Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tık tıkk biz geldik kızlar kimsecikler yokmuu yaff ben dayanamadım burda bir polikinlik var kızımı gözrmeye gittim bakem kilo almışmı die kızıma maşallah teyzeleri 106 grmdı maşallah 150 grm olmuş kocaman olmuşşş eve kadar ayaklarım yere basmadı ohh çok şükür düzelmş demekki dolmalar kızıma yarıyorr sanırım yarasın minnoşumaa:))))))))) allahıma şükür yaaa aglamaktan bir hal olmuştum çok şükürr kızım düzelmişşşş
Göbüşler topiğimize 22+4 halimizi koydum kızlar :)
resmi gördüm canım.. epey büyütmüşsün göbüşü.. ,bilmiyorumkismile Kmsecikler yok... Patly bile girmemiş gece mafoldumben
Günaydın herkese a.s
Benim canım sıkkın biraz. İşyerinde bazı değişiklikler oluyor, beni de bulunduğum değartmandan alıp yeni atanan bir müdüre asistan yapmayı planlıyorlar galiba. Resmi birşey yok ama bizim şirkette herşeyden son anda haberiniz olur. Şimdiki müdürüm de işten ayrılmayı düşünüyor. O da ayrıca mutsuz. İşe gidesim yok anlayacağınız :çok üzgünüm:
günaydın ezgim.. nasılsın...günaydın herkeseee
canım hiç endişe etme.. onun ismi ATA bir kere.. aslan gibi delikanlı olucak annesi..günaydın :))))) kızlar bugün detaylımız var çok heyecanlıyım saat 3 te randevum dua edin teyzeleri ata'mız böyle sapa sağlam bir delikanlı çıksın:)))))))))
Pelin'cim, üzülme tatlım... Her olan işte bir hayır vardır... Zaten önünde uzuuuunbir izin dönemi var.. O zamana kadar çok şey değişir.. Bilirim ben bu şirketleri, ciğerlerine kadar:)))) Bir gecede tüm türkiyeden çalışanları istanbula toplayıp, bir gecede yeni görev dağılımlarını duyururlar... İtiraz edene de sen bilirsin derler:) O yüzden sıkma sen canını... İzin dönüşüne endeksle kendini..bilmiyorumkismile Kmsecikler yok... Patly bile girmemiş gece mafoldumben
Günaydın herkese a.s
Benim canım sıkkın biraz. İşyerinde bazı değişiklikler oluyor, beni de bulunduğum değartmandan alıp yeni atanan bir müdüre asistan yapmayı planlıyorlar galiba. Resmi birşey yok ama bizim şirkette herşeyden son anda haberiniz olur. Şimdiki müdürüm de işten ayrılmayı düşünüyor. O da ayrıca mutsuz. İşe gidesim yok anlayacağınız :çok üzgünüm:
Şanada günaydıııııın Ezgitoş:) nirdesin sen, neden az takılıyosun bakiim:)günaydın herkeseee
Hadi hayırlısı Şebnemciim, ATA oğlumuz turp gibi zaten... Sadece oğlunu göreceğin için sevin bence:))günaydın :))))) kızlar bugün detaylımız var çok heyecanlıyım saat 3 te randevum dua edin teyzeleri ata'mız böyle sapa sağlam bir delikanlı çıksın:)))))))))
Oy Oy Oy O dilaların totişlerini iyi besleyin siz iki Dila annesi:)))))))) ehehehehehcanlarım günaydın..
akşam kızımızı görmeye gittik.. artık %100 kız dedi doktorumuz.. çok sağlıklıymış.. aferin çok iyi bakmışsın dedi doktor.. kendine de iyi bakmışsın.. kilon çok iyi, aynen böyle devam dedi. 21 ağustosta ayrıntılı ultrason için çağardı.. onu da atlattık mı tamam inşallah..
Merve teyzemiz Dila hanım 195 gr olmuşhaberin ola...
oy maaşallah erva hanım tontileşmiş baksanatık tıkk biz geldik kızlar kimsecikler yokmuu yaff ben dayanamadım burda bir polikinlik var kızımı gözrmeye gittim bakem kilo almışmı die kızıma maşallah teyzeleri 106 grmdı maşallah 150 grm olmuş kocaman olmuşşş eve kadar ayaklarım yere basmadı ohh çok şükür düzelmş demekki dolmalar kızıma yarıyorr sanırım yarasın minnoşumaa:))))))))) allahıma şükür yaaa aglamaktan bir hal olmuştum çok şükürr kızım düzelmişşşş
bilmiyorumkismile Kmsecikler yok... Patly bile girmemiş gece mafoldumben
Günaydın herkese a.s
slm bilgecim nasılsın bakalımGünaydıııınnn:)))
Pelinciğim sen bozma moralini, sen doğumunu yapıp iznin bitene kadar daha neleeer olur kimbilir... En azından bu geçiş döneminde hamileliğin dolayısıyla seni fazla zorlayamazlar, daha hafif atlatabilirsin.
