• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Biz sticker temasına uygun boyayacağız. 3 renk olacak. Üstler mavi gökyüzü rengi, ortası kum beji veya krem ve alt kısımda daha az açık taba rengi (biraz gölge vermişler sanki).
Wall Stickers, Room Stickers, Wall Decals & Murals, Room Makeovers - FunToSee adresinde funberry farm room tıklayın, orada çok net görülüyor. Odanın 2 duvarı sticker olacak. Kalan bölümler krem veya kum beji aynen. Dolap, şifonyer vs arkasında kalacağı için oralara sticker yapıştıramıyorum. Boş kalan yerlere 2 çerçeve gelecek. benim, eşimin bebeklik resimleri ve 3. çerçeveyi de Kaan'ın resimlerine ayıracağım.

ya varya şu oda işini bi halletsek zaten olay bitiyor.. ama eşim tutturdu ekim başı sipariş verelim diye.. ekim sonu elimize ulaşsa..kasım.. aralık.. çok az az kalıyo ya..

ya ezgi bu kadar olur bebeğim yaa
çözmüşsün olayı
dedim eşime nie sölemedin o an
aşkım ne bileyim öle ayak üstü olmaz diye düşündüm dedi
ya dedim kadın kendi odasını vericek kadar aşmış daha nasıl uygun bir zaman olucak
allahtan kendi işimi kendim görebiliyorum
ay sanırım bunlar seri üretim arada birde numune çıkıyo
ben kızmadım eşime alacağımı aldığım için sanırım ama almasaydım minik bir big bang olabilirdi bende
hem ne seri ne seri...
modeli yalnızca yıl olarak değişior işlevi hep aynı:)
Neyse girdim sayfaya.

Ezgi'nin dediği gbi gerçekten erkeklerin beyni yavaş ve kopuk çalışıyor. Şimdiye kadar organize olabilen, dteyalı plan yapabilen ve onu da zamanında uygulayabilen bir erkek tanımadım. Maalesef benim oğlum da herhalde babası gibi olacak.
Benim eşim de aynı üretimden çıkma :) Kayınvalidemlerle her türlü plan vs genelde ben yaparım ya da eşime söylerim ki arasın da söylesin. Ama ondan asla gelmez. Her erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü boşuna söylenmemiş :)
Evde yapılacak işler var şimdi. Kaan'ın odası, annemin odası vs. Bayramda iziliyken rahat rahat toparlarız ama tabi ben bütün planı yapmazsam odalar öyle kalır. Dün otrudum bir liste yaptım. Evde yapılması gereken tüm işleri yazdım, mail attım kocama :) Dedim ki bunların hepsi güç ve beceri gerektiren işler, benim yapabileceğim şeyler değil. kendini hazırla :) Çok memnun olmadı tabi ama eli mahkum. Ne ara düşündün bunları, yazman ne kadar sürdü diye sordu eşim. Ben de dedim ki 5 dk tutmadı çünkü ben aylardır bu fikirlerle yaşıyorum :) Yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler :)
biz böyle herşeye kafa yorup stress oluoruz ya hayatı düzenlemeye çalışıoruz hani..
bi süre biz onlara uysak daha rahat ve sakin olmayı başarabilir miyiz acaba...
biz geldik kızımla teyzeleri.. kızım 462 gr olmuş, herşeyi çok güzeldi maşallah... doktor teyzesi bunun mesleği belli kesin manken olucak dedi.. niye dedim.. e bacak boyu 23.haftalık dedi.. :) el parmakları uzun uzun bi görseniz.. çok hareketliydi.. ben dedim 4 gündür hiç hareketlerini hissedemiyorum.. o zaman sende bi sorun var dedi, güldü bana..
allah hepimizin meleklerine sağlık versin inşallah..
maşallahhh kızımızaaaa çok çekeceksiniz demek ki sevgiiii büyüyünce:):)

maaşallah sevgim allah nazardan saklasın oy yerim ben o tontiyi

yaaa bak işte ben diyorum benim bu kızım zayıf
benim o dönemde 408 gr dı
ben daha 3,5 kilo aldım besleyemiyorum ben bu çocuğu ya

