• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

hemen hemen bütün bebişlerin odası beyaz olcek bu gidişle.. ben de model beğenip yaptırmayı düşünüyorum.. bembeyaz... kulpları pembe çiçekli yada papatyalı olucak.. küp raf istiyorum duvara bi kaç tane..

cnm bende yaptırıcam
bizim yatağımız oval
dolabımızda
çizdim ben kayınpederimin ustası yapıcak inşallah istediğim gibi olur benim evimin mobilyalarınıda o yaptı zaten herşey istediğim gibi oldu ama bakalım bu oval olma durumu nasıl olucak
bnmde krem rengi olucak hayalim krem rengi nevresim ve dantel cibinlik hatim duası için onun dışında turkuaz açık pembe lila mor vs gibi renklerde nevresimler diktiricem üstüne pembe cibinlik

bnm tek sıkıntım yatak oval olacağı için özel bir yatak yaptırmak ve nevresimleri hep diktirmek gerekecek ama olsun napiim

ilk zamanlarda sepet almış ayaklı halacığım saolsun onda durur herhalde

krem rengide çok dinlendirici.. üstelik her renkle uyumu çok kibar oluyor.. sepet bende beğendim mothercare sitesinde.. istanbula gelmem lazım benim ya...

angelim bana da bazen şaka gibi geliyor.. yelek örüyorum kızıma.. diyorum ki bunu benim kızım mı giyecek şimdi.. kadar alışmışım ki yeğenlerime örmeye, yada hediye almaya çok garip geliyor.. hala alışamadım..

aynen o küp raflara pembe beyaz peluş ayılar bebekler koyarız. o halde odalarımızında resimlerini çekip koyalım mervenin diğer forumuna....
böylelikle eksik birşey olursa kopya çekeriz. ee akıl akıldan üstündür dimi ama.

Tabi canım.. Hele bir ekim kasım gelsin.. O topik şenlenecek zaten...inşallah..

ay kızlar ya
çekip koyucaz dimi bebeklerimizin odalarını o günlerde gelecek dimi inşallah rabbim ya
çabucak geçse
şaka maka yolu yarıladık

cnm bende yaptırıcam
bizim yatağımız oval
dolabımızda
çizdim ben kayınpederimin ustası yapıcak inşallah istediğim gibi olur benim evimin mobilyalarınıda o yaptı zaten herşey istediğim gibi oldu ama bakalım bu oval olma durumu nasıl olucak
bnmde krem rengi olucak hayalim krem rengi nevresim ve dantel cibinlik hatim duası için onun dışında turkuaz açık pembe lila mor vs gibi renklerde nevresimler diktiricem üstüne pembe cibinlik

bnm tek sıkıntım yatak oval olacağı için özel bir yatak yaptırmak ve nevresimleri hep diktirmek gerekecek ama olsun napiim

ilk zamanlarda sepet almış ayaklı halacığım saolsun onda durur herhalde

ilk zamanlar için ayaklı sepetlerden bende almak istiyorum ama daha karar veremedim. fundanın aldığı otomatik sallanan ileride mama sandalyesi olandanmı yoksa gelinlik gibi sepettenmi alıcam şimdilik karar veremiyorum.

krem rengide çok dinlendirici.. üstelik her renkle uyumu çok kibar oluyor.. sepet bende beğendim mothercare sitesinde.. istanbula gelmem lazım benim ya...

sevgi istanbula geldiğinde eşinlemi gelicen
allah aşkına ara buluşalım
o kadar istanbuldakiler buluşalım dedim kimse dinlemedi
bizde seninle buluşalım

angelim bana da bazen şaka gibi geliyor.. yelek örüyorum kızıma.. diyorum ki bunu benim kızım mı giyecek şimdi.. kadar alışmışım ki yeğenlerime örmeye, yada hediye almaya çok garip geliyor.. hala alışamadım..

ya evet bak benim bazen göbeğime takılıyo gözüm
ay hamileyim ya içimde bi insan var diyorum :)))
annem bu sahurda diyoki hadi kızım dişini fırçala niyet et anne dedim oruç tutmicam ya
ay ben senin hamile olsuğunu unuttum diyokaydirigubbakcemile3

ilk zamanlar için ayaklı sepetlerden bende almak istiyorum ama daha karar veremedim. fundanın aldığı otomatik sallanan ileride mama sandalyesi olandanmı yoksa gelinlik gibi sepettenmi alıcam şimdilik karar veremiyorum.

