2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

şimdi baktım, en son aktivitesi bugün saat 10.06 sabah işe geldi demekki, ne olduysa ondan sonra oldu... Hay allah yaaa((((((((((((((((((( Umarım iyidir, umarım kendisinde, ailesinde ters bişey yoktur...

şimdi baktım, en son aktivitesi bugün saat 10.06 sabah işe geldi demekki, ne olduysa ondan sonra oldu... Hay allah yaaa((((((((((((((((((( Umarım iyidir, umarım kendisinde, ailesinde ters bişey yoktur...

Yoktur ins.. Oluyor oyle bazen insan nete girmeye firsat bulamiyor. Iftar davetine falan gitmislerdir belki..

günaydın kızlaaarrrr;

Naasılsınız bugün?

Kötü bir sabah geçirdim, servis meselesi yüzünden şirketten biriyle dalaştım. Hala elim ayağım titriyor. Bügünden itibaren sabahların en erkencisi olmayabilirim. Bundan sonra işe kendim gidip geleceğim.

günaydın canlarım...
bilgem sıkma canını ya.. salla gitsin..
merve hala yok mu .. ya çok merak ediyorum..

günaydın kızlar nasılsınız,
bilgem sıkma canını. bebişinide üzme..
merveyi bende çok merak ediyorum. sizde tlf.vardır. ulaşılamıyormu hala.

ben de merak ettim cok, belki cep telefonunu bir yerde dusurdu kizlar. isyerinde de internet yok desek. evinde internet var miydi? ya da isim soyaddan ev telini mi bulmaya calissak? esinin adini bilen var mi

kızlar ben faceden kardeşine mesaj attım dayanamayıp cevap gelirse söylerim size bende çok merak ettim eşinin iş problemleri vardı ya onda mı bi sorun çıktı acaba

günaydın kızlarrr bende telden arıyorm ama açmıyor inş sorun yoktur allahım hayırlara çıkarsın inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…