Merveciğim; bugün benim tartı günümdü 107,2 kg olmuşum. Gayet iyi gidiyor hızlı kilo alınan devreye giriyorum, bakalım performansımı koruyabilecek miyim:))))
selam cnm bi ceeee deeee kaç sen hemen yahu nerelere kayboluyosungünaydın herkeseee
benim kızımın kankisi nur topu gibigünaydın :))))) kızlar bugün detaylımız var çok heyecanlıyım saat 3 te randevum dua edin teyzeleri ata'mız böyle sapa sağlam bir delikanlı çıksın:)))))))))
hakkında hayırlısı olsun cnmSağol Bilge'cim, moralimi bozmamaya çalışıyorum ama dün bayağı sıkıldım. Zaten izinler dışında 10 hafta daha geleceğim işe. sonra da 4,5 ay yokum. Diğer müdüre geçsem bile adam benimle 6 ay çalışamayacak. Baştan saçma bir durum.
Bir de ben burada çeviri yapıyorum, dosya hazırlıyorum. İşim sorumluluk ve bilgi gerektiriyor. 4 sene sonra rezervasyon, uçak bileti yapıp telefon bakamam ki. Buna bozuluyorum en çok. Ptesi ben yokken IK müdürü beni sormuş, ona pimpiriklendim ben. Dün ve bu sabah beni gördü ama birşey de demedi.
Ay benim rahatımı bozmasınlar. Oğlumun kısmetine güzel şeyler olur belki derken şimdi olduğum yerde kalayım başka birşey istemiyorum..
onuuuuuuuuuuuuu yerim ben sen ona söle merve teyzen seni yicekmiş ona göre decanlarım günaydın..
akşam kızımızı görmeye gittik.. artık %100 kız dedi doktorumuz.. çok sağlıklıymış.. aferin çok iyi bakmışsın dedi doktor.. kendine de iyi bakmışsın.. kilon çok iyi, aynen böyle devam dedi. 21 ağustosta ayrıntılı ultrason için çağardı.. onu da atlattık mı tamam inşallah..
Merve teyzemiz Dila hanım 195 gr olmuşhaberin ola...
aman o anca kyucam koyucam desin hala tık yokbu arada sabah göbüş resmimi ekledim.. sizde ekleyin yawwwww......
şeboooooooooo sende ekle artık görelim şu göbüşü...
cnm aktivia doğal diyolar tabiki her raf ürünü gibi içinde katkı maddesi var amakızlar benim kabızlık ve gaz problemim devam ediyor.. fason doktoruma söylediğimde bir şurup vermişti.. ama ben içmek istemediğim için aktivia yoğurt aldım.. aslında normal yoğurtlar gaz ve kabızlığa çok iyi geliyormuş.. ama hazır yoğurtlara raf ömrü uzasın diye bir madde koyuyorlarmış.. o maddede içindeki yararlı parazitleri yok ediyormuş.. aktiviada o parazitlerden varmış. bi kere yememe rağmen iş gördü diyebilirim.. dün akşam doktoruma sordum.. yiyebilirsin hiç bir zararı yok dedi.. şurubu da içebilirsin dedi..
siz ne düşünüyorsunuz.. sizce şurup mu aktivia mı?
güle güle kullan annesi sende bu acele varken senin bu kızda herşeyim hazır diye gelmesinde erkencik sırnaşık şeyGünaydın Arkadaşlar :)
Biz dün Tanem Hanımın oda takımını aldık teyzeleriiiiiiiiii:lepi::lepi::lepi: Ekim ayında teslim edecekler.. Ben de o zamana kadar odayı boşaltma operasyonu yapacağım..Odasının aksesuarlarını tamamlayacağım... Böylece Erken gelmeye kalkarsa kiii inşallah nasılsa herşeyim hazır, ben çıkayım artık demez benim zilli zemuszemusiki ayağımız bir papuca girmeyecek... Eeee biz bunu da hallettik, darısı sizlere kızlar:))
resmi yok tatlım, dün parçalar ayrı ayrı yerlerde olduğu için çekemedim:))fundam bu ne acele kız.. resmini koy bakiim nasıl bişiy aldın.. merak ettim..
Funda'cım Tanem'in mobilyaları hayırlı olsun.. Nereden aldın, kaça aldın. Sorması ayıp değil :)))
hatuşlarrrrr ben geldimm ama kimse yok nerdesiniz yahuuuu
nasılsın bakalım
son durum ne
bebek ne durumda
kaç kilo
cinsiyeti ne
anlat haberler sende