aynı cnm onunla haşır neşir olmayı çok seviyorum benMervem sağol canım.. Bugün bana da çok sıkıcı geldi yaw.. Off.. Dilam iii.. Arada tepikliyo annesinin karnını...siz nasılsınız bakiim..
evet dimi önceden nekadar endişeli yaklaşıyorduk bu hallerimize.şimdi artık o günler konusunda başkasına akıl verir oldukahahahahahh:)))) hepimiz sorduk bunları hakikaten; birkaç tane de ben ekleyeyim:
Karnım ne zaman çıkacak?
Denize girebilir miyim?
Nasıl besleniyorsunuz, balıktan/etten/sütten etc. etc. tiksindim, yemesem olur mu, yerine ne yesem olur?
Hareketlerini ne zaman hissedebilirim?
İdrara çok sık çıkıyorum, normal mi?
İkili testim çok iyi çıktı sizce 3'lü ve 4'lü yaptırmalı mıyım her ihtimale karşın?
:))) Yaşarken heyecandan pek eğlenceli bir yönü olmuyor ama geriye dönüp bakarsanız çok eğlenceli aslında:)))
ya işe dönmek zorundasın çünkü herşey onların daha ii yaşaması içinÖzleeeem çok sevindim canım. Boş gebelik endişesini ben de yaşamıştım. Atlattığına ve bebeğin kalp atışını duyduğuna cidden memnun oldum. ooohhh zemuszemus
Merve'cim vallahi hazırlıklar falan artık mutlu sona iyice yaklaştık. Doğum şeklini falan doktorumla tartışmak bile iyice keyiflendirdi beni. Kaşıntının azalmasına da sevindim. hamileleiklerimiz sorunsuz geçsin, bebeklerimiz sağlıkla doğsun tek dileğim.
Bilge'cim sonrasında iş değiştireceğin için erken izne çıkman çok mantıklı. Benim öyle bir şansım yok. İşe döneceğim için en geç ne zaman olursa o kadar iyi. Bebeğimle 15 hafta geçirmek için uğraşıyorum. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. 32. haftada fiziksel olarak zorluk çekmem inşallah. Kısmetse 28 Ekim benim için son gün.
canımmmmmmerhaba kızlar sizin yazdıklarınızı okudukça öyle neşeleniyorum ki anlatmam bu topikteki kızların hepsimi böyle matrak diyorum gerçekten çok neşeli eglenceli kızlarsınız yazdıklarınızı okudukça acaba bende bu aşamalara gelebilecekmiyim diye çok soruyorum kendime ama sizler bu neşenizle bana umut oluyorsunuz inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sizden ricam hamişler olrak banada dua edrmisiniz ben de bu ay donduruluş transferim olacak son olur inşallah bende sizler gibi hamilelik muhabbetleri yapabilirim inşallah
ay özlem öyle deme insan kırk yıldır bildiklerini soruyor burdada ikinci gebeliğini yaşayanlar var ama her ince kasık ağrısında birbirimize ay acaba bişey mi oluyor diye soruyoruz bak gör her hamilelik bilsende bilmesende endişe sürecigizemlicim 12 haftalik bir hamilelik tecrubem oldugu icin belki bu sorulari sormam ama siz beni ilk uc ay bitsin bilmedigim donemler gelsin Insallah; o zaman gorun sopayla kovalarsaniz alinmam, sorarim da sorarim cunku:))))))))))))))))) ay hayali bile oyle guzelki o gunlerin Allah'im sonuna kadar saglikla nasip etsin Insallah hepimize
ay canım kızlar biliyor ne çektim o kaşıntıdan halada çekiyorumslm kizlar nasilsinizz okudugum kadariyla herkes iyi cok sevindim valla alahim hepimizin ve tum isteyenlerin yuzunu guldursun aminn
kizlar benim vucudumun bazi yerlerinde kasintilar basladi egzama gibi cok kasiniyor kasidikcada kabariyor bu ayin 27 sinde rdv var ins bi sorun yoktur.
kizlar ya size bise sorucam hep aklimda ama unutuyorum benim dogumu bir doktorum 27 aralik diyor bir doktorumda 16 aralik diyor yani biri yumurtama toplama isleminden biride son adetimden hesapliyor sizinkiler hangisinden hesapliyor kizlar valla ben bise anlamadim tek anladigim aralikta dogacagi :)
evet patly yaSelammmmmmmmmm;-))
sahurdaydik ama sonradan babamizi gecirince gene yattik ana-kiz;-)) Ayy simdi bakimlari ne kolay degil mi;-)) Biz yatinca yatiyorlar, yersek yiyorlar;-)) LoL.. 3-4 ay sonra yandik;-)) Artik onlar uyuyunca biz uyuycaz vs vs. Tam tersine donecek hayat...
