• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Herkese günaydın..
Cumartesi benimde kızımla randevum vardı.. Herşeyimiz çok iyi maşallah...
582 gr olmuş.. Boyuda 33 cm.. Kocaman oldu benim kızım teyzeleri.. çok tatlıydı.. Kıpır oynuyordu..
Bu arada hepimizin kadir gecesi mubarek olsun inşallah... Allah dualarımızı kabul etsin..

Günaydın herkeseeee:)))

Ayşecim, sakın kendini üzme, bebeklerin bu ağırlıkları değişecek hep... Kimi şimdilerde tontiş oluyo, kimi sonlarda birden serpiliyo, takma kafana lütfen:)) bebeğin çok iyi büyüyecek..

SEVGİİİİ; Maşallah Dila Kızımıza:))) Büyüyorlar ne güzel değil mi?? Tanem ne kadar oldu acaba... Ben kızımı çooook özlediim.. taaa 13 ünde randevumuz, bir hafta var daha:(((

MAŞALLAH BENİM KIZIMA.. NE GÜZEL BÜYÜMÜŞ.. İNTERNETTE KENDİ HAFTANA BAK TATLIM.. ORDAKİ RAKAMLARA GÖRE GAYET İYİ.. HİÇ ÜZME KENDİNİ...[
QUOTE=quality;15053270]kızlaarrr salaaaaam:)
Epey bi gaz muhabbeti yapılmış:) Okurken çok güldüm:)

Ben bugün kızımın odası için minik minik yastıklar dikmek için kumaş aldııım:) süsler aldııım, perde siparişini verdiiim, bebek şekerlerini hazırlamak için malzememi aldıııım:)))

Çok iş yaptım çooooook:)))) Ben aldıkça Tanem sevindi, sevindikçe de tekmeledi kuzum benim:)))) Ama şimdi yeni bi huy edindi kızlar, sırtını dışa dönüyo; içeriyi tekmeliyo sıpa:))))))))))))) bi hoş oluyo insan yawf:)

Diğer topikte şeker resimlerimiz var..

CANIM BEBEK ŞEKER SÜSLERİNE BAYILDIM.. HELE VERDİĞİN LİNKTEKİ DEKARASYONLAR SÜPERLER.. ALLAHIM KEŞKE BİRAZCIK RESİM BECERİM OLSAYDI...

CANIM YA.. HERŞEY YOLUNDA GİDECEK.. ÜZME KENDİNİ LÜTFEN..

MAŞALLAH MELEĞİMİZE.. BAK HİÇ BİR SORUN YOK İŞTE.. ANNESİDE KİLOSUNA DİKKAT EDECEK.. HERŞEY YOLUNA GİRECEK O ZAMAN.. DİYETİSYENİN NELER SÖYLEYECEĞİNİ BENDE MERAK ETTİM.. BİZEDE SÖYLE Kİ BİZ DE YAPALIM DEDİKLERİNİ..

CANIM BENİM DUALARIMDA HEPİMİZE YER VARDI.. HEPİMİZ İÇİN AYRI AYRI DUA ETTİM.. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH..[/QUOTE]

Sevgicim; oradaki duvar sticker ları hazır satılıyor... neler var neler.. İş sadece kafada planlamaya ve şekillendirmeye kalıyor

