amma dedikodu yapmışsın dün ya.. ne kaynana kalmış ne görümce.. bizde geçen eşimlen atıştık.. sinir krizine soktu beni.. benim eşim balıkesirli.. ailesi hala orda yaşıyo.. neymiş efendim bebek olunca annesi bize yerleşcekmiş bakıcakmış bebeğe.. ya kadın gelmiş 60 yaşına... ayağında kemik erimesi var.. tv izlerken uyuyup kalıyor, top patlatsan duymuyor.. ben nasıl güvenip çocuğu ona bırakırım diyorum.. e tanımadığım bi insana nasıl bırakcakmışım.. tamam bende istemiyorum bırakmak, ama yoldan çevirdiğim birini eve sokmucam ki.. araştırcaz etcez herhalde.. hem annesine kadar büyük ablam bende bakarım diyor.. bilmiyorum yanii.. bizde de baya bi yaygara olucak gibi..
amma dedikodu yapmışsın dün ya.. ne kaynana kalmış ne görümce.. bizde geçen eşimlen atıştık.. sinir krizine soktu beni.. benim eşim balıkesirli.. ailesi hala orda yaşıyo.. neymiş efendim bebek olunca annesi bize yerleşcekmiş bakıcakmış bebeğe.. ya kadın gelmiş 60 yaşına... ayağında kemik erimesi var.. tv izlerken uyuyup kalıyor, top patlatsan duymuyor.. ben nasıl güvenip çocuğu ona bırakırım diyorum.. e tanımadığım bi insana nasıl bırakcakmışım.. tamam bende istemiyorum bırakmak, ama yoldan çevirdiğim birini eve sokmucam ki.. araştırcaz etcez herhalde.. hem annesine kadar büyük ablam bende bakarım diyor.. bilmiyorum yanii.. bizde de baya bi yaygara olucak gibi..
ay evet ona bende dikkatediyorum ben genelde ordan aksesuar aldım zatenMothercare'in yeni cicileri de çok güzel ama tabi pahalı. Kasım'ı bekleyeceğim, o zamana kesin indirime girer.
C&A'de güzel ve ucuz şeyler var ama özellikle body alırken dikkat edin, bazılarının kumaşı çok sert ve esnemiyor. Elinle çektiğinde genişlemesi, boyun kısmının yumuşak olması önemli. Dikkatli seçmek lazım.
mortlamışşşşşlarrrr delikafaduldendelikafaduldenya bizim tickerlara nolmuşşş..
Bir de o hikaye var tabii, kim bakacak mevzusu... Bence sen kayınpederi öne sür, adamcağız ne yapsın, buraya gelse sıkılır filan şeklinde. Sıkıştığımızda dönemsel olarak çağırırız ama tam zamanlı ve sürekli insanların düzenini bozmayalım filan gibi...
Benim annem 65 yaşında, oldukça dinç fakat babam daha yaşlı ve biraz da son zamanlarda geçirdiği hastalıklardan dolayı huysuzlaştı, başkasının evinde duramıyor, duracak olsa da o evi kendi evi düzenine getirmek istiyor filan. İstanbul'da çok fazla duramıyor o yüzden. Ben de babamı annemsiz bırakmak istemiyorum. İlk birkaç ay annem destek için yanımda olur, sonra evlerine dönerler, sonra ben artık ne zaman çalışmaya başlarsam o zaman bir bakıcı bulurum, yine ilk zamanlarda annem bakıcıyla oturur, denetler, dikkat ettiğim ne varsa öğretir filan. Ya da bir yaşına kadar ben bakabilirsem bir yaşından sonra doğrudan doğruya kreşe veririz diyorum. Kayınvalidenin bakabilecek durumu yok, ancak sıkıştığımda geçici sürelerle çağırabilirim, zaten pek istemiyorum, sabırlı bir insan değil, bunalıveriyor hemen, bence çocuk emanet edilmez yani.
Günaydın hamilelerrrr :)))))))))
ya ablam diyorki ben gelip sizin evinizde bakarım diyor.. yemeğini de yaparım, evini toplarım diyor.. ama işte bizim ev şehir dışında biraz... yani ablamın evine yarım saat uzaklıkta.. ay bimiyorum ya.. geriyor bu mevzular beni bu ara... iki yudum bebeği yabancıya teslim etmek istemiyorum.. ama rahatımda kaçsın, düzenim bozulsun istemiyorum.. bakalım artık.. o zamanlar ne getircek bize gelirken..
ya bilgem 1 yaşında kreşe alıyorlar mı?
Ezgiii senin avatar resmindeki hamile göbeğinde göbek deliğinin yukarısında da çizgi var. Bende de belirdi o çizgi. Altta zaten vardı artık tamamen aşağıdan yukarıya..
Sizde de oldu mu kızlar?
ay bende kkayınvaldemin evinemi koysam çaktırmadan hahahhahah
:lepi::lepi: yaşasın kötülük
pelin benim göbek deliğimin altında oluştu o çizgi ama henüz üst kısım da oluşmadı..acaba altta oluşup üstte olmaması gibi bi durum söz konusu mu yoksa zamanla üsttede çıkacak mı hiç bilmiorum
ama çok hoşuma gidior bide artık yukarıdan göremiorum aşşağıdaki çizgiyi ayna karşısına geçip seyrediorum:):)
Bilgeeeee hani face paylaştığın belgesel varyaaa onu maille paylaşabilir miyim izninle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?