• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

normal zamanda bile çok zor gazı tutmak çok sıkıntı verici hele doğumdan sonra daha kötü..bizim kızlara sordum ben hep yanında o kadar insan naptın die hepsi aynı şeyi söyledi ''valla hiç umursamadım çünkü o çıkmadan hastaneden çıkamayacaktım''..aslında ilk gün kimse girip çıkmamalı doğum yapanın odasına..

Ay ilahi Merve güldürdün beni :)))

ay ama napiim ben çok çekinirm öle şeylerden yani hani odadakiler neysede
yanımda kadın koridorda yürüyoruz

e tamam ikimizinde amacı belli ama

olmadı işte çıkmadı

ben üniye ilk başladığımda 28 günlük bir yurt hayaım oldu ev ararken yurtta gece kalkıp tuvalete giriyodum alışamamıştım bu konularda biraz tuafım yapamam öle her yerde

odadaki kızlar ya sen her gece nereye kalkıp gidiyosun sabahım 4ünde alarmın çalmak zorunda mı diye

ben mesela öle herkesin içinde emzirememde hayatta

ben de 3 diye biliyorum, bunu niye sorduumm; bayramdan dönüşte valizimi hazırlayacağım da, kaç takım koyayım diye düşünüyordum :))))
ay bilge sen çok yaşa emi.. Kız daha çok erken değil mi.. Kendin heyecanlanıyon bizi de heyecanlandırıyon..
sildim tatlım gönder şimdi

kızlar gaz deyip geçmeyin

şimdi ben ameliyattan çıktıktan 7 saat sonra falan tam olarak kendime geldim ağır bir narkoz almışım birde ömrümün ilk narkozu olması etkisi ile bayağı bi kustum falan

neyse ondan sonra acılarım azaldı kalkmak istedim ilk kalkıcam anammm başım fırıldak gibi

koridorda yürüyüş partisi var herkes doğum yapmış bi ben sap gibi
ama benim ziyaretçileri bi görseniz hastane biz böle gelen giden görmedik dediler

e tabi ben tam pırt yapıcammmmm küt biri gelio
hoş geldin peş gittin öledir böledir bizim pırt kaçıyo geri içime

cem yılmaz standup ta diyordu ya içime .... Yapmak nedir o zaman öğrendim diye bende içime pırt yapmayı o zaman öğrendim

tam millet gidiyo yine pırt yapıcam koridorda bi anne yanıma geliyo sende mi doğum yaptın hem can alıcı soruyo soruyo hemde pırtımı kaçırtıyo sonra o melanet doktorum geldi merve naptın cnm nedir durum dedi

tülin hnm yani yapıcam var ama bi rahat bırakmadılar ki dedim

sonra eşim yanımdayken kaçırdım ay ne utandım ama çocuk o sevinçle ay aşkım şükürrrr çıkardın sonunda siye sarıldı..gaz çıkmazsa barsak düğümlenmesi yapışması gibi sorunlar oluyor muş ya bende bir pırt odada bayram havası

sezaryen olacaklara tavsiyem millet odada gürültü yapıp bebeği falan severlen alttan alttan götürünnn yoksa yanarsınız delikafadulden
canım benim ya.. Doğru söylüyon valla.. öksürürken falan arada kaynatmak lazım..
ay ama napiim ben çok çekinirm öle şeylerden yani hani odadakiler neysede
yanımda kadın koridorda yürüyoruz

e tamam ikimizinde amacı belli ama

olmadı işte çıkmadı

ben üniye ilk başladığımda 28 günlük bir yurt hayaım oldu ev ararken yurtta gece kalkıp tuvalete giriyodum alışamamıştım bu konularda biraz tuafım yapamam öle her yerde

odadaki kızlar ya sen her gece nereye kalkıp gidiyosun sabahım 4ünde alarmın çalmak zorunda mı diye

ben mesela öle herkesin içinde emzirememde hayatta

valla bende emziremem öyle pat diye çıkarıp mememi.. O yüzden şu emzirme örtülerinden alıcam..