gizemlicim gece gece koptum gulmekten pirtaaaaaaaaa:)) ama bir pirt ne kiymetlidir bende mayistaki tedavimde anlamistim. hem yumurtaliklarim asiri buyumustu hem de akil almaz spazmlar yasiyordum inanilmaz sancilardi, benim bagirsagimda ulserim var zaten spazama da o neden oldu sanirim neyse gasterolugumu aradim adam turkiyede, boyle boyle oluyorum ben agridan diye, adam soruyor wcye ciktin mi yok, pirtladin mi, yok. aaa olmaz en azindan pirtlamalasin diyor ben telde kipkirmizi neyse uzulmus adamcagiz halime aksama mail atmis bana durum nedir die. ayni diye yazdim, sonra gelen soru su: gaz da cikartamaiyorsun, cevap: yok cok sukur pirtladim cok yardimci oldu:)) doktordan yanit: gaz cikardiysan korkma bagirsak dugumlenmesi olmaz gerisi gelir:))))))))))
amanin diyem kizlar bakin sezeryanda da oyleymis o bu su demeyin bol bol pirtlayin:)))))))))))
seni cok iyi anliyorum merveeeeeeeeeeeee
:)))))
merhaba kızlar dün dr gittim yine iğnelere devam bu kasık ağrılarım için ama rahminde olan bir baskı varmış buda erken doğum riski doğururmuş iğnelerine devam et dedi 3 hafta sonra yine çağırdı şekerim iii çıktı bebeğim 904 gr ben 1 kilo bile almamışım bu ay anlıcanız hep terse gitti herşey dün çok ağladım çok üzüldüm şimdi tek duam zamanında gelsin kuzum
amin cnm sen sıkma kendini olur mu o iğrne süper bir iğne
benim arkadaşımında öle bir riski vardı
doğrana kadar kulllandı zamanında da doğurdu zaten

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar hayırlara vesile olsun inşallah.

SLM KIZLAR DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN
BU ARADA HAYIRLI KANDİLLER HEPİNİZE
DÜN D.R GİTTİK EVET GERCEKTEN BEBEGİMİN SUYU FAZLA AMA D.R KOKRMA DEDİ BİR SORUN ÇIKMIYCAK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ VE BEN 5 AYDA 14 KİLO ALMIŞIM DİYETİSYENE YOLLADI BENİ PAZARTESİ RANDOVU ALCAM ARTIK DOGUMA KADAR DİYETİSYEN EŞLİGİNDE YEMEK YİYCEZ İNŞ DAHA ÇOK KİLO ALMAM BEBEGİMİN KİLOSU 382 GRM OLMUŞ BOYUDA 20cm olmuş maşallah çok hareketliydi zilli sorun yok gayet ii dedi çok şükür rabbimee kilosu az ama olsunn inş doguma kadar daha kilo alırr hepinizi öpüyorm allaha emanet olun eger bayramda giremezsem merak etmeyin sanırım bir süre giremiycem laptopsuzum gene bu laptop sorunu beni bunalttık artık :(((((((
bak yıldız cnm bak aramızda 1 gün var maşallah senin bebeginin kilosu ii bak sakın sorun yapma annesi daha kilo alcak oo inş
MERVECİM BEBEGİMİN KİLOSUNU VE BOYUNU EKLERSİN DİMİ CNM
ŞEBNEM CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KORMA SAKIN ALLAHIN İZNİYLE İNŞ BEBEGİNİN GÜNÜNE GÜN DOGARR DUALARIMIZ SENİNLEE TATLIM
eklerim cnm merak etme kilo konusuna bende takılmıştım ama artık takılmayacağım yapacağım bişey yok napiim bazı şeyleri yiyemiyorum olmuyo yani

Kadir geceniz mubarek olsun..bizleri dualarinizda unutmayin...

Bize yarin tatil.. Ben de sali gunu donebilirim heralde foruma.. Opuyoruz herkesi..
saol cnm seninde mübarek olsun
saol cnm allah razı olsun
tabiki paylaşırım bakaklım ne vercek bende çok merek ediyorm ben bu kadar kilo almayı nasıl başardım o bana neler vercek ben onu verdigi listeden daha mı çok yiyorm en azından onu bilcem:)))))))))) tatlım kilo konusunu taksamda nasılsa kilosu degişmiyor bebegimin o yüzden zamana bıraktım artık:(((((( yapcak bir şey yok inş doguma kadar kilo alır daha 3.ay 3hafta varr :)))))) allah büyüktür saglıklı olsunda az kilolu dogduguda sorun degill yarın benim laptop gidiyorr MERVEEEEEEEEEEEE SANIRIM BİR SÜRE YOK MSN BENİM CENEMDEN GENE KURTULDUNdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ŞAKA TATLIM ÇOK ÖPÜYORM KIZLAR HEPİNİZİ SİZİ VE BEBEKLERİNİZİ YARADANA EMANET EDİYORM
deli ne kurtulucam senden aşkolsun sanki şikayetçiydim de bak ne yazmış zilli seni