Kaymaklim Sat a gore hesapladilar benimkini. Ama bizim transfer tarihimiz bir gun arayla idi. Benim tahmini d.t. 12 Aralik. Seninkisi de o tarihlere yakin olmasi lazim bana gore. Ama elbette bebekler bu tarihtan iki hafta oncesi ya da sonra sonrasi dogabiliyorlar. Bence biz Aralilk ortasi gibi kavusuruz bebislerimize ins..
Arim balim cok tesekkurlr bugunu cicekleri icin;-)) Bizimkiler iyi vallahi baba-kiz iyi anlasiyorlar. babasinin sesini duyunca cilgni donuyo bizim zilli. Babasida bu dunyada beni bir tek kizim anliyor, anlattiklarimi bir tek kizim dinliyor-cevap veriyor diyoo;-)) alemler ikisi de yani;-))
ayyyy peliiin çok geçmiş olsun cnm yaaGünaydınlar a.s.
Bana nazar değdi galiba, dün iş çıkışı servise yürürken çok düzgün İstanbul kaldırımlarında ! ayağımı ters basarak burkmayı ve yere düşmeyi başardım. neyseki üstüruplu düştüm, ellerim ve dizlerimin üzerine yumuşakça :) Ayağım bayağı acıdı ama. neyse akşam evde buz koyduk falan ama ağrı geçmeyince acile gittik. Röntgen çekilemedi tabi. Ayağımın iç tarafındaki kemiği incitmişim. Gebelerin kullanmaması gereken bir antienflamatuvar pomat verdi doktor. Kısa süre kullanacaksınız, zararı olmaz dedi. Kendi doktorum da bebek gelişimini tamamladığı için zararı olmaz dedi. İlk 3 ay tehlikeli olurmuş. Neyse pomatı sürdük, 2-3 saatte bir de buz koyuyorum. Doktor istirahat verdi. Ağrı azalmazsa atel yapmak gerekirmiş. Bu sabah düne göre daha iyi. Ağrı azaldı. Bugün evdeyim.
Hamileler gebelik boyunca en az 1 kez düşerlermiş diye duymuştum, benim de başıma geldi. Çok şükür Kaan iyi. Karnım yere değmedi bile.
İşte böyle kızlaaar, öpüyorum hepiniz..opuyorumnanaktan
günaydın
kızlar dün akşam eve gitttim hemen uyucam planları ile ama olmadı kayınvalideme gitmek gerekti sonra eve geldim tam yastığa başımı koyma modunda iken bu sefer mustafa ata başladı hareketli ama dün bir tuaf agrı vardı karnımda belimde korktum dedim bişeymi oluyor gece sol tarafımdan sanki bağlarımı alıyorlardı uyuyamadım bu sabah şiş gözlerle işe geldim işte buda bizim mesailerimize ön hazırlıkmı acaba diyorum
CANIM ALLAH SANA VE ANNE ONMAK İSTEYEN HERKESE YAŞATACAK İNŞALLAH BU DUYGUYU.. SEN SADECE DUA ET VE SAKIN VAZGEÇME..merhaba kızlar sizin yazdıklarınızı okudukça öyle neşeleniyorum ki anlatmam bu topikteki kızların hepsimi böyle matrak diyorum gerçekten çok neşeli eglenceli kızlarsınız yazdıklarınızı okudukça acaba bende bu aşamalara gelebilecekmiyim diye çok soruyorum kendime ama sizler bu neşenizle bana umut oluyorsunuz inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sizden ricam hamişler olrak banada dua edrmisiniz ben de bu ay donduruluş transferim olacak son olur inşallah bende sizler gibi hamilelik muhabbetleri yapabilirim inşallah
AMİN CANIM AMİN.. SEN SOR YİNEDE.. O KONUDA KONUŞMAK BİLE İNSANA MUTLULUK VERİYOR zemuszemusgizemlicim 12 haftalik bir hamilelik tecrubem oldugu icin belki bu sorulari sormam ama siz beni ilk uc ay bitsin bilmedigim donemler gelsin Insallah; o zaman gorun sopayla kovalarsaniz alinmam, sorarim da sorarim cunku:))))))))))))))))) ay hayali bile oyle guzelki o gunlerin Allah'im sonuna kadar saglikla nasip etsin Insallah hepimize
slm kizlar nasilsinizz okudugum kadariyla herkes iyi cok sevindim valla alahim hepimizin ve tum isteyenlerin yuzunu guldursun aminn
kizlar benim vucudumun bazi yerlerinde kasintilar basladi egzama gibi cok kasiniyor kasidikcada kabariyor bu ayin 27 sinde rdv var ins bi sorun yoktur.
