Bir de aldığınız okuduğunuz güzel bebek bakım kitabı var mı tavsiye edeceğiniz hamillelik kısmı ile ilgili değil bebek doğduktan sonra bilmemiz gereken şeylere dair ben baktım ama pek bir karar veremedim...
Nurcihan ben de çok baktım o kitaplara, sonunda kafam iyice karıştı :)
Bir kitabı özellikle tavsiye ediyorlar, adını tam hatırlayamadım ama "bebek yetiştirmede mucize tavsiyeler" gibi birşey. Yabancı bir yazarın ve tamamen resimsiz. Kalınca sayılır. Tam adını öğreneyim tekrar yazarım.. ben onu almayı düşünüyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız,
mervecim çok kıskandım doğru. keşke imkanımda olsaysdıda ben ist.gelip süpriz deseydim sizlere. gelbebek arkadaşım bizde ikimiz buluşalım izmirde :)))
Merve evet dergiler güzel oluyor ama yine de elimin altında bir kitap olsun istiyorum işe teorik bilgiler pratikte nasıl olur bilmiyorum ama yine de iyi olur diye düşünüyorum ...ben biraz bebek bakım özellikle huyunu suyunu yeni anlamaya başlayacağımız ilk 3-4 aylardan korkuyorum ne yaparım nasıl başederim diye....şimdiden bunları düşünmek iyi değil ama ..özellikle uykusuzluk gaz sürekli ağlama vs.
aslında haklısın nurcumEvet Pelin ben de inceledim onu ...bakıcaz artık alıcaz bir şey ...
kuşum senden haber bekliyoruz o zaman güzelse bizde alırızBir de...
Beklenen kitap piyasada, Türkçe'ye çevrilmiş olarak..
"Happiest Baby on the Block" türkçe adıyla "Mahallenin en mutlu Yumurcağı" DNR - Yenisayfa v.b kitapçılarda .
Dünyaca ünlü Amerikalı doktor, kısa bir süre önce Acıbadem Hastanesi ve Dr. Gülnihal Şarman ortaklığı ile İstanbul'da seminer veren Pediyatri uzmanı Harvey Karp 'ın yenidoğan ve 1 yaş altındaki bebekler için hazırladığı , annelerin günlük sorunlarına ışık tutan kitap satışa çıktı.
Az sonra yemeğe çıktığımda bakacağım. Beğenirsem bunu da alabilirim.
canım ben hamilelik için anne "adayının günlüğü"nü tutuyorum. hem açıklamalı hemde bana yer ayrılmış bir günlük.
doğum sonrası içinde "bebek takvimi"ni aldım. bu ikisini ebebek.com dan aldım. ay ay bebeğin gelişimini anlatıyor. ay sonu resim yapıştırıcağın ve not alacağın boş sayfalarda bırakmışlar. vs... inceleyebilirsin.
dediğiniz şeylere bakıp incelerim iyi oldu bu tavsiyeler sağolun kızlar....
buluşalım arkadaşım biz de izmirde buluşalım:))Merhaba kızlar nasılsınız,
mervecim çok kıskandım doğru. keşke imkanımda olsaysdıda ben ist.gelip süpriz deseydim sizlere. gelbebek arkadaşım bizde ikimiz buluşalım izmirde :)))
aslında haklısın nurcum
dediğin gibi bi kitap olması ii
bende hep alanlardan aldım okudum duruyor ama şöle
pelinin dediği gibi bişey alsak ii olur
kuşum senden haber bekliyoruz o zaman güzelse bizde alırız
ay seviyorum ben öle şeyleri ya
süper oluyor
insanın kendi duyguları ile birlikte olunca çok süper oluyor
buluşalım arkadaşım biz de izmirde buluşalım:))
kızlar ben geldim kontrolumuzü olduk bebegin suyu gercekten çok fazlaymış d.r dediki suyu azalt ve sana 50 grm şeker yüklemesi yapılsın + çok kilo almışsın kesin şeker yüksek dedii yemene çok dikkat et dedi kızım 3355 grm kızm 5 aya göre zayıf allahım yaa ne zormuşş rabbime binkere şükür ama pes etmek yok mücadeleye devam inş bunlarıda atlatcaz kendi d.r aradım şuan yokmuş bana geri döncekmiş bakalım o ne diycek ne zaman şeker yüklemesi yapılcak ona bakacaz hayırlısı olsun inşş bebegin kilosuyla suyu dışında bir sorun yok dedi d.r yaradana sıgınıyorm dua etmekten başka carem yok inş bir dahaki gidişime kadar her şey yolunda çıkar ve şekerde yoktur umarım
tamam arkadaşım ben en kısa zamanda gelicem izmire gelmeden önce haber veririm sana da uyarsa buluşuruzzz koca göbeklerle:))buluşalım canım. kocaman göbişlerimizle. nezaman musait olursun haberleşelim. :lepi:
Ezgiiiiimmmmm canım napıyosuun:)
kızlar ben geldim kontrolumuzü olduk bebegin suyu gercekten çok fazlaymış d.r dediki suyu azalt ve sana 50 grm şeker yüklemesi yapılsın + çok kilo almışsın kesin şeker yüksek dedii yemene çok dikkat et dedi kızım 3355 grm kızm 5 aya göre zayıf allahım yaa ne zormuşş rabbime binkere şükür ama pes etmek yok mücadeleye devam inş bunlarıda atlatcaz kendi d.r aradım şuan yokmuş bana geri döncekmiş bakalım o ne diycek ne zaman şeker yüklemesi yapılcak ona bakacaz hayırlısı olsun inşş bebegin kilosuyla suyu dışında bir sorun yok dedi d.r yaradana sıgınıyorm dua etmekten başka carem yok inş bir dahaki gidişime kadar her şey yolunda çıkar ve şekerde yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?