Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm hoşgeldinizzzz.....Selaaammmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biz geldiiik... sizleri çooooook özledik teyzeler:)))
Topiği okumaya çalıştım bugün ara ara... Şeker yüklemeleri yapılmışşş, alışverişler yapılmış, hediyelere el konmuuuş:)) Neyse ki herşey yolunda, çok sevindim buna.. Nagihancım, sen de sakın endişe etme, bebeğimiz sağlıkla devam edecek yoluna.. Bundan sonra ümitsizlik yok, unutma sakın...
Bize gelinceee:)) Tanem ananesi ve dedesi ile buluştu, pek hoşuna gitti ki fıkır fıkır oynadı tatil boyunca... Tekmelerimiz epey kuvvetlendi artık.
Bol bol balık tuttuk, tatili öyle değerlendirdik.. Yüzmeye çalıştım, ama ı ıhhKarnım aşağı çekti beni :sm_cool: :sm_cool: Biraz sırt üstü yüzüp, sonra çocuklar gibi batıp çıkmaca oynadım suda :sm_cool:
Ama güzel olan balık yedim yeniden kızlar... Başlarda tiksinmiştim, ama tazecik balıkları tutunca iştahlandım ve balık yediiiim:)) Tanem de çok sevdi galiba, balık öğünlerinden sonra hareketlendi valla:))
Bazı arkadaşlar eksiklerini yazmış.. Biz çok erken başladık almaya be bitti neredeyse.. kılık kıyafet artık almayacaım, alsam da büyük bedeb alırım, fazlasıyla oldu şuan.. Bi eksiğimiz banyo küveti, bebek bakım çantası ( Nike da bir sırt çantası beğendim, bebek için şahane kızlar.. sıcak soğuk muhafazası bile var, içine bi alt değiştirme koyduk mu tamamdır.. çok kullanışlı görünüyor, hatta bebek bakımı için üretilenlerden bile daha kullanışlı, bakmanızı tavsiye ederim bu senenin ürünü, siyah içi fuşya renkte.. tek renk üretilmiş. 90 tl gibi de fiyatı var) ve bakım ürünlerimiz eksik.. onları da artık doğuma yakın alacağız:))
hepinizi öptük şimdilik, yarın beraberiiiiz:))
mervem aslında bir uykum var bir uykum var anlatamam sana.. dün gece 3 te kalktım.. 6 da uyudum.. ay bi temizlik hastalığı gelir bana bazen.. saat falan hiç farketmez iş yaparım.. e bu durum arada geldiği için ben fırsatı değerdireyim dedim.. gece gece mutfak temizledim.. dolapları sildim, fırını sildim.. yerleri domestoslu suyla bezle sildim.. ( normalde paspasla bile zor gelir) ay kendimi tutmasam kapı girişini falanda temizlicektim o denli yani... gece gece banyo yapmıyım sabah yaparım dedim emme saat sekizde kalkınca bizim banyo işide yattı.. şu an terden heryerim batıyo sanki.. dilacımda napsın garibim benle beraber temizlik yaptı.. sonra da yani anne bi uyutmadın der gibi tekmeledi valla.. oda şaşırdı tabi :)
siz yapıyonus...
mervem aslında bir uykum var bir uykum var anlatamam sana.. dün gece 3 te kalktım.. 6 da uyudum.. ay bi temizlik hastalığı gelir bana bazen.. saat falan hiç farketmez iş yaparım.. e bu durum arada geldiği için ben fırsatı değerdireyim dedim.. gece gece mutfak temizledim.. dolapları sildim, fırını sildim.. yerleri domestoslu suyla bezle sildim.. ( normalde paspasla bile zor gelir) ay kendimi tutmasam kapı girişini falanda temizlicektim o denli yani... gece gece banyo yapmıyım sabah yaparım dedim emme saat sekizde kalkınca bizim banyo işide yattı.. şu an terden heryerim batıyo sanki.. dilacımda napsın garibim benle beraber temizlik yaptı.. sonra da yani anne bi uyutmadın der gibi tekmeledi valla.. oda şaşırdı tabi :)
siz yapıyonus...
günaydın ezgim.. avatarın değişince bi garip geldi bana.....
iiyiz ezgi teyzesibu arada herkese günaydınnn
merve'cim nasılsın ??
bilge'cim sana da günaydın nasılsın iş yeri sıkıntılımı??
ya uzun zamandır ben silmiyorum yerleri.. aşkım siliyo.. e onun yaptığı temizliğe ne kadar güvenebilirsin ki.. alıyo paspası eline hiç köşe bucak yok.. hani bi laf varya kaynanamın gördüğü yerler diye o hesap işte..
domestosu sulandırıp kullandım.. balkon kapısı da açık olduğundan çok etkilemedi.. ya ne bileyim sanki başka türlü temiz olmuyo gibi geliyor bana..
delisin sevgi sen wallaji delisin hemervem benim de bi yığın ütüm var valla yapılacak.. ilham gelmesini bekliyorum.. aklinialirimsmile
akşam rüyamda bile gelen misafirler ayy evin ne kadar pis falan diyorlardı.. rüyanın gazıyla mutfağı temizledim.. şimdi bu akşam da bir rüyayla ütüyü yaparım artık :) kaydirigubbakcemile3
işte siz merveyle sürekli değiştiriorsunuz ben de her seferinde afallıorumm:):)
Ezgiiiimmm, sağolasın iyiyiz, iş bildiğiniz gibi, tatil haram bize, cumartesi ve pazartesi çalıştık gene. Bugün de gene sabah sabah yatağımdan telefonla zıplatıldım. Eğitilebilir değil bunlar, kesin karar verdim. Kesin kararlıyım alacam bayramdan sonra raporu o olacak, patronun çok hevesli olduğu büyük bir işin teklifini hazırlamamız gerekiyor, patron hevesli olunca hiç çekilmiyor, dakika başı ne oldu ne oldu diye insanı hadiliyor, 28. haftadan sonra bana stres yaratacak bir patronu hiiiiç çekemem, baksın başının çaresine:)))
Kızlar yaw, anlamıyorum anlamıyoruım diyordum, önce azar azar hissettim, son bir haftadır da zıp zıp zıplıyor oğlumcum, dışarıdan görülmez sanıyordum ama dün sööyle geriye kaykılıp bir oturdum karnımdaki bir sağa bir sola dalgalanmaları izledim. Babası da ilk kez tekmeyi hissetti dün:)))))
ay bilge ne güzel ya.. gözümde canlandı birden çok şeker görünüyordur.. hem o güçlü kuvvetli bir erkek annesi bizimkiler gibi değil ki.. koca topiğin kızlarını korucak şimdiden antereman yapıyodur...yerimseniben