kizlar ya size bise sorucam hep aklimda ama unutuyorum benim dogumu bir doktorum 27 aralik diyor bir doktorumda 16 aralik diyor yani biri yumurtama toplama isleminden biride son adetimden hesapliyor sizinkiler hangisinden hesapliyor kizlar valla ben bise anlamadim tek anladigim aralikta dogacagi :)
YA BEN HİÇ UYUYAMAM GİBİ GELİYOR.. ABLAM DİYO Kİ SEN ONU BIRAKIP YEMEK BİLE YAPMAZSIN, HATTA YEMEZSİN :) NORMALDE ONLARIN ÇOCUKLARINA BAKARKEN BİLE ÖYLEYİM ÇÜNKÜ.. ONLARA YEDİRMEKTEN BEN AÇ KALKIYORUM SOFRADAN.. HELE HELE ONU UYURKEN SEYRETMEK.. EN GÜZELİ BU OLUCAK HERHALDE.. AY ÇABUK GELSİN YA..Selammmmmmmmmm;-))
sahurdaydik ama sonradan babamizi gecirince gene yattik ana-kiz;-)) Ayy simdi bakimlari ne kolay degil mi;-)) Biz yatinca yatiyorlar, yersek yiyorlar;-)) LoL.. 3-4 ay sonra yandik;-)) Artik onlar uyuyunca biz uyuycaz vs vs. Tam tersine donecek hayat...
Kaymaklim Sat a gore hesapladilar benimkini. Ama bizim transfer tarihimiz bir gun arayla idi. Benim tahmini d.t. 12 Aralik. Seninkisi de o tarihlere yakin olmasi lazim bana gore. Ama elbette bebekler bu tarihtan iki hafta oncesi ya da sonra sonrasi dogabiliyorlar. Bence biz Aralilk ortasi gibi kavusuruz bebislerimize ins..
Arim balim cok tesekkurlr bugunu cicekleri icin;-)) Bizimkiler iyi vallahi baba-kiz iyi anlasiyorlar. babasinin sesini duyunca cilgni donuyo bizim zilli. Babasida bu dunyada beni bir tek kizim anliyor, anlattiklarimi bir tek kizim dinliyor-cevap veriyor diyoo;-)) alemler ikisi de yani;-))
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIŞIM.. ZATEN BU YOLLAR BENİ ÖLDÜRÜYO SİNİRDEN.. DELİK DEŞİK HER TARAF.. SÖZÜM ONA HEP YAPILIYO AMA ORTADA BİŞİY YOK.. ALLAHTAN KORUYABİLMİŞSİN KENDİNİ.. KAANIMA BİŞİY OLMAMIŞ..Günaydınlar a.s.
Bana nazar değdi galiba, dün iş çıkışı servise yürürken çok düzgün İstanbul kaldırımlarında ! ayağımı ters basarak burkmayı ve yere düşmeyi başardım. neyseki üstüruplu düştüm, ellerim ve dizlerimin üzerine yumuşakça :) Ayağım bayağı acıdı ama. neyse akşam evde buz koyduk falan ama ağrı geçmeyince acile gittik. Röntgen çekilemedi tabi. Ayağımın iç tarafındaki kemiği incitmişim. Gebelerin kullanmaması gereken bir antienflamatuvar pomat verdi doktor. Kısa süre kullanacaksınız, zararı olmaz dedi. Kendi doktorum da bebek gelişimini tamamladığı için zararı olmaz dedi. İlk 3 ay tehlikeli olurmuş. Neyse pomatı sürdük, 2-3 saatte bir de buz koyuyorum. Doktor istirahat verdi. Ağrı azalmazsa atel yapmak gerekirmiş. Bu sabah düne göre daha iyi. Ağrı azaldı. Bugün evdeyim.
