Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlem mi tatlım.. okudum bende.. inşallah pozitiftir sonuç..
İnşallah tutar arkadaşının.. isteyen herkes hamile kalsın yaaa, bu güzelliği yaşasın :))
Ben yenidoğan bezi Huggies almayı düşünüyorum, umarım alerji falan yapmaz. belki küçük paket alıp denemek daha mantıklı olur. 20'lik mesela. 2 günde biter zaten. O arada belli olur.
slm arkadaslar ben geldim nasılsınız baya büyükmüssünüz bebisleri
bende testlerle ugrasıyorum bayadır hepsi temiz sadece pıhtılasmayı bekliyorum
bide para yüzünden heralde bidaki yaza kalacak
ooo bizim konularimiz bezlere kadar gelmis kizlar ya ne guzel ya allahim herkeze nasip etsin bende prima kullanmayi dusunuyorum kuzuma burda adi pampers kizima iyi gelmisti ins kardesinede iyi gelir.
bu arada kizlar kusura bakmayin fazla giremiyorum ev misafir dolu gorumler geldi almanyadan bende kaliyorlar okadar yoruluyorumki bebegim bile oynamayi yavaslatti o bile yoruldu valla ya neyse kizlar hepinizi cok optum
Funda'cım Tepe mobilya'nın web sitesine baktım. Bebek odası olarak Antik meşe karyola, dolap ve şifonyer gördüm.
Sen ayrıca boyatacak mısın? Ben de Tepe'den aldığım sehpa'dan çok memnunum. Ne çizildi, ne leke oldu üstü.
Funda'cım Tepe mobilya'nın web sitesine baktım. Bebek odası olarak Antik meşe karyola, dolap ve şifonyer gördüm.
Sen ayrıca boyatacak mısın? Ben de Tepe'den aldığım sehpa'dan çok memnunum. Ne çizildi, ne leke oldu üstü.
BİZ GELDİK teyzoşlar herşey yolunda ata mız çok tatlı namaz kılıyor bu çoçuğun dine bağlılığı beni güldürüyor namaz kılar şekilde ve ayakları ile tekmeliyo dr diyo seninki oyun bulmuş kendine