• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Mervem biz şimdi 6 aylık mı olduk.. Ay ağlıcam şimdik ya.. Allahım sana şükürler olsun yarabbim.. Allahım sen kimseyi bu mutluluktan mahrum etme, anne olmak isteyen bütün kullarının dualarını kabul et allahım... Amin...

Uykum geldi
Sıkıldım
Bunaldım
Daral geldi laelaelaelaelae
ya aynen pelin yaa
bide p.tesi salı faln gelicekmişiz sinir oldum yaa off offf

Mervem biz şimdi 6 aylık mı olduk.. Ay ağlıcam şimdik ya.. Allahım sana şükürler olsun yarabbim.. Allahım sen kimseyi bu mutluluktan mahrum etme, anne olmak isteyen bütün kullarının dualarını kabul et allahım... Amin...

dimi ya süper bi duygu ben dün ilk defa soranlara 6 aylık dedim içim bi hoş oldu
tam 6 aylık olmasına accık kaldı ama olsun

Sezaryende 1 günde çıkmaz olmaz yaw Ezgi. Ameliyat sonuçta. 2 gece kesin kalıyorsun. 3. gün de durumuna göre bırakıyorlar. Avrupa'da bu süre 1 hafta.
Normal doğumda ertesi gün kalkıp evine gidebiliyorsun ancak.

ben de 3 diye biliyorum, bunu niye sorduumm; bayramdan dönüşte valizimi hazırlayacağım da, kaç takım koyayım diye düşünüyordum :))))

kızlaaarrrrr, sezaryende kaç gün yatırıyorlar hastanede bilen var mııı?

neredeyse iniordu ki müdahale etmişsin arkadaşımm canımsın...merve dedim birden acaba erkek de içine mi doğuor kızın??ay bi fena oluru heralde:)

max 2 gün bige'cim
istersn birinci gün de çıkarıorlar ama onlara kalırsa 2 gün..yani buralarda öyle..

Bilge genelde 3 gün yatırıyorlar canım...

Sezaryende 1 günde çıkmaz olmaz yaw Ezgi. Ameliyat sonuçta. 2 gece kesin kalıyorsun. 3. gün de durumuna göre bırakıyorlar. Avrupa'da bu süre 1 hafta.

ben de 3 diye biliyorum, bunu niye sorduumm; bayramdan dönüşte valizimi hazırlayacağım da, kaç takım koyayım diye düşünüyordum :))))

kızlar sezaryende doğum yatışı 2 gece 3 gün 3 günün öğleni taburcu ama eğer gaz çıkardıysanız bebek emebiliyorsa ikinci gece yatmadan da bazen gönderiyorlar

ben ameliyatımı sezaryen oldum doğum 4-5 kat daha zor dedi doktorlar 9 nisan sabahı ameliyat oldum 11 nisan sabahı taburcu

valla son 5 yıldır çeşitli arkadaş ve akrabalarım rutin olarak üremekte çoğu sezeryanın ertesi günü az bi kısım ise 2. gün çıktı, en önemli etken ilk gazın çıkması ne kadar erken çıktı o kadar erken taburcu olabiliorsun..diorum ya pelin burası kırsal işler biraz daha farklı yürüyor..
benim doktorumla doğumu konuşurken de aynı şeyi söylemişti ''büyük ihtimalle ertesi gün çıkabilirsin ama istersen +1 gün daha kalabilirsin'' dedi...

