arkadaslar cok sukur kalp atisini duydum bu sabah, Allah tamamina erdirsin Insallah.
gizemlicim cok sevindim kasintin azalmis aman Masallah dilimizi isiralim canim. havalar duzeldikce iyice gecicektir Insallah.
özlemcim canım çok ama çok sevindim.. inşallah hep mutlu haberler alırız senden..arkadaslar cok sukur kalp atisini duydum bu sabah, Allah tamamina erdirsin Insallah.
arkadaslar cok sukur kalp atisini duydum bu sabah, Allah tamamina erdirsin Insallah.
özlemcim canım çok ama çok sevindim.. inşallah hep mutlu haberler alırız senden..
MERVEM havalar serinlemesi sana daha bi iyi geldi desene.. artık geceleri rahat uyuyabilirsin inşallah ...
cok tesekkur ederim arkadaslar, desteginiz ve sevincimi paylastiginiz icin:) opuyorumnanaktan
ahahahahahh:)))) hepimiz sorduk bunları hakikaten; birkaç tane de ben ekleyeyim:ay ne demek şekercim
paylaşmak için burdayız
daha ben senden tipik yeni hamile soruları bekliyorum
1-kızlar bende hiçbi değişiklik yok neden?
2-ya bende mide bulantısı falan başlamadı ne zaman başlar?
3-bu akıntılar normal mi?
4-kasıklarımda ince ince sızılar oluyor sizce bişey yoktur dimi?
5-kızlar muyaene var dua edince kalbi atıyo olsun miniğim iyidir dimi ?
6-benim mide bulantılarım başladı ne yapıcam?
7-kızlar bu fitil\iğne vs ne zaman bıraktınız?
8-siz bu dönemde hangi ilaçları içiyorsudunuz..
vs vs vsss
şimdi esas heycanlar başladı.........
her türlü sorular için her zaman hazırız cnm
hehehhe patly ve minik ela azra sahurdaaaaa
günaydınnnn minik anne ve minik kızzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?