2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm quality nasılsın canım...
Suenscim, uyumuşum gece, kusura bakma
funda teyzecim tanem kocaman olmuş
kardeşime opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
onun tonton yanaklarını öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevgiler cileveloşşşş :)))
Cilvelooooşşşşşşşşşş; ben de seni öptümmmmm:))))) Annem de totişten ısıyıyomuş:))))
Günaydın kızlaaaarrrr:)

mesaisi 07:30 da başlayan vardiya amiri ustabaşı Bilge hepinize günaydınlar diler....

Medeniyete, insanca yaşamaya ve özgürlüğe son 63 gün:)))
Ustabaşıcıııım, günaydın:))
Ohh güle güle kullanın:)))
ısıy ısıy teyzoş:))))))) ahan da açtım baaak
Olur o ezgicim yaaa, bende de çok oluyo, sıkıntı yapma... doktor dedi ki 10-15 dakika aralıklarla dinlenmeye rağmen geçmeyen ağrılar tehlikeli... diğerleri bizim için normal sayılır :)))
Ay kuzuuum beniiim , ne demek .. Tabi ki alırız.. Bir kaç saat sonra çıkıcaz, Alırız, haber veririz sana da:))))

Kızlar; dün babamız İstanbulda idi... Tanem in ana kucağını da almış:)))))))))))) he he he heyyyt:)))

ezgim günaydın tatlım.. sabah kalktığımda o ağrı banada oluyor.. hele de gece wc ye kalkmadımsa.. ama sonra geçiyor.. seninki de geçmiş çok şükür.

merve o terlikten bende almıştım tatile giderken rahat edim diye ama topıklarıma ağrı yaptı benim.bide benim ayağım 40 numara onu giyince eşim dalga geçiyo çizgi film kahramanları gibi oldun diye.:)

ezgim günaydın tatlım.. sabah kalktığımda o ağrı banada oluyor.. hele de gece wc ye kalkmadımsa.. ama sonra geçiyor.. seninki de geçmiş çok şükür.

teşekkür ederim canlarımmmmmm
içimi rahatlatınız...
Fundam çok teşekkür ederimm canımmm umarım çok yormam seni..

işte geldim buradayım, ben bu işte ustayım:))))

Çok sıcak gene yaaaa, ellerim ayaklarım kütük gibi oldu, dün akşam kocamın nikah yüzüğü oldu parmağıma((

Selammm..

Biz iyiyiz... Merveyi merak ettim ama.. Acaba diger aralik annelerine birseyler yazdi mi? Orayida takip ediyor bildigim kadariyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…