sildim tatlım gönder şimdi

kızlar gaz deyip geçmeyin

şimdi ben ameliyattan çıktıktan 7 saat sonra falan tam olarak kendime geldim ağır bir narkoz almışım birde ömrümün ilk narkozu olması etkisi ile bayağı bi kustum falan

neyse ondan sonra acılarım azaldı kalkmak istedim ilk kalkıcam anammm başım fırıldak gibi

koridorda yürüyüş partisi var herkes doğum yapmış bi ben sap gibi
ama benim ziyaretçileri bi görseniz hastane biz böle gelen giden görmedik dediler

e tabi ben tam pırt yapıcammmmm küt biri gelio
hoş geldin peş gittin öledir böledir bizim pırt kaçıyo geri içime

cem yılmaz standup ta diyordu ya içime .... yapmak nedir o zaman öğrendim diye bende içime pırt yapmayı o zaman öğrendim

tam millet gidiyo yine pırt yapıcam koridorda bi anne yanıma geliyo sende mi doğum yaptın hem can alıcı soruyo soruyo hemde pırtımı kaçırtıyo sonra o melanet doktorum geldi merve naptın cnm nedir durum dedi

tülin hnm yani yapıcam var ama bi rahat bırakmadılar ki dedim

sonra eşim yanımdayken kaçırdım ay ne utandım ama çocuk o sevinçle ay aşkım şükürrrr çıkardın sonunda siye sarıldı..gaz çıkmazsa barsak düğümlenmesi yapışması gibi sorunlar oluyor muş ya bende bir pırt odada bayram havası

sezaryen olacaklara tavsiyem millet odada gürültü yapıp bebeği falan severlen alttan alttan götürünnn yoksa yanarsınız delikafadulden

ay merve gülmekten resmen yarıldım heee deli kızz allahta beni çok güldürdün allahta seni güldürsün emii :))))) ben sezaryandan çok kokruyorm normal dogum istiyorm ama sanırım oda benim için zor olcakk :((((((88

Sevgicim bayramdan sonra 28. hafta olacak, neyime gerek ben hazırlıklı olayım da. Ablam her iki doğumuna da çantasız gitti, en çok 32. haftayı gördü yazık.

ay merve gülmekten resmen yarıldım heee deli kızz allahta beni çok güldürdün allahta seni güldürsün emii :))))) ben sezaryandan çok kokruyorm normal dogum istiyorm ama sanırım oda benim için zor olcakk :((((((88

ay ama ne yapiiimmm
bak eğer sezaryen yaparsan anlarsın bak bu durumu
bi pırt çok önemli

Sevgicim bayramdan sonra 28. hafta olacak, neyime gerek ben hazırlıklı olayım da. Ablam her iki doğumuna da çantasız gitti, en çok 32. haftayı gördü yazık.

bilge sen hazırl akuşum eyvallah ama
bu aşırı şartlaman yüzünden
yahu sen bıraksana biraz akışına çocuğu zorla doğurucaksın bebeğim yahuuu
bak demedi deme sen 40 bile görüceksin inşallah
emek acele etmicek gelmeye

ben de merveye katılıorum bilgecim, bencede sen ablana emek de yeğenlerine benzemeyecek.. bak hep dedin hepsinde şeker çıktı bende de kesin çıkıcak die ama bak çok sağlıklısınn tatlım , doğumda zamanında ve sağlıkla olacak bak gör..

slm kızlar.dün randevumuz vardı.kızım çok sağlıklı maşallah ama bana biraz zayıf gibi geldi.404 gr olmuş.sizcede az değilmi.

kızlaarrr salaaaaam:)
Epey bi gaz muhabbeti yapılmış:) Okurken çok güldüm:)

Ben bugün kızımın odası için minik minik yastıklar dikmek için kumaş aldııım:) süsler aldııım, perde siparişini verdiiim, bebek şekerlerini hazırlamak için malzememi aldıııım:)))

Çok iş yaptım çooooook:)))) Ben aldıkça Tanem sevindi, sevindikçe de tekmeledi kuzum benim:)))) Ama şimdi yeni bi huy edindi kızlar, sırtını dışa dönüyo; içeriyi tekmeliyo sıpa:))))))))))))) bi hoş oluyo insan yawf:)

Diğer topikte şeker resimlerimiz var..

kızlaar, şu siteyi bi ziyaret edin lütfen:)) çok enteresan ve güzel dekorasyon fikirleri var... Ben bebek için olan sayfanın linkini veriyorum size, ama sitenin tamamı şahane.. Tavsiye ederim..

