bizim bahçeçci kliniğinden gitmiş düşün yani hiç bir şekilde devletle akamız olmadığı halde medikalden gitmeme ihtimalini sanmıyorum o sizin bağlı olduğunuz sağlık ocağının gevşekliğinden
sen git kayıt yaptır canım bebeğin doğunca aşılar işin lazım olabilir
o zaman dediğin gibi bizimkilerin esnekliği
zaten tuaf bi sağlık ocağı
artık bilmiorum kıskanıor mu napıor mervem
bak az önce annem aradı k.valideleri yemeğe alacakmış
ondan hemen sonra k.validem bişii bırakmak için bana uğradı hiç söylemior annemlere gideceklerini bizde geliriz die çok ilginç bi tip yani:))
hem annemle çok ii oluor ki terslik olmuor hem annemle beni uzak tutmak istior ki annem çok içimizde olmasın aman minik beyinciğiyle kendi yazıor kendi oynuor şimdiye kadar süper idare ettim ama çocuk olunca endişeliyim..
.
sanırım benim dediğim gibi
e peki akıl edemiyor mu bu kadıncağız annen nasıl olsa seni çağırıcak yani
hahahaha kesinlikle kıskanıyorrr alem ya bunlar
bak sen çocuk olunca annene de
kayınvaldemi al şuraya götür buraya götür diye onlar kanki kanki takılsınlar
sen rahat et hahahaha
Valla bilmiyorum, insallah bir problem yaratmaz. Abisi de vardi o mevlud muhabbetinde, ben kapatmaya susturmaya calisiyorum o "ama soyle ama boyle" diye uzatmaya calisiyor. Abisi de annesi uzulecek diye benim huyuma gidip kabul ettirmeye calisiyordu, baktim ki ben sinirlenip anasina danasina baslayacagim diye o da gerildi, neredeyse kari koca kavgasi cikariyordu kusbeyinli. Ana babasina gelin edin diyor ama bilmiyorum bana da basindan atmaya calisacak gibi geliyor. Kultur farki iste, haddini bilmiyor, akli basmasa bile annesi gelinine karsi mevzi kaybedecek ya, annesine hayir benim hayatima ve kararlarima karisamazsin diyor olacagim ya; ona engel olmaya calisiyor. Cunku ben gelinim ve burnumun surtulmesi lazim, yoksa ben onlarin ogullarina sahip cikarim da maazallah onlarin ogullarini ellerinden aliveririm. Evlense de kurtulsak:)))
ama bilge sen kaşınmışsın gerçekten kızı başına sar
millete gelmeye ikinci bahane çıkar
kayınınada ezginin dediği gibi çaçaron bi eş düşer hem onun hakkından gelir hem kayınvaldenin seni pumla değil meşaleyle ararlar walla
evlenir o da gelin olur onunda bi görümcesi ve k. validesi olur o zaman anlar işte yani umarım anlar..
sen hiiç takılma bilge nasılsa uzaktalar sen bilginle duruşunla alt edersin onları fazlasına hiç gerek yok..küçücük kız uğraşsa ne kadar uğraşabilir boşver...
aman küçük müçük deme
analarından öğrendikleriyle laf çarpıyorlar bazen ağzına yapıştırası geliyo insanın
Günaydın
günaydın kaan günaydın pelin teyze
günaydııınn kızlar bu sabah erkenciyim işler yoğunlaşmadan haber vereyim dedim dün dr amcamıza gittik 700 gr 31.5 cm olmuşuz

maşalllah herşey gayet iyiymiş bu sabahta önce açlık kan şekeri için kan verdim sonra o meşhur 50 lik glukoz yüklememizi yaptılar 9.30 da yine kan vericez bakalım hayırlısıyla değerimizi düşük çıkıcak inşalllah:Saruboceq:
ouyyyyyy şişko şeeyyy
nasıda büyümüş yahuuuu ooo
artıkyarım kilodan fazla bebişlerimiz maaşallah naz'a boyuda nası uzamışşş
ay bunlar en az 18 cm daha uzicaklar nereye sığıcaklar yahuuu
günaydın kızlar..
biz bugün biraz daha iyiyiz.. kolumuzun ağrısı biraz hafifledi.. kızımla randevum var 1.30 ta bakalım büyümüş mü teyzeleri...
bi bakaim neler olmuş dün..
ay sevindim sevgi sonunda hafifledi demek kolun
ii bari rahatlamışsındır biraz
ay demek dila hanımla buluşma var gelince yaz bize