi oldu
1 kaite giderken birden elimde 2 kalite 5. gün embriosu kaldı
bu işler kaliteye güne sayıya bakmıyor
2 gün olupta 2 kalite ile hamile kalan bile var
bak ben 2. kalite blast embriyo ile hamile kaldım
inşallah sende kalırsın tatlım
sonucunuda yaz olur mu bize
oooooooooohh ne güzel canım benimkızlar bana dua edin yarın sabah şeker yüklemesi yaptırıcam
ooo sende mi bulaştın bu incik boncuk işine heheheh bilge kimlik değiştirdin resmen bu annelik işinde duygusal ve kokoş bi kadın olmada bu gidişle sen çok sallanmış görümceni dinleyip mevlütte yaparsın hahaha kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?