Dekorasyon « Browni

gizemlicim gece gece koptum gulmekten pirtaaaaaaaaa:)) ama bir pirt ne kiymetlidir bende mayistaki tedavimde anlamistim. hem yumurtaliklarim asiri buyumustu hem de akil almaz spazmlar yasiyordum inanilmaz sancilardi, benim bagirsagimda ulserim var zaten spazama da o neden oldu sanirim neyse gasterolugumu aradim adam turkiyede, boyle boyle oluyorum ben agridan diye, adam soruyor wcye ciktin mi yok, pirtladin mi, yok. aaa olmaz en azindan pirtlamalasin diyor ben telde kipkirmizi neyse uzulmus adamcagiz halime aksama mail atmis bana durum nedir die. ayni diye yazdim, sonra gelen soru su: gaz da cikartamaiyorsun, cevap: yok cok sukur pirtladim cok yardimci oldu:)) doktordan yanit: gaz cikardiysan korkma bagirsak dugumlenmesi olmaz gerisi gelir:))))))))))
amanin diyem kizlar bakin sezeryanda da oyleymis o bu su demeyin bol bol pirtlayin:)))))))))))
seni cok iyi anliyorum merveeeeeeeeeeeee

merhaba kızlar dün dr gittim yine iğnelere devam bu kasık ağrılarım için ama rahminde olan bir baskı varmış buda erken doğum riski doğururmuş iğnelerine devam et dedi 3 hafta sonra yine çağırdı şekerim iii çıktı bebeğim 904 gr ben 1 kilo bile almamışım bu ay anlıcanız hep terse gitti herşey dün çok ağladım çok üzüldüm şimdi tek duam zamanında gelsin kuzum

SLM KIZLAR DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN
BU ARADA HAYIRLI KANDİLLER HEPİNİZE
DÜN D.R GİTTİK EVET GERCEKTEN BEBEGİMİN SUYU FAZLA AMA D.R KOKRMA DEDİ BİR SORUN ÇIKMIYCAK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ VE BEN 5 AYDA 14 KİLO ALMIŞIM DİYETİSYENE YOLLADI BENİ PAZARTESİ RANDOVU ALCAM ARTIK DOGUMA KADAR DİYETİSYEN EŞLİGİNDE YEMEK YİYCEZ İNŞ DAHA ÇOK KİLO ALMAM BEBEGİMİN KİLOSU 382 GRM OLMUŞ BOYUDA 20cm olmuş maşallah çok hareketliydi zilli sorun yok gayet ii dedi çok şükür rabbimee kilosu az ama olsunn inş doguma kadar daha kilo alırr hepinizi öpüyorm allaha emanet olun eger bayramda giremezsem merak etmeyin sanırım bir süre giremiycem laptopsuzum gene bu laptop sorunu beni bunalttık artık :(((((((
bak yıldız cnm bak aramızda 1 gün var maşallah senin bebeginin kilosu ii bak sakın sorun yapma annesi daha kilo alcak oo inş
MERVECİM BEBEGİMİN KİLOSUNU VE BOYUNU EKLERSİN DİMİ CNM
ŞEBNEM CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KORMA SAKIN ALLAHIN İZNİYLE İNŞ BEBEGİNİN GÜNÜNE GÜN DOGARR DUALARIMIZ SENİNLEE TATLIM

Kadir geceniz mubarek olsun..bizleri dualarinizda unutmayin...

