2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

arkadaslar cok sukur kalp atisini duydum bu sabah, Allah tamamina erdirsin Insallah.

gizemlicim cok sevindim kasintin azalmis aman Masallah dilimizi isiralim canim. havalar duzeldikce iyice gecicektir Insallah.

cnm inan çok sevindim
wallahi bi sürü komplo teorileri gelmişti aklıma seninle ilgili
ama bak yolk sac olmasada o tarihte şimdi maaşallah kimyasal gebelik falan deği hihoyyythihoyyyt bu da kızımdan dans gelsin sana ve yavruna

arkadaslar cok sukur kalp atisini duydum bu sabah, Allah tamamina erdirsin Insallah.
özlemcim canım çok ama çok sevindim.. inşallah hep mutlu haberler alırız senden..

MERVEM havalar serinlemesi sana daha bi iyi geldi desene.. artık geceleri rahat uyuyabilirsin inşallah ...

hemde tickerımda diyor ki
artık annemin cam kırıcı manyak sesinden ruh halini anlayabiliyorum

(bilge ii toparlamışım dimi cümleyi hahahah )

tercüme edemedimde bilge yardım etti saolsun

ayrıca fundanın hepinize selamı var çanakkalede ya
ordada hava esintiliymiş
halinden memnundu bizim kız

cok tesekkur ederim arkadaslar, desteginiz ve sevincimi paylastiginiz icin:) opuyorumnanaktan

ay ne demek şekercim
paylaşmak için burdayız
daha ben senden tipik yeni hamile soruları bekliyorum

1-kızlar bende hiçbi değişiklik yok neden?
2-ya bende mide bulantısı falan başlamadı ne zaman başlar?
3-bu akıntılar normal mi?
4-kasıklarımda ince ince sızılar oluyor sizce bişey yoktur dimi?
5-kızlar muyaene var dua edince kalbi atıyo olsun miniğim iyidir dimi ?
6-benim mide bulantılarım başladı ne yapıcam?
7-kızlar bu fitil\iğne vs ne zaman bıraktınız?
8-siz bu dönemde hangi ilaçları içiyorsudunuz..

vs vs vsss

şimdi esas heycanlar başladı.........
her türlü sorular için her zaman hazırız cnm

Mervem sağol canım.. Bugün bana da çok sıkıcı geldi yaw.. Off.. Dilam iii.. Arada tepikliyo annesinin karnını...siz nasılsınız bakiim..

ahahahahahh:)))) hepimiz sorduk bunları hakikaten; birkaç tane de ben ekleyeyim:

Karnım ne zaman çıkacak?
Denize girebilir miyim?
Nasıl besleniyorsunuz, balıktan/etten/sütten etc. etc. tiksindim, yemesem olur mu, yerine ne yesem olur?
Hareketlerini ne zaman hissedebilirim?
İdrara çok sık çıkıyorum, normal mi?
İkili testim çok iyi çıktı sizce 3'lü ve 4'lü yaptırmalı mıyım her ihtimale karşın?

:))) Yaşarken heyecandan pek eğlenceli bir yönü olmuyor ama geriye dönüp bakarsanız çok eğlenceli aslında:)))

Özleeeem çok sevindim canım. Boş gebelik endişesini ben de yaşamıştım. Atlattığına ve bebeğin kalp atışını duyduğuna cidden memnun oldum. ooohhh zemuszemus

Merve'cim vallahi hazırlıklar falan artık mutlu sona iyice yaklaştık. Doğum şeklini falan doktorumla tartışmak bile iyice keyiflendirdi beni. Kaşıntının azalmasına da sevindim. hamileleiklerimiz sorunsuz geçsin, bebeklerimiz sağlıkla doğsun tek dileğim.

Bilge'cim sonrasında iş değiştireceğin için erken izne çıkman çok mantıklı. Benim öyle bir şansım yok. İşe döneceğim için en geç ne zaman olursa o kadar iyi. Bebeğimle 15 hafta geçirmek için uğraşıyorum. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. 32. haftada fiziksel olarak zorluk çekmem inşallah. Kısmetse 28 Ekim benim için son gün.

merhaba kızlar sizin yazdıklarınızı okudukça öyle neşeleniyorum ki anlatmam bu topikteki kızların hepsimi böyle matrak diyorum gerçekten çok neşeli eglenceli kızlarsınız yazdıklarınızı okudukça acaba bende bu aşamalara gelebilecekmiyim diye çok soruyorum kendime ama sizler bu neşenizle bana umut oluyorsunuz inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sizden ricam hamişler olrak banada dua edrmisiniz ben de bu ay donduruluş transferim olacak son olur inşallah bende sizler gibi hamilelik muhabbetleri yapabilirim inşallah

gizemlicim 12 haftalik bir hamilelik tecrubem oldugu icin belki bu sorulari sormam ama siz beni ilk uc ay bitsin bilmedigim donemler gelsin Insallah; o zaman gorun sopayla kovalarsaniz alinmam, sorarim da sorarim cunku:))))))))))))))))) ay hayali bile oyle guzelki o gunlerin Allah'im sonuna kadar saglikla nasip etsin Insallah hepimize

slm kizlar nasilsinizz okudugum kadariyla herkes iyi cok sevindim valla alahim hepimizin ve tum isteyenlerin yuzunu guldursun aminn
kizlar benim vucudumun bazi yerlerinde kasintilar basladi egzama gibi cok kasiniyor kasidikcada kabariyor bu ayin 27 sinde rdv var ins bi sorun yoktur.
kizlar ya size bise sorucam hep aklimda ama unutuyorum benim dogumu bir doktorum 27 aralik diyor bir doktorumda 16 aralik diyor yani biri yumurtama toplama isleminden biride son adetimden hesapliyor sizinkiler hangisinden hesapliyor kizlar valla ben bise anlamadim tek anladigim aralikta dogacagi :)

hehehhe patly ve minik ela azra sahurdaaaaa

günaydınnnn minik anne ve minik kızzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.

Selammmmmmmmmm;-))

sahurdaydik ama sonradan babamizi gecirince gene yattik ana-kiz;-)) Ayy simdi bakimlari ne kolay degil mi;-)) Biz yatinca yatiyorlar, yersek yiyorlar;-)) LoL.. 3-4 ay sonra yandik;-)) Artik onlar uyuyunca biz uyuycaz vs vs. Tam tersine donecek hayat...

Kaymaklim Sat a gore hesapladilar benimkini. Ama bizim transfer tarihimiz bir gun arayla idi. Benim tahmini d.t. 12 Aralik. Seninkisi de o tarihlere yakin olmasi lazim bana gore. Ama elbette bebekler bu tarihtan iki hafta oncesi ya da sonra sonrasi dogabiliyorlar. Bence biz Aralilk ortasi gibi kavusuruz bebislerimize ins..

Arim balim cok tesekkurlr bugunu cicekleri icin;-)) Bizimkiler iyi vallahi baba-kiz iyi anlasiyorlar. babasinin sesini duyunca cilgni donuyo bizim zilli. Babasida bu dunyada beni bir tek kizim anliyor, anlattiklarimi bir tek kizim dinliyor-cevap veriyor diyoo;-)) alemler ikisi de yani;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…