2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

inşallah ya.. böyle habersiz bırakmazdı kesinlikle.. msnde yok..facede yok.. telefonunu açmıyor.. kesin haber verirdi ya..

ay ölücem yorgunluktan mahvoldum kızlar
baştan anlatayım dün sabah işe geldim defalarca denememe rağmen doğru dürüst kk ya giremedim..

sonrada beni idare mahkemeye gönderdiler
bilmemkimin bilirkişi evrakı kaybolmuş arşivden bulunucak mahkemeler adli tatilde bize o rapor acele lazımmış..
neyse arşivden bizim dosyayı bulucam dediler sen bu dosyalardan ara neyse bende dün ayşeyle telde konuşurken patrona yakalanınca ne çok telde konuşuyosun diye beni sinr etmişti diye telimin sesinide titreşimide kapamıştım....
akşam çıktım direk bakırköye geldim üniden kızlarla buluştuk....anam buluşma yerinde kızları bi aricam nerdesiniz diye benim tel yok...
neyse buluştuk yedik içtik beni eve bıraktılar eşim uyuyacakmış nerdeyse bugün kontrol var diye bi duş aldım uyumuşum sonra tabi bu arada sizler gibi bende telimi milyon kez aradım çalıo açan yok
dedim herhalde ben mahkemeye giderken yanıma almadım neyse sabah geldim erkenden iş yerine tel yok...gittim mahkemeye dedim burda tel kalmışmı yok kalmamış dediler ya dedim ben bi baksam dün bizim dosya için bekledim evrak aradım...neyse baktım dolandım bayağı tam çıkıcam arşivden orda bi minik koli var ama minicik bi ışık yanıp sönüyo hani tellerde cevapsız olunca telin kenarı yanıyo yaa....baktım benim salak telim orda...neyse koştur koştur geldim işe kan ter içindeyim...

MERAK EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
BEN VE BEBEĞİM İYİYİZ AMA 100 KİLO TER ATTIM RESMEN.......

(((((((( benim yüzüme olmuş yaaa baksana benim yüzüme teli sesini kısmışsın özür dilerim mervee gerci bensana iletide yazdım ama sanırım sen görmedinn neyse bunla çok büyük geçmiş olsun rabbimn daha büyük dertlerden korusunn amin

tahmin edemyecegimiz bir sey cikicak bence saglikla ilgili bir sorun degildir demistim harbiden arsivde telini unutmani tahmin edemezdik, neyse canim iyisiniz ya gerisi onemli degil

şimdi baktım, en son aktivitesi bugün saat 10.06 sabah işe geldi demekki, ne olduysa ondan sonra oldu... Hay allah yaaa((((((((((((((((((( Umarım iyidir, umarım kendisinde, ailesinde ters bişey yoktur...

cnm ben bugün kk ya girmedim ki hiç le bişey olamaz sanırım dün sabahındır o anca geldim zaten

ya ayşe saçmalama
bütün iş var sanki kaytarıyorum yada sanki onun iş yeri telefonundan konuşuyorum salak ona neyse

kızlar tekrar kusura bakmayın zaten merak etmeyin kötü bişey olsa ilk yazacağım sizsiniz
yoksam yine salaklığımdan başıma bi iş gelmiştir kesin
çok dağınığım ya tel nerde diye aramamın en can alıcı yeride bi ton resmim var içinde
ayşe bilir resim konusunu korktum bende rehberide kopyalicam bilgisayara
bide sizin cepleri yazıcam bi kağıda koyucam cüzdanıma

tekrar kusura bakmayın

merveeeeeeeeeeeeeee

Merveden haberi olan varmı

Telefonunu da açmıyor..

kötü düşünmeyelim.uyuyodur belki.yada evde unutmuştur telini.işyerinde elektrikler yoktur.nete giremiyodur.

gündüz bir ara Merve'nin online olduğunu gördüm, herhalde dışarıda görülecek işi var, telefonu da belki o yüzden duymuyor.

merveden haber alan varmı kızlar

yok ben alamadım.. mesaj attım ama hala cevap yok..