öyle düşünme merveeeeee
seninn aldığın kiloyla ne ilgisi var ki ne yediğin önemli olan
üzme yeğenimi böyle düşünüp...

biz geldik kızımla teyzeleri.. kızım 462 gr olmuş, herşeyi çok güzeldi maşallah... doktor teyzesi bunun mesleği belli kesin manken olucak dedi.. niye dedim.. e bacak boyu 23.haftalık dedi.. :) el parmakları uzun uzun bi görseniz.. çok hareketliydi.. ben dedim 4 gündür hiç hareketlerini hissedemiyorum.. o zaman sende bi sorun var dedi, güldü bana..
allah hepimizin meleklerine sağlık versin inşallah..
maşallah annesi güzel kızımıza Allah nazarlardan korusun

maaşallah sevgim allah nazardan saklasın oy yerim ben o tontiyi

yaaa bak işte ben diyorum benim bu kızım zayıf
benim o dönemde 408 gr dı
ben daha 3,5 kilo aldım besleyemiyorum ben bu çocuğu ya

canım ne güzel ya az almışssın zate bebek kaç kilo doğuyoki en iyisini sen yapmışsın zaten 7-8-9.aylarda kilolar katlanıyomuş 2 şer kilodan 6 kilo ekle ,bende şimdi 67.5 kilo oldum şu dr arasada şeker sonucumla ilgili ona göre son 3 ayımı diyetisyen eşliğinde geçirmeyi düşünüyorum sonraki zamanda çok uğraşmıyım diye

Biz sticker temasına uygun boyayacağız. 3 renk olacak. Üstler mavi gökyüzü rengi, ortası kum beji veya krem ve alt kısımda daha az açık taba rengi (biraz gölge vermişler sanki).
Wall Stickers, Room Stickers, Wall Decals & Murals, Room Makeovers - FunToSee adresinde funberry farm room tıklayın, orada çok net görülüyor. Odanın 2 duvarı sticker olacak. Kalan bölümler krem veya kum beji aynen. Dolap, şifonyer vs arkasında kalacağı için oralara sticker yapıştıramıyorum. Boş kalan yerlere 2 çerçeve gelecek. benim, eşimin bebeklik resimleri ve 3. çerçeveyi de Kaan'ın resimlerine ayıracağım.
ayyyy bayıldımmmmmmmmmmmmm pelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
süpersinnnnn harikaaaaa olucak kaanımın odası maaşallah

ya varya şu oda işini bi halletsek zaten olay bitiyor.. ama eşim tutturdu ekim başı sipariş verelim diye.. ekim sonu elimize ulaşsa..kasım.. aralık.. çok az az kalıyo ya..
ekim başı olsa ii de
ekim sonu geç gibi
hem ne seri ne seri...
modeli yalnızca yıl olarak değişior işlevi hep aynı:)

biz böyle herşeye kafa yorup stress oluoruz ya hayatı düzenlemeye çalışıoruz hani..
bi süre biz onlara uysak daha rahat ve sakin olmayı başarabilir miyiz acaba...

maşallahhh kızımızaaaa çok çekeceksiniz demek ki sevgiiii büyüyünce:):)

öyle düşünme merveeeeee
seninn aldığın kiloyla ne ilgisi var ki ne yediğin önemli olan
üzme yeğenimi böyle düşünüp...
varya ezgi biz bu onlara uyma işini bi başarsak zaten
ooohoooo onda sonrası cennet olurda
bende bu tez can varken asla

maşallah annesi güzel kızımıza Allah nazarlardan korusun

aminnn
sende hazırlıklar ne durumda cnm

Herkese merhabaaaa...

Biz iyiyiz:-) iki uc gun cok sicak olmustu neyse bugun 20dereceye iniyormus... Yaayyy...

Arim, balim masallah kizimiza..hareketler bundan sonra daha belirginlesir. Bizimki bazen okkali tepikliyo anasini bazende icimde dolasiyo..ikisi farkli birbirinden bana oyle gibi geliyo..

