Suenscim, uyumuşum gece, kusura bakmaslm quality nasılsın canım...
Cilvelooooşşşşşşşşşş; ben de seni öptümmmmm:))))) Annem de totişten ısıyıyomuş:))))funda teyzecim tanem kocaman olmuş
kardeşime opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
onun tonton yanaklarını öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevgiler cileveloşşşş :)))
Ustabaşıcıııım, günaydın:))Günaydın kızlaaaarrrr:)
mesaisi 07:30 da başlayan vardiya amiri ustabaşı Bilge hepinize günaydınlar diler....
Medeniyete, insanca yaşamaya ve özgürlüğe son 63 gün:)))
Ohh güle güle kullanın:)))Günaydın kızlar, Havasız, sıcak ve nemli bir Antalya sabahından merhaba.. Dün Tchibo'dan uyku tulumu, oyuncak tavşan ve bandanalarımızı aldık. Hastanede giymek için kendime de pembe emzirme pijaması aldım.
Ufak detayları halledip, kararlar aldıkça iyice keyifleniyorum. Bir yandan da daha erken mi, ya birşey olursa diye endişeleniyorum. Pazartesi akşam doktorumuza gidip oğlumu görünce içim rahatlar sanırım. Gün içinde tekmelerini, hareketlerini hissettikçe sakinleşiyorum.
Haftaya Cumartesi benim de şeker yüklemem var. Tatlıya çok düşkünüm ben. Ailede şeker hastası yok ama annemde yaş ve beslenmeye bağlı gizli şeker çıktı. PKO olduğum için gebelik şekeri bende de çıkabilir. Ama nedense sonuçlar normal çıkacak gibi geliyor bana.
ısıy ısıy teyzoş:))))))) ahan da açtım baaakkızlar herkese günaydın..nasılız bugün.. ben akşam saati kurmadan uyumuşum.. gece bi uyandım saat 4.05 bi kalkışım kocişi bir kaldırışım var olay olay. :) neyse allahtan yemeğini yiyebildi de ben de mutlu oldum..
bizim ailede şekeri olan kimse yok.. bir tek dayımın eşi var.. o kadar.. benim çok tatlıyla aram yoktur.. hatta şekeri bir tek çay ( eskiden) birde meyveden alıyorum.. o yüzden bir sorun çıkmaz inşallah...
tanemim canım benim.. senin odanı gördük biz annen gösterdi.. tüm şıklığıyla seni bekliyor.. bizde totişini ısırmak için bekliyoruz..
Olur o ezgicim yaaa, bende de çok oluyo, sıkıntı yapma... doktor dedi ki 10-15 dakika aralıklarla dinlenmeye rağmen geçmeyen ağrılar tehlikeli... diğerleri bizim için normal sayılır :)))kızlarrrrrrrrr günaydınnn:))
ben inanılmaz bi böbrek ağrısıyla uyandımm gece acile gidicektim bi yarım saat sonra geçti..bilgi küpü arkadaşlarımmmm bu konuda bi fikri olan var mıııııııı?????
Ay kuzuuum beniiim , ne demek .. Tabi ki alırız.. Bir kaç saat sonra çıkıcaz, Alırız, haber veririz sana da:))))asıl benim tanem kızıma MAŞALLAHHHH:):)
350 gr dan 30 gr olan totosunu ısırırımmm onunnnnnnnnnnnnn:):)
fundam senden bişii rica edebilirmiyimm???
yarın tchıbo a gidersen bana da pembe tavşandan alabilirmisin ben sana ücretini yollasam
biliosun ben kıraldayım burda tchıbo yok internette de kalmamışş
ama sen gidersen va sakıncası yoksa sakın benim için gidiim deme...
kız funda herbişeyi tamamlandı kızın çok şükür.. hallettin hepsini daha 5.ayında..
kızlarrrrrrrrr günaydınnn:))
ben inanılmaz bi böbrek ağrısıyla uyandımm gece acile gidicektim bi yarım saat sonra geçti..bilgi küpü arkadaşlarımmmm bu konuda bi fikri olan var mıııııııı?????
ezgim günaydın tatlım.. sabah kalktığımda o ağrı banada oluyor.. hele de gece wc ye kalkmadımsa.. ama sonra geçiyor.. seninki de geçmiş çok şükür.
Suenscim, uyumuşum gece, kusura bakma
Cilvelooooşşşşşşşşşş; ben de seni öptümmmmm:))))) Annem de totişten ısıyıyomuş:))))
Ustabaşıcıııım, günaydın:))
Ohh güle güle kullanın:)))
ısıy ısıy teyzoş:))))))) ahan da açtım baaak
Olur o ezgicim yaaa, bende de çok oluyo, sıkıntı yapma... doktor dedi ki 10-15 dakika aralıklarla dinlenmeye rağmen geçmeyen ağrılar tehlikeli... diğerleri bizim için normal sayılır :)))
Ay kuzuuum beniiim , ne demek .. Tabi ki alırız.. Bir kaç saat sonra çıkıcaz, Alırız, haber veririz sana da:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?