Yahu ne oldu bu kıza... hala haber yok((

Selammm..

Biz iyiyiz... Merveyi merak ettim ama.. Acaba diger aralik annelerine birseyler yazdi mi? Orayida takip ediyor bildigim kadariyla..

bende meraklandım ya.telefonunu hala açmıyormu.

kızlar hala merveden haber yokmu.. çok merak ettim..

(( ben de aradım,yoook

şimdi baktım, en son aktivitesi bugün saat 10.06 sabah işe geldi demekki, ne olduysa ondan sonra oldu... Hay allah yaaa((((((((((((((((((( Umarım iyidir, umarım kendisinde, ailesinde ters bişey yoktur...

Yoktur ins.. Oluyor oyle bazen insan nete girmeye firsat bulamiyor. Iftar davetine falan gitmislerdir belki..

ama telefonları da açmıyo, mesajlara da cevap vermiyor.. iyimser olmaya çalışıyorum... umarım sadece fırsatı olmamıştır.

Günaydın, Merve'den ses çıkmamış. ben de merak ettim. Umarım herşey yolundadır.

günaydın canlarım...
bilgem sıkma canını ya.. salla gitsin..
merve hala yok mu .. ya çok merak ediyorum..

günaydın kızlar.canım çok sıkıldı merveye ya.bu kadar işi olamaz.kesin bişe var.inşallah önemli bişey değildir.

günaydın kızlar nasılsınız,
bilgem sıkma canını. bebişinide üzme..
merveyi bende çok merak ediyorum. sizde tlf.vardır. ulaşılamıyormu hala.

yok Nalancım, şimdi tekrar aradım ama çalıyor, cevap verilmiyor((

allahım nolur kötü bişy olmasın

Kızlar, doktorunu mu arasak??

günaydın kızlarrrr...
hakkaten nerde ki merve msn den de cevap iletilmior ona

ben de merak ettim cok, belki cep telefonunu bir yerde dusurdu kizlar. isyerinde de internet yok desek. evinde internet var miydi? ya da isim soyaddan ev telini mi bulmaya calissak? esinin adini bilen var mi

kızlar ben faceden kardeşine mesaj attım dayanamayıp cevap gelirse söylerim size bende çok merak ettim eşinin iş problemleri vardı ya onda mı bi sorun çıktı acaba

bence tahmin edemeyecegimiz bir nedendir, icimizi ferah tutatlim saglikla ilgili bir sey cikmayacak Insallah.

günaydın kızlarrr bende telden arıyorm ama açmıyor inş sorun yoktur allahım hayırlara çıkarsın inşşş

kizlar acaba isimden esinin cebi bulunmaz mi? cunku esi biliyor kadinlarkulubunu ayip olmaz.

inşallah ya.. böyle habersiz bırakmazdı kesinlikle.. msnde yok..facede yok.. telefonunu açmıyor.. kesin haber verirdi ya..

ee ne yapcaz kizlar nasil ulascaz

tahmin edemyecegimiz bir sey cikicak bence saglikla ilgili bir sorun degildir demistim harbiden arsivde telini unutmani tahmin edemezdik, neyse canim iyisiniz ya gerisi onemli degil

ay kızlar gerçekten hakkınız helal edin ama inanın meraklandırmak istemezdim
sizden ve bebişlerden özür :gitme:

bi liste yayınliimda kendimize gelelim

funda teyzesi bak sana popişimizi uzattık hiç görmüyon...

walla funda ve ezgi meraklıdır bu totiş işine
ama seninki herkesi imrendiriyo
bende ısırıcam
hammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

bu arada randevu 3 te ama ben nası gidicem bilmem üstüm başım toz içinde kendimi bi evi temizlemişte yıkanmamış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…