Pelin benim var cizgilerim.. AMA benimkiler yamuk cok comic oldu. Biri saga biri sola dogru..

Bu arada dun fark ettim benim totom catlamis:-)) Ben gobekten beklerken kalcamin ustunde kirmizi cizgiler olusmus..anneme soyledim catlamadan Anne olunmaz daha bacaklarinin arkasida catlayacak diyerek mujdeli haberi Verdi. Annemde olduguna gore bend de olur artik. AMA annemin cizgisi yokmus msn den gosterince sasirdi..

canım ne güzel ya az almışssın zate bebek kaç kilo doğuyoki en iyisini sen yapmışsın zaten 7-8-9.aylarda kilolar katlanıyomuş 2 şer kilodan 6 kilo ekle ,bende şimdi 67.5 kilo oldum şu dr arasada şeker sonucumla ilgili ona göre son 3 ayımı diyetisyen eşliğinde geçirmeyi düşünüyorum sonraki zamanda çok uğraşmıyım diye

ay evet ya bende onu sorucaktım ne olmuş aramadılar hala

Herkese merhabaaaa...

Biz iyiyiz:-) iki uc gun cok sicak olmustu neyse bugun 20dereceye iniyormus... Yaayyy...

Arim, balim masallah kizimiza..hareketler bundan sonra daha belirginlesir. Bizimki bazen okkali tepikliyo anasini bazende icimde dolasiyo..ikisi farkli birbirinden bana oyle gibi geliyo..

Pelin benim var cizgilerim.. AMA benimkiler yamuk cok comic oldu. Biri saga biri sola dogru..

Bu arada dun fark ettim benim totom catlamis:-)) Ben gobekten beklerken kalcamin ustunde kirmizi cizgiler olusmus..anneme soyledim catlamadan Anne olunmaz daha bacaklarinin arkasida catlayacak diyerek mujdeli haberi Verdi. Annemde olduguna gore bend de olur artik. AMA annemin cizgisi yokmus msn den gosterince sasirdi..

patlyyyyyy
ya cnm senin adın ne,
patly diyoruz ama

neyseeee patlyyyyy yarın kapalı çarşıdayım
dua ette şu cibinlik yapan teyzeyi bulayım

ay evet ya bende onu sorucaktım ne olmuş aramadılar hala
yok be canım aramadılar ben aradım az evvel muayeneden çıkınca sizi arıycak dediler bakalım ne diycek dr amcamız.....canım bizde daha hiç hazırlık yok teyzeleri anneannesi dayısı yengesi güzel cicişler almışlar bende daha henüz bişiycik almadım kısmetse bayramdan sonra odamızı boyuycaz mobilya daha hiç bakmadım carrusel de bi tek çilek mob bakmıştım oda öylesine kısmetse eylül ayımız bu koşuşturmayla geçicek ilk başta ne gerek var odaya diye düşünmüştüm ama sonra kendi fikrimi düşüne düşüne çürüttüm ve ilk ve özlemle beklediğimiz kızımıza güzel bi oda yapmassak olmaz dedim bakalım kısmetse önümüzdeki ay hanfendi için koşturucaz çok ağırlaşmadan harekete geçmek lazım malum şimdiden bile şişmeler başladı o zamanları düşünemiyorum

yok be canım aramadılar ben aradım az evvel muayeneden çıkınca sizi arıycak dediler bakalım ne diycek dr amcamız.....canım bizde daha hiç hazırlık yok teyzeleri anneannesi dayısı yengesi güzel cicişler almışlar bende daha henüz bişiycik almadım kısmetse bayramdan sonra odamızı boyuycaz mobilya daha hiç bakmadım carrusel de bi tek çilek mob bakmıştım oda öylesine kısmetse eylül ayımız bu koşuşturmayla geçicek ilk başta ne gerek var odaya diye düşünmüştüm ama sonra kendi fikrimi düşüne düşüne çürüttüm ve ilk ve özlemle beklediğimiz kızımıza güzel bi oda yapmassak olmaz dedim bakalım kısmetse önümüzdeki ay hanfendi için koşturucaz çok ağırlaşmadan harekete geçmek lazım malum şimdiden bile şişmeler başladı o zamanları düşünemiyorum

aman şöle insana iki kelime edicekler bekletiyorlar ya sinir oluyorum

kızlarrr merhaba ben geldim üçlü testimizi yaptırdık sonucumuz çıktı ama akşam doktorumuzun yanına gidicez siz bilirsiniz iyi çıkıp çıkmadığını anlarmıyım ben yani bebeişin down sendromu riski kaçın altında olunca oluyo biliyomusunuz