Seboocum bebisin iyiymis cok sukur. Kendini uzup moralini bozma. Cok sukur hamileligimizde ilerliyor gun be gun..bun dan sonra allahin izniyle bizimle olacaklar INS...

Aysecim gozun aydin. Bak sorun yokmus bun dan sonra dikkat edersin. Bakalim diyetisyen neler diyecek bizimle tuyolari paylasirsin artik:-) bebegin kilosunu takma sakin kafana. Ben en son 7 hafta evvel usg ye girdim ayrintili icin. Ondan sonra usg ye yok burda. Bebegin kilosu, boyu, benim suyum ne durumda Allah bilir . AMA allah a emanet sonucta peek dusunmuyorum acikcasi. Netteki ortalama boy, kiloyu kendine baz aldim. Bu kadar oldu su kadar oldu diyorum her hafta. Minikte dogsa buyuyecek sonucta. Onemliolan dogumdan sonra besleyebilmek. Her cocuk 4 kilo dogacak diye bir sey yok. Uzulme sakin zayif diye...

Bize yarin tatil.. Ben de sali gunu donebilirim heralde foruma.. Opuyoruz herkesi..

Seboocum bebisin iyiymis cok sukur. Kendini uzup moralini bozma. Cok sukur hamileligimizde ilerliyor gun be gun..bun dan sonra allahin izniyle bizimle olacaklar INS...

Aysecim gozun aydin. Bak sorun yokmus bun dan sonra dikkat edersin. Bakalim diyetisyen neler diyecek bizimle tuyolari paylasirsin artik:-) bebegin kilosunu takma sakin kafana. Ben en son 7 hafta evvel usg ye girdim ayrintili icin. Ondan sonra usg ye yok burda. Bebegin kilosu, boyu, benim suyum ne durumda Allah bilir . AMA allah a emanet sonucta peek dusunmuyorum acikcasi. Netteki ortalama boy, kiloyu kendine baz aldim. Bu kadar oldu su kadar oldu diyorum her hafta. Minikte dogsa buyuyecek sonucta. Onemliolan dogumdan sonra besleyebilmek. Her cocuk 4 kilo dogacak diye bir sey yok. Uzulme sakin zayif diye...

Bize yarin tatil.. Ben de sali gunu donebilirim heralde foruma.. Opuyoruz herkesi..

saol cnm allah razı olsun
tabiki paylaşırım bakaklım ne vercek bende çok merek ediyorm ben bu kadar kilo almayı nasıl başardım o bana neler vercek ben onu verdigi listeden daha mı çok yiyorm en azından onu bilcem:)))))))))) tatlım kilo konusunu taksamda nasılsa kilosu degişmiyor bebegimin o yüzden zamana bıraktım artık:(((((( yapcak bir şey yok inş doguma kadar kilo alır daha 3.ay 3hafta varr :)))))) allah büyüktür saglıklı olsunda az kilolu dogduguda sorun degill yarın benim laptop gidiyorr MERVEEEEEEEEEEEE SANIRIM BİR SÜRE YOK MSN BENİM CENEMDEN GENE KURTULDUNdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ŞAKA TATLIM ÇOK ÖPÜYORM KIZLAR HEPİNİZİ SİZİ VE BEBEKLERİNİZİ YARADANA EMANET EDİYORM

slm kızlar.dün randevumuz vardı.kızım çok sağlıklı maşallah ama bana biraz zayıf gibi geldi.404 gr olmuş.sizcede az değilmi.
MAŞALLAH BENİM KIZIMA.. NE GÜZEL BÜYÜMÜŞ.. İNTERNETTE KENDİ HAFTANA BAK TATLIM.. ORDAKİ RAKAMLARA GÖRE GAYET İYİ.. HİÇ ÜZME KENDİNİ...[
QUOTE=quality;15053270]kızlaarrr salaaaaam:)
Epey bi gaz muhabbeti yapılmış:) Okurken çok güldüm:)

