• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım hadi gözümüz aydın diyelim.. çok şükür teker teker ayrıntıları sağlıkla geçiyoruz.. hep böyle devam edelim inşallah...

ya kızlar bugün benim karnım ağrıyor yaaa, böyle sızı gibi kasıklarım filan. Bir de vajinamdan içeri doğru bir batma gibi bir sızı var. Ne oluyor anlamadım yaw. Hiç de 8-10 haftadan sonra ağrım olmamıştı.

rahim genişletme çalışmaları mı var ki.. hani 20.haftadan sonra daha hızlı büyürmüş ya o yüzden mi ki?

herkese selam...hepiniz iyisinizdir inşallah bebekler de tabii kii diğer topikteki resimlere baktım çok güzel şeyler yaa ..gerçi ben belki bir ev değiştirme durumum olabilir diyerek birşey almadığım gibi sanırım başlangıç olarak şimdilik bir park yatak alıcam 6 aydan sonra bakarım ben de nasıl birşeyler alacağıma...
bilge aldıkların gayet güzel ve fonksiyonel güle güle de kullanırsınız inşallah oğlunla ...
Merve bu arada babana ve sana çok geçmiş olsun Allah görünmez kazalardan korusun ...

benim bu hafta amniyosentez sonuçlarım çıkacak ..23 ünde de kendi doktoruma gidicem inşallah...

merhaba mervecim nasılsın?

bebişin nasıl ?

nurcihanay canım inşallah sonuçların güzel çıkar bebişin sağlıkla hayırla gelir

ya kızlar bugün benim karnım ağrıyor yaaa, böyle sızı gibi kasıklarım filan. Bir de vajinamdan içeri doğru bir batma gibi bir sızı var. Ne oluyor anlamadım yaw. Hiç de 8-10 haftadan sonra ağrım olmamıştı.

bilge o iki gündür bende de var.. böyle ağrı değilde acı gibi sanki..

rahim genişletme çalışmaları mı var ki.. hani 20.haftadan sonra daha hızlı büyürmüş ya o yüzden mi ki?
kızlar aynen o bende de var bi an vajinama doğru giriyo off incecik bi ağrı ama
bence bu sıpalar sığmamaya başladı yakında da çatlarız hahahah
herkese selam...hepiniz iyisinizdir inşallah bebekler de tabii kii diğer topikteki resimlere baktım çok güzel şeyler yaa ..gerçi ben belki bir ev değiştirme durumum olabilir diyerek birşey almadığım gibi sanırım başlangıç olarak şimdilik bir park yatak alıcam 6 aydan sonra bakarım ben de nasıl birşeyler alacağıma...
bilge aldıkların gayet güzel ve fonksiyonel güle güle de kullanırsınız inşallah oğlunla ...
Merve bu arada babana ve sana çok geçmiş olsun Allah görünmez kazalardan korusun ...

benim bu hafta amniyosentez sonuçlarım çıkacak ..23 ünde de kendi doktoruma gidicem inşallah...

çok saol tatlım teşekkürler
ay amnio çıkıcak demek hadi hayırlısı
inşallah hayırlı haberler alırsın
ev değişikliği yapıcaksan en mantıklısı o cnm bencede bebeğin aminosu sonuçlansın falan ondan sonra istediğini al

mervecim mesajını aldım, sağolasın canım

annemlerdeydim internet yoktu, giremedim malesef iyiyim çok şükür

dün doktordaydık, 650 g olmuş oğlumuz maşallah, ayrıntılı ultrason da bir sorun çıkmadı çok şükür,
açlık kan şekerim 79 çıktı diğer şeker testini yaptırıcam,

Salih ismini düşünüyoruz, ben Salih Deniz istiyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize

Rabbim şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin, tüm dileyen herkeze sağlıkla bebişler versin inşallah

Sen nasılsın, bebişin nasıl?

Son düzenleme:
nurcihanay inşallah sonuçlar güzel çıkar canım...bize haber vermeyide unutma lütfen..
ev taşıma durumu varma almamak en iyisi zaten.. yeni eve uygun mobilyalar alırsınız.. aman zaten olsunlarda gerekirse biz yerde yatar yataklarımızı onlara veririz.

KOCA TİPLERİ :=)
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştur...a koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)
8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)
9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

sizinki hangisi ??

bizim bebişin hala bir ismi yok sanırım doğduktan sonra bile isimsiz dolaşacak galiba bu gidişle ...bir türlü bir isme ısınamadım hala ...bakalım hayırlısı babası ise gayet basit bir konuymuşcasına olsun da bir bakarız havasında....

bende onlar hep var.yani hep dediğim 15 inci haftada falan başladı.hala devam ediyo.dr normal demişti.rahim büyüyo ondan oluyor demişti.takma kafana.

slm arkadaşlar geçen hafta kötü bi olay yaşadım ve serklaj oldum çok şükür şimdi iyiyim ilk bebeğimi 17. haftada kaybetmiştim doktorum bunda risk almayalım dedi ve serklajı önerdi hemen kabul ettim tabi inş. bu sefer bbeğim beni yarı yolda bırakmaz kızlar bana dua edin nolur çok korkuyorum bu hafta 17. hafta buhaftalarıda biran önce atlatsam Allahın izniyle inş. daha rahat olucam evde yatmaktan ve sıcaktan beynim bulandı artık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

slm arkadaşlar geçen hafta kötü bi olay yaşadım ve serklaj oldum çok şükür şimdi iyiyim ilk bebeğimi 17. haftada kaybetmiştim doktorum bunda risk almayalım dedi ve serklajı önerdi hemen kabul ettim tabi inş. bu sefer bbeğim beni yarı yolda bırakmaz kızlar bana dua edin nolur çok korkuyorum bu hafta 17. hafta buhaftalarıda biran önce atlatsam Allahın izniyle inş. daha rahat olucam evde yatmaktan ve sıcaktan beynim bulandı artık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Canım çok geçmiş olsun. En doğrusunu yapmışsınız. Belki bahsetmiştir doktorun, erken doğumun akla geldiği durumlarda kortizonlu bir iğne yapılıyor anneye 28. haftadan itibaren birkaç doz. Bu sayede bebeğin akciğer zarı erken gelişip olası bir erken doğum durumunda solunum problemi olmaksızın hastaneden çıkması sağlanıyor. bir sonraki muayenende doktorunla bir konuş istersen. Bende bazı erken doğum riskleri olduğunu düşündüğü için doktorum 4 hafta sonra yaptıracak.

KOCA TİPLERİ :=)
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştur...a koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)
8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)
9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

sizinki hangisi ??

Benimki dokuz numero:)))) Ne yaptım adama bilmiyorum ama pek bir kanaatkar, tarhana çorbası yapsam, makarna haşlasam mutlu oluyor adam yahu:)))

Back