37,5 değil 97,5 kalmış.biran önce bitsin istiyoz ama.daha var.kızlar 20.haftam dolacak hala bişe hissetmiyom ya.bu arada benim patronlar çalışabildiğin kadar çalış.kalan süreni dğumdan sonraya ekleyebilirsin dediler.ben bu iş yerimde 13 yıldır çalışıyorum.maaşımıda tam ödeyecekler.merve listede hala cinsiyet ? diyo.çok alındı kızım.2 hafta önce sölemiştik halbuki merve teyzesi.ama hala ismimiz yok.karar veremiyoz.ela-ilkim-eylül-azra-deniz-duru birine karar verecez ama hangisi olur bilmem.

kızlarrr merhaba ben geldim üçlü testimizi yaptırdık sonucumuz çıktı ama akşam doktorumuzun yanına gidicez siz bilirsiniz iyi çıkıp çıkmadığını anlarmıyım ben yani bebeişin down sendromu riski kaçın altında olunca oluyo biliyomusunuz
cnm ben 3 lü test yaptırmadım değerleri hiç bilmiyorum ama doktor ne dedi bide onu yazsaydın bari hala gelmedin mi eve

İzne çıkmama 37,5 iş günü kalmış hihoyyyt
oleyyyy benimde 30 iş günü :)))
37,5 değil 97,5 kalmış.biran önce bitsin istiyoz ama.daha var.kızlar 20.haftam dolacak hala bişe hissetmiyom ya.bu arada benim patronlar çalışabildiğin kadar çalış.kalan süreni dğumdan sonraya ekleyebilirsin dediler.ben bu iş yerimde 13 yıldır çalışıyorum.maaşımıda tam ödeyecekler.merve listede hala cinsiyet ? diyo.çok alındı kızım.2 hafta önce sölemiştik halbuki merve teyzesi.ama hala ismimiz yok.karar veremiyoz.ela-ilkim-eylül-azra-deniz-duru birine karar verecez ama hangisi olur bilmem.

yakında hissetmeye başlarsın cnm
ya kusura bakma cnm ya benim bilgisarayım çöktü ya
o sebepten eski liste yeni liste karıştı sen görmedin belki ben yazdım bilgilerde karışıklık olabilir arkadaşlar düzeltin beni diye

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :)))

merhaba kizlar biliyorsunuz bugun rdv vardi bebegimin herseyi normal cikti ama beynindeki sivi miktari sinirdaymis eger cogalirsa tehlikeli olabilirmis yine moralim cok bozuldu valla cok yoruldum ben yaaaa :((((

pany canım benim nasılsın..[/QUOTE]

saol canım iyiyiz toparlanmaya calısıyoruz insallah daha ii olucaz...
bizide alışveriş telaşı aldı ammaaaan tek telaşımız o olsun dimiopuyorumnanaktan
senın bebısede masallah buyumus bızdık bakalım bızım kızımız bayramdan sonra ne kadar buyumus olcak:ecrin_bebek:zemuszemus

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :)))
canım çok tebrik ederim.. allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah..

merhaba kizlar biliyorsunuz bugun rdv vardi bebegimin herseyi normal cikti ama beynindeki sivi miktari sinirdaymis eger cogalirsa tehlikeli olabilirmis yine moralim cok bozuldu valla cok yoruldum ben yaaaa :((((

ya dur hemen panik yapma.. daha bişiy yok ortada sen hemen böyle umutsuz umutsuz.. sakin ol biraz..

Back