Hamileler gebelik boyunca en az 1 kez düşerlermiş diye duymuştum, benim de başıma geldi. Çok şükür Kaan iyi. Karnım yere değmedi bile.
İşte böyle kızlaaar, öpüyorum hepiniz..opuyorumnanaktan
YERİM BEN O ATAYI.. DEMEK ANNESİNİN ENDİŞELERİNİ HİSSETMİŞ BEN BURDAYIM DANSI YAPMIŞ SANA GECE GECE sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygünaydın
kızlar dün akşam eve gitttim hemen uyucam planları ile ama olmadı kayınvalideme gitmek gerekti sonra eve geldim tam yastığa başımı koyma modunda iken bu sefer mustafa ata başladı hareketli ama dün bir tuaf agrı vardı karnımda belimde korktum dedim bişeymi oluyor gece sol tarafımdan sanki bağlarımı alıyorlardı uyuyamadım bu sabah şiş gözlerle işe geldim işte buda bizim mesailerimize ön hazırlıkmı acaba diyorum
GÜNAYDIN MERVEM.. BEN DE ÖYLEYİM YA.. HATTA ARADA ELİMİ BELİME DE KOYUYORUM.. SONRA DA GÜLÜYORUM KENDİME..kızlar bu arada bu sabah kahvaltılık bişiler almak için bizim burdaki atrium avm ye gittim kapıdan girerken bi baktım ay ne kadar ayrık yürüyorum dedim merve biraz kapa bacaklarını 9 aylık gibi yürüme ay ne mümkün resmen düz bir çizgide yürümek hayal ki zaten öyle bir yürüyüş tarzım yoktu bacaklarımı azıcık daha bitiştireyim dedim ama yok leğen kemiğim sanırım genişlemiş koca totolu olacağım benbenneyaptımkisırnaşık şey
marhaba arkadaşlar biz ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık çok güzel çıktı .
burdaki doktorumada gösterdim çok iyiy dedi
kızım 352 gr.olmuş mahşallah ama annesinin ayakları şişmeye başladı ....doktorum ayaklarımı uzatıp oturmamı söyledi ama çalışırken nasıl olacak bu anlayamıyorum.
bu arada alışverişe başladım artık alıyorum kızıma mevlütlüğünü aldık gelinlik şeklinde çokkkkkkkkk güzel.adımızla damla olacak..
ohh maşallah minik damlaya allah nazardan saklasınmarhaba arkadaşlar biz ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık çok güzel çıktı .
burdaki doktorumada gösterdim çok iyiy dedi
kızım 352 gr.olmuş mahşallah ama annesinin ayakları şişmeye başladı ....doktorum ayaklarımı uzatıp oturmamı söyledi ama çalışırken nasıl olacak bu anlayamıyorum.
bu arada alışverişe başladım artık alıyorum kızıma mevlütlüğünü aldık gelinlik şeklinde çokkkkkkkkk güzel.adımızla damla olacak..
GÜNAYDIN MERVEM.. BEN DE ÖYLEYİM YA.. HATTA ARADA ELİMİ BELİME DE KOYUYORUM.. SONRA DA GÜLÜYORUM KENDİME..
Herkese günaydın.. Biz kızımla sabah sağlık ocağını ziyaret ettik.. Tatonoz aşımızı olduk.. Kan verdik.. Geldik.. şimdi annemizin biraz kolu ağrıyo ama geçer inşallah..