kızlar sezaryende doğum yatışı 2 gece 3 gün 3 günün öğleni taburcu ama eğer gaz çıkardıysanız bebek emebiliyorsa ikinci gece yatmadan da bazen gönderiyorlar

ben ameliyatımı sezaryen oldum doğumdan 4-5 kat daha zor dedi doktorlar 9 nisan sabahı ameliyat oldum 11 nisan sabahı taburcu

bir önceki msjda yanlış yazmışım doğumdan yazıcaktım

ama edit bölümü yok artık

valla son 5 yıldır çeşitli arkadaş ve akrabalarım rutin olarak üremekte çoğu sezeryanın ertesi günü az bi kısım ise 2. gün çıktı, en önemli etken ilk gazın çıkması ne kadar erken çıktı o kadar erken taburcu olabiliorsun..diorum ya pelin burası kırsal işler biraz daha farklı yürüyor..
benim doktorumla doğumu konuşurken de aynı şeyi söylemişti ''büyük ihtimalle ertesi gün çıkabilirsin ama istersen +1 gün daha kalabilirsin'' dedi...

aslında kırsallıkla alakası yok

belki bir gün az ama
bence bir haftada çok gereksiz ve sıkıcı

ne kadar ameliyat bile olsa bebeğinle bir hafta hastanede

sanırım onlarda bebekte ilk hafta olabilecek sarılık vs gibi şeyler için önlem alıyorlar sağlık için fevkalade bir uygulama ama

anne ve bebek eve gitmek ister dimi kızlar

ay ben ameliyatımda koktum sandım hastanede
eve geldim zaten dikişimin üstünde su geçirmez bant mis gibi duş aldım nası güzeldi

merveeee gene aynı dakika aynı şeyi düşünmüşüz ama düşündüğümüz şeye bak ''gaz'':):)
bu arada sana mesaj attım ama mesaj kutun dolu alamıorsun..

bence de hastane de çok uzun zaman geçirmek çok hoş bi durum değil..ne kadar steril olsa da en nihayetinde hastane ve enfeksiyon riskin çok..

merveeee gene aynı dakika aynı şeyi düşünmüşüz ama düşündüğümüz şeye bak ''gaz'':):)
bu arada sana mesaj attım ama mesaj kutun dolu alamıorsun..

sildim tatlım gönder şimdi

kızlar gaz deyip geçmeyin

şimdi ben ameliyattan çıktıktan 7 saat sonra falan tam olarak kendime geldim ağır bir narkoz almışım birde ömrümün ilk narkozu olması etkisi ile bayağı bi kustum falan

neyse ondan sonra acılarım azaldı kalkmak istedim ilk kalkıcam anammm başım fırıldak gibi

koridorda yürüyüş partisi var herkes doğum yapmış bi ben sap gibi
ama benim ziyaretçileri bi görseniz hastane biz böle gelen giden görmedik dediler

e tabi ben tam pırt yapıcammmmm küt biri gelio
hoş geldin peş gittin öledir böledir bizim pırt kaçıyo geri içime

cem yılmaz standup ta diyordu ya içime .... yapmak nedir o zaman öğrendim diye bende içime pırt yapmayı o zaman öğrendim

tam millet gidiyo yine pırt yapıcam koridorda bi anne yanıma geliyo sende mi doğum yaptın hem can alıcı soruyo soruyo hemde pırtımı kaçırtıyo sonra o melanet doktorum geldi merve naptın cnm nedir durum dedi

tülin hnm yani yapıcam var ama bi rahat bırakmadılar ki dedim

sonra eşim yanımdayken kaçırdım ay ne utandım ama çocuk o sevinçle ay aşkım şükürrrr çıkardın sonunda siye sarıldı..gaz çıkmazsa barsak düğümlenmesi yapışması gibi sorunlar oluyor muş ya bende bir pırt odada bayram havası

sezaryen olacaklara tavsiyem millet odada gürültü yapıp bebeği falan severlen alttan alttan götürünnn yoksa yanarsınız delikafadulden

normal zamanda bile çok zor gazı tutmak çok sıkıntı verici hele doğumdan sonra daha kötü..bizim kızlara sordum ben hep yanında o kadar insan naptın die hepsi aynı şeyi söyledi ''valla hiç umursamadım çünkü o çıkmadan hastaneden çıkamayacaktım''..aslında ilk gün kimse girip çıkmamalı doğum yapanın odasına..

Back