Herkese günaydın..
Cumartesi benimde kızımla randevum vardı.. Herşeyimiz çok iyi maşallah...
582 gr olmuş.. Boyuda 33 cm.. Kocaman oldu benim kızım teyzeleri.. çok tatlıydı.. Kıpır oynuyordu..
Bu arada hepimizin kadir gecesi mubarek olsun inşallah... Allah dualarımızı kabul etsin..

oy maaşallah taneme allah nazardan saklasın
33 cm hahah bi cetvelden büyük artık ben hep öle düşünüyorum kendiminkini düşünürken

fundam sağol canım benim.. tanemcik te büyümüştür artık.. ablası o kızımın..
mervem valla kocaman oldu.. baksana 1 haftada 120 gr almış prensesim.. maşallah subanallah..

o cetvel hesabını bende hep yapıyorum.. delikafadulden elime alıp işte bu kadar benim kızım diyorum.. deliyiz biz gerçekten..

Günaydın kızlaaat, ben evdeyim bu hafta :))
Herkesten güzel haberler gelmiş, çok sevindim.
Ayşe'cim takma kızının kilosuna, endişelenmeye gerek yok. Çok erken daha. Asıl önemli olan organları gelişimini güzel tamamlasın, doğuma kadar en az 2,5 kilo olsa yeter :) Kızlar daha minyon oluyor zaten.

Bu haftasonu eşimle bayağı bir iş bitirdik. Dün babası Kaan'ın odasını boyadı :) Stickerları yapıştırmak için iyice kurumasını bekleyeceğiz.
Mobilyaları da daha önceden istemeye karar verdim. Normalde 2 Ekim'de gelecekti ama o kadar beklemeye gerek yok. Sabırsızlık hat safhada :)

Sevgicim maşallah allah nazarlardan saklasın iyi besleniyorsun galiba ne yiyosun ben bu konuda kendimi yeterli bulmuyorum galiba süt falan içiyomusun

Ayşe'cim takma kızının kilosuna, endişelenmeye gerek yok. Çok erken daha. Asıl önemli olan organları gelişimini güzel tamamlasın, doğuma kadar en az 2,5 kilo olsa yeter :) Kızlar daha minyon oluyor zaten.

Bu haftasonu eşimle bayağı bir iş bitirdik. Dün babası Kaan'ın odasını boyadı :) Stickerları yapıştırmak için iyice kurumasını bekleyeceğiz.
Mobilyaları da daha önceden istemeye karar verdim. Normalde 2 Ekim'de gelecekti ama o kadar beklemeye gerek yok. Sabırsızlık hat safhada :)

peliiin ben de arkene alacam sanırım mobilyaları:))))) cicileri yıkayıp yerleştirip erkenden eksikleri farkedebileyim istiyorum:)

şebnem valla bu ara çokta sağlıklı beslendiğim söylenemez.. Doktorum şiddetle iki bardak süt demesine rağmen akşamları uyuyakaldığımdan ancak bir bardak süt içebiliyorum.. öyle özel bişiy yediğimde yok.. Bol bol salata yiyiyorum akşamları.. özel bişiy yok yani..

