Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bugün benim karnım ağrıyor yaaa, böyle sızı gibi kasıklarım filan. Bir de vajinamdan içeri doğru bir batma gibi bir sızı var. Ne oluyor anlamadım yaw. Hiç de 8-10 haftadan sonra ağrım olmamıştı.
bilge o iki gündür bende de var.. böyle ağrı değilde acı gibi sanki..
kızlar aynen o bende de var bi an vajinama doğru giriyo off incecik bi ağrı amarahim genişletme çalışmaları mı var ki.. hani 20.haftadan sonra daha hızlı büyürmüş ya o yüzden mi ki?
herkese selam...hepiniz iyisinizdir inşallah bebekler de tabii kii diğer topikteki resimlere baktım çok güzel şeyler yaa ..gerçi ben belki bir ev değiştirme durumum olabilir diyerek birşey almadığım gibi sanırım başlangıç olarak şimdilik bir park yatak alıcam 6 aydan sonra bakarım ben de nasıl birşeyler alacağıma...
bilge aldıkların gayet güzel ve fonksiyonel güle güle de kullanırsınız inşallah oğlunla ...
Merve bu arada babana ve sana çok geçmiş olsun Allah görünmez kazalardan korusun ...
benim bu hafta amniyosentez sonuçlarım çıkacak ..23 ünde de kendi doktoruma gidicem inşallah...
merhaba mervecim nasılsın?
bebişin nasıl ?
nurcihanay canım inşallah sonuçların güzel çıkar bebişin sağlıkla hayırla gelir
slm arkadaşlar geçen hafta kötü bi olay yaşadım ve serklaj oldum çok şükür şimdi iyiyim ilk bebeğimi 17. haftada kaybetmiştim doktorum bunda risk almayalım dedi ve serklajı önerdi hemen kabul ettim tabi inş. bu sefer bbeğim beni yarı yolda bırakmaz kızlar bana dua edin nolur çok korkuyorum bu hafta 17. hafta buhaftalarıda biran önce atlatsam Allahın izniyle inş. daha rahat olucam evde yatmaktan ve sıcaktan beynim bulandı artık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
KOCA TİPLERİ :=)
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştur...a koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.
Kocadan Kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)
8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)
9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)
sizinki hangisi ??