Merveeemmm bu arada ben tam 57 kilo olmuşum.. ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmilelmaz: lmaz: lmaz:
ŞAKA GİBİ YAWWW.
kızlaaaaar merhaba yine biz geldiiiiikkkkk perşembe günü dr amcamıza gidicez bakalım ne kadar büyümüşüz...bu arada kızlar bizim kız tembel mi ne geçmişe dönük yazılarınızı okuyunca sizinkiler tekmelere başlamış ben tekme falan hissetmiyorum sadece sanki suda dönüyomuş gibi bi guluk guluk şeyler hissediyorum onun haricinde tekme falan hak getire zavallı adamcağız bi tepki vericek diye küçük hanımla konuşmaktan bitap düşmüş durumda vallahi:))))
arkadaşlarımmmmm hepinize merhabaaa...
Ben gene çok özledim sizi 1 haftada...
Geçmişi okuyamadımm çooookk yazışmışsınız umarım herşey yolundadır...
Ben hemen özet geçeyim pazar ve pazartesi vücuduminanılmaz şiştiii yürüyemiordum ayaklarımın şişinden o derece gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktorum hemn gittik hastane çok şükür değilmiş...
Bugün sabah uyandım evde bi terslik var yatak odasının altı üstüne gelmiş meğerrr biz uyurken eve hırsız girmişşşş çıldırdım tabi ben bi panik ya uyansaydık ne olacaktı die
şimdi daha iiyiyim ama evde yalnız kalamıorum annemi çağırdım
az sonra tekrar doktoruma gidicem kontrole akşam gelir gelmez giricem foruma umarım burda olursunuz
kocamannnnnnnnnn öpüorummmmm
canım çok ama çok geçmiş olsun.. önce şişliğin için geçmiş olsun tatlım..
Ay hırsızdaki cesarete bak siz evdeyken nasıl giriyo ya yuh.. Bu ne böyle.. Ya bişiy yapmasa bile korkusu yeter. Allah korumuş tatlım.. Ucuz atlatmışsınız valla..
ben gene çok özledim sizi 1 haftada...
geçmişi okuyamadımm çooookk yazışmışsınız umarım herşey yolundadır...
ben hemen özet geçeyim pazar ve pazartesi vücuduminanılmaz şiştiii yürüyemiordum ayaklarımın şişinden o derece gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktorum hemn gittik hastane çok şükür değilmiş...
bugün sabah uyandım evde bi terslik var yatak odasının altı üstüne gelmiş meğerrr biz uyurken eve hırsız girmişşşş çıldırdım tabi ben bi panik ya uyansaydık ne olacaktı die
az sonra tekrar doktoruma gidicem kontrole akşam gelir gelmez giricem foruma umarım burda olursunuz
geçmiş olsun canım, kızın sağlıkla gelir inşallahHerkese günaydın.. Biz kızımla sabah sağlık ocağını ziyaret ettik.. Tatonoz aşımızı olduk.. Kan verdik.. Geldik.. şimdi annemizin biraz kolu ağrıyo ama geçer inşallah..
Merveeemmm bu arada ben tam 57 kilo olmuşum.. ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmilelmaz: lmaz: lmaz:
ŞAKA GİBİ YAWWW.
bende çok nadir tekme hissediyorum, bizimki yani eşim uyuyor oluyo genelde, o da vazgeçmiş durumda az daha büyürse bakarım diyor :)))kızlaaaaar merhaba yine biz geldiiiiikkkkk perşembe günü dr amcamıza gidicez bakalım ne kadar büyümüşüz...bu arada kızlar bizim kız tembel mi ne geçmişe dönük yazılarınızı okuyunca sizinkiler tekmelere başlamış ben tekme falan hissetmiyorum sadece sanki suda dönüyomuş gibi bi guluk guluk şeyler hissediyorum onun haricinde tekme falan hak getire zavallı adamcağız bi tepki vericek diye küçük hanımla konuşmaktan bitap düşmüş durumda vallahi:))))
ben gene çok özledim sizi 1 haftada...
geçmişi okuyamadımm çooookk yazışmışsınız umarım herşey yolundadır...
ben hemen özet geçeyim pazar ve pazartesi vücuduminanılmaz şiştiii yürüyemiordum ayaklarımın şişinden o derece gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktorum hemn gittik hastane çok şükür değilmiş...
bugün sabah uyandım evde bi terslik var yatak odasının altı üstüne gelmiş meğerrr biz uyurken eve hırsız girmişşşş çıldırdım tabi ben bi panik ya uyansaydık ne olacaktı die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?