Semizotunun bebeğin büyümesine yardımcı olduğunu okumuştum bir yerde. Omega 3 deposu aynı zamanda.
Ben 6 aydır neredeyse haftada 1-2 semizotu yiyorum :) balık sevmediğim için çok hoşuma gidiyor. bence deneyin.

fundam sağol canım benim.. tanemcik te büyümüştür artık.. ablası o kızımın..
mervem valla kocaman oldu.. baksana 1 haftada 120 gr almış prensesim.. maşallah subanallah..
maşallah cnm bnm
allah nazardan saklasın bnm 18 eylül rendevu bakalım benimki ne kadar olmuş olucak

o cetvel hesabını bende hep yapıyorum.. delikafadulden elime alıp işte bu kadar benim kızım diyorum.. deliyiz biz gerçekten..
aman deli değiliz heves ediyoruz ne var yani
40 kere mi doğurduk :))

e o zaman bi tek kaan mı kaldı beklediğiniz hehehe annesi onun erken siparişi yok ne yazık ki onu beklemelisin zemuszemus

herkese günaydııınnnnnn:):)
AYŞECİM
iyi olmanıza çook sevindimm sakın kafana takma kilosunu doğuncaya kadar kocamann olacak..evet diyetisyen önerilerini bizimle paylaşırsann çok sevinirimm bana da gerek sanırım...
SEVGİM
çook sevindim casnımm senin bu kız hakkten manken olcak bak ben sana diim biz maşallah ona...
FUNDACIM
odasın bitsinn tanemiinnnn dayanamıcamm gelicem ankaraya çok güzzel olcakk çünkü çookkkkkkk...

PELİİNNNN negüzel herşeyyi bitirdiniz fundaylaa süpersiniz vallaa...merve haklı bi tek kaan cık kaldı e biraz bekliceksiniz artık:)

teyzeleri bizde cumartesi gördük kızımızıııııı

840 gr olmuuşş yaklaşık 35 cm tam boyunu ölçemior artık doktorumuzz...nasıl hareketli gözleri yarım açılmış ve yüzü aynı eşime benziyor herşeyiyle burnu,çenesi, ağzı herşeyi yaaaaaaaaaa:(:(
çok kıskandım ama çok tatlıydı inanılmaz hareketli:):)

Kızlar bayramlık işini naptınız.. Dün gez gez bişiycik beğenemedim.. En sonunda kızıma bir alt açma kendime de kumaş tulum aldım geldim.. Tabi aşkım baya yoruldu oruçlu oruçlu..
Ama napıyım olmuyo hiç bişiy

840 gr olmuuşş yaklaşık 35 cm tam boyunu ölçemior artık doktorumuzz...nasıl hareketli gözleri yarım açılmış ve yüzü aynı eşime benziyor herşeyiyle burnu,çenesi, ağzı herşeyi yaaaaaaaaaa:(:(

yerim onun ağzını burnunu ben.. Maşallah derinime..
Valla ezgi kız baya uzun boylu gidiyor.. Yani ben bücürüm eşimde öyle çok çok uzun sayılmaz.. Bu hastane de karışmış olmasın sakın :1::1:

herkese günaydııınnnnnn:):)
FUNDACIM
odasın bitsinn tanemiinnnn dayanamıcamm gelicem ankaraya çok güzzel olcakk çünkü çookkkkkkk...
gel teyzesi bekleriz... Hatta seninle Tanemin odasında bi kahve içeriz:))))))))
PELİİNNNN negüzel herşeyyi bitirdiniz fundaylaa süpersiniz vallaa...merve haklı bi tek kaan cık kaldı e biraz bekliceksiniz artık:)
ne bitmesi yaa Ezgii, daha bi sürü şey var:(

Oy yerim ben Derin kızımııııı:))) Maşallah... anasından da huylarını alır o zaman:)))))) süper olur, kıskanma annesi yaa:))

günaydın kızlarrrrr:)))

kızlar iyi, kuzular sağlıklı, güzel haberler var hep topikte maşallah:)))

Kızlarrrr haftasonu bebek arabası hikayesine baktım haşim işcan'da, ne karışık işmiş yahu.... Birşeyler beğendim ama babamızı ikna etmek gerekecek gibi görünüyor:))))

Bir de hastane odası süslemesi ve şekerler için malzeme aldım Fundacığımın önerdiği yerden. Gerçi bende öyle yaratıcılık ya da o tür bir zevk bulunmadığından biraz plansız programsız oldu. Bütün poşeti annem gelince dökeceğim önüne, ne yaparsa yapsın:))))

Back