Ben bugün kızımın odası için minik minik yastıklar dikmek için kumaş aldııım:) süsler aldııım, perde siparişini verdiiim, bebek şekerlerini hazırlamak için malzememi aldıııım:)))

Çok iş yaptım çooooook:)))) Ben aldıkça Tanem sevindi, sevindikçe de tekmeledi kuzum benim:)))) Ama şimdi yeni bi huy edindi kızlar, sırtını dışa dönüyo; içeriyi tekmeliyo sıpa:))))))))))))) bi hoş oluyo insan yawf:)

Diğer topikte şeker resimlerimiz var..[/QUOTE]

kızlaar, şu siteyi bi ziyaret edin lütfen:)) çok enteresan ve güzel dekorasyon fikirleri var... Ben bebek için olan sayfanın linkini veriyorum size, ama sitenin tamamı şahane.. Tavsiye ederim..

Dekorasyon « Browni
CANIM BEBEK ŞEKER SÜSLERİNE BAYILDIM.. HELE VERDİĞİN LİNKTEKİ DEKARASYONLAR SÜPERLER.. ALLAHIM KEŞKE BİRAZCIK RESİM BECERİM OLSAYDI...
merhaba kızlar dün dr gittim yine iğnelere devam bu kasık ağrılarım için ama rahminde olan bir baskı varmış buda erken doğum riski doğururmuş iğnelerine devam et dedi 3 hafta sonra yine çağırdı şekerim iii çıktı bebeğim 904 gr ben 1 kilo bile almamışım bu ay anlıcanız hep terse gitti herşey dün çok ağladım çok üzüldüm şimdi tek duam zamanında gelsin kuzum
CANIM YA.. HERŞEY YOLUNDA GİDECEK.. ÜZME KENDİNİ LÜTFEN..
SLM KIZLAR DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN
BU ARADA HAYIRLI KANDİLLER HEPİNİZE
DÜN D.R GİTTİK EVET GERCEKTEN BEBEGİMİN SUYU FAZLA AMA D.R KOKRMA DEDİ BİR SORUN ÇIKMIYCAK ALLAHIN İZNİYLE DEDİ VE BEN 5 AYDA 14 KİLO ALMIŞIM DİYETİSYENE YOLLADI BENİ PAZARTESİ RANDOVU ALCAM ARTIK DOGUMA KADAR DİYETİSYEN EŞLİGİNDE YEMEK YİYCEZ İNŞ DAHA ÇOK KİLO ALMAM BEBEGİMİN KİLOSU 382 GRM OLMUŞ BOYUDA 20cm olmuş maşallah çok hareketliydi zilli sorun yok gayet ii dedi çok şükür rabbimee kilosu az ama olsunn inş doguma kadar daha kilo alırr hepinizi öpüyorm allaha emanet olun eger bayramda giremezsem merak etmeyin sanırım bir süre giremiycem laptopsuzum gene bu laptop sorunu beni bunalttık artık :(((((((
bak yıldız cnm bak aramızda 1 gün var maşallah senin bebeginin kilosu ii bak sakın sorun yapma annesi daha kilo alcak oo inş
MERVECİM BEBEGİMİN KİLOSUNU VE BOYUNU EKLERSİN DİMİ CNM
ŞEBNEM CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KORMA SAKIN ALLAHIN İZNİYLE İNŞ BEBEGİNİN GÜNÜNE GÜN DOGARR DUALARIMIZ SENİNLEE TATLIM

MAŞALLAH MELEĞİMİZE.. BAK HİÇ BİR SORUN YOK İŞTE.. ANNESİDE KİLOSUNA DİKKAT EDECEK.. HERŞEY YOLUNA GİRECEK O ZAMAN.. DİYETİSYENİN NELER SÖYLEYECEĞİNİ BENDE MERAK ETTİM.. BİZEDE SÖYLE Kİ BİZ DE YAPALIM DEDİKLERİNİ..

CANIM BENİM DUALARIMDA HEPİMİZE YER VARDI.. HEPİMİZ İÇİN AYRI AYRI DUA ETTİM.. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH..

Back