cnm çok fonsiyonlu bişey almak çok ii oluyo
walla ben sepet alma taraftarı değildim
3-4 ay sonra kalıo ortada
ama halam almış sağolsun kullanıcam

öle iki üç aşamalı bişey alsan daha mantıklı tabi

sevgicim banada şaka gibi geliyor. nereye gitsem yeğenlerime bişeyler alırdım. şimdi kendi kızıma bakıcam alıcam. buarada şimdiye kadar hiç örgü vs. örmedim o tür becerilerim hiç yok. anneannesi teyzesi halaları şimdiden başlamışlar örmeye. ama kendim çok istiyorum bir battaniye örmeyi. bakalım elimden gelirse yapabileceğim birşey bulursam örücem bakalım.

eşimle gelirim tatlım.. pazar günü olur büyük ihtimalle.. buluşuruz tabi tatlım.. oraya gelip görüşmeden olur mu hiç?

cnm çok fonsiyonlu bişey almak çok ii oluyo
walla ben sepet alma taraftarı değildim
3-4 ay sonra kalıo ortada
ama halam almış sağolsun kullanıcam

öle iki üç aşamalı bişey alsan daha mantıklı tabi

doğru söylüyorsunda ben o gelinlik gibi olan sepetlerede bayılıyorum.
acaba diğer söylediğimi süslesek ona benzemezmi sempatiksalakcinni

sevgicim banada şaka gibi geliyor. nereye gitsem yeğenlerime bişeyler alırdım. şimdi kendi kızıma bakıcam alıcam. buarada şimdiye kadar hiç örgü vs. örmedim o tür becerilerim hiç yok. anneannesi teyzesi halaları şimdiden başlamışlar örmeye. ama kendim çok istiyorum bir battaniye örmeyi. bakalım elimden gelirse yapabileceğim birşey bulursam örücem bakalım.
ay bende örüyordum yarım kaldı sıcaklarda elime alamıyorum ki koca yün şeyi
eşimle gelirim tatlım.. pazar günü olur büyük ihtimalle.. buluşuruz tabi tatlım.. oraya gelip görüşmeden olur mu hiç?
e hadi bakalım yazdım bunu kenara :1:

ay evet alıştım walla sana msn de :)

oda halihazırda bi 2011 şubat anneleri topiği var ordan devam edin demişler
ama bence normal annelerle tüp bebek olanlara ayrı topik açma hakkı verilmesi güzel olurdu
belkide bizi buraya ilk ve son anne topiği olarak tüp bebeklilere umut olsun diye bırakmışlardır

kuzuuuum sen sıkma canını
bizi önce sabitleyip sonra kapatmazlar ama sanırım her hamileyi bu foruma eklemeyi düşünüorlar

Angel günaydın tatlışım.. Nasılsın bakiim..
Ezgim ve derin hanım günaydın..

nasılsınn sevgimm dilaa kızım nasıllar:)

günaydın naıslın bakalım
bebiş nasıl

iyiyiz canım dün doktora gittik 445 gr olmuşuzzz:))
bende 71 :):)
derin yarım kilo almış ben 10:D

hımm kıskandım şimdi :sinifsinif:
izmire hiç gelmiyormusunuz.. bilmiyorumkismile

dimi angelllllllll
gelmiorlar amaaaaaaaaaaa:(:(:(
bende diorum aydına gelmiosunuz bari izmire gelin ama gelmiorlarrrrrrrrrrrrr:((

dimi angelllllllll
gelmiorlar amaaaaaaaaaaa:(:(:(
bende diorum aydına gelmiosunuz bari izmire gelin ama gelmiorlarrrrrrrrrrrrr:(([/QUOTE]

iyi canım bizde senle görüşürüz ozaman kaydirigubbakcemile5

angelim önümüzdeki yaz gelicez kısmetse izmire tatile..eşimin kuzenlerinin tayini aliğaya çıktı.. yaza ordayız..
ezgim iyiyiz napalım işte.. sıcaklarda dila hanımı büyütmeye çalışıyoruz.. sen derini baya büyütmüşsün maşallah subanallah.. yarım kilo olmuş pıtırcık.. ay kocaman ya... yerim onu ben...

Back