Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya aynen pelin yaaUykum geldi
Sıkıldım
Bunaldım
Daral geldi laelaelaelaelae
Mervem biz şimdi 6 aylık mı olduk.. Ay ağlıcam şimdik ya.. Allahım sana şükürler olsun yarabbim.. Allahım sen kimseyi bu mutluluktan mahrum etme, anne olmak isteyen bütün kullarının dualarını kabul et allahım... Amin...
Merveeee; listede Ezgiyi mavi yapmışsııın:)))) Kızın içine inecek valla
Ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok özledim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlaaarrrrr, sezaryende kaç gün yatırıyorlar hastanede bilen var mııı?
kızlaaarrrrr, sezaryende kaç gün yatırıyorlar hastanede bilen var mııı?
neredeyse iniordu ki müdahale etmişsin arkadaşımm canımsın...merve dedim birden acaba erkek de içine mi doğuor kızın??ay bi fena oluru heralde:)
max 2 gün bige'cim
istersn birinci gün de çıkarıorlar ama onlara kalırsa 2 gün..yani buralarda öyle..
Bilge genelde 3 gün yatırıyorlar canım...
Sezaryende 1 günde çıkmaz olmaz yaw Ezgi. Ameliyat sonuçta. 2 gece kesin kalıyorsun. 3. gün de durumuna göre bırakıyorlar. Avrupa'da bu süre 1 hafta.
Normal doğumda ertesi gün kalkıp evine gidebiliyorsun ancak.
ben de 3 diye biliyorum, bunu niye sorduumm; bayramdan dönüşte valizimi hazırlayacağım da, kaç takım koyayım diye düşünüyordum :))))
Sezaryende 1 günde çıkmaz olmaz yaw Ezgi. Ameliyat sonuçta. 2 gece kesin kalıyorsun. 3. gün de durumuna göre bırakıyorlar. Avrupa'da bu süre 1 hafta.
Normal doğumda ertesi gün kalkıp evine gidebiliyorsun ancak.
valla son 5 yıldır çeşitli arkadaş ve akrabalarım rutin olarak üremekte çoğu sezeryanın ertesi günü az bi kısım ise 2. gün çıktı, en önemli etken ilk gazın çıkması ne kadar erken çıktı o kadar erken taburcu olabiliorsun..diorum ya pelin burası kırsal işler biraz daha farklı yürüyor..
benim doktorumla doğumu konuşurken de aynı şeyi söylemişti ''büyük ihtimalle ertesi gün çıkabilirsin ama istersen +1 gün daha kalabilirsin'' dedi...
merveeee gene aynı dakika aynı şeyi düşünmüşüz ama düşündüğümüz şeye bak ''gaz'':):)
bu arada sana mesaj attım ama mesaj kutun dolu alamıorsun..